Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СОЛЕДАРСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ СОЛЕДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

#01990192

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.12.2019 2044217 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Мартиненко Олександр Іванович — В.О. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства "Соледарська міська лікарня Соледарської міської ради"
Балдін Станіслав Сергійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бахмутського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Пожежні гідранти не утримуються справними.
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта, не складено повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта та не узгоджено згідно чинних вимог.
Не забезпечено будівлю вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або на іншому видному місті інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (вихід на горище приміщення стаціонарного відділення).
Посадова особи не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами) в приміщеннях стаціонарного відділення.
Допускається влаштовувати незаповнені отвори в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові (приміщення стаціонарного відділення).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Територія підприємства, споруди, приміщення не забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Приміщення Соледарської міської лікарні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не забезпечено евакуаційні виходи пристроями для самозачинення у відповідності до вимог п. 7.2.11 ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва"(сходова клітина 1-й, 2-й поверх та 3-й поверх).
Всі пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Допускається користування пошкодженими відгалужувальними та з'єднувальними коробками в приміщеннях стаціонарного відділення.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом. Елементи з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
В приміщенні харчового блоку допускається захаращування шляхів евакуації з кімнати зберігання продуктів (меблями, обладнанням, різними матеріалами (коробки, мітли, віники)).
Стаціонарне відділення не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Не розроблено і не вивішено на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією (приміщення гаражу, стаціонарного відділення, пральні).
Для електропостачання особливої групи електроприймачів І категорії не передбачено додаткове живлення від третього незалежного взаєморезервуючого джерела живлення. Як третє незалежне джерело живлення для особливої групи електроприймачів і як друге незалежне джерело живлення для решти електроприймачів І категорії можуть бути використані місцеві електростанції, електростанції енергосистем (зокрема, шини генераторної напруги), спеціальні агрегати безперебійного живлення, акумуляторні батареї тощо (Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених Наказом мінпаливенерго України від 25 липня 2006 року № 258, зареєстрованих у міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 року за № 1143/13017 п. 1.2.18).
Не виконано з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Стаціонарне відділення не забезпечено ношами з розрахунку: одні ноші на 5 хворих.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
10.09.2019 1380030 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Указ Президента України від 14.04.2014 № 405/2014 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні