Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (11)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Будівництво (4) Перевірки (16)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ВЕСНЯНСЬКОЇ, РАДСАДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКИХ РАД МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ"

#01998271

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.04.2022 2949740 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Лікарня
м. Миколаїв, вул. Поштова, 118
Лікарня
м. Миколаїв, вул. Поштова, 108
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2021 2926392 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: проведення атестації робочих місць за умовами праці
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Борейко Еліна Валентинівна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2021 2340164 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КНП «МЦРЛ МРР»
54036, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Поштова, 118
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МИКОЛАЇВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ»
57107, Миколаївська обл., Миколаївський р-н, С. Степове, вул. Нова, буд. 1-А
Учасники:
Хоржевська Тетяна Арисівна — Головний лікар КНП «МЦРЛ МРР»
Аралін Максим Олександрович — Головний інспектор відділу технічного регулювання та ринкового нагляду Миколаївського районниого управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Захисна споруда не забезпечена лікарськими засобами та медичними виробами
Перевірка стану утримання і експлуатації ДЕС та іншого електро-обладнання сховища не проводиться
Будівлі та приміщення лікарні в недостатній кількості забезпечені вогнегасниками, відповідно до вимог наказу МВС України від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта.
Експлуатація та утримання електрообладнання захисної споруди не відповідає вимогам чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок.
Не забезпечено ведення документації захисної споруди, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів.
Працівників об'єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Перевірка та обслуговування систем каналізації протирадіаційного укриття (записи у журналі перевірки протирадіаційного укриття) не проводиться.
Перевірка системи вентиляції протирадіаційного укриття не проводиться щорічно.
Формування спеціальним інвентарем та майном, у тому числі засобами індивідуального захисту, радіаційної і хімічної розвідки, спеціальної обробки, зв’язку не забезпечені.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання.
Не визначено посадові обов’язки відповідальної особи.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які не позначено на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпечення захисної споруди утримуються в не належному технічному стані.
Захисна споруда цивільного захисту не забезпечена первинними засобами пожежогасіння.
Інженерні комунікацій захисної споруди цивільного захисту не пофарбовані відповідно до їх призначення
На об’єкті не призначена особа відповідальна за обслуговування та експлуатацію захисної споруди.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема одразу після завершення монтування автоматичної пожежної сигналізації не укладено договір на проведення її технічного обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію.
Системи водопостачання, каналізації і опалення захисної споруди знаходяться у несправному стані та не захищені від корозії
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системами пожежної автоматики і сигналізацією.
Перевірка та обслуговування баків (ємностей) для питної води (записи у журналі перевірки протирадіаційного укриття, журналі перевірки стану захисної споруди) не проводиться.
Перевірка та обслуговування противибухових пристроїв з відповідними записами у журналі перевірки стану захисної споруди не проводиться.
Перевірка справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв не проводиться.
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Захисна споруда не забезпечена необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю.
Лікарня не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі, з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Дерев’яні елементи покрівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системою внутрішнього протипожежного водопостачання.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема сигнал від приймально-контрольних приладів автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання.
У приміщеннях в яких можливе перебування 50 та більше осіб, опорядження (облицювання) стін та стель виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких вища ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб.
Наявні пожежні щити в недостатній кількості забезпеченні комплектом засобів пожежогасіння, із розрахунку на один щит: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Перевірка та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища не проводиться.
Використання сховищ у режимі протирадіаційних укриттів не погоджено з ДСНС.
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття).
Покарання: відсутні
14.05.2021 2429368 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Ришкевич Наталія Володимирівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Тищик Т Ю — Головний лікар
Тищик Т. Ю. — Головний лікар
Андрєєва Катерина Володимирівна — Заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Омельченко Лариса Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно- перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної робооти
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
03.03.2021 2538844 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Тищик Т Ю — Головний лікар
Андрєєва Катерина Володимирівна — Заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Тищик Т. Ю. — Головний лікар
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
05.11.2020 2189009 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Андрєєва Катерина Володимирівна — Заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
20.07.2020 2137487 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Хоржевська Т А — Головний лікар
Андрєєва Катерина Володимирівна — Заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи
Хоржевська Т. А. — Головний лікар
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
02.06.2020 2116960 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Молочко Наталія Іванівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2020 2105002 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Аралін Максим Олександрович — Головний інспектор відділу технічного регулювання та ринкового нагляду Миколаївського районниого управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Експлуатацію систем протипожежного захисту не проведено відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, зокрема умови освітлення евакуаційних виходів з будівель лікарні не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з будівлі не встановлені світлові покажчики «ВИХІД», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин у разі відключенні електромережі
Будівлі та приміщення лікарні в недостатній кількості забезпечені вогнегасниками, відповідно до вимог наказу МВС України від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування лискавко захисту будівель і споруд».
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Електророзетки, вимикачі в приміщеннях лікарні встановлюються на горючі основи без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Працівників об'єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема одразу після завершення монтування автоматичної пожежної сигналізації не укладено договір на проведення її технічного обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію
У приміщеннях в яких можливе перебування 50 та більше осіб, опорядження (облицювання) стін та стель виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких вища ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб.
Захисна споруда цивільного захисту не приведена у стан готовності до використання
Наявні пожежні щити в недостатній кількості забезпеченні комплектом засобів пожежогасіння, із розрахунку на один щит: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема сигнал від приймально-контрольних приладів автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання
Не проведено обов’язкове страхування членів добровільної пожежної дружини об’єкту.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: приміщення архіву не відділено від суміжних приміщень протипожежними перешкодами
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які не позначено на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Дерев’яні елементи покрівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.01.2020 1945307 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не здійснено відповідно до абзаців восьмого та десятого частини 2 статті 8, абзацу 12 статті 10 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» у зв’язку з погодженням відповідних проєктів нормативних-правових актів
Предмет перевірки: 2. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.09.2019 1685998 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
пункти №3,7,9 Припису від 02.04.2019 №02-03/51 не виконано
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.03.2019 1455957 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Поштова, 118
Учасники:
Хоржевська Т.О. — Головний лікар
Хоржевська Т О — Головний лікар
Порушення:
не визначено показник загального утворення відходів (Пзув), а також не розроблено та не подано декларацію про відходи
не розроблено та відповідно не погоджено і не затверджено реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
не проведено інвентаризацію джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, не розроблено документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів та не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами
не заведено та не ведеться журнал первинного обліку відходів за встановленою типовою формою №1-ВТ
е здійснюється облік обсягів накопичення відпрацьованих хімічних джерел струму та передачі їх на утилізацію
не укладено договори з спеціалізованими підприємствами на передачу деяких видів відходів
не подається до Держекоінспекції у Миколаївській області щоквартальний звіт по спожитим та відпрацьованим мастилам
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.11.2018 1155339 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та законодавства про працю
Учасники:
Садченко Л М — інженер з охорони праці
Хоржевська Т О — головний лікар
Садченко Л.М. — інженер з охорони праці
Хоржевська Т.О. — головний лікар
Порушення:
Не виконано чищення вентиляційних систем
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.11.2018 373136 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Призант Людмила Іванівна — лікар-рентгенолог, завідуюча рентгенкабінетом МИКОЛАЇВСЬКОЇ ЦРЛ
Порушення:
Документи, які підтверджують навчання та перевірку знань з питань радіаційної безпеки у двох членів комісії з перевірки знань з радіаційної безпеки (Артьомової М.М., Садченко Л.М.), відсутні
Щорічний договір на технічне обслуговування ДІВ відсутній
Зміни до ліцензії на право провадження діяльності з використання ДІВ № 040124, у зв’язку із зміною місцезнаходження ліцензіата, не внесені
Санітарні паспорти на право роботи з ДІВ (Рентген-30, зав. № 2803, 12Ф7Ц, зав. № 796, 9Л5, зав. № 728, 12Ф7Ц, зав. № 258) з простроченим терміном дії
Покарання: відсутні
12.11.2018 395851 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів; господарська діяльність пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових тепловикористовувальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.10.2018 1612070 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Призант Л І — лікар-рентгенолог
Призант Л.І. — лікар-рентгенолог
Хоржевська Т.О. — головний лікар
Хоржевська Т О — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні