Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Будівництво (1) Перевірки (6)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА" МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

#02007093

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.02.2022 3008061 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Учасники:
Китаєва Юлія Володимирівна — головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Хацаюк Катерина Василівна — Головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаівській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2021 2452456 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
стоматологічна поліклініка
54000, м. Миколаїв, Заводський р-н, вул. Дунаєва, 39 А
Учасники:
Кобилянський А М — головний лікар
Кобилянський А.М. — головний лікар
Дзюбас Євгеній Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління
Порушення:
Не проводиться перевірка справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв.
Не проводяться технічний стан приміщень захисних споруд і їх ремонт відповідно до чинних положень про проведення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення.
Працівників об’єкта не забезпечено придатними до застосування засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Не проводиться щорічно перевірка системи вентиляції сховища (записи у журналі перевірки сховищ).
Експлуатація та утримання електрообладнання захисної споруди не відповідає вимогам чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок, а саме: не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проводиться перевірка та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища, захисно-герметичних та герметичних дверей (воріт), віконниць (ставень), герметичних клапанів та клапанів надмірного тиску.
Допускається облицювання (оздоблення) перегородок (стін) в коридорі, матеріалами з невідомими показниками щодо пожежної небезпеки (вагонка).
Комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпечення захисної споруди утримуються в не належному технічному стані.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо) в приміщенні білетних кас.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Захисна споруда не забезпечена необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність працівників, що підлягає укриттю.
Не закрито електророзподільну відгалужувальну з’єднувальну коробку кришкою з негорючого або важко горючого матеріалу в приміщені кабінету № 25.
Не проводиться щорічно перевірка на герметичність сховища.
Покарання: відсутні
22.10.2018 1067609 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2018 1611830 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кобилянський А. М. — головний лікар
Кобилянський А М — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2018 374480 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів
Учасники:
Пашкевич Валентина Володимирівна — В.о. головного лікаря
Порушення:
Уповноваженою особою не ведуться реєстри лікарських засобів, які надійшли до ЛПЗ
Допускається застосування одержаних лікарських засобів без оформлення письмового висновку вхідного контролю якості лікарських засобів Уповноваженою особою шляхом відмітки на накладній: «Вхідний контроль проведено, результат позитивний/негативний, дозволено / не дозволено до використання (застосування) (зазначити П.І.Б. уповноваженої особи, дату проведення вхідного контролю, поставити підпис)»
Уповноваженою особою не перевіряються записи про температуру і відносну вологість у відділеннях (кабінетах) (на день перевірки у відділенні по підготовці зубів до протезування № 2 в журналі обліку температури і вологості за 03.09.2018 р. зазначено вологість, яка за показниками на шкалі гігрометра не може відповідати зазначеній в журналі температурі)
Покарання: відсутні
21.02.2018 1610388 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кобилянський А. М. — головний лікар
Кобилянський А М — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні