Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (2)

КРАМАТОРСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

#02664909

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.10.2019 1699661 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: додержання і виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Маймуренко Наталія Анатоліївна — Виконуюча обовязки голови
Порушення:
Будинки, приміщення та споруди не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається прокладання захищеного проводу з оболонкою з горючого матеріалу, скрізь дерев'яні стіни будинків № 2, 10, 12. Відстань від горючої основи (конструкції, деталей ) становить менше 0,01 метра. У разі неможливості забезпечити вказану відстань провід (кабель) не відокремлені від горючої поверхні шаром негорючого матеріалу, який виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра
Не здійснювався замір опору ізоляції і перевірка стану спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Для зазначення місце знаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в будинках для відпочинку № 6/1, 6/4, 10, 14, 19, 20, 21/2, 22, 23, 24, 25/2, 27, 29, 31/1, 31/2, 34, 35, 36 ) встановлені на горючій основі (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра .
В будинку №6/5 допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі, яка прокладена до люстри по стелі.
У будинках № 7, 33, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На дверях (воротах) складу для зберігання балонів з пропаном не вивішено табличку із зазначенням вогнегасної речовини, яку дозволяється застосувати під час пожежі.
Для адміністративного корпусу, а саме для кабінету директора, кухні, комори не розроблені інструкціїї по пожежній безпеці та не вивішені на видному місці.
Не забезпечено прокладання на фасаді будинків та всередині приміщень будинків для відпочинку № 6/1, 6/4, 6/5, 7 (під'їзд 2), 7/14, 8, 9, 11, 12, 14, 21/2, 25/1, 25/2, 26, 31/1, 31/2, 34, 36 відкрито прокладених незахищених проводів на відстані не менше 0,01 метра, або відокремленим від горючої поверхні шаром негорючого матеріалу, який виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра.
В приміщенні складу для зберігання балонів з пропаном не вивішено інструкцію про заходи пожежної безпеки, а також на випадок виникнення пожежі.
У складі для зберігання балонів з пропаном допускається зберігання балонів з газом без запобіжних ковпаків та нагвинчених на штуцери заглушок.
Склад для зберігання балонів з пропаном не забезпечений газовим аналізатором, а за їх відсутності адміністрацією об’єкта не встановлений порядок відбирання та контролю проб повітря.
Комірник не пройшов спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум)
Не укладений договір на постійне та обов'язкове аварійно-рятувальне обслуговування на договірній основі з аварійно-рятувальними службами.
З ціллю виявлення джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій не проведена ідентифікація об’єкту згідно Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів, затверджених наказом МНС України 23.02.2006 р. № 98, та узгодити з ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області.
У складі для зберігання балонів з пропаном не влаштовано примусову вентиляцію, що забезпечує безпечну концентрацію газу.
У в будинках № 6/4, 8, 14, 21/1, 29, 34 газові плити встановлені біля стін з горючих матеріалів на відстані менше ніж 7 см від стін, які не ізольовані негорючим матеріалами. (покрівельною сталлю та ізолюючим негорючим матеріалом завтовшки не менше 3 мм, штукатуркою).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
26.04.2019 1506771 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку «Медик»
84453, Донецька обл., м. Лиман, С. Щурове
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні