Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Перевірки (2)

ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА № 2

#03019023

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
29.03.2021 2452506 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
299 (Миколаївська область)
54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Спаська, буд. 46/8
Учасники:
Ликов Артем Миколайович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області лейтенант служби цивільного захисту
Островська Тетяна Анатоліївна — директор Дитячої музичної школи № 2
Порушення:
Евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб'єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано та не здійснюються.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення школи не забезпечені системи оповіщення людей про пожежу типу СО-1 відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
На об’єкті не розроблено інструкцію дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Керівник та посадові особи не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Вогнегасники, які експлуатуються не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
На дверцятах пожежної шафи із зовнішнього боку не вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання відповідно до ПТЕ.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в коридорі на першому поверсі виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кранів-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Пожежний кран-комплект у будівлі розміщуються в навісних шафах, які не мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Пожежний кран-комплект в будівлі не укомплектовані важелями для полегшення відкривання вентиля.
Шляхи евакуації не в повній мірі забезпечені евакуаційним освітленням.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об'єкта.
Допускається використання дверей з заскленням яке утворює скалку при руйнуванні, а саме: дверей головного входу на першому поверсі.
Допускається встановлення на вікнах приміщень першого поверху, де перебувають люди, ґрат, які не розкриваться, не розсуватися та не знімаються.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2018 395785 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність,повязана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористовувальних установок і мереж, енергетичного обладнання субєктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установокі мереж, режимів споживання.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні