Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (13)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ" КРИНИЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ"

#01988226

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.01.2022 2959093 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Гордієнко Людмила Юріївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Рачко Олеся Миколаївна — В. о. директора комунального підприємства
Олексієнко Наталія Вікторівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Бойко Олексій Олександрович — головний бухгалтер
Порушення:
Неподання страхувальником до реєстру застрахованих осіб відомостей щодо трудових відносин по застрахованим особам
Подання страхувальником відомостей про застрахованих осіб, які не відповідають даним обліку страхувальника про прізвище, ім'я та по батькові, про реєстраційний номер облікової картки платника податків по застрахованим особам; про суми нарахованої заробітної плати.
Покарання: відсутні
17.01.2022 3097457 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
70 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Семенівська лікарська амбулаторія
52315, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Семенівка, вул. Миронівська, 24А
Український пункт здоров‘я
52313, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Українка, вул. Гагаріна, 29
Червоноіванівський пункт здоров‘я
52330, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Червоноіванівка, вул. Центральна, 5
Проміньський пункт здоров‘я
52341, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Промінь, вул. Кооперативна, 4
Аульська лікарська амбулаторія
52310, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг, смт. Аули, вул. І. Сірка, 1
Світлогірська лікарська амбулаторія
52340, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Світлогірське, вул. Сонячна, 27
Комплекс будівель лікарні
52300, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг, смт. Кринички, вул. Героїв Чорнобиля, буд. 22
Новоселівська лікарська амбулаторія
52314, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Криничанська Отг С. Новоселівка, вул. Нова, 12
Учасники:
Бурхович Вікторія Сергіївна — Фахівець ВЗЗ з ПНС Кам’янського району ЦЗД ГУ
Мурлян Юрій Вікторович — Головний інспектор ВЗНС Кам’янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, Семенівської лікарської амбулаторії дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Працівників Світлогірської лікарської амбулаторії не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Приміщення котельні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання Червоноіванівського фельдшерського пункту не проведена 1 раз на 2 роки.
Приміщення будівліАулівської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не проведено обов’язкове особисте страхування членів пожежної дружини відповідно до Закону України “Про страхування”.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Семенівської лікарської амбулаторії від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Працівників Новоселівської лікарської амбулаторії не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Не обладнано двері сходових кліток на 1-му, 2-му та 3-му поверхах пристроями для самозачинення дверей.
Приміщення будівлі Світлогірської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено.
Працівників не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, Світлогірської лікарської амбулаторії, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Приміщення будівлі педіатричного відділення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Захисна споруда цивільного захисту у підвальному приміщенні грязелікувального відділення системами пожежної автоматики і сигналізацією не обладнана.
Для облицювання стін у коридорах 1-го та 2-го поверхів застосовано матеріали на які відсутні показники пожежної небезпеки.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання Промінського фельдшерського пункту не проведена 1 раз на 2 роки.
Приміщення будівлі Світлогірської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) Промінського фельдшерського пункту не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) Українського фельдшерського пункту не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок Світлогірської лікарської амбулаторії від короткого замикання не проведена 1 раз на 2 роки
Захисна споруда у підвальному приміщенні грязелікувального відділення необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю не забезпечена.
Приміщення будівлі Промінського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Працівників не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у повному обсязі.
Приміщення будівлі Українського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
Захисна споруда цивільного захисту у підвальному приміщенні колишнього терапевтичного відділення системами пожежної автоматики і сигналізацією не обладнана.
Приміщення будівлі головного корпусу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту у підвальному приміщенні колишнього терапевтичного відділення їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Працівників Промінського фельдшерського пункту не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Захисна споруда у підвальному приміщенні колишнього терапевтичного відділення необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю не забезпечена.
Приміщення будівлі Червоноіванівського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не проведена обробка засобами вогнезахисту елементів горищних покриттів (крокви, лати) будівля харчоблоку які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Червоноіванівського фельдшерського пункту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Приміщення будівлі головного корпусу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Ідентифікацію потенційно небезпечних об’єктів не проведено.
Не обладнано двері сходових кліток на 1-му та 2-му поверхах пристроями для самозачинення дверей.
Працівників Семенівської лікарської амбулаторії не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання Аулівської лікарської амбулаторії не проведена 1 раз на 2 роки.
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту у підвальному приміщенні головного корпусу їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок Українського фельдшерського пункту від короткого замикання не проведена 1 раз на 2 роки.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Українського фельдшерського пункту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Світлогірської лікарської амбулаторії від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Промінського фельдшерського пункту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Приміщення будівлі Аулівської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Допускається куріння персоналом за межами спеціально відведених місць.
Лікарня з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу
Допускається влаштування незаповнених отворів в протипожежних перешкодах, які відокремлюють приміщення електрощитової в підвальному приміщенні, а саме: не встановлено протипожежні двері.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Аулівської лікарської амбулаторії від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Приміщення будівлі Новоселівської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Приміщення будівлі Червоноіванівського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок Семенівської лікарської амбулаторії від короткого замикання не проведена 1 раз на 2 роки.
Приміщення будівлі Семенівської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Приміщення будівлі Семенівської лікарської амбулаторії не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання Новоселівської лікарської амбулаторії не проведена 1 раз на 2 роки.
Захисна споруда у підвальному приміщенні головного корпусу необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю не забезпечена.
Приміщення будівлі розділ Українського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Приміщення будівлі Промінського фельдшерського пункту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Працівників Українського фельдшерського пункту не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Напрямки осей вихідних отворів патрубків пожежних кранів не виключає різкий залом пожежного рукава у місці його приєднання.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) Червоноіванівського фельдшерського пункту не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Вибирання типу та визначення необхідної кількості вогнегасників не здійснено відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерва внутрішніх справ від 15 січня 2018 року №25 та зареєстрованих в Мністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677
Посадові особи відповідних категорій пройшли спеціальне навчання з пожежної безпеки не у повному обсязі.
Працівників .Червоноіванівського фельдшерського пункту не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Захисна споруда цивільного захисту у підвальному приміщенні головного корпусу системами пожежної автоматики і сигналізацією не обладнана
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) Новоселівської лікарської амбулаторії не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено перевірку на працездатність пристроїв захисту будівель Новоселівської лікарської амбулаторії від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Допущено зняття дверей сходових кліток на 1-му та 2-му поверхах.
Приміщення будівлі педіатричного відділення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Приміщення будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей типу (СО-2).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.07.2021 2876478 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Збаранська Наталія Сергіївна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеиіологічного нагляду та організації розслідування спалахівУправління державного нагляду за долтриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2021 3210870 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мурлян Юрій Вікторович — Головний інспектор ВЗНС Кам’янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2345057 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу керівника чи уповноваженої особи
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Комплекс будівель лікарні
52300, Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, смт. Кринички, вул. Героїв Чорнобиля, 22
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2274571 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
56 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Галенко Людмила Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Юрченко Олександр Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об'єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Гол
Філь Володимир Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Чугункіна Наталя Ігорівна — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості на об'єктах підвищеної небезпеки
Рачко Олеся Миколаївна — в.о.медичного директора
Порушення:
Площадка і підлога в приміщенні для зберігання транспортних засобів не мають розмітку, яка виконана незмивною фарбою або іншим способом і визначає місця установлення автомобілів і проїздів, порушено р.ІІІ п.3.5 Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не вказано вік осіб, яких інструктують, порушено п. 6.3 (додаток 5) НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На підприємстві не переглянуте у зв’язку зі змінами Положення про службу охорони праці, порушено п. 2.10. НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання та затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві»
Новоприйняті на підприємство працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не проходять стажування протягом не менше 2-15 змін або дублювання протягом не менше шести змін, порушено п. 7.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На робочих місцях (на інформаційних стендах) в гаражі, не вивішені інструкції з охорони праці, порушено п. 5.2; 5.4 Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою та ті, що потребують професійного добору, не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, чим порушено вимоги п.4.1 Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05
На підприємстві не переглянуте у зв’язку зі змінами Положення про порядок навчання і перевірки знань з охорони праці, порушено п. 2.10. НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання та затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві»
У інженера з охорони праці підприємства відсутній, затверджений роботодавцем, план роботи та графік обстежень, порушено п. 5.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання), порушено п. 7.4 НПАОП-0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Відсутня експлуатаційна документація на обладнання під тиском (журналу нагляду (паспорта) має прикладатися настанова (інструкція) з монтажу і експлуатації, що містить вимоги до відновлення і контролю металу при монтажі і експлуатації в період розрахункового строку служби) , що є порушенням п.1 розділ IV Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском НПАОП 0.00-1.81-18
В приміщенні харчоблока підлога біля електроплит не рівна (електричний кабель знаходиться на поверхні підлоги), порушено р. ІІІ п. 2.4 НПАОП 0.00-7.11-12 «Загальні вимоги стосовно забезпечення роботодавцями охорони праці»
Не складено та не погоджено з Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам
Відсутнє освітлення оглядової канави в приміщенні гаражу, порушено п. 2.8. розділу V Правила охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
Відсутні паспортні карти, журнали з описом електрообладнання, яке експлуатується з зазначенням технічних характеристик і інвентарними номерами, що є порушенням п. 8.7.3. Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21.-98
Не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Проведення лабораторних досліджень умов праці не організовано, у тому числі, не організовано проведення лабораторних досліджень умов праці працівників під час роботи з екранними пристроями, що є порушенням п.7 «Вимог щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», які затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 14.02.2018 №207
Службою охорони праці не розроблено перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, що є порушенням п. 3.11 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05
Порушено термін огляду обладнання під тиском (Стерилізатор паровий ВК-75 рег. №1) у строки визначені експлуатаційними документами виробника, що є порушенням п.22 Г.1 розділ VIII НПАОП 0.00-1.81-18
Не надано протоколи навчання і перевірки знань з питань охорони праці працівників закладу за останні 5 років, що є порушенням п. 3.17 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.
В закладі не створена комісія для проведення опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів (додаток 8), що є порушенням п.8.2. Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21-98
Кисневі Балони не надійно закріплені та не щільно приєднані до рампи наповнення, що є порушенням р. Х, гл. 3 п.7 НПАОП 0.00-1.81-18.
Для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників не укладено договір з закладом охорони здоров'я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
Відповідальна за безпечну експлуатацію посудин що працюють під тиском Неклеса О.М. не пройшов спеціальне навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушив п.5.5. НПАОП 0.00-4.12-05 Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці
Роботодавцем не подано декларацію до територіального органу Держпраці відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 № 1107 (далі Порядок), а саме: на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, що зазначені у додатку 7 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки» під № 4 (газовикористовуюче обладнання потужністю понад 0,1 МВт – котли водогрійні газові)
В гаражі ворота для зберігання автотранспортних засобів не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття, порушено п. 7.3.розділ ІІІ Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
Не вивішені у складі інструкції, правила і плакати стосовно поводження з балонами, які знаходяться на складі, що є порушенням р. Х, гл. 3, п.п. 18, НПАОП 0.00-1.81-18.
Інженером з охорони праці не видаються обов’язкові для виконання приписи за наслідками перевірок стану охорони праці, що є порушенням розділу 4 Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.21-04
У приміщеннях гаражу в оглядових канавах світильники не закриті склом, не огороджені захисною решіткою, металевий корпус світильника не заземлений, порушено п. 2.8. розділ V. Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
Відсутній акт опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів, що є порушенням п. 8.4 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21.-98.
Відсутні записи в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці (Склад, гараж, пральня, харчоблок), що є порушенням п.6.10. Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05
В.о. медичного директора Рачко Олеся Миколаївна не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці, чим порушено п.5.1. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не складено перелік професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони (безпеки) праці, що діють в межах закладу, порушено п. 3.8 НПАОП-0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Не одержано першу кваліфікаційну групу допуску, не пройдено інструктаж з електробезпеки незалежно від посади і фаху та не занесено до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці, що є порушенням п. 2.1.3. підпункт 1). Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21-98
Відсутній контроль своєчасного проведення працівниками первинних, повторних, позапланових, цільових інструктажів з охорони праці на робочому місці (підрозділи закладу) з реєстрацією у відповідних журналах, чим порушено п.3.14 Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.21-04.
Результати всіх видів індивідуального дозиметричного контролю в установі протягом 50 років, не реєструються і не зберігаються
Не створена комісія з перевірки знань з питань охорони праці закладу, що є порушенням п. 3.9 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05
Не надано «Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці» згідно додатку 4, що є порушенням розділ 5, п.1 Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98
На підприємстві не проводиться вступний інструктаж з питань охорони праці з працівниками інших організацій, які прибули на підприємство і беруть безпосередню участь у виробничому процесі або виконують інші роботи для підприємства, чим порушені вимоги п.6.3. розділу 6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Записи в журналі інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не відповідають вимогам «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» (відсутні дата, № інструкцій, номери інструкцій, ПІБ інструктуючого), що є порушенням п.6.10. Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05
На підприємстві не переглянуте у зв’язку зі змінами Положення про спецодяг, порушено п. 2.10. НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання та затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві»
Не надано «Журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці» згідно додаток 5, що є порушенням розділ 5, п. 3 Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98
Не надано Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на зберігання балонів та інших ємностей із стисненим, зрідженим, вибухонебезпечним газом, що є порушенням п.18 додаток 6 Постанова Кабміна № 1107 від 26 жовтня 2011 року.
Приміщення гаражу не обладнано колесовідбійними пристроями порушено п.3.3 розділу ІІІ Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
Не здійснено перегляд інструкцій з охорони праці що діють на підприємстві в терміни, передбачені державними нормативними актами про охорону праці, на підставі яких вони опрацьовані, але не рідше одного разу на 5 років, а для професій або видів робіт з підвищеною небезпекою - не рідше одного разу на 3 роки, що є порушенням розділу 6 п.1. Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98
Спеціаліст з охорони праці не проводить перевірок дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці, порушено п. 3.3 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
У приміщеннях гаражів електропроводка, що підводиться до світильників, не в металевих трубах, без металорукавів або захисних оболонках, порушено п. 2.2. розділ V. Правил охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12
Реєстраційні записи, що отримуються системою дозиметричного контролю, не включають дані моніторингу робочих місць та індивідуального дозиметричного контролю (додаток 14), посилання на методи вимірювання і методи інтерпретації
Не надано Акт монтажу та налагодження обладнання під тиском, що є порушенням п.3, ч.1, розділу ІІІ Про затвердження Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском НПАОП 0.00-1.81-18
Службою охорони праці не розроблені навчально-тематичний план та програму навчання працівників з питань охорони праці, що є порушенням п. 3.4 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.
Кисневі балони зберігаються без накручених ковпаків, що є порушенням р. Х, гл. 3 п.25 НПАОП 0.00-1.81-18.
У приміщеннях гаражу застосовуються люмінесценті лампи для місцевого освітлення без арматури спеціальної конструкції, порушено п. 2.5. розділ V. Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12
Контроль потужності дози рентгенівського та гамма-випромінювання, щільності потоків бета-частинок, нейтронів та інших видів іонізуючих випромінювань на робочих місцях, у суміжних приміщеннях, на пром. Майданчику підприємства не проводиться
Не надано заявку роботодавця (його представника) та не визначено категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду
На підприємстві не розроблено програми стажування (дублювання) для конкретних професій відповідно до функціональних обов'язків працівників, порушено п. 7.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Не розроблено комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці, планів, програм поліпшення умов праці, запобігання виробничому травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів, порушено п. 3.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»
Допуск до стажування (дублювання) не оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця, порушено п. 7.3 НПАОП-0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.01.2021 2221019 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня уніфікована форма акту перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
лікарня
вул. Героїв Чорнобиля, буд. 22, смт. Кринички, Криничанський р-н, Дніпропетровська обл., 52300
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.04.2020 1914967 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На виконання Закону України №530-ІХ від 17.03.2020 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19)», на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог санітарного законодавства суб’єктами господарювання, припиняється.
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2020 2074488 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Збаранська Наталія Сергіївна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеиіологічного нагляду та організації розслідування спалахівУправління державного нагляду за долтриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2020 2052601 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Перевірка у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Мурлян Юрій Вікторович — Головний інспектор ВЗНС Кам’янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки пройдено не у повному обсязі.
Водонапірна башта не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою.
Не розроблено та не затверджено план реагування на надзвичайні ситуації щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Наявні інструкції на доповнення до схематичних планів евакуації не містять чітких дій персоналу щодо забезпечення евакуації.
Працівників не забезпечено промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин.
Евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано
Керівником не визначено та не погоджено з територіальними органами ДСНС обсяги забезпечення працівників засобами захисту органів дихання, їх тип та місця зберігання.
Не забезпечено будівлі запасом води для здійснення зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013 п. 6.2.3, Табл. 4.
Ідентифікацію потенційно небезпечних об’єктів не проведено.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено.
Навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки проведено не у повному обсязі.
На об’єкті не створено за рішенням керівника добровільну пожежну охорону
Лікарня з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу
Таблички, позначення та покажчики маршруту руху до захисних споруд цивільного захисту відсутні.
Покарання: відсутні
23.09.2019 1380662 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 1
52310, Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, смт. Аули, вул. Івана Сірка, буд. 1
Об'єкт 2
523323, Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, смт. Божедарівка, вул. Медична, буд. 1
Учасники:
Довгалюк Ігор Володимирович — завідувач рентген-кабінетом, лікар-рентгенолог кз «криничанська црл» дор»
Костенко Володимир Миколайович — виконуючий обов’язки головного лікаря КЗ «КРИНИЧАНСЬКА ЦРЛ» ДОР»
Порушення:
В Інструкції з дій персоналу у випадку радіаційної аварії при провадженні діяльності з використання генеруючих пристроїв не враховані основні причини та фактори, що можуть призвести до типових радіаційних аварій під час використання медичного радіологічного обладнання
Покарання: відсутні
25.10.2018 1610168 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2018 1056294 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні