Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (12)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПЕТРИКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ" ПЕТРИКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

#01989600

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.06.2022 2959881 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.09.2021 2421165 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
ЛПЗ
Дніпропетровська обл., Петриківський р-н, смт. Петриківка, просп. Петра Петра Калнишевського, 56
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.09.2021 2351649 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Комплекс будівель
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Петриківська Територіальна Громада, смт. Петриківка, просп. Петра Калнишевського, буд. 56
Учасники:
Лисуненко Сергій Володимирович — Провідний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Яременко Захар Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Будівлю Д-1 харчоблок не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Відсутні обсяги забезпечення працюючого персоналу об’єкту засобами індивідуального захисту органів дихання (населення яке працює в зоні можливого хімічного забруднення).
Будівлю Г-1 лабораторія не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Будівлі Ж-1, О-1 гаражі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в будівлях Р-1, Ц-1 підвали зі входами.
Будівлю С-1 морг не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі Б-1 адміністративного корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в будівлях Ж-1, О-1 гаражі.
Не виконано захист будівлі Д-1 харчоблок зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Будівлю Д-1 харчоблок не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не виконано захист будівлі Г-1 лабораторії зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі Г-1 лабораторії не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не здійснюється підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності», а саме в будівлі А-1 терапевтичний корпус системи протипожежного захисту знаходяться в непрацездатному стані.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі С-1 морг не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано перевірку зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів будівлі Т-2 головний корпус.
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації.
В будівлі А-1 терапевтичного корпусу підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) систем протипожежного захисту не здійснюється відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі Т-2 головний корпус не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю А-1 терапевтичного корпусу не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Будівлю С-1 морг не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Системи протипожежного захисту будівлі А-1 терапевтичного корпусу не прийнято в експлуатацію відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності».
В приміщеннях будівлі А-1 терапевтичного корпусу не розміщено таблички, на яких вказано прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу.
На 1-му та 2-му поверсі будівлі Т-2 головний корпус пожежні кран-комплекти не піддано технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Будівлю Т-2 головний корпус не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Будівлю Б-1 адміністративного корпусу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі Д-1 харчоблок не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в будівлях З-1, Л-1 та Н-1 склади.
Не виконано захист будівлі Б-1 адміністративного корпусу зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Будівлю Г-1 лабораторія не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі А-1 терапевтичного корпусу, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю Б-1 адміністративний корпус не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Системи протипожежного захисту будівлі Т-2 головного корпусу не прийнято в експлуатацію відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності».
Будівлі З-1, Л-1 та Н-1 склади не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не опрацьовано заходи з евакуації щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Не виконано захист будівлі С-1 морг зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Будівлі Р-1, Ц-1 підвали зі входами не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Водонапірна башта не забезпечена пристосуванням для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
Не виконано перевірку зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів будівлі А-1 терапевтичного корпусу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.12.2020 2443261 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Рудовол Віктор Іванович — Директор комунального некомерційного підприємства "Петриківська центральна лікарня" Петриківської селищної ради
Кравець Людмила Олександрівна — Начальник Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2020 2439641 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Захаров Віталій Володимирович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Дрофа Світлана Анатоліївна — В.о.директора комунального некомерційного підприємства "Петриківська центральна лікарня" Петриківської селищної ради
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.08.2020 2152953 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Кравець Людмила Олександрівна — Начальник Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Рудовол Віктор Іванович — Директор комунального некомерційного підприємства "Петриківський центр первинної медико - санітарної допомоги" петриківської районної ради
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.06.2020 2130779 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Рашевська Наталія Олексіївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю у Кам'янському регіоні управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетроовській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.05.2020 1948772 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
ЛПЗ
Дніпропетровська обл., Петриківський р-н, смт. Петриківка, просп. Петра Калнишев
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.01.2020 2058970 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позаплановий захід
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Захаров Віталій Володимирович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Рудовол Віктор Іванович — Директор комунального некомерційного підприємства "Петриківська центральна лікарня" Петриківської селищної ради
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.01.2020 2051203 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позаплановий захід
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Захаров Віталій Володимирович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Рудовол Віктор Іванович — Директор комунального підприємства "Петриківська центральна районна лікарня" Дніпропетровської обласної ради"
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.12.2019 2041815 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: з питань пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Яременко Захар Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Будівлі С-1 морг, Б-1 дитяча консультація (використовується як адміністративна будівля), В-1 адміністративна будівля, Г-1 лабораторія; комунального закладу «Петриківська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не проведено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Будівлі Ж-1 гараж та О-1 гараж комунального закладу «Петриківська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не виконано захист будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а саме: Б-1 дитяча консультація (використовується як адміністративна будівля), В-1 адміністративна будівля, Г-1 лабораторія; С-1 морг.
Водонапірна башта не забезпечена пристосуванням для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
В будівлі Т-2 головний корпус пожежні кран-комплекти не піддано технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель А-2 терапевтичне відділення, Б-1 дитяча консультація (використовується як адміністративна будівля), В-1 адміністративна будівля, Г-1 лабораторія; Д-1 піщеблок, Є-1 прачка, Т-2 головний корпус, Ж-1 гараж, З-1 склад, Л-1 склад, М-1 склад, Н-1 склад, О-1 гараж, С-1 морг не оброблено засобами вогнезахисту, які повинні забезпечувати І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутні обсяги забезпечення працюючого персоналу об’єкту (населення яке працює в зоні можливого хімічного забруднення (п.6 додатку до порядку).
Будівлі З-1 склад, Л-1 склад, М-1 склад, Н-1 склад комунального закладу «Петриківська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.12.2019 1569086 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Рудовол Віктор Іванович — директор КЗ Петриківська ЦРЛ "ДОР"
Буштець Олександр Юрійович — Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Скляр Наталія Іванівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петриківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення:
У стерилізаційному відділенні не затверджено графік (інструкцію) дотримання послідовності процесів приймання, комплектування, раціонального пакування і укладання виробів для стерилізації. Для стерилізації медичних виробів встановлено три парових стерилізатори: - ГК-100-3, рік випуску 2012, використовується з перевищенням встановленого терміну експлуатації (більше 10 років); - ГК-100, рік випуску 1995, використовується з перевищенням встановленого терміну експлуатації (більше 10 років); - Третій стерилізатор знаходиться у неробочому стані.
Не надано договір на технічне обслуговування рентгенапаратів (рентгенівських та флюорографічних).
В окремих функціональних приміщеннях, де медичним персоналом проводиться гігієнічна та хірургічна обробка рук не встановлені змішувачі, які приводяться в дію без доторкання рук (лікарем), або мають сліди іржі та вапняного нальоту. Також, не в усіх кабінетах наявна інструкція щодо миття й знезараження рук, а саме: кабінет гінеколога, маніпуляційна, перев’язувальний кабінет.
План дій на випадок виникнення (підозри) особливо небезпечних інфекцій не розроблений та не узгоджений з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.
У хірургічному та гінекологічному відділеннях не запроваджено комплекс заходів, спрямованих на стримування появи та поширення резистентних збудників гнійно-запальних інфекцій. Не проводиться детальний аналіз і оцінка епідемічної ситуації з метою профілактики інфікування пацієнтів хірургічних відділень. Не надано «Карти епідемічного спостереження», що повинні вестись лікарем-хірургом на кожного прооперованого пацієнта, не надано підтверджуючих документів проведення щомісячного аналізу та контролю гнійно-запальних інфекцій. На надано «Журнал обліку інфекційних захворювань». Журнал (записи) результатів лабораторних досліджень не ведеться.
Не надано санітарні паспорти на право експлуатації рентгенівських кабінетів (генеруючи джерела іонізуючого випромінювання апарати рентгенівські діагностичні та флюорографічні).
Санітарні норми і правила під час збирання, зберігання та поводження з відходами категорій «В» та «С» не дотримуються. Поводження з відходами у закладі відбувається з порушеннями типової схеми поводження з відходами, а саме: - не надано графік вивезення відходів категорії «В» та «С»; - не визначено відповідальну особу за тимчасове зберігання, вивезення відходів категорії «С»; Не дотримуються вимоги до приміщення для тимчасового зберігання медичних відходів: - підлога не має герметичну основу із належними стічними особливостями, що чиститься та знезаражується (дезінфікується); - оздоблення стелі та стін не забезпечує їх миття та дезінфекцію по всій висоті; - приміщення не обладнано холодним та гарячим водопостачанням, бактерицидною лампою з урахуванням об’єму приміщення, вентиляцією та освітленням.
Не проводиться систематична оцінка ефективності заходів з профілактики внутрішньо лікарняних інфекцій, з метою недопущення та зменшення кількості післяопераційних гнійно-запальних інфекцій спричинених резистентними штамами мікроорганізмів.
В окремих функціональних приміщеннях (протитуберкульозний, невропатолог, гінекологічний кабінети, маніпуляцій кабінет гінекологічного відділення, мала операційна, приймальне відділення першого поверху) потребують косметичного ремонту.
Не надано копію договору та результати досліджень питної води, що використовується в лікарні для господарсько-питного водопостачання, купання. Не проводиться гігієнічна оцінка безпечності та якості питної води за показниками епідемічної безпеки (мікробіологічні, паразитологічні), санітарно-хімічними (органолептичні, фізико-хімічні, санітарно-токсикологічні) та радіаційними показниками.
Не надано регламент роботи комісії з інфекційного контролю. Програму інфекційного контролю на 2019 рік не погоджено з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області. Комісією з інфекційного контролю не здійснюється організація занять з інфекційного контролю та приймання заліків у медичного персоналу двічі на рік, не проводиться оцінка ефективності заходів інфекційного контролю та не розроблені рекомендації щодо їх удосконалення. За наявності позитивних результатів змивів лабораторного самоконтролю у хірургічно-гінекологічному відділення, комісією з інфекційного контролю не розглядались питання щодо вжиття відповідних заходів, у тому числі закриття відділення для дезінфекцій.
Прилегла територія закладу утримується в неналежному санітарному стані, а саме частково порушено цілісність асфальтового покриття
Покарання: відсутні