Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (8)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КІРОВОГРАД-АВТО"

#03120392

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.01.2022 3060034 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Нех Любов Валентинівна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Придніпровського округу
Чорнобривець Вікторія Володимирівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області)
Тараненко Ольга Вікторівна — Генеральний директор
Порушення:
Не обладнані в повному обсязі місця для тимчасового зберігання відходів.
Не ведеться первинний облік відходів за типовою формою № 1-ВТ.
Не визначено склад і властивості відходів, що утворюються та не встановлено розмір Пзув.
Щоквартально до 05 числа надавати до Держекоінспекції у Кіровоградській області звіти про утворення відпрацьованих мастил (E-mail:eсozem@ukr.net).
В ремонтному цеху та поблизу адмінприміщення виявлено змішування відходів різних класів небезпеки, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія.
Промислові відходи, що утворились на підприємстві у 2021 році, не передавались на утилізацію іншим власникам .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.05.2021 2275777 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
25011, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, Ленінський р-н, вул. Генерала Родимцева, буд. 123
Учасники:
Салтан Лариса Іванівна — начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Краєвська Євгенія Олександрівна — Головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Бабенко Сергій Григорович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку
Тараненко О В — генеральний директор
Євтушенко Володимир Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Тараненко О.В. — генеральний директор
Порушення:
Інженер підприємства по транспорту Овчаренко Володимир Станіславович не пройшов навчання та перевірку знань відповідних нормативно-правових актів а саме: («Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12).
На підприємстві не розроблений і не затверджений перелік робіт з підвищеної небезпеки, для проведення яких потрібне спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
На в’їзних воротах не вивішені дорожні знаки: «Проїзд без зупинки заборонено», «Обмеження максимальної швидкості - 10 км/год».
В декількох містах виробничих приміщень протікає покрівля над електрообладнанням та РП.
Не надані протоколи профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок та електрообладнання.
При в’їзді на територію підприємства відсутня схема руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів.
Роботи, які повинні виконуватися в електроустановках за нарядами і розпорядженнями, не завжди фіксуються в журналі встановленої форми
Відсутній перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування.
Відповідальна особа з питань охорони праці не користується правом видавати обов'язкові для виконання приписи, керівникам структурних підрозділів.
В журналі інструктажів на робочому місці, інженером з охорони праці підприємства не проводиться інструктаж з питань надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків.
Не переглядається та не затверджується своєчасно відповідна оперативна документація щодо безпечного виконання робіт в електроустановках
Копія акта опосвідчення стану безпеки електроустановок по закінченні звітного періоду, не направляється до Управління Держпраці у Кіровоградській області.
Перевірка знань у посадових осіб та електротехнологічних працівників з електробезпеки не фіксується в журналі протоколів перевірки знань встановленої форми.
На підприємстві не підготовлено та не складено переліків професій і посад, згідно з якими працівники повинні проходити обов'язкові попередні і періодичні медичні огляди.
Допускаються до експлуатації електротехнологічних установок працівники, які не пройшли інструктаж і перевірку знань з електробезпеки у встановленому порядку.
Електричні схеми не переглядаються особою, відповідальною за електрогосподарство, на їх відповідність фактичним експлуатаційним схемам у встановлені терміни
Під час проведення перевірки встановлено, що на підприємстві працівники, зайняті на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці, не пройшли періодичний медичний огляд, (не складено акт визначення категорій працівників, які підлягають періодичному медичному огляду, не погоджені списки працівників, які підлягають періодичному медичному огляду на 2021 рік, відсутні заключні акти за результатами проведення періодичного медичного огляду). Санітарно-гігієнічний стан роздягальні незадовільний: протікає стеля, на стіні цвіль, в майстерні по ремонту автотранспорту протікає дах, прибиральний інвентар не маркований.
В енергослужбу ПРАТ «Кіровоград-Авто» не від всіх субспоживачів електроенергії надані списки їх працівників, які мають право проведення оперативних переговорів, погоджені у встановленому порядку.
На підприємстві не ведуться журнали обліку та зберігання засобів захисту та журналу обліку, перевірки та випробувань електроінструментів.
На підставках (козелках) не вказано гранично допустиме навантаження.
В журналі реєстрації вступного інструктажу колонка 4 заповнюється з порушенням, а саме не вказується вік працівника.
В графі 4 журналу протоколів перевірки знань (з електробезпеки) інженеру з охорони праці не зазначається: «допускається як інспектувальна особа».
Суб’єкт господарювання, не забезпечив керівників структурних підрозділів нормативно-правовими актами з охорони праці, (Правилами охорони праці на автомобільному транспорті. НПАОП 0.00-1.62-12).
Зарядження акумуляторних батарей транспортних засобів, проводилися при виключеній витяжній вентиляції, (що є порушенням).
Не забезпечене укомплектування згідно норм засобами захисту, їх зберігання, облік та своєчасне випробування.
Оглядова канава не обладнана стаціонарними колесовідбійними пристроями.
Не проведено вибракування інструменту, пристроїв, не рідше одного разу на 3 місяці, відповідно до установленого графіка.
Журнал інструктажів на робочому місці ведеться з порушеннями, не заповнюється колонка № 12 про допуск до самостійної роботи після проходження інструктажів.
Рівень масла по шкалі маслопокажчика силового трансформатора в ТП-334/1 знаходиться на мінімальному рівні.
Обладнання ТП-334/1 та РУ-0,4 кВ ТП-334/2 не очищене від пилу та бруду.
В гаражі № 1 експлуатуються пошкоджені слюсарні лещата, які мають на губках спрацьовану насічку.
На підприємстві не розроблено перелік робіт з підвищеною небезпекою із урахуванням специфіки роботи підприємства, для проведення яких потрібно спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Оглядова канава не обладнана дерев’яними решітками на повну довжину оглядової канави.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
20.05.2021 2348326 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
22 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт, на якому суб'єкт господарювання проваджує господарську діяльність, не експлуатується
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДП "ОЛЕКСАНДРІЯ-АВТО" ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КІРОВОГРАД-АВТО"
28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Г. Сталінграду, 5
ФІЛІЯ "НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКА-СТО"
Кіровоградська обл., Новоархангельський р-н, смт. Новоархангельськ, вул. Слави, буд. 155
Учасники:
Порушення:
Не проведено ремонт установки автоматичного пожежогасіння
Не відремонтовано пожежну водойму та не заповнено її водою
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту
Не надано акти проведення схованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями (приміщення 2-го поверху автосалону)
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації
Фарбувальну та сушильну камери не обладнано системами автоматичного пожежогасіння
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світло відбивних покриттів) з нансесеними на них: літерним індексом ПГ, цифровим значенням відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водогінної мережі (тупикова чи кільцева)
Приміщення ремонтної зони не відокремлено від адміністративних приміщень протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
Не проведено випробування на тиск та витрату води пожежного гідранта з оформленням відповідного акта
В адміністртаивно-виробничому корпусі, центрального складу та автосалоні не проведено ремонт пожежних кран-комплектів
Приміщення ремонтної зони не відокремлено від складських та технічних приміщень протипожежними перешкодами з нормованою межею вогнестійкості
В малярній дільниці не виконано блокування розпилювача та вентиляції таким чином, щоб унеможливити включення розпилювача без включення вентиляції в приміщенні
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Двері виходів до сходових клітин не обладнано пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
На території об'єкта не встановлено схему території, в якій не вказано розміщення будівель, водойм, під'їздів пожежних автомобілів до них
Не проведено ідентифікацію об'єкта господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки (процедуру виявлення на об'єкті джерел та чинників небезпеки на підставі яких об'єкт визнається небезпечним)
Для забору води з пожежного резервуара (водойми) не передбачено приймальні (мокри) колодязі об'ємом не менше 3 м3, з'єднані з резервуаром (водоймою) трубопроводом діаметром не менше 200 мм. Перед приймальним (мокрим) колодязем на з'єднувальному трубопроводі не розміщено в окремому колодязі засувку з виведеним під кришку люка штурвалом
Не проведено технічне обслуговування та перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі технічного обслуговування
Не демотнувано горюче оздоблення стін та стелі на шляхах евакуації адміністративного корпусу
Для всіх приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В1.1-36:2016 "Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок. Електрообладнання спеціальних установок", які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.01.2020 1881763 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Носаль Владислав Григорович — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Ільченко Дмитро Євгенович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської області
Соловйов Сергій Віталійович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення:
Не у повній мірі ведеться первинний облік утворення та руху відходів , а саме: у наявному журналі Ф 1-ВТ вказані не всі види відходів які утворенні. Вказані лише ТПВ, металобрухт та відпрацьовані мастила. По факту в наявності: -відпрацьовані автошини. -відпрацьовані люмініс-центні лампи. -тара пластикова від ма-стил. -зношений одяг. -промасляний пісок. -промасляне ганчір'я. -відпрацьовані паливні та масляні фільтри, які у журналі первинного обліку відходів за формою 1-ВТ за 2018 рік не вказані. У формі 1 «відходи» річна за 2018 р. не вказані всі види відходів, що утворюються. Не укладено договір на передачу на утилізацію небезпечних відходів («жовтий» перелік). Відповідно небезпечні відходи, утворенні у 2018-2019 роках не передаються на утилізацію.
Недотримання умов наявного дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря: а саме не проведені щорічні заміри параметрів викидів на межі санітарно-захисної зони підприємства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.12.2019 1965361 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сергієнко О О — керівник
Сергієнко О.О. — керівник
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2019 1491890 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ДП "ОЛЕКСАНДРІЯ-АВТО" ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КІРОВОГРАД-АВТО"
28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Г. Сталінграду, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.03.2018 1615328 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Скриник Сергій Миколайович — Генеральний директор
Порушення:
Не звітують щодо поводженням з відпрацьованими мастилами (оливами).
Не розроблено інструкцію з експлуатації установок очистки газу відповідно до умов їх роботи. Не ведеться журнал обліку роботи наявного пилогазоочисного обладнання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.01.2018 1205251 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Плановий захід державного нагляду (контролю) не проводився в зв’язку із дією мараторію (ЗУ Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду контролю) у сфері господарської діяльності від 01.01.2018 № 1728-19)
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні