Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Перевірки (12)

КАМ'ЯНЕЦЬ- ПОДІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ САНАТОРІЙ

#02004315

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.05.2022 3104543 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Дитячий санаторій
32300, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Сіцінського, буд. 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.06.2021 2316511 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.06.2021 2347953 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Дитячий санаторій
32300, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Сіцінського, буд. 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2021 2583655 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальноонбов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Добровольський Станіслав Йосипович — Голова ліквідаційної комісії
Сеник Олена Михайлівна — Провідний спеціаліст
Порушення:
Для перевірки не надано копії паспорта та картки фізичної особи-платника податків згідно з ДРФО стосовно застрахованих осіб за період з 01.04.2005р. по 03.06.2021р.
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі персоніфікованого обліку за 2011 рік (невірно відображено суми заробітної плати) застрахованої особи
встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі персоніфікованого обліку за 2010 рік ( невірно вказано суми заробітної плати) застрахованих осіб
Покарання: відсутні
31.03.2021 2555853 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання суб'єктом пунктів припису
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Топольницький Владислав Русланович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Біньковська Ліля Володимирівна — т.в.о головного лікаря Кам'янець-Подільського ОДСС
Порушення:
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Керівник об’єкта не пройшов навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту. (не надано посвідчення)
Не всі будівлі оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати) .
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено технічне переоснащення системи пожежної сигналізації.
Керівником об’єкта не визначено обов’язки щодо утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту
Об’єкт, будівлі та приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Об’єкт не забезпечений достатньою кількістю пожежних щитів.
З працівниками не проведено інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
На території об’єкта не забезпечено освітлення входів до будівель. (запасний вихід головний корпус, вхід у пральню та ренген-лабораторія ).
Для усіх приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які не позначено на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
На лівому боці сумки, у якій зберігається засіб індивідуального захисту органів дихання (далі – ЗІЗ ОД), не пришито спеціальну бирку розміром 3*5 см. із зазначенням номера ЗІЗ ОД, прізвища та ініціалів користувача.
Усі шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням (аварійним освітленням евакуювання).
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (Не встановлено протипожежні люки з нормованою межею вогнестійкості на горище в головному корпусі).
Не здійснюється технічне обслуговування наявної системи пожежної сигналізації (підчас перевірки не надано підтверджуючі документи)
Відсутній журнал огляду пристроїв опалення (не надано підчас перевірки)
Наявні засоби індивідуального захисту органів дихання після закінчення встановлених термінів не пройшли лабораторні випробування.
Допущено улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж з порушенням. (палата №1, коридор, котельня в головному корпусі).
Інструкції для кожного приміщення не відповідають вимогам правил пожежної безпеки та не вивішені на видних місцях.
Працівники охорони не забезпечені список посадових осіб об’єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Не забезпечено відповідними знаками безпеки усі об’єкти, будівлі, приміщення.
Наявні вогнегасники не мають облікового номеру.
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
У номерах (кімнатах) для тимчасового проживання не вивішено на видних місцях: план евакуації з відповідного поверху із зазначенням даного номера, кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам'ятка про дії на випадок виникнення пожежі; стисла пам’ятка для мешканців про правила пожежної безпеки.
Наявний пожежний щит, що розташований на території об’єкта, не укомплектовано згідно норм належності.
Допущено влаштування пожежного сповіщувача ближче 0.5 м до стіни (їдальня, приміщення навпроти палати №1 в головному корпусі)
В пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). (ренген-лабораторія).
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки (коридор в напрямку від палати №1 до евакуаційного виходу.).
Не забезпечено освітлення адресного вказівника.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Об’єкт не обладнаний системою керування евакуюванням другого типу.
Журнал обліку вогнегасників не встановленої форми
Не всі приміщення обладнано системою пожежної сигналізації (кухня, котельня, коридор біля бухгалтера)
Не проведено ідентифікацію об'єктів господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки.
Своїм розпорядчим документом керівник об’єкта не визначив спеціальні місця для куріння.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що має виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (коридор від палати №1 до евакуаційного виходу, підвал, продуктовий склад в головному корпусі).
Усі працівники на робочих місцях не пройшли інструктажі з питань пожежної безпеки.
Відсутній журнал очищення димоходів та печей. (не надано підчас перевірки)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
09.06.2020 1881381 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.12.2019 2047889 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Добровольський Станіслав Йосипович — Т.в.о. головного лікаря
Гаваза Альона Остапівна — Провідний фахівець відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Кам’янець-Подільського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Керівником об’єкта не призначено відповідальних за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Килими в Кам’янець – Подільському ОДСС вул. Сіцінського, 2 в приміщені ігрової кімнати не закріплені надійно до підлоги
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в приміщеннях Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 (спально – лікувальний корпус центральний евакуаційний шлях - коридор, приміщення кухні, коридор в приміщені бухгалтерії - лабораторії). встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допущено використання горючого опорядження (облицювання) стін з невизначеними показниками пожежної небезпеки в приміщеннях Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 (спально – лікувальний корпус центральний евакуаційний шлях - коридор, приміщення кухні, коридор в приміщені бухгалтерії -лабораторії).
Не проведено технічне переоснащення усієї наявної системи пожежної сигналізації
Чотири посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Кам’янець – Подільський ОДСС вул. Сіцінського, 2 не забезпечені відповідно до законодавства засобами індивідуального захисту органів дихання (протигазами та фільтрувальними пристроями для саморятування людей під час пожежі)
Приміщення кухні Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 , складу не обладнано системами протипожежного захисту .
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації спально – лікувального корпусу Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 не забезпечені евакуаційним освітленням
Килими та килимові доріжки не визначені на помірну небезпечність щодо токсичності продуктів горіння, помірну димоутворювальну здатність та відповідність групам поширення полум'я РП1, РП2
На об’єкті Кам’янець – Подільський ОДСС вул. Сіцінського, 2 система протипожежного захисту не обслуговується та не підтримується експлуатаційна придатність відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей другого типу приміщення спально – лікувального корпусу Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2
В коридорі Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 спально – лікувального корпусу допущено користування світильниками з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака).
На території Кам'янець-Подільський ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 влаштовано звалище горючих відходів.
До виробничих і складських будівель та приміщень Кам'янець-Подільського ОДСС за адресою вул.Сіцінського, 2 не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1 -36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Під час експлуатації об’єкта допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. (не встановлено протипожежні двері на горище в спально – лікувальному корпусі)
Дерев'яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) усіх приміщень не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснені за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано документів)
Відповідальна особа за цивільний захист не пройшов навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту
Покарання: відсутні
14.01.2019 1423906 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не розроблене Положення про навчання, інструктаж та перевірку знань з питань охорони праці
В закладі не створено комісії з перевірки знань з питань охорони праці.
Особа яка проводила первинний (повторний, позаплановий, цільовий інструктаж) не перевіряє знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці.
Повторний інструктаж на робочому місці проведений не за всіма діючими в закладі інструкціями з охорони праці відповідно до виконуваних працівником робіт( не вказується назва та номер інструкції)
Покарання: відсутні
14.01.2019 1446407 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не затверджена уніфікована форма актів
Предмет перевірки: Контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2018 1193194 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.09.2018 1077306 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність уніфікованої форми акту перевірки
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2018 1160290 Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні