Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (7)
Зовнішня інформація (5)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (16)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БЕРЕЗІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" БЕРЕЗІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#01998650

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.02.2022 2958290 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не проводиться на підставі листа ПФУ № 2800-0801-9/45189 від 23.12.2020 та листа Мінекономіки № 3632-06/73643-03 від 11.12.2020 та на підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" від 17.03.2020 № 530-IX.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2022 3015607 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
53 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Юдов Олександр Федорович — головний державний інспектор
Надкреничний Кирило Данилович — головний державний інспектор
Нефьодов Павло Валерійович — головний державний інспектор
Карманова Світлана Василівна — заступник начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Електричні випробування та вимірювання шинного мосту ЗТП-302, не проведено.
Рухомі частини металевих дверей комірок в РУ-0,4 кВ ЗТП-302, додатково не заземлені за допомогою гнучкої перемички.
Не визначена наказом відповідальна особа, що пройшла навчання та перевірку знань з охорони праці, яка на час відсутності працівника відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском (газові котли Е-1,0-0,9 Г-3– 2 од) (відпустка, відрядження, хвороба) буде виконувати його обов’язки.
Інженер з охорони праці Таран О.І. не пройшла навчання та перевірку знань з питань електробезпеки з присвоєнням відповідної кваліфікаційної групи з електробезпеки з правом інспектування електрогосподарства.
Для працівників сторонніх організацій, які прибули на підприємство і виконують будь-які роботи для підприємства, не проводиться вступний інструктаж з питань охорони праці з реєстрацією в Журналі реєстрації вступного інструктажу.
Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві не ведеться.
Стажування (дублювання) не проводиться за програмами для конкретної професії, які розробляються на підприємстві відповідно до функціональних обов'язків працівника і затверджуються роботодавцем (керівником структурного підрозділу).
Оглядова канава не обладнана ребордом.
На підприємстві відсутня посадова особа, яка пройшла навчання та перевірку знань на право контролювати безпечну експлуатацію електрообладнання.
Опосвідчення безпечного стану електроустановок підприємства не проведено.
Відсутні інструкції з експлуатації газового обладнання (газової плити).
Картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту не ведуться за затвердженою формою.
Відсутній наказ про призначення відповідального працівника за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском (газові котли Е-1,0-0,9 Г-3– 2 од), який пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку.
Журнал вступного інструктажу з питань охорони праці ведеться з порушенням встановленої форми (в графі 4 не вказується вік особи, яку інструктують).
Відсутні накази про допуск до самостійної роботи працівника, який успішно пройшов стажування з охорони праці.
Не підприємстві, відповідального та особу, яка заміщує відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку, не призначено.
Медичний директор Тарара О.Г. не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці згідно вимог чинного законодавства.
Не отримано документи дозвільного характеру на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, а саме: ліфт №2230242, обладнання, що працює під тиском (стерилізатор паровий ГК-100-3М №1660, стерилізатор паровий ГК-100-3М №594, стерилізатор паровий ГК-100-3М №1273, балони з киснем – 13 одиниць, кисневий генератор MENTIS M-SPSA 30) та на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: зберігання балонів із стисненим газом.
Не проведено встановленим порядком ідентифікація об’єкта підвищеної небезпеки за адресою: 67300, Одеська обл., Березівський р-н, місто Березівка, ВУЛИЦЯ БОЛЬНИЧНА, будинок 6.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, а саме: на систему газопостачання природним газом суб'єкта господарювання (газопроводу середнього та низького тиску, ГРУ(ШРП) з регуляторами тиску газу РД-50, КБРТ, вузлу обліку газу G-100 – 1 од,, G-4 – 1 од, газовий котел Е-1,0-0,9 Г-3– 2 од; газова плита ПГ-4– 1 од, ПГ-2– 1 од), за адресою: 67300, Одеська обл., Березівський р-н, місто Березівка, ВУЛИЦЯ БОЛЬНИЧНА, будинок 6.
Не всі члени комісії по перевірці знань з питань охорони праці пройшли навчання та перевірку знань відповідно до вимог чинного законодавства.
Не надано наказ про призначення відповідальної особи за організацію робіт на висоті, з відповідним навчанням та перевіркою знань щодо Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті.
Завідуючий господарством Кулініч Д.Ю. не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Допуск до стажування (дублювання) не оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця
Не проводиться періодичне (не рідше 1 разу на рік) обстеження обладнання під тиском (стерилізатор паровий ГК-100-3М №1660, стерилізатор паровий ГК-100-3М №594, стерилізатор паровий ГК-100-3М №1273).
Керівники структурних підрозділів лікарні не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства.
Повторні інструктажі з питань охорони праці на робочих місцях в структурних підрозділах не проводяться з працівниками з 2020 року.
Журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві не ведеться.
Не вивішені інструкції, правила і плакати стосовно поводження з балонами.
Наказом не затверджено Положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Працівники, які працюють на висоті, не пройшли спеціальне навчання та перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.
На підприємстві комплект засобів захисту від ураження електричним струмом, якому проведено електричні випробування згідно з нормами комплектування, відсутній.
Приміщення ЗТП-302 повіреними первинними засобами пожежогасіння, не обладнане.
Дозвільні документи на експлуатацію устаткування напругою понад 1000 В відсутні, а саме: ЗТП-302.
Площадки для зберігання транспортних засобів не мають тверде, рівне покриття і ухили в поздовжньому напрямку осі автомобіля не більше 1% і поперечному не більше 4%.
Відсутній акт розмежування меж балансової належності ділянок обслуговування зовнішніх і внутрішніх газопроводів.
Заповнені балони з киснем зберігаються без насаджених на них башмаків.
Не надано журнал реєстрації посудин, що працюють під тиском.
Відсутній перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
Журнали реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці в структурних підрозділах лікарні ведуться з порушеннями встановленої форми.
Відсутня інструкція з режиму роботи і безпечного обслуговування посудин, що працюють під тиском (парові стерилізатори).
На підприємстві відсутня необхідна кількість електротехнічних працівників відповідної кваліфікації для обслуговування електроустановок, які пройшли навчання та перевірку знань з питань електробезпеки у встановленому порядку на відповідну групу допуску.
Інженер з охорони праці Таран О.І. не пройшла перевірку знань з питань охорони праці згідно вимог чинного законодавства.
Представник профспілки лікарні, як член постійно діючої комісії по перевірці знань з питань охорони праці, не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Відсутня схема включення парового стерилізатору.
Інструктажі з питань охорони праці на робочому місці, які проводяться з працівниками структурних підрозділів лікарні не відповідають об’єму фактично виконуваних ними робіт.
Дозвільні документи на роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000 В, не отримано.
Не надано акти знежирення кисневих трубопроводів.
В приміщенні для зберігання транспортних засобів відсутні колесовідбійні пристрої.
Перелік працівників, що мають право ведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не узгоджено з органами Держпраці.
Директор Бзнуні Г.Р. не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці згідно вимог чинного законодавства.
Не складена та не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: -роботи в зонах дії іонізуючого випромінювання, електростатичного та електромагнітного полів, а також роботи із застосуванням лазерів, дозиметрів; -зварювальні, газополум’яні роботи; - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра
Не залучено (відсутній договір) до технічного обслуговування і ремонту газопроводу від ГРУ(ШРП) до місця підключення газовикористовуючого обладнання суб’єкту господарювання, що має дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки відповідно до вимог Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.
Покарання: відсутні
02.11.2021 2929007 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кобилецька Олена Анатоліївна — провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Березівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області
Цапка Валерій Леонідович — завідуювач рентгенологічним кабінетом лікар-рентгенолог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2021 2927475 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: використання праці, оплата праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Міхно Оксана Юріївна — Головний державний інспектор
Бзнуні Геворг Робертович — генеральний директор
Порушення:
Фактичні обставини відображені в акті
Покарання: відсутні
18.05.2021 2270713 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2021 2280878 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2021 2420508 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Об'єкт 1
Одеська обл., Березівський р-н, м. Березівка, вул. Больнична, буд. 6
Учасники:
Войтенко Наталія Вікторівна — в.о. генерального директора
Численко Наталія Леонтіївна — головний спеціаліст відділу контролю за дотриманням ліцензійних умов діяльності з обігу підкотнрольних речовин управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обі
Єремчук Ольга Павлівна — головна медична сестра
Порушення:
Облік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів в місці зберігання місячної потреби закладу здійснюється в журналі, який не відповідає формі додатку 5 до постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2009 № 589 «Про затвердження Порядку провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, та контролю за їх обігом».
В посадових інструкціях для працівників, діяльність яких пов’язана з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затверджених керівником закладу, не викладені основні функції, завдання та обов’язки, права, відповідальність, щодо таких видів діяльності.
До Держлікслужби не подано звіти за 2019 та 2020 роки про кількість використаних наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також про кількість їх запасів станом на 31 грудня звітного року
Покарання: відсутні
18.05.2021 2311448 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2020 2135663 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
За дорученням Прем’єр-міністра України
Учасники:
Паденевич В Г — Керівник
Паденевич В.Г. — Керівник
Міхно Оксана Юріївна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.04.2020 1870318 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.04.2020 1943227 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів;
Об'єкти:
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БЕРЕЗІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" БЕРЕЗІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ"
67300, Одеська обл., Березивський р-н, Мисто Березивка, вул. Больнична, буд. 6
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.04.2020 1814582 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.05.2018 1066312 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства України
Учасники:
Борисова Вікторія Анатоліївна — заступник головного лікаря
Порушення:
Внутрішнє оздоблення інфекційного відділення потребує проведення поточного ремонту: стеля, стіни – частково штукатурка відпадає, підлога – частково лінолеумне покриття має дефекти (зношене, має пошкодження). Внутрішнє оздоблення приміщення пральні відповідно до функціонального призначення не дотримується, потребує проведення поточного ремонту: стіни – частково штукатурка відпадає (через недостатні вентиляцію приміщення та воздухообмін відбувається порушення нормативних параметрів мікроклімату)
Покарання: відсутні
14.05.2018 373110 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Цапок Валерій Леонідович — лікар – рентгенолог КЗ «Березівська ЦРЛ»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 373867 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів
Учасники:
Василенко Оксана Тарасівна — головна медична сестра
Борисова Вікторія Анатоліївна — заступник головного лікаря з медичної частини
Ніколаєва Наталія Іванівна — провізор, уповноважена особа
Порушення:
- на упаковках лікарських засобів, у тому числі медичних імунобіологічних препаратах, що закуповуються за рахунок бюджетних коштів, відсутнє спеціальне позначення «Бюджетна закупівля» (штамп в наявності) в приміщенні для зберігання лікарських засобів та у відділеннях лікарні
Покарання: відсутні
14.05.2018 1192384 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні