Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (19)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ГОСПІТАЛЬ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ"

#02000375

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.12.2022 3072194 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2021 2524437 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Роскошний Олег Олегович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Шосткинського району
Ночовний Андрій Іванович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Шосткинського району
Стойко Михайло Миколайович — Керівник структурного підрозділу
Порушення:
На першому поверсі закладу вимикач встановлено на горючу основу ( конструкцію) .
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішньої пожежної драбини.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік .
На дверях електрощитової не вказано місце зберігання ключів.
В будівлі закладу не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не обладнані евакуаційним освітленням.
Будівля закладу не забезпечена адресним вказівником ( назва вулиці, номер будинку).
Шафи пожежних кран-комплектів не мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Дерев’яні елементи горищних покриттів господарчої будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення закладу не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Будівля не забезпечена покажчиком (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Відсутні пристрої для самозачинення дверей сходових кліток.
Не проведена вогнезахисна обробка металевих конструкцій сходових клітин, що з’єднують 4 поверх з технічним приміщенням та виходами на покрівлю.
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначена необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщень.
Не надано проектну документацію на гараж, котрий прибудований до будівлі закладу.
В пожежних кран-комплектах не проводиться розгортання та згортання пожежних плоскоскладальних рукавів .
На шляху евакуації першого поверху та в приміщенні фоє на другому поверсі облицювання стін та стелі виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких вища ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб.
Евакуаційні виходи з коридорів на сходову клітину зачинені на ключ з середини.
На вікнах приміщень, де перебувають люди, встановлені глухі ґрати.
Під сходовою клітиною правої сторони будівлі влаштована комора.
Для кожного приміщення закладу не оновлені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
В дверях на шляхах евакуації застосоване звичайне скло.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (система пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням (в частині оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання), система централізованого пожежного спостерігання) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не поновлені плани (схеми) евакуації людей , не розроблена та не затверджена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників. Для об'єктів, у яких передбачається перебування людей уночі, інструкції повинні передбачати також дії у нічний час.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, огорожі на покритті будівлі не пофарбовані.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.02.2021 2531702 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Артюшенко Сергій Петрович — провідний інженер КНП СОР «СОКГВВ»
Мартиненко Максим Анатолійович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Не всі пожежні крани розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не в повному обсязі відремонтовано евакуаційне освітлення.
Наявні системи протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності.
Не приєднано світильники нічного освітлення до мережі аварійного освітлення напругою 220 В. Керування нічним освітленням всіх палат не передбачено одним вимикачем з поста чергової медсестри.
Двері до приміщення вентиляційної не виконані протипожежними 2-го типу.
Не встановлено покажчик пожежного гідранта (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивного покриття) з нанесеними на ньому: літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Сходові клітки, проходи та інші шляхи евакуації не в повному обсязі забезпечені евакуаційним освітленням.
Сходи, які ведуть в підвальне приміщення не забезпечені поручнями.
Не надано документи про введення наявної системи протипожежного захисту до експлуатації згідно чинного законодавства.
Будівлю не обладнано пристроями захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів, відповідно до вимог.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Облицювання (оздоблення) стін на шляхах евакуації виконано з матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Двері до приміщеннь електрощитових не виконані протипожежними 2-го типу з межею вогнестійкості EI 30.
Не забезпечено працівників засобами захисту органів дихання.
Заклад не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість не здатних самостійно пересуватися та окремо для обслуговуючого персоналу.
Будівлі не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5.56-2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою керування евакуюванням людей, системою централізованого пожежного спостереження).
Дерев’яні конструкції горища будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Виходи на горище не виконано через протипожежні двері (люки) 2-го типу.
Допускається складування горючих матеріалів в підвальному поверсі.
Не встановлено у кожній палаті світильники нічного освітлення на висоті 0,3 м. від підлоги.
Будівля не забезпечена по І категорії надійності електропостачання з встановленням ДЕС.
Не встановлено протипожежні двері та люки в машинне відділення ліфту.
У місцях проходу кабелів та проводів крізь стіни проходи не виконано у трубі, коробі або в будівельних конструкціях з передбаченими отворами з ущільненням порожнин негорючим вогнезахисним матеріалом.
Не всі двері сходових клітин оснащені пристроями для самозачинення.
Пожежні насоси насосної станції знаходяться в неробочому стані.
До пожежонебезпечних господарських приміщень не встановлено протипожежні двері 2-го типу з мінімальним класом вогнестійкості ЕІ 30.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.01.2021 2204434 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту п. 3 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2310720 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На проведено на підставі Закону України від 17.03.2020 №533- ІХ Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2429001 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України від 17.03.2020 №533-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)” на період встановлення карантину забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2020 2441541 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Достовірність відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Малахова Тетяна Іванівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
подання недостовірних відомостей до системи персоніфікованого обліку
Покарання: відсутні
11.12.2020 2440128 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю при нарахуванні та виплаті доплат медичним та іншим працівникам у розмірі до 300% у закладі охорони здоров’я, що уклав договір із Національною службою здоров’я України за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Савенко І.І. — директор
Савенко І І — директор
Чернишова Оксана Володимирівна — Головний державний інспектор відділу з питаньдодержання законодавствапро працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраціу Сумській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.09.2020 2182186 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Сумській області Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мартиненко Максим Анатолійович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Артюшенко Сергій Петрович — провідний інженер КНП СОР «СОКГВВ»
Порушення:
Виходи на горище не виконано через протипожежні двері (люки) 2-го типу.
У місцях проходу кабелів та проводів крізь стіни проходи не виконано у трубі, коробі або в будівельних конструкціях з передбаченими отворами з ущільненням порожнин негорючим вогнезахисним матеріалом.
Двері до приміщеннь електрощитових не виконані протипожежними 2-го типу з межею вогнестійкості EI 30.
Не в повному обсязі відремонтовано евакуаційне освітлення.
В приміщенні харчоблоку в об’ємі сходової клітини влаштовано господарське приміщення.
Пожежні насоси насосної станції знаходяться в неробочому стані.
Не встановлено протипожежні двері та люки в машинне відділення ліфту.
Наявні системи протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності.
Заклад не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість не здатних самостійно пересуватися та окремо для обслуговуючого персоналу.
Дерев’яні конструкції горища будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не всі пожежні крани розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не приєднано світильники нічного освітлення до мережі аварійного освітлення напругою 220 В. Керування нічним освітленням всіх палат не передбачено одним вимикачем з поста чергової медсестри.
Будівлі не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5.56-2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою керування евакуюванням людей, системою централізованого пожежного спостереження).
Не всі двері сходових клітин оснащені пристроями для самозачинення.
Не забезпечено працівників засобами захисту органів дихання.
Будівля не забезпечена по І категорії надійності електропостачання з встановленням ДЕС.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не надано документи про введення наявної системи протипожежного захисту до експлуатації згідно чинного законодавства.
Двері до приміщення вентиляційної не виконані протипожежними 2-го типу.
До пожежонебезпечних господарських приміщень не встановлено протипожежні двері 2-го типу з мінімальним класом вогнестійкості ЕІ 30.
Не встановлено у кожній палаті світильники нічного освітлення на висоті 0,3 м. від підлоги.
Сходові клітки, проходи та інші шляхи евакуації не в повному обсязі забезпечені евакуаційним освітленням.
Облицювання (оздоблення) стін на шляхах евакуації виконано з матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Допускається складування горючих матеріалів в підвальному поверсі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.04.2020 1869810 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2020 1943136 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: 2. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.02.2020 2090694 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Котляров Володимир Петрович — провідний інженер КНП СОР «СОКГВВ»
Мартиненко Максим Анатолійович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Заклад не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість не здатних самостійно пересуватися та окремо для обслуговуючого персоналу.
Наявні системи протипожежного захисту не утримуються в постійній готовності.
Не приєднано світильники нічного освітлення до мережі аварійного освітлення напругою 220 В. Керування нічним освітленням всіх палат не передбачено одним вимикачем з поста чергової медсестри.
Двері до приміщеннь електрощитових не виконані протипожежними 2-го типу з межею вогнестійкості EI 30.
Будівлі не в повному обсязі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5.56-2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою керування евакуюванням людей, системою централізованого пожежного спостереження).
Не всі двері сходових клітин оснащені пристроями для самозачинення.
В приміщенні харчоблоку в об’ємі сходової клітини влаштовано господарське приміщення.
Виходи на горище не виконано через протипожежні двері (люки) 2-го типу.
Пожежні насоси насосної станції знаходяться в неробочому стані.
Будівля не забезпечена по І категорії надійності електропостачання з встановленням ДЕС.
У місцях проходу кабелів та проводів крізь стіни проходи не виконано у трубі, коробі або в будівельних конструкціях з передбаченими отворами з ущільненням порожнин негорючим вогнезахисним матеріалом.
Не встановлено у кожній палаті світильники нічного освітлення на висоті 0,3 м. від підлоги.
До пожежонебезпечних господарських приміщень не встановлено протипожежні двері 2-го типу з мінімальним класом вогнестійкості ЕІ 30.
Облицювання (оздоблення) стін на шляхах евакуації виконано з матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Сходові клітки, проходи та інші шляхи евакуації не в повному обсязі забезпечені евакуаційним освітленням.
Двері до приміщення вентиляційної не виконані протипожежними 2-го типу.
Не забезпечено працівників засобами захисту органів дихання.
Не встановлено протипожежні двері та люки в машинне відділення ліфту.
Дерев’яні конструкції горища будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не всі пожежні крани розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не позначено на воротах до гаражів, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні категорії приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою.
Не в повному обсязі відремонтовано евакуаційне освітлення.
Не надано документи про введення наявної системи протипожежного захисту до експлуатації згідно чинного законодавства.
Допускається складування горючих матеріалів в підвальному поверсі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.01.2020 2054176 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Костяной Михайло Олександрович — державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Шосткинського району
Порушення:
На дверях електрощитової не вказано місце зберігання ключів
Під сходовою клітиною знаходиться комора
Приміщення вентиляційної в підвалі не очищено від горючого сміття. (мішки, макулатура).
Використовуються подовжувачі які не відповідають вимогам ПУЕ
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи, огорожі на покритті будівлі не пофарбовані.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік
В підвальному приміщенні та приміщені соляних процедур світильник експлуатується зі знятим ковпаком (розсіювачем).
Евакуаційні виходи з коридорів на сходову клітину зачинені на ключ з середини.
Не проведено подання і реєстрацію декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на орендовану будівлю
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначена необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщень.
В дверях на шляхах евакуації застосоване звичайне скло
Килими, килимові доріжки в коридорах не прикріплені до підлоги
Будівля не забезпечена покажчиком (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (система пожежної сигналізації, система оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей, система централізованого пожежного спостерігання). відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для кожного приміщення госпіталю не оновлені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На вікнах приміщень, де перебувають люди, встановлені глухі грати.
Приміщення терапевтичного відділення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Пожежні кран-комплекти розміщені не у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
На шляху евакуації облицювання стін та стелі виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких нижча ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб;
Не проведена вогнезахисна обробка металевих конструкцій сходових клітин, що з’єднують 4 поверх з технічним приміщенням та виходами на покрівлю
Дерев’яні елементи горищних покриттів господарчої будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутні пристрої для само зачинення дверей сходових кліток.
Стіна сходової клітини першого поверху закладена цеглою
Двері, що встановлені в електрощитовій не відповідають вимогам ДСТУ Б.В.2.6-77:2009, що не підтверджують заповненення отвору в протипожежній перешкоді, яка відокремлює електрощитову.
Не поновлені плани евакуації, не розроблена та не затверджена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників. Для об'єктів, у яких передбачається перебування людей уночі, інструкції повинні передбачати також дії у нічний час
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не обладнані евакуаційним освітленням
Не всі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.09.2019 1570374 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
41100, Сумська обл., м. Шостка, вул. Весняна, буд. 10
Учасники:
Бережна Наталія Василівна — старша медична сестра терапевтичне відділення м. шостка кз сор "сокгвв"
Стойко Михайло Миколайович — заступник начальника з загальних питань терапевтичне відділення м. Шостка КЗ СОР "СОКГВВ"
Порушення:
Підлога (лінолеум) всіх виробничих приміщень (палати. коридори) з явними, місцями великими, дефектами. Лінолеумне покриття потребує заміни.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
16.09.2019 1388735 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішних схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2019 1601234 Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: провадження господарської діяльності з медичної практики
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бережна Наталія Василівна — старша медична сестра терапевтичне відділення м. шостка кз сор "сокгвв"
Стойко Михайло Миколайович — заступник начальника з загальних питань терапевтичне відділення м. Шостка КЗ СОР "СОКГВВ"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.11.2018 396039 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з використанням теплової енергії; технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішних схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.11.2018 1207653 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: перевірку не поведено у зв'язку з відсутністю об'єктів (видів діяльності) що становлять підвищену екологічну небезпеку відповідно до ПКМУ від 28.08.2013 №808
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.04.2018 1083532 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Лист від КЗ СОР "Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни" про відтермінування проведення планового заходу нагляду (контролю) від 17.04.2018р. № 12
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні