Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Будівництво (2) Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"

#03188292

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.09.2020 2182029 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Федоряк Андрій Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Криворізького районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не забезпечено здійснення навчання керівного складу та працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не забезпечено поступове накопичення, згідно номенклатури накопичення засобів радіаційного та хімічного захисту.
Комплектацію пожежного щита (стенда) виконано не в повному обсязі
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.03.2020 2101376 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Акт складений стосовно неможливості здійснення державного нагляду
Предмет перевірки: Виконання вимог законодавства з питань техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.01.2019 1390239 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2018 1149641 Державна служба України з питань праці Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не проведено регламентні роботи по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно до критеріїв стану безпеки. Не надані акти опосвідчення стану безпеки електроустановки, порушено п.п. 8.1.,8.2.,8.7.1. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів
При перевірці не надано журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві, порушено р. 5 п. 3 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Спеціаліст з охорони праці не видає керівникам структурних підрозділів обов’язкові для виконання приписи щодо усунення наявних недоліків, порушено п. 4 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типового положення про службу охорони праці»
Працівники підприємства не пройшли інструктаж з електробезпеки на І групу, порушено п. 2.1.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не відповідає встановленій формі, порушено п. 6.10 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблені те не затверджені програми стажування для конкретних професій, порушено п. 7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
У керівників структурних підрозділів відсутній комплект примірників інструкцій, необхідних для працівників усіх професій і видів виконуваних робіт, порушено р. 5 п. 5 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Після проведення первинного, повторного, позапланового та цільового інструктажів та допуск працівників до роботи, особа, яка проводила інструктаж, не уносить запис до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, порушено п. 6.10 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Інструкції, які вводяться в дію не реєструються службою охорони праці в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві, порушено р. 5 п. 1 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Допуск до стажування не оформляється наказом (розпорядженням) роботодавця, порушено п. 7.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На підприємстві інструкції з охорони праці по професіям та всім видам виконуваних робіт не відповідають вимогам, порушено р. 4 п. 8 (додаток 1,2,3) НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Новоприйняті в заклад працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не проходять стажування, порушено р. 7.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не надано на перевірку «Положення про енергетичну службу підприємства», порушено п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Фахівець служби охорони праці не контролює безпечну експлуатацію електроустановок, порушено п. 1.3.2 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
В закладі порушуються терміни проведення повторного інструктажу, порушено п. 6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Посадова особа закладу, завгосп Гришина Л.В. не пройшла спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, порушено п.4.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблена та не затверджена посадова інструкція відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства, порушено п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
В журналі реєстрації інструктажів на робочому місці в підрозділах не вказується номер та назва інструкції згідно якої інструктують працівників, порушено п. 6.10 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
В закладі не переглянуте «Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», порушено п. 3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі