Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (7)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АВТОТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО 17461"

#03119581

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.03.2022 3110263 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля, склади, бокси
17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Пирятинська, 127
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.03.2022 3043346 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.03.2022 3024577 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
АГНКС
17500, Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Пирятинська, буд. 127
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.04.2021 2565052 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Тарабанов Микола Юрійович — Директор приватного акціонерного товариства "Автотранспортне підприємство 17461"
Бойко Руслан Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області
Порушення:
Відсутнє освітлення входів до будівлі диспетчерської (47)
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки та позитивний висновок за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану об’єкта
В будівлі диспетчерської (47) з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Будівлю теплової стоянки автомашин "Модуль" (26) не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей першого типу.
Будівлю теплової стоянки автомашин "Модуль" (26) не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацію).
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації, яка знаходиться в приміщені магазину будівлі диспетчерської (47), з організацією яка має відповідну ліцензію.
Приміщення котельні автомобільної виставки не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
Будівлю майстерень (29) не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацію).
Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання
В будівлі АГНКС система протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) знаходиться в не працездатному стані.
До роботи на АГНКС допущені особи які не пройшли навчання за програмою пожежно – технічного мінімуму
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
Будівлю майстерень (29) не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
В будівлі теплової стоянки автомашин "Модуль" (26) на розподільчому щиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказанням номінального струму захисту (плавкої вставки).
В будівлі мийки (28), адміністративні та підсобні приміщення, не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацію).
Не забезпечено територію знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Приміщення котельні, не відокремлено від приміщень автомобільної виставки протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
В будівлі майстерень (29) відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки.
Відсутнє освітлення входів до будівлі мийки (28)
Двері (люк), які ведуть на горище в будівлі диспетчерської (47), не є протипожежними, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації, яка знаходиться в приміщені автомобільної виставки, з організацією яка має відповідну ліцензію.
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації, яка знаходиться в будівлі АГНКС, не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
Приміщення котельні автомобільної виставки не обладнано системою протипожежного захисту (Установкою автоматичної системи пожежогасіння).
Не переглянутий план локалізації та ліквідації наслідків аварій на об’єктах підвищеної небезпеки
Будівлю мийки (28) не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
Відсутні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації.
На вхідних дверях до виробничих та складських приміщень будівлі майстерень (29) не вказано категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 "Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок".
Пожежний резервуар на території знаходиться в непрацездатному стані та не утримується таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями
Відсутнє освітлення входів до будівлі теплової стоянки автомашин "Модуль" (26)
На території АГНКС відсутні плакати, які містять обов’язки водія під час заправлення автотранспорту.
Працівники не забезпечені засобами колективного захисту
Будівля диспетчерської (47) не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів згідно ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд"
Будівля диспетчерської (47) не обладнана системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Відсутнє освітлення входів до будівлі майстерень (29)
В приміщенні магазину, який знаходиться в будівлі диспетчерської (47), з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Відсутній інформаційно - довідниковий куточок з цивільного захисту.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкту
В будівлі мийки (28) на розподільчому щиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказанням номінального струму захисту (плавкої вставки).
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації, який знаходиться в приміщені магазину будівлі диспетчерської (47), не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації, яка знаходиться в приміщені автомобільної виставки, не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
Об`єкт не обладнаний автоматизованою системою раннього виявлення загрози виникнення надзвичайної ситуації та оповіщення населення у разі її виникнення
Будівля диспетчерської (47) не забезпечена первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Система протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) в приміщені магазину будівлі диспетчерської (47) знаходиться в не працездатному стані.
На вхідних дверях до виробничих та складських приміщень теплової стоянки автомашин "Модуль" (26) не вказано категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 "Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок".
В будівлі АГНКС приміщення електрощитової не відокремлено від адміністративних приміщень протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Будівлю теплової стоянки автомашин "Модуль" (26) не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації, яка знаходиться в будівлі АГНКС з організацією яка має відповідну ліцензію.
Керівник та відповідальна посадова особа, на яку покладені обов’язки з питань цивільного захисту, не пройшли функціональне навчання з питань цивільного захисту
Приміщення автомобільної виставки, де встановлений приймально-контрольний прилад автоматичної системи пожежної сигналізації, не забезпечений природним та аварійним освітленням.
Дерев`яні елементи горищного покриття будівлі диспетчерської (47) не оброблені засобами вогнезахисту які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю майстерень (29) з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
В будівлі диспетчерської (47) перед сходовою клітиною улаштовано поріг, який перешкоджає вільній евакуації людей.
Будівля диспетчерської (47) не обладнана системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей першого типу.
Будівлю майстерень (29) не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей першого типу.
Приміщення магазину автозапчастин в будівлі диспетчерської (47) не відокремлено від інших приміщень будівлі диспетчерської (47) протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Пожежні щити на території не укомплектовані засобами пожежогасіння згідно норм належності.
В будівлі майстерень (29) на розподільчому щиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказанням номінального струму захисту (плавкої вставки).
Покарання: відсутні
02.03.2020 1882631 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Желіба Володимир Олександрович — Технічний керівник
Пташник Алла Григорівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області
Порушення:
Показник загального утворення відходів, за результатами діяльності у 2019 році, не розраховано, документи дозвільного характеру у сфері поводження з відходами не отримувались.
Організаційно-розпорядчі документи щодо поводження з відходами на ПрАТ «АТП 17461» не розроблено, ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються на підприємстві не забезпечено.
У ході огляду території ПрАТ «АТП 17461» виявлено джерела викидів забруднюючих речовин в атмосферу. Експлуатація джерел викидів забруднюючих речовин здійснюється за відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел .
Відповідальними посадовими особами допускається порушення вимог екологічної безпеки при зберіганні відпрацьованих мастил, що призводить до їх розливів на твердому покритті та створює загрозу забруднення об’єктів довкілля.
Статистична звітність щодо утворення та поводження з відходами за формою 1-відходи (річна) не складається та не подається.
Фактична передача промислових відходів 2-3 класів небезпеки в 2018-2019 роках не проводилась. Накопичення відходів та зниження рівня контролю за умовами їх безпечного зберігання створюють загрозу забруднення об’єктів довкілля їх небезпечними складовими.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.04.2019 1494858 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Тарабанов Микола Юрійович — Директор приватного акціонерного товариства "Автотранспортне підприємство 17461
Пальчиковський Руслан Вікторович — головний енергетик приватного акціонерного товариства "автотранспортне підприємство 17461"
Порушення:
Пожежні щити не укомплектовані засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Захаращений меблями вихід на зовнішню сходову клітину.
На вхідних дверях до виробничих та складських приміщень не вказано категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 "Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок".
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Керівник об’єкта не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
Приміщення котельні не відокремлено від приміщень виставки протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Відсутня на об’єкті система раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення.
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має відповідну ліцензію.
Перед сходовою клітиною улаштовано поріг, який перешкоджає вільній евакуації людей.
Двері (люк), які ведуть на горище, не є протипожежними, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
До роботи допущено осіб які не пройшли навчання за програмою пожежно – технічного мінімуму.
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацію).
В приміщенні з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Будівля не обладнана системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей першого типу.
Будівля не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів згідно ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не забезпечено територію знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Відсутні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації.
Відсутній інформаційно - довідниковий куточок з цивільного захисту.
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має відповідну ліцензію.
Дерев`яні елементи горищного покриття не оброблені засобами вогнезахисту які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутнє освітлення входів до будівлі.
Відсутній договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має відповідну ліцензію.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Система протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) знаходиться в не працездатному стані.
Приміщення електрощитової не відокремлено від адміністративних приміщень протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Приміщення котельні не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацію).
В розподільчому щиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказанням номінального струму захисту (плавкої вставки).
Пожежний резервуар знаходиться в непрацездатному стані та не утримується таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями.
В розподільчому щиті відсутня схема підключення споживачів з пояснювальними написами і вказанням номінального струму захисту (плавкої вставки).
Відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки.
Відсутнє освітлення входів до будівлі.
На території відсутні плакати, які містять обов’язки водія під час заправлення автотранспорту.
Система протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) знаходиться в не працездатному стані.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Приміщення де встановлений приймально-контрольний прилад автоматичної системи пожежної сигналізації не забезпечений природним та аварійним освітленням.
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Будівля не обладнана системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей першого типу.
Приміщення магазину автозапчастин не відокремлено від адміністративних приміщень протипожежними дверима, що сертифіковані по межі вогнестійкості.
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
В приміщенні з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Тривожні сповіщення від контрольно-приймального приладу пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання організації яка має відповідну ліцензію.
Приміщення котельні не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з "Типових норм належності вогнегасників".
В приміщенні з’єднання жил електропроводів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Покарання: відсутні
03.04.2019 1427432 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
49 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Тарабанов М Ю — Директор ПРАТ “АТП 17461”
Тарабанов М.Ю. — Директор ПРАТ “АТП 17461”
Желіба В.О — технічний директор
Желіба В О — технічний директор
Порушення:
В спеціальному журналі відсутні дані щодо проведешрс ТО-1 (через кожні 500 год.), ТО-2 (через кожні 1500 год.), ( • компресора згідно з графіком ППР з описом обсягу виконаних робіт, складу бригади та відповідального за їх виконання. Порушення п.2.1.12., п.6.14., П.6.22.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Не проведено чергову повірку переносного газоаналізатора Дозор-С. | Порушення п.9.8., П.9.10.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання! АГНКС
Під час технічного обстеження підземного газопроводу не проводилось шурфування. Порушення р.5 п. 1.9. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання
Не усунені порушення раніше виданого припису №06 від 05.02.2016р., а саме: перелік робіт з підвищеною небезпекою в електроустановках не затверджений, в т вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.2.1.4.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпе експлуатації електроустановок споживачів.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не забезпечене проведення технічного огляду електроустановок в т.ч. і вибухозахищеного електрообладнання АГНКС. Порушення п. 1.3.1 .НПАОП 40.1 -1.21 -98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не у всіх інструкціях з охорони праці наявні підписи про ознайомлення обслуговуючого персоналу. [ Порушення п.2.1.4.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС. і
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: відсутнє Положення про енергетичну службу. Порушення п. 1.3.1 .НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не визначений порядок та організація проведення інструктажів з питань електробезпеки (операторів АГНКС), посада яких пов’язана з експлуатацією електротехнічної частини виробничого обладнання (електротехнологічні працівники), не представлені підтверджуючі документи. Порушення п.6.1., п.6.10. НПАОП 0.00-4.12-05 Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Відсутній висновок перевірки вібраційного стану технологічного обладнання у процесі експлуатації (1 раз на рік). Порушення п.2.3.17.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС
Об’єкт потребує проведення повторної ідентифікацій'у зв’язку з внесення змін до законодавства у сфері діяльності пов’язаної з ОПН, зміни форми власності. Постанова КМУ №956 від 11.07.2002р. зі змінами №990 від 21.09.2011 Про ідентифікацію та декларування об'єктів підвищеної небезпеки п. 19.
Не опломбовані три запобіжні клапани компресора, системи посудин, що працюють під тиском г Порушення п.2.3.19.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Не проведено періодичний (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників певних категорій. Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій від 21.05.2007 №246. р.1., п.п.1.3-1.5.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не розроблені організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи в електроустановках, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.3.1.2.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Порушується періодичність перевірки світлової та зву сигналізації в приміщенні компресорної з записами в спеціальний журнал (не рідше 1 разу на 5 днів). Порушення п.2.3.17.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил без експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Не представлено сертифікати на компресорне масло або результати його лабораторного аналізу. Порушення п.6.4.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
В журналі обліку газонебезпечних робіт без оформлення наряд-допусків відсутні записи щодо проведених випробувань заправних рукавів, зняття на повірку КВП, відповідно до переліку робіт. ! Порушення п.4.1.1., п.4.1.3 .НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Наказ на призначення відповідального за газове госпо, має посилання на Правила безпеки систем газопостачання України, які втратили чинність в 2015 році.
В журналі обслуговування по графіку ППР відсутні дані щодо проведення технічного обслуговування газозаправних колонок (1 раз на 6 міс.). і Порушення п.2.1.2., п.5.51.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС
Відсутня інформація про проведення обходу (технічного огляду) підземного газопроводу. | Порушення р.5 п.1.4., п.1.6., п.1.7., п.1.9. НПАОП 0.0Й-1!76-15 Правила безпеки систем газопостачання
Не оформляються наряд-допуски на ремонтні роботи у вибухонебезпечних зонах, роботи, які пов'язані з ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, установок (заміна фільтрів, 25.02.19 проведено заміну клапана 4 ступені). Порушення п.4.1.3, п.4.1.4., п.6.25., п.7.6.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не погоджений з Управлінням Держпраці. Порушення п.2.2.11.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безгіечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не встановлений порядок ретельного спостереження за електроустановками, в т.ч. і вибухонебезпечного електрообладнання АГНКС (огляд, перевірка дії та інше). Порушення п. 1.3.1.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів
Не наданий заключний акт за результатами періодичного медичного огляду працівників. Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій від 21.05.2007 №246. р.2. п.2.17.
В паспорті газопроводу відсутня інформація про проведення технічного обстеження в тому числі і КПО. Порушення р.5 п.1.9. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання.
Не проведено по графіку ППР в повній мірі щомісячне обслуговування обладнання установок осушування газу (фільтрів) з оформленням акту (наявність на поверхні обладнання корозії). Порушення п.8.5., П.8.14.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Не визначений та відповідно встановлений порядок і підготовки робочого місця (технічні заходи, що створюють безпечні умови виконання робіт) та допуск до роботи в електроустановках, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.3.1.2, п.3.5.1, п.3.5.3,п.3.5.6, п.3.5.7, П.4.І.1, п.6.10.9. НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не складені та не погоджені з Управлінням Держпраці у Чернігівській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам. Порядок проведення медичних оглядів працівників певних категорій від 21.05.2007 №246. р.2. п.2.
Не представлено в повній мірі документи щодо генеральної ревізії технологічних газопроводів (вимірювання в кількох місцях товщини стінок газопроводу ультразвуковим товщиноміром, дефектоскопія зварних стиків). Порушення П.5.15.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС.
Траса підземного газопроводу не позначена постійними орієнтирами на місцевості. ДБН В 2.5-20-2001 п. 4.23 .
Не представлені та відповідно затверджені (щорічно) переліки робіт, що виконуються в електроустановках, по наряду - допуску, розпорядженню і в порядку поточної експлуатації, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.3.1.2, п.3.2.9, п.7.3.7. НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не визначена та не затверджена достатня кількість електротехнічних працівників, відсутня організаційна структура служби. Порушення п.1.3.1.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не переглянутий та не перезатверджений ПЛАС (1 раз на 5 о років).
Посадова інструкція відповідального за газове господарство має посилання на Правила безпеки систем газопостачання України, які втратили чинність в 2015 році.
Не пред'явлено графік обслуговування підземного газопроводу. Порушення р.5 п.3.2. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не розроблені та відповідно затверджені інструкції з охорони праці по професіям та видам робіт в електроустановках, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п. 1.3.1 .НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: працівники та електроустановки не забезпечені електрозахисними засобами захисту згідно норм комплектування. Порушення п.4.2.6, п.4.2.9. НПАОП 40.1-1.07-01 Правил експлуатації електрозахисних засобів.
Не пред'явлено угоду укладену із спеціалізованою організацією на проведення технічного обслуговувані підземного газопроводу. Порушення р.5 п.3.2. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила б< систем газопостачання.
Не розроблений план ліквідації аварій, в якому передбачаються оперативні дії працівників , щодо лікі аварійних ситуацій, а в разі їх виникнення - з локалізг максимального зниження тяжкості наслідків на АГНК Порушення п.7.3.29.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не проведено контрольний огляд газового господарства. Порушення р.5 п.3.11. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання.
Не представлена в повному обсязі вся необхідна проектна та технічна документація на електроустановки, в т.ч. і І вибухонебезпечній зоні АГНКС. ! Порушення п.8.7.3.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
В посвідченнях не зазначено перелік основних нормативноправових актів з охорони праці, в обсязі яких працівник пройшов перевірку знань.. Порушення п.3.13. НПАОП 0.00-4.12-05 Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06/05.01 від 05.02.2016р., а саме: не забезпечене проведення навчання та перевірки знань електротехнологічного персоналу, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п. 1.3.1 .НПАОП 40.1-1.21 -98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не усунені порушення раніше виданого припису №06 від 05.02.2016р., а саме: оперативний журнал в електроустановках відповідно не ведеться. Порушення П.2.2.16.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безг експлуатації електроустановок споживачів.
На запірній та регулюючій арматурі відсутня нумерація відповідно до технологічної схеми. > Порушення П.2.3.19.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС. і
Не представлені підтверджуючі документи про прове; опосвідчення стану безпеки електроустановок, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення П.8.2.НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпеч експлуатації електроустановок споживачів.
Не проводяться вимірювання потенціалів на підземному сталевому газопроводі та не проводиться аналіз корозійного стану підземного газопровода. Порушення р.5 п.9.11. НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання.
На шкалі контрольно-вимірювальних приладів (манометрів) відсутня червона риска, що вказує на дозволений робочий тиск. 1 Порушення п.9.13.НПАОП 63.2-1.06-02 Правил безпечної експлуатації та обслуговування обладнання АГНКС
Не представлені підтверджуючі документи про проведені протиаварійні та профілактичні випробування та вимірювання електроустановок, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.1.3.1, п.7.6.36., дод.7. НПАОП 40.1-1.21+98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Не представлені підтверджуючі документи про призначення (щорічно) відповідальних працівників за безпечне проведення робіт в електроустановках, в т.ч. і вибухонебезпечній зоні АГНКС. Порушення п.3.1.2, п.3.2.1, п.3.2.9, п.7.3.4. НПАОП 40.1-1.21- 98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом