Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Банкрутство (87) Будівництво (4) Перевірки (6)

НАЦІОНАЛЬНА ФІЛАРМОНІЯ УКРАЇНИ

#02226010

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.02.2021 2452314 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
НАЦІОНАЛЬНА ФІЛАРМОНІЯ УКРАЇНИ01001, Київська область, м. Київ, вул. Володимирський узвіз, 2
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Володимирський Узвіз, 2
Учасники:
Парфьонов Гліб Андрійович — інспектор ВР з ОПН ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Денисенко Олександр Іванович — провідний фахівець
Драч Вікторія Леонідівна — фахівець ВЗНС та ЗЦЗ
Порушення:
Двері приміщень, що відчиняються в загальний коридор, не перенавішені з урахуванням їх відчиненння таким чином, щоб не перешкоджали вільній евакуації та не зменшували нормативну ширину коридору відповідно п.7.3.7 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» (коридор 2-го поверху приміщення вбиральні).
Пожежні крани не мають отворів для візуального огляду їх без розкриття (ПК-1).
Допускається у приміщеннях громадського призначення (крім приміщень, розташованих у будинках V ступеня вогнестійкості), в яких можливе перебування 50 та більше осіб, опорядження (облицювання) стін та стель виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких не нижча ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб (будинок А приміщення Артистичної).
Допускається застосування на шляхах евакуації килимових доріжок які не є помірно небезпечними щодо токсичності продуктів горіння, та не мають помірну димоутворювальну здатність згідно з ГОСТ 12.1.044-89 "ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения" та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 "Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум'я" (будинок літера А).
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (приміщення технічного поверху).
Отвори в протипожежних перешкодах не зашпаровані наглухо негорючими матеріалами з класом вогнестійкості не менше ніж протипожежних перешкод (приміщення електрощитової).
Допускається заміна скла, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях на шляхах евакуації.
Доукомплектувати пожежний кран-комплект пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипні. (ПК-1).
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Двері електрощитової не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 хвилин та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО.
Під час експлуатації вентиляційної системи приміщення електрощитової допускається знімання вогнезатримувального пристрою .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.09.2020 1743564 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: не буде проведена у зв'язку із забороною проведення планових перевірок у відповідності до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби COVID-19" від 17.03.2020 №530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
НАЦІОНАЛЬНА ФІЛАРМОНІЯ УКРАЇНИ01001, Київська область, м. Київ, вул. Володимирський узвіз, 2
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Володимирський Узвіз, 2
Філармонія
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Володимирський Узвіз, 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.03.2020 2100995 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Калиновська Тетяна Миколаївна — заступник головного бухгалтера
Комишна Олена Володимирівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Остапенко Дмитро Іванович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.09.2018 395335 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.09.2018 508493 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Фойє не в повній мірі забезпечено згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" світловими покажчиками "Вихід".
Килими, килимові доріжки прокладених на шляхах евакуації щодо токсичності продуктів горіння, мають високу димоутворювальну здатність (Д-3) згідно з ГОСТ 12.1.044-89 "ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения" та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 "Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум'я".
Дерев’яні конструкції горища не піддані вогнезахисному оброблянню.
Приміщення не дообладнані системами протипожежного захисту (приміщення будівлі малого залу).
Пожежні крани не мають отворів для візуального огляду їх без розкриття .
Отвори в протипожежних перешкодах (приміщення електрощитової) не зашпаровані наглухо негорючими матеріалами з класом вогнестійкості не менше ніж протипожежних перешкод.
Покарання: відсутні
10.04.2018 1338999 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
Дерев’яні конструкції горища не піддані вогнезахисному оброблянню.
Електрощитова не обладнана автономною системою пожежогасіння.
Килими, килимові доріжки прокладених на шляхах евакуації щодо токсичності продуктів горіння, мають високу димоутворювальну здатність (Д-3) та відносяться до матеріалів групи поширення полум’я (РП-3) згідно з ГОСТ 12.1.044-89 "ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения" та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 "Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум'я".
Отвори в протипожежних перешкодах (приміщення електрощитової) не зашпаровані наглухо негорючими матеріалами з класом вогнестійкості не менше ніж протипожежних перешкод.
Приміщення не дообладнані системами протипожежного захисту (приміщення головного інженера, приміщення будівлі малого залу).
Лінії живлення побутового кондиціонера (приміщення адміністратора) не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів тощо.
Допускається зменьшення ширини шляхів евакуації (коридор біля приміщення пожежного поста).
Пожежні крани не мають отворів для візуального огляду їх без розкриття
Покарання: відсутні