Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

ПЕРША МИКОЛАЇВСЬКА ДЕРЖАВНА НОТАРІАЛЬНА КОНТОРА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#02892729

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.07.2021 2501481 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
62 (Миколаївська область)
54017, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Шевченко, буд. 42
106 (Миколаївська область)
54030, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Пушкінська, буд. 14/6
Учасники:
Міщенко Наталя Володимірівна — заступник завідуючої ПЕРШОЇ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Полежаєв Віктор Вікторович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Коридор об’єкта не забезпечений евакуаційним освітленням.
Наявний вогнегасник розміщено не шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Приміщення об’єкту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема архів не обладнано системою пожежної сигналізації (з застосуванням димових та комбінованих оповіщувачів) з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття, Акт підтвердження відповідності систем протипожежного захисту на об’єкті).
Приміщення об’єкта не забезпечено відповідними знаками безпеки. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовані протипожежні двері, які маються клас вогнестійкості не менше, ніж EI 30 між архівом та суміжним приміщенням. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Не здійснено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Експлуатацію систем протипожежного захисту не проведено у відповідність до вимог ДБН В.2.5-56:2014, зокрема умови освітлення евакуаційних виходів з приміщень не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з будівлі не встановлені світлові покажчики «ВИХІД», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин у разі відключенні електромережі. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Приміщення об’єкту не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння, зокрема робочі кабінети менше ніж 20 кв.м, у яких розміщено оргтехніка, не оснащено переносними газовими вогнегасником ВВК-2 та в коридорі не передбачено двох переносних вогнегасників з масою заряду вогнегасної речовини не менше, ніж 5 кг. (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Об’єкт не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема приміщення не забезпечено системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття, Акт підтвердження відповідності систем протипожежного захисту на об’єкті). (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Не розроблено інструкцію, яка визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування.
У коридорі допускається використання опорядження стін на евакуаційних шляхах, матеріалами з невідомими показниками щодо пожежної безпеки.
Покриття підлоги коридору об’єкту виконані з невідомими показниками щодо пожежної безпеки.
Групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Приміщення об’єкту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема коридор та робочі кабінети не обладнано системою пожежної сигналізації з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття, Акт підтвердження відповідності систем протипожежного захисту на об’єкті). (Підтверджується до виконання з 2018 року)
Покарання: відсутні