Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (26)
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (2) Перевірки (43)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"

#02005585

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
31.01.2022 3007984 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Учасники:
Рябуха Алла Семенівна — заступник начальника управління- начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду
Іванюшева Галина Іванівна — провідний інженер з метрології
Черненко Світлана Вікторівна — Заступник начальника відділу ринкового та метрологічного нагляду
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.01.2022 3054419 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Астахов Т В — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Астахов Т.В. — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Колчев Борис Володимирович — в.о. заступника директора
Сергієнко Тетяна Олександрівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Кушнерюк Дмитро Васильович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Порушення:
Декларація про відходи не подається
На основі матеріально-сировинних балансів виробництва не виявляє і не веде первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються
Не здійснюються організаційні, науково-технічні та технологічні заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, а саме не укладений договір на передачу медичних (біологічних) відходів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
31.01.2022 3101498 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
54 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Відділення спортивної медицини
м. Черкаси, вул. Дахнівська, 25А
КНП «ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ» ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (місто Черкаси, ВУЛИЦЯ МЕНДЕЛЄЄВА, будинок 3)
18009, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Менделєєва, буд. 3
Учасники:
Биндас Ігор Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській міській громаді ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Переносні вогнегасники не в повній мірі розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Пожежні щити (стенди) не укомплектовані згідно норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається встановлення глухих грат на вікнах приміщень в яких перебувають люди.
Двері входу в приміщення електрощитових, технічних поверхів, виходу на горища, входу в підвали, ліфтові холи (9-ти поверхового), складські приміщення та приміщення будь-яких категорій за вибухопожежонебезпекою не відокремлені від приміщень інших категорій або не категорованих, протипожежними дверима.
В відділеннях де перебувають хворі, допускається користування електронагрівальними приладами (електричними чайниками, обігрівачами тощо).
Не всі приміщення архівосховища обладнані системою пожежогасіння.
Відсутній журнал реєстрації результатів перевірок надійності переведення пожежних насосів з основного на резервний.
В приміщеннях архіву господарського корпусу та діагностичного центру, допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 0,5 м до повітропроводів вентиляційних систем.
Не забезпечено всіх працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Приміщення будівель не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правилами експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в електро розподільчих коробках (дозах) виконані з порушенням вимог ПУЕ.
Приміщення де розміщені прилади системи протипожежного захисту не обладнані аварійним освітленням відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» п.5.9.
Не проведене технічне обслуговування і перевірку всіх пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
На покажчиках в місцях розташування пожежних гідрантів і водойм не позначена інформація, а саме:- для пожежних гідрантів — літерний індекс ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водонапірної мережі (тупикова чи кільцева);- для пожежних водойм — літерний індекс ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не всі опломбовані пристрої ручного пуску системи протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» п.6.9, додаток Ж (діагностичний центр, перинатальний центр).
Не проведений замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається використання засклення дверей, на шляхах евакуації склом, яке дає скалки при руйнуванні (допускається використання армованого або загартованого скла).
Допускається встановлення електророзеток та вимикачів безпосередньо на горючій основі.
Не забезпечено всіх працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Не всі приміщення будівель лікувальних корпусів; господарського корпусу, блоку харчування, гаражів обладнані системами протипожежного захисту.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не повністю забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається замикання дверей евакуаційних виходів на ключ.
Двері евакуаційних виходів з відділення судинної хірургії, стоматологічного відділення, кардіологічного відділення; офтальмологічного відділення, 3-й поверх перинатального центру відчиняються не в напрямку виходу з приміщень будівель.
Двері виходів із поверхів безпосередньо на сходові клітки не в повній мірі обладнанні пристроями для самозачинення та ущільненнями в притулах.
В приміщенні архівосховища електрична проводка прокладена з порушеннями вимог ПУЕ.
Система автоматичної пожежної сигналізації в одному з корпусів не в працездатному стані.
На всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Система протипожежного захисту в будівлі перинатального центру знаходиться постійно в режимі спрацювання (пошкоджений димовий сповіщувач на другому поверсі).
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування (приміщення реєстратури діагностичного центру).
Не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом
Допускається паркування (встановлення) автотранспорту на автомобільних дорогах, проїзди й проходи до будівель, споруд які призначені для проїзду пожежної техніки.
Вогнегасники не вставновлені у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Допускається встановлення в корпусах домофонів на дверях, які ведуть до сходових клітин.
Не всі електрощити, групові електрощитки забезпечені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значеннями номінального струму апарата захисту.
Архівосховище рентгенівської плівки, розміщеного в підвальному приміщенні будівлі діагностичного центру, не відокремлене від інших приміщень та щляхів евакуації протипожежними перешкодами першого типу.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає:- порядок утримання шляхів евакуації;- визначення спеціальних місць для куріння;- порядок застосування відкритого вогню;- порядок використання побутових нагрівальних приладів;- порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт;- правила проїзду та стоянки транспортних засобів;- порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі;- порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи;
Допускається захаращення шляхів евакуації горючими матеріалами (1 поверх 5-ти поверхового корпусу).
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
Допускається складування горючих матеріалів на сходовій клітці між першим та другим поверхом в 2-ох поверховому корпусі.
Не опломбовані пристрої ручного пуску системи протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» п.6.9, додаток Ж
В приміщеннях пожежних насосних станцій відсутні схеми загального протипожежного водопостачання та схеми обов'язків насосів. На засувках і пожежних насосах-підвищувачах відсутня інформація про їх призначення. Інструкцією не визначено порядок увімкнення насосів-підвищувачів.
Місця знаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) не забезпечені вказівними знаками згідно з ДСТУ ISO 6309:2007, ГОСТ 12.4.026-76.
Не проведено технічне обслуговування всіх наявних вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників (діагностичний центр, 2-х поверховий корпус).
Не всі пожежні плоскоскладальні рукава складені в “гармошку” чи в подвійну скатку та не приєднані до крану та ствола.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (2-х поверхові корпуси; діагностичний центр; гаражі).
Допускається знімання дверей вестибюлів, ліфтових холів та коридорів в межах одного поверху в 9-ти поверховому корпусі.
Пацієнти, які не здатні самостійно пересуватися, не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Допускається опорядження (облицювання) стін та стель з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
Не всі евакуаційні виходи з будівель обладнані світловими покажчиками «Вихід».
Відстань між ліжками у лікарняних палатах становить менше 0,8 м, центральний основний прохід - менше 1,2 м завширшки. 
Допускається встановлення грат, зачинених на навісний замок, по ходу евакуації з 2-го поверху 2-ох поверхового корпусу.
Виробничі, службові та адміністративні приміщення, не забезпечені радіотрансляційними точками, для гарантованого приймання програм державного радіомовлення.
Побутові кондиціонери не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
13.07.2021 2881959 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Голоюх А. А. — Головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Голоюх А А — Головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Петренко О В — Завідувач рентгенологічного відділення
Дудник О.М. — В.о. директора
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Петренко О.В. — Завідувач рентгенологічного відділення
Дудник О М — В.о. директора
Порушення:
Рентгенодіагностичні кабінети № 1 та № 103, кабінет комп'ютерної томографії обласного діагностично-консультативного центру експлуатуються без дозволу (санітарного паспорта) на право експлуатації рентгенівського кабінету (зберігання та експлуатації пересувних і переносних (палатних) рентгенівських апаратів), що підтвержено в акті та відеофіксацією
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.06.2021 2870839 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Осадчий Максим Леонідович — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Паляничко Д А — В.о. завідувача відділення інтервенційної радіології
Паляничко Д.А. — В.о. завідувача відділення інтервенційної радіології
Дудник О М — В.о. директора
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Дудник О.М. — В.о. директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.06.2021 2870299 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Дудник О М — В.о. директора
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Колчев Б В — В.о. заступника директораз адміністративно-господарчої частини
Колчев Б.В. — В.о. заступника директораз адміністративно-господарчої частини
Дудник О.М. — В.о. директора
Осадчий Максим Леонідович — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.05.2021 2582780 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Маслов Антон Вікторович — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Ткаченко В.І. — Лікар-епідеміолог
Рибак Т.М. — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Лукяненко К.А. — Завідуюча відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги
Рибак Т М — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Дудник О М — В.о. директора
Ткаченко В І — Лікар-епідеміолог
Лукяненко К А — Завідуюча відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги
Дудник О.М. — В.о. директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.04.2021 2571772 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Центрального округу Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На території закладу запроваджено карантинні обмеження в звязку з гострою епідеміологічною ситуацією.
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2021 2222113 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутня уніфікована форма акту перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Філія відділення нефрології та діалізу в м.Сміла
20700, Черкаська обл., м. Сміла, вул. Т. Шевченка, 1
Черкаський обласний перинатальний центр
18009, м. Черкаси, вул. Менделєєва, 3
Філія відділення нефрології та діалізу в м.Умань
20324, 20324, Черкаська обл., Уманський р-н, С. Родниківка, вул. Київська, буд. 50
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2021 2522733 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері медичної практики, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Місце провадження господарської діяльності
Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Менделеєва, буд. 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2021 2274891 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі ЗУ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Черкаська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2021 2560699 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Данько Р.В. — Завідувач реабілітаційного відділення
Дудник О М — В.о. директора
Дудник О.М. — В.о. директора
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Осадчий Максим Леонідович — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Данько Р В — Завідувач реабілітаційного відділення
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2020 2167663 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Биндас Ігор Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській міській громаді ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Колчев Борис Володимирович — Заступник головного лікаря
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єкта з урахуванням всіх чинників небезпеки
Допускається встановлення глухих грат на вікнах приміщень в яких перебувають люди, в 2-ох поверховому господарському корпусі, гаражі та лікувальних корпусах.
Архівосховище рентгенівської плівки, розміщеного в підвальному приміщенні будівлі діагностичного центру, не відокремлене від інших приміщень та щляхів евакуації протипожежними перешкодами першого типу.
Пожежні крани не в повній мірі забезпечені елементами з'єднання (з'єднувальними головками типу богдан), кранами, вентилями та важелями для полегшення відкривання вентелів (5-ти, 9-ти поверхові корпуси).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані з порушенням ПУЕ.
В приміщенні електрощитової допускається складування горючих матеріалів (1-й поверх 9-ти поверхового корпусу).
Не всі електрощити, групові електрощитки забезпечені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значеннями номінального струму апарата захисту.
Не проведена вогнезахисна обробка дерев'яних конструкцій будівель операторської автозаправної станції, гаражів, лікувальних корпусів (за виключенням двоповерхових корпусів).
В приміщеннях пожежних насосних станцій відсутні схеми загального протипожежного водопостачання та схеми обов'язків насосів.
Допускається облицювання шляхів евакуації, а також приміщень матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки у відповідності до ДБН В.1.1-7-2016 (горючість, димоутворювальна здатність, розповсюдження полум’я по поверхні, токсичність продуктів горіння).
Допускається замикання дверей сходових клітин на навісні замки, в будівлях 9-ти, 7-ми, 5-ти поверхових корпусів.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, а саме промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах мирного стану на хімічно небезпечних об'єктах (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) відповідно до п. 3 ПКМУ №1200
В приміщеннях архіву господарського корпусу та діагностичного центру, допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 0,5 м до повітропроводів вентиляційних систем.
Відділення, з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі з розрахунком на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Допускається встановлення меблів та медичного обладнання та інших матеріалів на шляхах евакуації (3 поверх 9-ти поверхового корпусу).
На території допускається влаштування звалища горючих відходів.
Технічний поверх діагностичного центру захаращений горючими матеріалами.
Переносні вогнегасники не в повній мірі розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Електричні лампи розжарення, в пожежонебезпечних приміщеннях не закриті плафонами із суцільного скла.
Допускається знімання дверей вестибюлів, ліфтових холів та коридорів в межах одного поверху в 9-ти поверховому корпусі.
Виробничі, службові та адміністративні приміщення, не забезпечені радіотрансляційними точками, для гарантованого приймання програм державного радіомовлення.
Двері входу в приміщення електрощитових, технічних поверхів, виходу на горища, входу в підвали, ліфтові холи (9-ти поверхового), складські приміщення та приміщення будь-яких категорій за вибухопожежонебезпекою від приміщень інших категорій або не категорованих, протипожежними дверима.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, органів дихання у разі застосування ядерної зброї та інших видів зброї масового знищення проти України в умовах воєнного стану з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу відповідно до п. 2 Постанови КМУ «Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю» відповідно до п. 2 ПКМУ № 1200 від 19.08.2002 року.
Не всі приміщення архівосховища обладнані системою пожежогасіння.
Зменшено розміри евакуаційних виходів з проктологічного відділення, офтальмологічного відділення, 9-ти поверховий корпус.
Захаращено доступ до пожежних кранів (1 поверх 9-ти поверхового корпусу).
Допускається паркування (встановлення) автотранспорту на автомобільних дорогах, проїзди й проходи до будівель, споруд які призначені для проїзду пожежної техніки.
Допускається встановлення грат по ходу евакуації з 2-го поверху 2-ох поверхового корпусу.
Допускається використання засклення дверей, на шляхах евакуації склом, яке дає скалки при руйнуванні (допускається використання армованого або загартованого скла).
В відділеннях де перебувають хворі, допускається користування електронагрівальними приладами (електричними чайниками, обігрівачами тощо).
Будівля 9-ти поверхового корпусу, 7-ми та 5-ти поверхових корпусів (не всі приміщення та поверхи), господарського корпусу, блоку харчування, будівлі операторської автозаправної станції, гаражів не обладнані системами пожежної автоматики.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не повністю забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускається встановлення домофонів на дверях, які ведуть до сходових клітин, в будівлях 9-ти та 5-ти поверхових корпусів.
Побутові кондиціонери не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Двері виходів із поверхів безпосередньо на сходові клітки не в повній мірі обладнанні пристроями для самозачинення та ущільненнями в притулах.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.08.2020 2148565 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Хворостенко Любов Михайлівна — головний бухгалтер
Віроцька Олена Анатоліївна — провідний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
03.07.2020 2131526 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання суб'ктом господарювання вимог Припису Управління Держпраці у Черкаській області від 19.06.2020 № 090-111
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Русакова Оксана Вікторівна — провідний інженер з охорони праці
Карпенко Анатолій Андрійович — Начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.06.2020 2117337 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства щодо своєчасності та оперативності проведення розслідування професійних захворювань медичних працівників інфікованих гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 25 травня 2020 року №20930/1/1-20
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Русакова Оксана Вікторівна — провідний інженер з охорони праці
Карпенко Анатолій Андрійович — Начальник відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
В КНП не організовано своєчасне повідомлення Управління Держпраці у Черкаській області про настання нещасних випадків (гострих професійних захворювань) з працівниками.
Діючі інструкції з охорони праці не містять вимог безпеки до технологічного процесу з дезінфекції і знешкодженню одноразових та багаторазових засобів індивідуального захисту медичних працівників, які задіяні в лікуванні хворих інфікованих гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, окрема інструкція з охорони праці не розроблена.
Покарання: відсутні
18.06.2020 2137583 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Томіленко Тетяна Дмитрівна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1944846 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1943965 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: «Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.».
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1718481 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до законів України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), від 17 березня 2020 року № 533-ІХ « Про внесення до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненняю та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», встановлено тимчасову заборону проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КНП «ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ» ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (місто Черкаси, ВУЛИЦЯ МЕНДЕЛЄЄВА, будинок 3)
18009, Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Менделєєва, буд. 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1947358 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
"КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ""ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ""
м. Черкаси, вул. Менделеєва, буд. 3
"КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ""ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ""
м. Черкаси, вул. Дахнівська, буд. 25А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1817522 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльност
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Черкаська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2020 1946629 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборона планових перевірок на час карантину
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері медичної практики, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Місце провадження господарської діяльності
Черкаська обл., м. Черкаси, вул. Менделеєва, буд. 3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.12.2019 2042369 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Черкаській області Проведено
55 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бормотов Олексій Васильович — Начальник відділу планування заходів запобігання надзвичайним ситуаціям та техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Черкаській області
Биндас Ігор Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС по Черкаській міській громаді ЧРУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Кольчев Борис Володимирович — Заступник головного лікаря з АГЧ
Порушення:
Допускається встановлення глухих грат на вікнах приміщень в яких перебувають люди, в 2-ох поверховому господарському корпусі, гаражі та лікувальних корпусах.
Не всі приміщення архівосховища обладнані системою пожежогасіння.
Допускається встановлення грат, зачинених на навісний замок, по ходу евакуації з 2-го поверху 2-ох поверхового корпусу.
Захаращено доступ до пожежних кранів в урологічному, хірургічному, офтальмологічному, ортопедичному відділеннях, 1 поверх 9-ти поверхового корпусу.
Допускається паркування (встановлення) автотранспорту на автомобільних дорогах, проїзди й проходи до будівель, споруд які призначені для проїзду пожежної техніки.
Допускається встановлення домофонів на дверях, які ведуть до сходових клітин, в будівлях 9-ти та 5-ти поверхових корпусів.
Не всі пожежні плоскоскладальні рукава складені в “гармошку” чи в подвійну скатку та не приєднані до крану та ствола.
На території допускається влаштування звалища горючих відходів.
Двері входу в приміщення електрощитових, технічних поверхів, виходу на горища, входу в підвали, ліфтові холи (9-ти поверхового), складські приміщення та приміщення будь-яких категорій за вибухопожежонебезпекою від приміщень інших категорій або не категорованих, протипожежними дверима.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, органів дихання у разі застосування ядерної зброї та інших видів зброї масового знищення проти України в умовах воєнного стану з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу відповідно до п. 2 Постанови КМУ «Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю» відповідно до п. 2 ПКМУ № 1200 від 19.08.2002 року.
До роботи на автозаправній станції допущені особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані з порушенням ПУЕ.
Переносні вогнегасники не в повній мірі розміщенні шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
В відділеннях де перебувають хворі, допускається користування електронагрівальними приладами (електричними чайниками, обігрівачами тощо).
Побутові кондиціонери не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Автозаправна станція не забезпечена розрахунковою кількістю плівкоутворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою.
Будівля 9-ти поверхового корпусу, 7-ми та 5-ти поверхових корпусів (не всі приміщення та поверхи), господарського корпусу, блоку харчування, будівлі операторської автозаправної станції, гаражів не обладнані системами пожежної автоматики.
Допускається встановлення електророзеток та вимикачів безпосередньо на горючій основі.
Технічний поверх діагностичного центру захаращений горючими матеріалами.
Автозаправна станція не забезпечена інструментом, що не утворює іскор.
Допускається здача в оренду приміщень та площ без отримання декларації відповідності матеріально технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Автозаправна станція не оснащена гучномовним зв'язком.
Не проведено ідентифікацію об’єкта з урахуванням всіх чинників небезпеки
До проведення зварювальних робіт допускається особа, яка не пройшла у встановленому порядку навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму.
Зменшено розміри евакуаційних виходів з проктологічного відділення, офтальмологічного відділення, 9-ти поверховий корпус.
Електричні лампи розжарення, в пожежонебезпечних приміщеннях не закриті плафонами із суцільного скла.
В приміщеннях архіву господарського корпусу та діагностичного центру, допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 0,5 м до повітропроводів вентиляційних систем.
Пожежні крани не в повній мірі забезпечені елементами з'єднання (з'єднувальними головками типу богдан), кранами, вентилями та важелями для полегшення відкривання вентелів (5-ти, 9-ти поверхові корпуси).
Архівосховище рентгенівської плівки, розміщеного в підвальному приміщенні будівлі діагностичного центру, не відокремлене від інших приміщень та щляхів евакуації протипожежними перешкодами першого типу.
Не всі електрощити, групові електрощитки забезпечені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значеннями номінального струму апарата захисту.
В приміщеннях пожежних насосних станцій відсутні схеми загального протипожежного водопостачання та схеми обов'язків насосів. На засувках і пожежних насосах-підвищувачах відсутня інформація про їх призначення. Інструкцією не визначено порядок увімкнення насосів-підвищувачів.
Допускається знімання дверей вестибюлів, ліфтових холів та коридорів в межах одного поверху в 9-ти поверховому корпусі.
На в’їзді на територію не встановлені схеми, в яких вказано розміщення будівель, водойм, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них
Відділення, з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі з розрахунком на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Допускається експлуатація електропроводки з пошкодженою ізоляцією
Відсутній журнал реєстрації результатів перевірок надійності переведення пожежних насосів з основного на резервний.
Щорічно, перед початком грозового сезону, не проводилася перевірка і огляд всіх пристроїв блискавкозахисту, для забезпечення постійної надійності роботи пристроїв блискавкозахисту.
Виробничі, службові та адміністративні приміщення, не забезпечені радіотрансляційними точками, для гарантованого приймання програм державного радіомовлення.
Приміщення та другий евакуаційний вихід з підвалу захаращені горючими матеріалами (3-ох поверховий корпус).
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, а саме промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах мирного стану на хімічно небезпечних об'єктах (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) відповідно до п. 3 ПКМУ №1200
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не повністю забезпечені евакуаційним освітленням.
Допускється підщування світильників безпосередньо на струмопровідних проводах (підвал 3-ох, 5-ти та 7-ми поверхових корпусів, приймальне відділення).
Двері евакуаційних виходів з відділення судинної хірургії, стоматологічного відділення, офтальмологічного відділення відчиняються не в напрямку виходу з будівель приміщень.
Допускається замикання дверей сходових клітин на навісні замки, в будівлях 9-ти, 7-ми, 5-ти поверхових корпусів.
Двері виходів із поверхів безпосередньо на сходові клітки не в повній мірі обладнанні пристроями для самозачинення та ущільненнями в притулах.
Місця знаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) не забезпечені вказівними знаками згідно з ДСТУ ISO 6309:2007, ГОСТ 12.4.026-76.
В приміщенні електрощитової допускається складування горючих матеріалів (1-й поверх 9-ти поверхового корпусу; реанімаційне відділення 3-ох поверхового корпусу).
Обслуговуючий персонал не знає порядку дій у разі виявлення ознак пожежі (горіння).
Допускається розміщення в підвальному приміщенні 3-х поверхового лікувального корпусу, майстерень.
Допускається використання засклення дверей, на шляхах евакуації склом, яке дає скалки при руйнуванні (допускається використання армованого або загартованого скла).
Не проведена вогнезахисна обробка дерев'яних конструкцій будівель операторської автозаправної станції, гаражів, лікувальних корпусів (за виключенням двоповерхових корпусів).
Допускається встановлення меблів та медичного обладнання та інших матеріалів на шляхах евакуації та евакуаційних виходах з відділень проктології, офтальмології, ортопедії, 3 поверху перинатального центру гемодіалізу, рентген лабораторії, 3 поверху 9-ти поверхового корпусу.
Не проведене технічне обслуговування і перевірку пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Місця розташування пожежних гідрантів і водойм не позначені покажчиками (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них:- для пожежних гідрантів — літерний індекс ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водонапірної мережі (тупикова чи кільцева);- для пожежних водойм — літерний індекс ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Допускається облицювання шляхів евакуації, а також приміщень матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки у відповідності до ДБН В.1.1-7-2016 (горючість, димоутворювальна здатність, розповсюдження полум’я по поверхні, токсичність продуктів горіння).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.10.2019 1695671 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Хрєнова Л З — заступник головного лікаря з медсестринства
Ткаченко В І — лікар-епідеміолог
Хрєнова Л.З. — заступник головного лікаря з медсестринства
Сокирка Ю А — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Сокирка Ю.А. — Начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та адміністративних послуг управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Єгольнікова Ніна Іванівна — Начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Ткаченко В.І. — лікар-епідеміолог
Дудник О М — Головний лікар
Дудник О.М. — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.08.2019 1679981 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ткаченко В І — лікар-епідеміолог
Маслов А В — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Дудник О М — Головний лікар
Дудник О.М. — Головний лікар
Видра Н М — начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Видра Н.М. — начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Маслов А.В. — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ ДПСС в Черкаській області
Ткаченко В.І. — лікар-епідеміолог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.03.2019 1696362 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сокирка Юлія Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Дудник О.М. — Головний лікар
Дудник О М — Головний лікар
Єгольнікова Ніна Іванівна — Начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Хрєнова Л З — Заступник головного лікаря з медсестринства
Хрєнова Л.З. — Заступник головного лікаря з медсестринства
Ткаченко В.І. — Лікар-епідеміолог
Ткаченко В І — Лікар-епідеміолог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2019 1638741 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Черкаській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Колчев Б.В. — Заступник головного лікаря з АГЧ
Колчев Б В — Заступник головного лікаря з АГЧ
Порушення:
Відділення з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, не забезпечені пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі з розрахунком на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговування персоналу.
Архівосховище рентгенівської плівки, розміщеного в підвальному приміщенні будівлі діагностичного центру, не відокремлене від інших приміщень та шляхів евакуації протипожежними перешкодами першого типу.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, а саме промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах мирного стану на хімічно небезпечних об'єктах (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу) відповідно до п. 3 ПКМУ № 1200
Двері входу в приміщення електрощитових, технічних поверхів, виходу на горища, входу в підвали, ліфтові холи (9-ти поверхового), складські приміщення та приміщення будь-яких категорій за вибухопожежонебезпекою від приміщень інших категорій або не категорованих, відокремити протипожежними дверима.
Допускається знімання дверей вестибюлів, ліфтових холів та коридорів в межах одного поверху в 9-ти поверховому корпусі.
Приміщення архівосховища не дообладнані установкою пожежогасіння.
Допускається встановлення грат, зачинених на навісний замок, по ходу евакуації з 2-го поверху 2-ох поверхового корпусу.
Допускається здача в оренду приміщень та площ без отримання декларації відповідності матеріально технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Побутові кондиціонери не забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Не проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій будівель операторської автозаправної станції, гаражів, лікувальних корпусів.
Допускається встановлення глухих грат на вікнах приміщень в яких перебувають люди, в 2-ох поверховому господарському корпусі, гаражі та лікувальних корпусах.
Переносні вогнегасники не в повній мірі розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Будівля 9-ти поверхового корпусу, 7-ми та 5-ти поверхових корпусів (не всі приміщення та поверхи), господарського корпусу, блоку харчування, будівлі операторської автозаправної станції, гаражів не обладнані системами пожежної автоматики.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.02.2019 1620935 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Петренко О В — завідувач рентгенологічним відділенням
Маслов Антон Вікторович — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Петренко О.В. — завідувач рентгенологічним відділенням
Дудник О.М. — Головний лікар
Сокирка Юлія Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Дудник О М — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.01.2019 1386733 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.01.2019 1427666 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Учасники:
Пєтухова Марина Анатоліївна — заступник головного лікаря з медичної частини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2019 1601384 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Подолинний С О — лікар стажист нефролог філії відділення нефрології та діалізу в м. золотоноша кнп "черкаська обласна лікарня черкаської обласної ради"
Прокопенко Е Л — Сестра медична стаціонару ( діалізних залів) філії відділення нефрології та діалізу в м. Золотоноша КНП "Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради"
Подолинний С. О. — лікар стажист нефролог філії відділення нефрології та діалізу в м. золотоноша кнп "черкаська обласна лікарня черкаської обласної ради"
Прокопенко Е. Л. — Сестра медична стаціонару ( діалізних залів) філії відділення нефрології та діалізу в м. Золотоноша КНП "Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2019 1601435 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ткаченко Ольга Володимирівна — в.о.завідувача філії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2019 1610239 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Котляр А П — сестра медична стаціонару (діалізних залів)
Котляр А.П. — сестра медична стаціонару (діалізних залів)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2019 1603325 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бурдейна Ю.О. — лікар-спеціаліст
Дудник О М — головний лікар
Дудник О.М. — головний лікар
Бурдейна Ю О — лікар-спеціаліст
Порушення:
Відсутнє приміщення для переодягання пацієнтів, гардеробні шафи та лави для сидіння встановлені у коридорі.
6. Відсутні окремі приміщення для брудної та чистої білизни. Приготування робочих дезінфікуючих розчинів, сортування, замочування брудної білизни, прання в пральній машині, сушка, прасування та зберігання чистої білизни здійснюється в одному приміщенні матеріальної – пральні, потоки чистої та брудної білизни пересікаються.
5. Відсутнє окреме приміщення для стерилізації медичних виробів та інструментарію. У мийній кімнаті проводиться дезінфекція матеріалів одноразового та багаторазового використання, передстерилізаційне очищення та стерилізація лотків і пінцетів
Відсутні окремі приміщення для зберігання витратних матеріалів, солей демінералізаційних розчинів і медичних відходів категорії А, В (картон та використані оброблені шприци). Зазначені матеріали та медичні відходи зберігаються у холі центрального входу у відділення.
У діалізних залах площа на 1 діалізне місце становить 6 м2 (норматив 14 м2), пости чергових медичних сестер розміщені у коридорі.
Гаряча проточна вода наявна в закладі лише в опалювальний період
Прибиральний інвентар зберігається у коморі разом з медичними відходами.
Для входу у відділення використовується запасний вхід, спільний із входом до стаціонарних відділень Уманської районної лікарні
Покарання: відсутні
08.01.2019 1620744 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сокирка Юлія Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Ткаченко В.І. — лікар-епідеміолог
Маслов Антон Вікторович — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Ткаченко В І — лікар-епідеміолог
Дудник О М — Головний лікар
Дудник О.М. — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.12.2018 1603697 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дудник О М — Головний лікар
Маслов Антон Вікторович — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Дудник О.М. — Головний лікар
Сокирка Юлія Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Багацький О.О. — провідний інженер-радіолог обласного рентгенорадіологічного відділення
Багацький О О — провідний інженер-радіолог обласного рентгенорадіологічного відділення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.11.2018 1603306 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Почечуєв А М — завідувач відділенням інтервенційної радіології
Дудник О.М. — Головний лікар
Почечуєв А.М. — завідувач відділенням інтервенційної радіології
Дудник О М — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.10.2018 1603673 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дудник О.М. — Головний лікар
Почечуєв А М — завідувач відділенням інтервенційної радіології
Дудник О М — Головний лікар
Почечуєв А.М. — завідувач відділенням інтервенційної радіології
Порушення:
Не проведена перевірка ефективності роботи вентиляційної системи, відсутній паспорт на приточну вентиляційну установку
Персоналом не пройдено щорічний профілактичний медичний огляд
Відсутні контрольні рівні радіаційної безпеки та інструкція дій персоналу у випадку радіаційної аварії
Відсутні відомості щодо проведення технічного обслуговування ДІВ
Покарання: відсутні
08.10.2018 1078542 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Учасники:
Ткаченко В І — лікар-епідеміолог
Самойленко Людмила Олександрівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Єгольнікова Ніна Іванівна — Начальник відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Хрєнова Л.З. — заступник головного лікаря з медсестринства
Ткаченко В.І. — лікар-епідеміолог
Савенко Ольга Володимирівна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Сокирка Юлія Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області
Хрєнова Л З — заступник головного лікаря з медсестринства
Порушення:
У окремих приміщеннях закладу планувальні рішення не забезпечують дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів
У окремих приміщеннях закладу внутрішнє оздоблення має пошкодження
Експлуатація ангіографу у відділенні інтервенційної радіології здійснюється на підставі дозволу (санітарного паспорту) на право експлуатації рентгенівського кабінету, термін дії якого закінчився
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.09.2018 1363317 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нижник О М — Сестра медична стаціонару (діалізних залів)
Нижник О.М. — Сестра медична стаціонару (діалізних залів)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.08.2018 1365885 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 1363314 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Панькевич В.М. — В.о. заступника головного лікаря з медсестринства
Панькевич В М — В.о. заступника головного лікаря з медсестринства
Порушення:
У частині допоміжних та побутових приміщень не обладнана механічна припливно-витяжна чи витяжна вентиляція
Покарання: відсутні