Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (11)
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (10) Перевірки (6)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ІНСТИТУТ ТРАВМАТОЛОГІЇ ТА ОРТОПЕДІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"

#02012007

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.01.2022 3020655 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Дідух Андрій Миколайович — начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та зв'язку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Страфун С С — Уповноважена особа
Закомірний Олег Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Бровченко Тетяна Федорівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку
Лисенко Василь Васильович — Заступник начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та зв'язку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Сергеєв Олександр Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Страфун С.С. — Уповноважена особа
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.10.2020 2179002 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Ісаєнко Юрій Олександрович — заступник начальника відділу ЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м.Києві
Садикова О І — Заступник директора ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України»
Садикова О.І. — Заступник директора ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України»
Порушення:
Не наданий договір на технічне обслуговування автоматичної пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей (поліклініка).
Приміщення будівлі (клінічного корпусу) не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей (порушення: додаток Б, таб. Б.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Використання суб’єктами господарювання орендованих приміщень здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (поліклініка) (порушення: п. 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту»).
В об’ємах сходових кліток (влаштовані приміщення різного призначення) (порушення: ДБН В.1.1-7).
Для контролю працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу не здійснено 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Приміщення не забезпечені ношами з розрахунку: одні ноші на 5 хворих та засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Не всі двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових кліток на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини.
Електричні розетки та вимикачі встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити електроприладу на 1 см з кожного боку.
Двері складських (підсобних) приміщень, електрощитових, архівів не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9).
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння територія не забезпечена спеціальними пожежними щитами (стендами). До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Приміщення будівлі (клінічного корпусу) не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (порушення: додаток А, таб. А.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Для знезараження води у ємностях не створено запас хлорного вапна, або порошку ДТС-ГК із розрахунку на 1 куб. м води 8-10 г хлорного вапна або 4-5 г. ДТС-ГК відповідно пункту 3 глави 6 розділу ІІІ «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», затверджених наказом МВС України від 09.07.2018 № 579, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.07.2018 за № 879/32331
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридори поверхів) меблями та іншими матеріальними цінностями.
Не надані результати іспитів зразків будівельних матеріалів (підвісні стелі), що застосовуються для облицювання стель коридорів лікувальних корпусів (порушення: ДБН В.1.1-7).
Не здійснено перевірку захисних установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями.
Не всі двері сходових кліток виконані глухими або засклені армованим склом (порушення: ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9).
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання складських (підсобних) приміщень, електрощитової через огороджувальні конструкції з нормативною межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди виконаний меншим, ніж нормативна межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди (порушення: ДБН В.1.1-7).
В приміщеннях допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
Двері сходової клітки не обладнані пристроями для самозачинення (порушення: ДБН В.1.1-7).
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням (порушення: ДБН В.1.1-7, п.п. 9.7.1., 9.7.5. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Евакуаційні виходи не дообладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення (порушення: додаток Б, таб. Б.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Електроприймачі операційних блоків, відділень анестезіології, реанімації й інтенсивної терапії та інших, від безперебійної роботи яких безпосередньо залежить життя хворих не забезпечені резервним джерелом живлення (ДЕС, АБЖ або акумуляторні батареї) (порушення: ДБН В.2.5-23).
Складські (підсобні) приміщення, коридори які не мають природного освітлення не обладнані спеціальною системою димовидалення (порушення: п. 10.2.4., п. 10.6.2. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Захисна споруда не в повному обсязі укомплектована необхідним майном на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю, відповідно до переліку майна, необхідного для укомплектування захисної споруди, згідно з додатком 20 пункту 6 глави 1 розділу VII «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», затверджених наказом МВС України від 09.07.2018 № 579, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.07.2018 за № 879/32331.
Не надані підтверджувальні документи щодо оброблення дерев’яних елементів будівель засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (порушення: Державних будівельних норм (далі-ДБН) В.1.1-7).
Не проведено перезарядка та технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Підходи до захисної споруди не позначені показниками напрямків руху до неї.
Покарання: відсутні
19.02.2020 2097851 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Превірка
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Садикова О.І. — Заступник директора ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України»
Головко Олександр Юрійович — головний інспектор відділу ЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві майор служби цивільного захисту
Садикова О І — Заступник директора ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України»
Порушення:
Не надані підтверджувальні документи щодо оброблення дерев’яних елементів будівель засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (порушення: Державних будівельних норм (далі-ДБН) В.1.1-7)
Підходи до захисної споруди не позначені показниками напрямків руху до неї
Електричні розетки та вимикачі встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити електроприладу на 1 см з кожного боку
Використання суб’єктами господарювання орендованих приміщень здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (поліклініка) (порушення: п. 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту»)
Приміщення будівлі (клінічного корпусу) не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (порушення: додаток А, таб. А.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал, де у вечірній та нічний час можливе перебування людей, не забезпечений електричними ліхтарями
Не надано актів проведення заміру опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
В об’ємах сходових кліток (влаштовані приміщення різного призначення) (порушення: ДБН В.1.1-7)
Для приміщень складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки
До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридори поверхів, сходова клітка) меблями та іншими матеріальними цінностями
Не здійснено перевірку захисних установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Складські (підсобні) приміщення, коридори які не мають природного освітлення не обладнані спеціальною системою димовидалення (порушення: п. 10.2.4., п. 10.6.2. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Електроприймачі операційних блоків, відділень анестезіології, реанімації й інтенсивної терапії та інших, від безперебійної роботи яких безпосередньо залежить життя хворих не забезпечені резервним джерелом живлення (ДЕС, АБЖ або акумуляторні батареї) (порушення: ДБН В.2.5-23)
Двері сходової клітки не обладнані пристроями для самозачинення (порушення: ДБН В.1.1-7)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
В приміщеннях допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі
Приміщення будівлі (клінічного корпусу) не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей (порушення: додаток Б, таб. Б.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Евакуаційні виходи не дообладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення (порушення: додаток Б, таб. Б.1., ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння територія не забезпечена спеціальними пожежними щитами (стендами).
Не всі двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових кліток на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини
Приміщення не забезпечені ношами з розрахунку: одні ноші на 5 хворих та засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу
На території на в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території з вказанням розміщення будівель, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них
Не наданий договір на технічне обслуговування автоматичної пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей (поліклініка)
Не проведено перезарядка та технічне обслуговування наявних вогнегасників
Захисна споруда не в повному обсязі укомплектована необхідним майном на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю, відповідно до переліку майна, необхідного для укомплектування захисної споруди, згідно з додатком 20 пункту 6 глави 1 розділу VII «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», затверджених наказом МВС України від 09.07.2018 № 579, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30.07.2018 за № 879/32331
Для контролю працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу не здійснено 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акта
Не всі двері сходових кліток виконані глухими або засклені армованим склом (порушення: ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9)
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання
Не на всіх поверхах розроблені і вивішені на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі
Не надані результати іспитів зразків будівельних матеріалів (підвісні стелі), що застосовуються для облицювання стель коридорів лікувальних корпусів (порушення: ДБН В.1.1-7)
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням (порушення: ДБН В.1.1-7, п.п. 9.7.1., 9.7.5. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Двері складських (підсобних) приміщень, електрощитових, архівів не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9)
Не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання складських (підсобних) приміщень, електрощитової через огороджувальні конструкції з нормативною межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди виконаний меншим, ніж нормативна межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди (порушення: ДБН В.1.1-7)
Покарання: відсутні
06.11.2019 1699705 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства 5407
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кльово О І — старший рентгенлаборант відділення функціональної діагностики Інституту
Кльово О.І. — старший рентгенлаборант відділення функціональної діагностики Інституту
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.09.2019 1467570 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
01054, м. Київ, Шевченківський р-н, вул. бульварно-Кудрявська, буд. 27
Учасники:
Садикова Ольга Іванівна — заступник директора з адміністративно-господарської частини
Порушення:
Статистична звітність про відходи не подається
Не подаються звіти про водокористування за формою №2ТП-водгосп (річна), затвердженою наказом Мінприроди №78
Не проведено інвентаризацію джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.
На основі матеріально-сировинних балансів виробництва не виявляється і не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються
Не забезпечується здійснення професійної підготовки, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами
Суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, щороку не подає декларацію про відходи за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ №118
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.05.2018 1062104 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання санітарного законодавства; додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Учасники:
Деркач Р В — заступник головного лікаря з медичної частини
Герасименко С А — головний лікар
Магдіч С.І. — головна медична сестра
Деркач Р.В. — заступник головного лікаря з медичної частини
Герасименко С.А. — головний лікар
Магдіч С І — головна медична сестра
Порушення:
Внутрішнє оздоблення окремих приміщень не виконано відповідно до їх функціонального призначення, а саме: порушена цілісність гігієнічного покриття стін в стерилізаційній операційної кістково-гнійної хірургії; стелі в перев’язувальній відділення мікрохірургії та реконструктивної хірургії верхніх кінцівок; стелі, стін і підлоги пральні; стелі, стін і підлоги приміщення центрального стерилізаційного відділення (автоклавної); стелі, стін і підлоги розвантажувальної та завантажувальної дезкамерного приміщення. Порушена цілісність гігієнічного покриття: дверей шафи встановленої в стерилізаційній операційної відділення спортивної травми; опалювальних приладів в перев’язувальній відділення захворювання суглобів у дорослих; санітарно-технічних приладів в санітарній кімнаті відділення захворювання суглобів у дітей.
Не представлено відомості щодо відповідності санітарним нормам питної води, що використовується для господарсько-питного водопостачання в інституті.
Покарання: відсутні