Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (8)
Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (16)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗВЕНИГОРОДСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ" ЗВЕНИГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#02082717

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.01.2022 3088055 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Івана Сошенка, 43
Адміністративна будівля
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Кримського, 27
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 121
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 22Б
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 7А
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Чоновола, 12Б
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Кримського, 14
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.01.2022 3072980 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.01.2022 3018204 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
74 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Щербата Ірина Миколаївна — перший заступник начальника Управління Держпраці у Черкаській області
Крикун Сергій Васильович — Головний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області
Базильський Василь Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Зубрицька Руслана Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Васенін Микола Валерійович — головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Мамиш Євгеній Васильович — Головний державний інспектор сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Черкаській області
Порушення:
Відсутні дані про обслуговування електроустановок підприємства (не реєструється первинний допуск до роботи за нарядами і повне її закінчення, допуск до роботи згідно з розпорядженням та її закінчення кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та все електрогосподарство підприємства . Крім того, первинні і щоденні допуски до робіт за нарядами не оформляються записами в журналі обліку робіт за нарядами та розпорядженнями при виконанні робіт в електроустановках.
Не призначено наказом на час відсутності працівника, відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском (відпустка, відрядження, хвороба), іншого відповідального працівника.
Не проведено ідентифікацію о об’єктів підвищеної небезпеки підприємства, де використовуються, зберігаються небезпечні речовини (пропан-бутан, кисень тощо).
Не обладнано крім робочого освітлення, в котельні аварійним електричним освітленням. 1) фронт котлів, а також проходи між котлами, позаду котлів і над котлами; щити і пульти керування; водовказівні і вимірювальні прилади; устаткування водопідготовки; насосні приміщення.
Працівникам сторонніх організацій, які прибувають на підприємство та виконують роботи для підприємства, не проводиться вступний інструктаж з охорони праці у встановленому порядку.
Біля ГРУ відсутня схема газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів КП «Звенигородське ПТМ». (Газові котельні).
Не встановлено церкуляційний нассос у котельні по вулиці Чорновола 126.
Не виконуються умови дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах № 253.19.71 від 12.07.2019: не ведуться записи до журналу обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення нарядів - допусків, які б підтверджували виконання заходів по забезпеченню безпечного проведення робіт
Не проводиться інструктаж з електробезпеки з урахуванням особливостей електроустановок для відряджених працівників ПП «Центр – монтаж – енерго» при виконанні робіт в електроустановках підприємства у вересні 2021 року.
На підприємстві не встановлено порядок проведення короткочасних робіт з дотриманням організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в електроустановках підприємства щодо запобігання аваріям та ліквідації їх наслідків.
Електротехнічний персонал в особі головного енергетика, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування не проходять навчання правилам користування засобами захисту для створення безпечних умов праці.
Керівництвом експлуатаційного підприємства не оформляється резолюцією на листі надання відрядженим працівникам ПП «Центр – монтаж – енерго» права працювати в діючих електроустановках підприємства керівниками робіт, наглядачами і членами бригади. Не оформлено письмовою вказівкою керівництва експлуатаційного підприємства надання права видавати наряди і розпорядження.
Керівник підприємства не визначив мінімальні та обов´язкові норми комплектування засобами захисту для обслуговування розподільних пристроїв напругою до 1000 В.
Не оприлюднено роботодавцем план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці для працівників підприємства.
Не визначено вид оперативного обслуговування, кількість оперативних працівників в зміну чи на електроустановці особою відповідальною за електрогосподарство за узгодженням з керівництвом підприємства і не зазначено в місцевих інструкціях.
Не проведено ремонт аварійних металевих сходів для підіймання працівників у приміщення котельні по вулиці Кримського 14.
Не проводиться та не організовано обслуговування установок зовнішнього і внутрішнього освітлення, спеціально закріпленими працівниками в порядку поточної експлуатації з повідомленням про місце, початок і закінчення робіт оперативним або адміністративно-технічним працівникам.
Не проводяться огляди кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3 та не реєструються в журналі дефектів та неполадок на електроустановках виявлені порушення відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ VІІ п.2.10 табл. 1.
Не забезпечено належний моніторинг технічного стану виробничого устаткування та ремонту обладнання порядку здачі в ремонт обладнання, ремонтної документації, тощо; - не опрацьовано положення про систему технічного обслуговування та ремонту обладнання; - відсутні графіки обслуговування обладнання; не визначено перелік об’єму виконаних робіт по технічному обслуговуванні та ремонту обладнання.
Не надано список осіб по, які мають право віддавати оперативні розпорядження, вести оперативні переговори з структурними підрозділами ПАТ «Черкасиобленерго», а також наявність переліку телефонів диспетчерів енергопостачальної організації та доступність зв'язку.
Протигази типу ПШ не закріплені індивідуально за конкретними працівниками, які виконують газонебезпечні роботи.
Відсутні програми навчання працівників, що виконують роботи, до яких висуваються додаткові вимоги та не узгоджені з Управлінням Держпраці у Черкаській області.
Відсутній список працівників відповідальних за безпеку робіт, а саме хто має право давати дозвіл на підготовку робочого місця, готувати робоче місце, працівника, який наглядає за безпечним проведенням робіт кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та все електрогосподарство підприємства.
Не затверджено графік планово-попереджувального ремонту ремонт обладнання під тиском та допоміжного обладнання.
Не вказано в режимних картах для до котлової обробки води, перелік точок і схема відбору проб води, пари і конденсату для ручного і автоматичного хімічного контролю;
Відсутні паспортні картки або журнали з описом електрообладнання кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та все електрогосподарство підприємства , що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів .
Не дотримуються графіка перевірки справності сигналізації і автоматичних захистів і інструкції , під час її проведення .
Не визначено осіб, які мають готувати робочі місця в електроустановок по підприємству з урахуванням, права даних працівників проводити оперативні перемикання.
Не проводяться первинні інструктажі відрядженим працівникам ПП «Центр – монтаж – енерго» при виконанні робіт в електроустановках підприємства у вересні 2021 року.
Роботодавець не забезпечив належного утримання ЗІЗ (за процедурами щодо очищення (хімочищення), прання, обезпилювання, дегазації, дезактивації, дезінфекції тощо відповідно до інструкцій з їх експлуатації), необхідних для запобігання виникненню проблем для здоров’я та особистої гігієни працівників.
Відсутні графіки огляду, відсутні результати огляду з записами в оперативному журналі електричних машин, апаратів, а також всього електрообладнання і електропроводки у вибухонебезпечних зонах, що повинні періодично, залежно від місцевих умов, але не менше одного разу на три місяці, підлягати зовнішньому огляду.
Не визначено організаційні заходи, які забезпечують безпеку робіт в порядку поточної експлуатації, а саме: - визначення необхідності і можливості безпечного виконання робіт в порядку поточної експлуатації; - призначення виконавців (виконавця) робіт з групою з електробезпеки відповідно до характеру робіт, що виконуються
На підприємстві відсутній перелік регламентних робіт по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та не в наявності вся необхідна експлуатаційна та оперативна документація .
Не забезпечено створення умов праці для осіб з інвалідністю, а саме: оператор котельні Козуба М.І., Димченко Ю.М., Галіцина В.В., електрозварника ручного зварювання Галіцина В.В.,, слюсаря з ремонту устаткування котелень Мазур А.О., Тимофеєва А.В., з урахуванням рекомендацій модико-соціальноїекспертної комісії та індивідуальних програм реабілітації та вживання додаткових заходів безпеки праці, які відповідають специфічним особливостям цієї категорії працівників
Не забезпечено роботодавцем проведення періодично (не рідше одного разу на рік) обстеження усього обладнання під тиском, а саме гідростатичне випробування робочим тиском, внутрішній та зовнішній огляди.
Дотримання вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій не забезпечено. До 1 грудня 2021 року не складений Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду в 2022 році, а також на підставі Акту визначення категорій працівників роботодавець не склав поіменні списки працівників та не погодив їх в Управлінні Держпраці у Черкаській області
ПП «Центр – монтаж – енерго» не повідомляє в письмовій формі, ціль відрядження, а також не повідомляє про працівників, які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів.
На газових котельнях підприємства не позначені відповідним чином місця, де знаходяться засоби, необхідні для надання першої допомоги
Не визначений механізм для персоналу, на який покладено обов’язки з обслуговування обладнання під тиском, згідно з яким йому доручається ведення ретельного спостереження за дорученим устаткуванням шляхом його огляду, перевірки справності арматури, КВП, запобіжних клапанів, засобів сигналізації і захисту.
Відсутні дані про підготовку робочих місць і допуск до роботи відряджених працівників ПП «Центр – монтаж – енерго» при виконанні робіт в електроустановка підприємства у вересні 2021 року, що повинні були здійснювати у всіх випадках оперативні працівники підприємства.
На підприємстві відсутній план локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання КП «Звенигородське ПТМ». (Газові котельні).
Не обліковується виконання робіт в електроустановках по підприємству в журналі обліку робіт за нарядами та розпорядженнями при виконанні робіт працівниками підприємства або сторонніми організаціями.
Не надано графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об'єктів систем газопостачання КП «Звенигородське ПТМ».
Не проведено навчання та перевірку знань робітників щодо експлуатації спецодягу, спецвзуття, правил користування ЗІЗ згідно з інструкціями з експлуатації та способів їх регулювання (підгонки) за розміром, надягання, перевірка їх працездатності, здача в прання тощо.
В ГРУ (газові котельні) відсутні режимні карти, інструкція з експлуатації обладнання КП «Звенигородське ПТМ».
Не встановлені організаційні заходи, якими досягається безпека робіт в електроустановках, а саме: - оформлення робіт нарядом, розпорядженням ; - підготовка робочих місць; - допуск до роботи.
На підприємстві не встановлено порядок проведення короткочасних робіт з дотриманням організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в електроустановках підприємства щодо запобігання аваріям та ліквідації їх наслідків.
Працівникам, які виконують роботи підвищеної небезпеки та проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці не видано посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.
Не погоджено список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, що визначається особою, відповідальною за електрогосподарство з Управлінням Держпраці у Черкаській області і не передано до Філії Звенигородського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго».
Не встановлено періодичність профілактичних випробувань вибухозахищеного електрообладнання особою відповідальною за електрогосподарство з урахуванням місцевих умов.
Не виконуються умови дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, газонебезпечних та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах № 253.19.71 від 12.07.2019: не надано розроблену згідно з Типовою інструкцією чинну інструкцію з безпечного виконання газонебезпечних робіт, яка б уточнювала порядок підготовки і безпечного проведення газонебезпечних робіт стосовно конкретних виробничих умов (в інструкції використовуються назви посад та підрозділів, які фактично на підприємстві відсутні тощо)
Відсутня розроблена та затверджена особою, відповідальною за електрогосподарство(заступник директора по технічних питаннях Оришевич М.Д)) , загальна однолінійна схема електричних з'єднань усіх напруг для нормальних режимів роботи обладнання по кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та інше відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ IV п.3.2.
Не опломбовані в закритому стані запірний пристрій на обвідній лінії ГРУ, запірний пристрій у відкритому положенні перед ЗСК ГРУ, КП «Звенигородське ПТМ».
У встановлений термін не подано до територіального органу Держпраці повідомлення про результати ідентифікації.
Відсутній графік огляду кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3 відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ VІІ п.2.10.
Не контролюється фахівцями служби охорони праці (інженер з охорони праці ) безпечна експлуатація електроустановок.
Не направлено акт опосвідчення стану безпеки електроустановок кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та все електрогосподарство підприємства в Управління Держпраці у Черкаській області.
Не надано паспорти на газове господарство газових котелень КП «Звенигородське ПТМ».
На наданих працівникам рятувальних мотузках та поясах відсутні дані про проведені їм випробування.
Не встановлені організаційні заходи, що убезпечують працівників підприємства, а також відряджених працівників інших підприємств, що виконують роботи в електроустановках підприємства під час роботи в електроустановках.
Не отримано дозвіл установленому порядку на експлуатацію котлів з високотемпературним органічним теплоносієм теплопродуктивністю понад 0,1 МВт котельня пр.Шевченка,121: НІСТУ-5 зав №1717; реєстраційний 545, НІСТУ-5 зав №4420; реєстраційний 495, НІСТУ-5 зав №7234; реєстраційний 546, котельня вул І.Сошенка43, НІСТУ-5зав №3174; реєстраційний 462, НІСТУ-5зав №2464; реєстраційний 464, котельня вул Чорновола, 126, НІСТУ-5 зав №4119; реєстраційний 455, НІСТУ-5 зав №4213; реєстраційний 454, НІСТУ-5 зав №3425; реєстраційний 456, НІСТУ-5 зав №1298; реєстраційний 456. вул Шевченка.7А НІСТУ-5 зав №3841; реєстраційний 550, НІСТУ-5 зав №4214; реєстраційний549, НІСТУ-5 зав №1627; реєстраційний470, НІСТУ-5 зав №3501; реєстраційний472, НІСТУ-5 зав №3924; реєстраційний474, НІСТУ-5 зав №4316, реєстраційний 471, НІСТУ-5 зав №3794, реєстраційний475, НІСТУ-5 зав №3618, реєстраційний473.
Атестація робочих місць за умовами праці не проведена на всіх робочих місцях згідно з Порядком проведення атестації робочих місць за умовами праці та методичними рекомендаціями щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці. Не проатестоване робоче місце маляра.
Відсутнє виконавче креслення кабельної траси та не заведені паспорти на кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3 відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ розділ ІV п.3.1, розділ VІІ п.2.2, 2.3.
Не проводяться відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском: протиаварійні тренування з персоналом котельні.
Не призначено по підприємству працівника (відсутній наказ (розпорядження), який перевіряє наявність і стан засобів захисту періодичним оглядом не рідше 1 разу на 6 міс. із записом результатів огляду в журнал.
Не розроблено у відповідному порядку інструкцію з режиму роботи і безпечного обслуговування посудин ( котлівНІСТУ-5)
Не встановлена система нумерації нарядів, порядок їх зберігання та реєстрації, письмовим розпорядженням особи, відповідальної за електрогосподарство.
Список працівників, які мають право на видачу нарядів,розпоряджень, керівників робіт, допускачів, переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації по підприємству не переглядаються щорічно(відсутні в наявності).
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок, кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та інше. відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не встановив порядок, щоб працівники, на яких покладено обов'язки з обслуговування електроустановок, вели ретельні спостереження за дорученим їм обладнанням і мережами - оглядом, перевіркою дії; - не забезпечив проведення технічного огляду електроустановок.
У особи відповідальної за електрогосподарство (заступник директора по технічних питаннях Оришевич М.Д) відсутня наступна технічна документація: - генеральний план ділянки, на якій нанесені будівлі, споруди та підземні електротехнічні комунікації; - акти налагодження електроустановок; - технічні паспорти основного електрообладнання; - інструкції з експлуатації електроустановок; - загальні схеми електропостачання, складені для споживача в цілому та для окремих цехів і дільниць відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ IV п.3.1, п.3.2.
На приміщеннях де розташовано газове обладнання топкової не нанесено напис «Вогненебезпечно. Газ».
Не заведено на кожне обладнання під тиском ремонтний журнал, в який працівником, відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, вносяться дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку, також відображаються всі дефекти, виявлені в період ремонту.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки по підприємству кабельні лінії 0,4 кВ Л- 43 від ТП-370, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 491, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 53, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 47, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 460, КЛ – 0,4 кВ Л – котельня від ТП – 41, ввідний кабель(вводу) від ТП-11 Л-Центр ОП№1/3, котельна по вул.. Чорновола, 126 в м. Звенигородка, котельна по вул. Шевченка, 7а в м. Звенигородка, котельна по вул. Крамського, 14 в м. Звенигородка, котельна по вул. Сошенка, 43 в м. Звенигородка, котельна по пр. Шевченка, 121 в м. Звенигородка та все електрогосподарство підприємства. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом( дата складання останнього акту 02.11.2018 рік), у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
По підприємству відсутня наступна технічна документація, а саме: – положення про взаємовідносини оперативних працівників споживача з працівниками електропередавальної організації; – список електроустановок, що перебувають в оперативному керуванні та/або віданні оперативних працівників вищого рівня(за наявності); – журнал заявок на виведення у ремонт електрообладнання; – журнал видачі та повернення ключів від приміщень з електроустановками;  інструкція про порядок дії персоналу в разі виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій, а також пожеж; - затверджений у встановленому порядку перелік постійно діючих заходів зі зниження навантаження в години контролю максимуму електричної потужності відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів розділ IV п.3.12.
Покарання: відсутні
05.07.2021 2341007 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, запроваджений Законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" від 17.03.2020 № 533-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Чоновола, 12Б
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 121
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Івана Сошенка, 43
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 22Б
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Шевченка, 7А
Котельня
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Кримського, 14
Адміністративна будівля
20200, Черкаська обл., м. Звенигородка, вул. Кримського, 27
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2205028 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.07.2021 2227317 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Учасники:
Харенко Марина Анатоліївна — головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами
Порушення:
За результатом перевірки Комунального підприємства «Звенигородське підприємство теплових мереж» Звенигородської міської ради виявлено, що Річний план на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії на 2017 рік з урахуванням фактичних за п’ять років розрахунків складений, але не погоджений уповноваженим органом в установленому законодавством порядку. Детальні розрахунки, підтвердні документи, матеріали, що використовувалися під час проведення розрахунків тарифів не надано в повному обсязі.
Покарання: відсутні
25.08.2020 1933149 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Службова записка
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.07.2020 2142735 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Титаренко Людмила Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 3 управління контрольно-перевірочної роботи
Буряк Варвара Петрівна — головний бухгалтер
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
06.09.2019 1696945 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.08.2019 1673973 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Оришич Михайло Данилович — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.08.2019 1673235 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог пп. 11 - 25 припису від 22.02.2019 р. № 068-070
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Оришич Михайло Данилович — заступник директора по технічних питаннях
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2019 1389792 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Учасники:
Оришич Михайло Данилович — заступник директора по технічних питаннях
Порушення:
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
В паспортах технічного стану теплових мереж та паспортах теплових мереж котельні по вул. Шевченка 22-б не заповнені розділи щодо проведених гідравлічних випробувань, оглядів теплових мереж.
Не затверджена схема трубопроводів котельні згідно вимог правил ПТЕТУіМ .
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
Потребують заміни сальники на запірний арматурі теплової мережі (Ду-150, 2 од.) в ТК-23 по вул.Благовісна.
Прострочено термін періодичності перевірки знань правил ПТЕТУіМ осіб відповідальних за справний стан і безпечну експлуатацію теплового устаткування.
На шкалах манометрів котельні відсутня червона риска для позначення максимального допустимого тиску (біля лічильника тепла).
Схема теплових мереж котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Потребують заміни сальники на запірний арматурі теплової мережі (Ду-150, 2 од.) в ТК-55 по просп.Шевченка.
В котельні відсутня інструкція з експлуатації котлів.
Схема трубопроводів котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Схема трубопроводів ХВО котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Пошкоджено манометр біля насоса підживлювання.
Схема трубопроводів теплової мережі котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
Температурний графік відпуску теплової енергії на робочому місті оператора за 2015р.
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
Схема трубопроводів насосного відділення котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Відсутня кришка люку на тепловій камері ТК-12 по вул. Терещенка
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
Потребують поновлення написи на пускових пристроях насосів (мережних, підживлювальних, ХВО та ін) .
Схема трубопроводів котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Схема трубопроводів котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Потребує ремонту покрівля котельні.
Пошкоджена теплова ізоляція на трубопроводі теплової мережі біля гаражів.
На шкалах окремих манометрів котельні відсутня червона риска для позначення максимального допустимого тиску.
Схема трубопроводів котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Пошкоджена теплова ізоляція на змішувачі теплоносія.
Відсутня кришка люку на тепловій камері ТК-84 біля котельні.
Схема трубопроводів котельні не переглянута в термін згідно вимог ПТЕТУіМ.
Пошкоджена теплова ізоляція на колекторі перед мережними насосами котельні.
Покарання: відсутні
11.02.2019 1396357 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2019 1424858 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Положення підприємств про навчання з питань охорони праці не враховує специфіки виробництва, та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, потребують перегляду плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Не внесено зміни до плану локалізації і ліквідації аварій в газовому господарстві,
Не пред’явлено журнал нагляду (паспорт) та настанова (інструкція) з монтажу і експлуатації на два котли «ВІТОПЛЕКС 100 3Х1», зав №7179848700004, реєстраційний №807; зав №7179848700003, реєстраційний №80,
Не переглянуто в 2019 році і не проведено поновне затвердження переліків робіт, що виконуються за нарядами допусками , розпорядженнями та в порядку поточної експлуатації
Не забезпечено розробку всіх необхідних інструкцій з охорони праці (при виконанні робіт певного виду або за певною професією на всіх робочих місцях) для мереж теплопостачання
Не розроблено посадову інструкцію для працівника відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском із визначенням його обов’язків та прав
Не видано накази на перегляд інструкцій з охорони праці в зв’язку з змінами внесених до Покажчика нормативно-правових актів з охорони праці,затвердженого наказом Держпраці від 16.01.2019 року №18, що є порушенням
Не визначено розподіл повноважень щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників, перепідготовки та підвищення кваліфікації на підприємстві між службою кадрів або іншими спеціалістами, яким роботодавцем доручена організація цієї роботи
Не забезпечено працівники підприємства правилами та інструкціями з охорони праці під час експлуатації обладнання що працює під тиском розробленими з урахуванням вимог нормативно правових актів з охорони праці
Не проводиться перевірка справності роботи манометрів, запобіжних клапанів, покажчиків рівня води і живильних пристроїв у встановлені строки, не зроблено запис у змінному журналі результати перевірки
Форма «Журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці» на 1 групу з електробезпеки не відповідає встановленому зразку,
До журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на 1 групу з електробезпеки не внесено інформацію до граф 12 про перевірку знань та допуск до роботи робочому місці
Суб’єктом господарської діяльності, при проведенні ідентифікації об’єкта підвищеної небезпеки, котельня за адресою м. Звенигородка, вул. Чорновола, 126, в розрахунках не враховано всі небезпечні речовини (соляна кислота), які зберігають-ся на об’єкті,
Не заведено журнал обліку газонебезпечних робіт, які проводяться на мережах та об’єктах теплопостачання без оформлення наряду-допуску
Не заведено журнал обліку обладнання під тиском, не споряджено обладнання під тиском обліковим номером,
Термін дії протоколу №5 про перевірку знань з питань охорони праці та пожежної небезпеки електромонтера Викиданця С.В.закінчився 5.12.2018 року
В зв’язку з змінами внесених до Покажчика нормативно-правових актів з охорони праці,затвердженого наказом Держпраці від 16.01.2019 року №18 перелік діючих на підприємстві нормативних актів про охорону праці потребує перегляду
Роботодавцем не забезпечено своєчасне випробування рятувального пояса, який зберігається в котельні за адресою м. Звенигородка, вул. Шевченка, 22б
Не внесено зміни до Інструкції № 23 ОП з організації безпечного проведення газонебезпечних робіт, яка визначає порядок ведення газонебезпечних робіт на мережах та об’єктах підприємства у зв’язку з набранням чинності новими або переглянутими нормативно-правовими актами з охорони праці
На підприємстві не розроблений перелік газонебезпечних робіт, які допускається виконувати у газовому господарстві без оформлення наряду-допуску
Не забезпечено обов’язковому обладнанню аварійним освітленням такі приміщення і устаткування: фронт котлів, а також проходи між котлами, позаду котлів і над котлами; щити і пульти керування; водовказівні і вимірювальні прилади; вентиляторні площадки; димососні площадки; приміщення для баків і деаераторів; устаткування водопідготовки; площадки і драбини котлів; насосні приміщення
Не забезпечено належне утримання будівель і споруд в котельнях по вул Шевченка 22Б протікає дах, наявні тріщини ; вул Чорновіла 126, наявні тріщини, не встановлено водовідведення із даху будівлі котельні, не проводиться моніторинг за їх технічним станом
Не на вентилях, засувках та приводах до них такі написи: номер або умовне позначення запірного чи регулювального органу, що відповідають експлуатаційним схемам та інструкціям; покажчик напрямку обертання в бік закриття (З) та в бік відкриття (В)
Роботодавцем не забезпечено регулярне навчання працівників правилам користування ЗІЗ та демонстрацію їх правильного застосування
Не розроблено і не затверджено наказом (розпорядженням) роботодавця перелік посад посадових осіб, які проходять навчання і перевірку знань з питань охорони праці та навчальні плани та програми з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов'язків працівників для проведення спеціального навчання з питань охорони праці
Суб’єктом господарської діяльності не проведено повторну ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки у зв’язку зі зміною номенклатури небезпечних речовин або їх кількості, внесення змін до законодавства у сфері діяльності, пов'язаної з об'єктами підвищеної небезпеки,
Не призначено наказом на час відсутності відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском,
Не зареєстровано в територіальному органу Держпраці України декларацію відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на зварювальні роботи, земляні роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій , роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі , що є порушенням п. 8 дод.6, п.9 дод.6,п.19 дод.6 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011р. № 1107.
Не розроблено систему планово- попереджувальних ремонтів обладнання, що працює під тиском, не ведеться ремонтний журнал
Не заведено на кожне обладнання під тиском ремонтний журнал, в який працівником, відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, вносяться дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку, також відображаються результати огляду обладнання під тиском до чистки з зазначенням товщини відкладення накипу та шламу і всі дефекти, виявлені в період ремонту
Не визначено роботи та не розроблено перелік газонебезпечних робіт, які можуть виконуватися на мережах та об’єктах теплопостачання
Не розроблені інструкції з ведення водно-хімічного режиму та інструкції з експлуатації установки (установок) для до котлової обробки води водогрійних котлів з урахуванням вимог Правил, інструкцій виробників та інших НД
Надземні газопроводи котелень за адресами м. Звенигородка, вул. Кримського, 14, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 7а, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 22б, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 121, м. Звенигородка, вул. Чорновола, 126, м. Звенигородка, вул. Івана Сошенка, 43 недостатньо захищені від атмосферної корозії, пошкоджене фарбування газопроводів
Не на всіх надземних газопроводах системи газопостачання котелень за адресами м. Звенигородка, вул. Кримського, 14, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 7а, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 22б, м. Звенигородка, вул. Шевченка, 121, м. Звенигородка, вул. Чорновола, 126, м. Звенигородка, вул. Івана Сошенка, 43 наявне чітке позначення напрямку потоку газу
Підприємством не отримано дозвіл на виконання газонебезпечних робіт (п. 6 Додатку 2 Порядку), на мережах та об’єктах теплопостачання, відповідно до вимог Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки,
В котельні за адресою м. Звенигородка, вул. Івана Сошенка, 43 у вибухонебезпечних зонах, в яких згідно з вимогами Правил вимагається вибухозахищене електрооблад-нання, експлуатується електрообладнання (світильники) загального призначення,
В котельнях підприємства експлуатуються світильники вибухозахищеного виконання з порушенням герметичності (плафони не закріплені),
Покарання: відсутні
05.06.2018 394483 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням теплової енергії .
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.04.2018 1355279 Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у Черкаській області Проведено
49 порушень
Предмет перевірки: інспектування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Оришич Михайло Данилович — заступник директора з технічних питань
Порушення:
Потребує ремонту боров відходячих газів котельні.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
Потребують ревізії зворотні клапани циркуляційних насосів №1,2.
Потребують заміни сальники на запірний арматурі в ТК-9 по просп. Шевченка 96.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
Потребує ремонту боров відходячих газів котельні.
Потрібують заміни сальники на запірний арматурі мережних насосів
По закінченню опалювального періоду потрібно провести шурфування теплових мереж підприємства.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
По закінченню опалювального періоду потрібно провести гідравлічні випробування теплових мереж підприємства зі складанням відповідних актів.
Потрібують заміни сальники на запірний арматурі мережних насосів
Потребуює заміни сальникове ущильнення ціркуляціїного насоса №1.
Потребують ревізії зворотні клапани циркуляційних насосів №1,2.
Потребує ремонту боров відходячих газів котельні.
Потребують чистки поверхні нагріву котлів №1,2,3.
Відсутній захисний чохол на скляному термометрі на вихідному трубопроводі теплової мережі .
Потребуює заміни сальникове ущильнення ціркуляціїного насоса №1.
Потребуює заміни сальникове ущильнення ціркуляціїного насоса №1.
Відсутня кришка люку на тепловій камері ТК-9 по просп. Шевченка 96.
Потребує ремонту покрівля котельні.
Потребують заміни вибухові клапани котлів №1-3.
Потребують ревізії фільтра грубої очистки теплової мережі.
Брудна зовнішня поверхня запірної арматури котельні (приміщення мережних насосів).
Відсутній графік шурфовок теплових мереж підприємства.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
Потребує заміни дільниця теплової мережі котельні по просп. Шевченка від ТК-57 до ТК-58, ДУ-159, 180 метрів - за результатом гідравлічних випробувань.
Гільзи для термометрів на подавальному та зворотньому трубопроводах теплової мережі в котельні потребують чищення та заміни оливи.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
Потребують ревізії мережні насоси №1,2.
Потребують чистки поверхні нагріву котлів №1,2,3.
Гільзи для термометрів на подавальному та зворотньому трубопроводах теплової мережі в котельні потребують чищення та заміни оливи.
Потребують заміни сальники на запірний арматурі теплової мережі (Ду-200, 2 од.).
Відсутні покажчики напряму руху теплоносія на трубопроводах ХВО котельні .
Потребують ревізії мережні насоси №1,2.
Потребують заміни сальники на запірний арматурі теплової мережі (Ду-200, 2 од.).
На окремих засувках котельні відсутня змазка на різьбі штоків
Потребує заміни кришка люку на теплової камери ТК-3 по вул.Кошиця.
Потребує ремонту обмуровка котла №4.
Потребують заміни вибухові клапани котлів №1-3.
Потребує заміни кришка люку на теплової камери ТК-77 біля котельні.
Перед початком опалювального сезону необхідно провести перевірку знань з правил ПТЕТУіМ персоналу підприємства якій обслуговує теплове устаткування.
Потребує ревізії запірна арматура в теплових камерах підприємства ( до початку опалювального періоду).
Потребують заміни сальники на запірний арматурі теплової мережі (Ду-200, 2 од.).
Потрібують заміни сальники на запірний арматурі мережних насосів
Потребують чистки поверхні нагріву котлів №1,2,3.
Гільзи для термометрів на подавальному та зворотньому трубопроводах теплової мережі в котельні потребують чищення та заміни оливи.
Манометрам котельні перед початком опалювального сезону потрібно провести метрологічну повірку.
Потребують заміни вибухові клапани котлів №1-3.
Потребують чистки поверхні нагріву котлів №1,2,3.
Покарання: відсутні