Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (1)

УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#03196624

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.01.2020 2052903 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Жихарєв Олексій Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Слобідському району Харківської міської територіальної громади Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Уксусов Сергій Вікторович — начальник УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів адміністративного корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В адміністративній будівлі двері, які відділяють сходові клітини від поверхів не обладнано пристроями для самозачинення.
На існуючих вогнегасниках відсутні облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації
Приміщення не в повному обсязі забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Приміщення та територія не забезпечені відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір(ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-79 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту(плавкої вставки)
Не надано показники щодо пожежної небезпеки на матеріали, якими оздоблені евакуаційні виходи з 1-го та 2-го поверху адміністративної будівлі.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту
З’єднання , відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у розподільчих коробках не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Відсутній 2-й евакуаційний вихід з 2-го поверху адміністративної будівлі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом