Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (11) Перевірки (5)

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ДРУЖКІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ"

#02770021

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.07.2022 3156892 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
будинок -інтернат
Донецька обл., м. Дружківка, вул. Рози Люксембург, 38
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2022 3210353 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Виконання заходів зазначених у пунктах 1-27 припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки від 21.12.2019 №28, складеного за результатами проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лясников Андрій Олександрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Краматорського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.04.2021 2209414 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.12.2019 2055816 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Проведення санітарно-епідеміологічного обстеження харчоблоку закладу з питань дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Орлова О. О. — Директор
Орлова О О — Директор
Медведєва Марина Юріївна — Лікар з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Дружківського управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Струначова Наталя Ярославівна — головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Дружківського управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.12.2019 2039618 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Грищенко Віталій Сергійович — начальник сектора забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у м. Дружківці Центру забезпечення діяльності Головного управління
Волосніков Максим Олександрович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Краматорського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Не надано щорічний план проведення контролю технічного стану електроустановок (огляд, випробування та вимірювання) відповідно до пункту 5.2. глави 5 розділ ІV Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Мінпаливенерго України від 25 липня 2006 року № 258, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 року за № 1143/13017.
Не усі електрощити, групові електрощитки оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами. (Столярна майстерня)
Не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою, для кожного приміщення, інструкції про заходи пожежної безпеки. (Столярна майстерня)
Приміщення не обладнані системою централізованого пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Побутові приміщення теплиці)
Приміщення не обладнані системою централізованого пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (пральня)
Не усі вогнегасники розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі, у пожежні щити (стенди). (пральня)
Не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою, для кожного приміщення, інструкції про заходи пожежної безпеки. (Побутові приміщення теплиці)
Приміщення електрощитової, в якому встановлено серверне обладнання, не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (головний корпус)
Приміщення не обладнані системою централізованого пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Столярна майстерня)
Не обладнано підвальний поверх системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту" (головний корпус)
Не розроблені та не затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою, для кожного приміщення, інструкції про заходи пожежної безпеки. (головний корпус)
Допущено влаштовування незаповнених отворів, після прокладання кабелів, в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитову. (головний корпус)
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені на видимих місцях, на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги, вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (Побутові приміщення теплиці)
Приміщення не обладнані системою централізованого пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (бюдівля гаражу та слюсарня)
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені на видимих місцях, на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги, вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (головний корпус)
Не усі вогнегасники розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі, у пожежні щити (стенди). (головний корпус)
Не усі електрощити, групові електрощитки оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами. (головний корпус)
Не організовано проведення ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки об’єктів, не складено Повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта.
Не вказано на дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.(головний корпус)
Не усі вогнегасники розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі, у пожежні щити (стенди).(будівля гаражу та слюсарня)
Не передбачено в інструкції, яка розроблена та затверджена на доповнення до схематичного плану евакуації дії персоналу, у нічний час, щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. (головний корпус)
Не забезпечений працюючий персонал засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів.
Не усі електрощити, групові електрощитки оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами. (Побутові приміщення теплиці)
Будівля не обладнана системою централізованого пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».(головний корпус)
Не встановлено на об'єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
Не у повному обсязі проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.(головний корпус)
Біля місця розташування пожежних гідрантів, на території об'єкту, не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом