Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (6)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "САНАТОРІЙ"КРИШТАЛЕВИЙ ПАЛАЦ"

#01981968

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2021 2340708 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Санаторій "Кришталевий палац"
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Суховоля, 15
Санаторій Кришталевий Палац м. Трускавець
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Суховоля, 35
Учасники:
Яворський Юрій Михайлович — Заступник директора
Сарахман Святослав Володимирович — Головний інспектор ВЗНС Дрогобицького РУ
Івасенко Тетяна Іванівна — Провідний інспектор відділу запобіння надзвичайним ситуаціям
Порушення:
Закрито на замок двері виходів на зовні з додаткових евакуаційних сходових клітин в лікувальному корпусі.
В корпусі №4 в цокольному поверсі їдальні світильники експлуатуються без захисних ковпаків (розсіювачів).
В лікувальному корпусі на сходах входу в підвал зберігаються горючі матеріали.
В спальних корпусах № 1,2,3,4 системи протипожежного захисту не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи.
В лікувальному корпусі в холі поблизу відділення сірко- водневих ван зберігаються коврові доріжки.
Не проводиться підтримання експлуатаційної придатності системи протипожежного захисту в адміністративному корпусі, спальних корпусах № 2,3, їдальні, клубі та лікувальному корпусі.
В корпусі №4 в коридорі цокольного поверху їдальні проводиться складування горючих матеріалів
Не проведено розгортання та згортання наново (перекантовка) пожежних рукавів.
Обмежено доступ до пожежного крана на сходовій площадці на 2-му поверсі в 4-му корпусі.
На 5-му поверсі спального корпусу №2 пожежні крани влаштовані таким чином, що не забезпечують зручність приєднання пожежного рукава до патрубка.
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики з літерним індексом «ПГ», із зазначенням відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметру трубопроводу, зазначенням водогінної мережі.
У верхній зоні парильного відділення, а також на найближчих до печі-кам’янки кромках дерев’яного оздоблення відсутні датчики температури, зблоковані з пристроєм (терморегулятором), який відключає електроенергію від електронагрівачів у разі підвищення температури до 110° С.
На шляхах евакуації в адміністративному корпусі, спальному корпусі № 1, 2, клубі, їдальні та лікувальному корпусі коврові доріжки не прикріплені до підлоги.
В 2-й евакуаційній сходовій клітині 4-го корпусу проводиться складування меблів та прибирального інвентарю.
В корпусі №1 в коридорі цокольного поверху зберігаються горючі матеріали.
Влаштовано покриття підлоги на шляхах евакуації в адміністративному корпусі, спальному корпусі № 1, 2 ,4 клубі, їдальні та лікувальному корпусі матеріалами без визначених показників по пожежній безпеці.
В корпусі №1 на площадці сходової клітини зберігаються коврові дріжки.
Територію не забезпечено пожежними щитами.
Влаштовано оздоблення стелі коридору поблизу процедурних кабінетів з сірководневими ваннами матеріалами без визначених показників по пожежній безпеці.
Не розроблені і не вивішені на видних місцях в корпусах плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі, а також на доповнення до схематичних планів евакуації керівником не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Не дообладнано пристроями для самозачинення двері на шляхах евакуації в корпусах.
В холі на 1-му поверсі в корпусі №2 стелю оздоблено матеріалами буз визначених показників по пожежні безпеці.
В корпусі №4 на дверцятах шаф пожежних кран-комплектів не вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів, а також не нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В лікувальному корпусі в підвалі світильники експлуатуються без захисного ковпака (розсіювача).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Дерев’яні елементи (крокви, лати) покрівель корпусів № 1, 2, 4, їдальні, клубі та лікувальному корпусі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено випробування пожежних гідрантів на тиск та витрату води з оформленням акта.
Шафки пожежних кран-комплектів в приміщеннях адміністративного корпусу, спального корпусу №2, №3, їдальні, клубу, бойлерної та господарського двору не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення отворів в протипожежних перешкодах (двері технічних та складських приміщень, виходи на горища).
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Система автоматичної пожежної сигналізації (приміщення боксів на господарському дворі, приміщення холу 1-го поверху лікувального корпусу, овочевий склад та весь об’єкт системою передавання тривожних сповіщень).
В підвалі адміністративного корпусу світильники експлуатуються зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Горище 2-го корпусу засмічене горючим сміттям.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників відповідно до ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Влаштовано електромережі в побутовому приміщенні поблизу загрузочної їдальні та на горищі 2-го корпусу з порушенням вимог ПУЕ.
В корпусі №4 над виходом з варочного цеху світильник експлуатуються без захисного ковпака (розсіювача).
Елементи з’єднання пожежних кранів та рукавів різнотипні.
В холі перед лікувальним відділенням оздоблення підлоги проведено матеріалами без визначених показників по пожежній небезпеці.
Закрито на замок двері 2-го евакуаційного виходу з 2-го поверху адмінкорпусу та двері виходу на 2-гу евакуаційну сходову клітину в 2-му корпусі.
Влаштовано побутові приміщення під маршем 2-ї сходової клітини в підвальному поверсі спального корпусу №1 та під маршем на 1-му поверсі сходової клітини біля гаражів в адмінкорпусі.
Пожежні кран-комплекти санаторію не доукомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, кнопками дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелями для полегшення відкривання вентилів.
В будівлі спального корпусу №2 після ремонту внутрішній протипожежний водопровід влаштований пластмасовими трубами діаметром 32 мм.
В житлових номерах не вивішені на видних місцях план евакуації з пояснювальним текстом, пам'яткою про дії на випадок виникнення пожежі та стислою пам’яткою для мешканців про правила пожежної безпеки (в тому числі на іноземних мовах).
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (вестибюль на 1-му поверсі корпусу №1).
Не встановлено біля в’їзду на територію санаторію та господарської зони схеми руху транспорту, в яких має бути вказано розміщення будівель, водойм, гідрантів та пожежних щитів.
Приміщення санаторію та господарського двору не забезпечено необхідною кількістю первинними засобами пожежогасіння.
В корпусі №4 в коридорі їдальні оздоблення підлоги проведено матеріалами без визначених показників по пожежній небезпеці.
Черговий персонал санаторію, а також мешканці не забезпечені пристроями фільтрувальними для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі та проведення саморятування під час пожежі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.03.2021 2429464 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Бац Оксана Михайлівна — головний бухгалтер
Кривокульський Дмитро Іванович — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення:
подання недостовірних відомостей про застрахованих осіб до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
12.12.2019 2037923 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Львівській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки при уведенні в експлуатацію водогрійних котлів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Місик Михайло Дмитрович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Порушення:
В ремонтні журнали котлів, працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію котлів, не вносить дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку, чим порушено. п 2. гл.5 розділу .VІІ «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
Угодою №10/19/19 від10.01.2019 р. з спеціалізованим підприємством, про обслуговування автоматики безпеки водогрійних котлів «Колві-1300» реєстр.№№ Ле-2318, Ле-2319, «Колві-650» реєстр.№ Ле-2317; чітко не розмежовано відповідальність по забезпеченні справності систем КВП і А цих котлів.( слюсаріКВПіА працівник спеціалізованого підприємства),чим порушено п.1(3).гл.1.розділу VІІ «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
Після наладки систем КВП і А котлів спеціалізованим підприємством, згідно угоди, в розробленій інструкції по перевірці справності систем захисту та сигналізації відсутні дані про терміни перевірок конкретних приладів,чим порушено п 6.гл.3. розділуVII «Правила охоронипраціпід час експлуатаціїобладнання, щопрацюєпідтиском» ДНАОП 0.00-1.81-18 .
Покарання: відсутні
07.10.2019 1413728 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Прохна Ігор Богданович — начальник технічної служби
Чайковський Володимир Мар'янович — інженер з охорони праці
Прохна Федір Богданович — інженер-енергетик
Порушення:
В механіка транспортної дільниці відсутня інструкція для проведення первинного інструктажу з питань охорони праці
По ліфтах Знос тягових канатів (місцеве утонення до 20%,згідно експертного висновку, поверхневе спрацювання деяких дротин до30% загальне утонення (витягнення) канатів, зношення черв’ячної пари шестерень редуктора (не відрегульовано зачеплення), гуркіт підшипників редуктора та зношення контактів реле затримки закриття дверей ліфта в шафі керування і ін. пасажирського ліфта реєстр.№Л-3343 наближається до граничного, в журналі відмітки про це, та розпорядження про необхідність особливого контролю відсутні
На дні канви відсутні міцні дерев’яні решітки і дно канави заповнено водою, підлога в гаражах не рівна з вибоїнами
По підприємству не видані робітникам на руки під розписку інструкції з охорони праці
Спеціаліст служби охорони праці не видає керівникам структурних підрозділів підприємства приписи щодо усунення наявних недоліків
На в’їзді до ДП «Санаторій «Кришталевий Палац» відсутні дорожні знаки: «Проїзд без зупинки заборонено»
Відсутня на площадці для зберігання транспортних засобів розмітка, яка виконана незмивною фарбою або іншим способом і визначає місця установлення автомобілів і проїздів
В механіка транспортної дільниці підприємства журнал реєстрації інструктажів на робочому місці з питань охорони праці ведуться з порушенням вимог: не вказуються номера інструкцій згідно яких проводиться інструктаж
В’їздні ворота в боксах не обладнані пристроями, що виключають самовільне відкриття, закриття
Для організації безпечного руху по території підприємства не складено схематичний план ( схема) руху транспортних засобів та працівників
Покарання: відсутні
07.10.2019 1398618 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.11.2018 374912 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів
Учасники:
Порушення:
Проведення вхідного контролю частково здійснюється пізніше наступного дня з дати отримання лікарських засобів (санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35).
- Журнал обліку розпоряджень/рішень/ приписів від Держлікслужби та Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області ведеться не по формі згідно Додатку 2 (санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35); - При оформленні висновку вхідного контролю якості лікарських засобів на накладних уповноваженою особою частково не зазначається прізвище, ім’я та по батькові уповноваженої особи (санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35).
- На час перевірки не представлено сертифікати якості серій лікарських засобів (санаторій, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35); - Виявлено у використанні лікарський засіб, який заборонено до реалізації та застосування Розпорядженням Держлікслужби (процедурний кабінет лікувальний корпус, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35); - Виявлено у використанні лікарський засіб, термін придатності, якого минув (маніпуляційний кабінет ІV спальний корпус, Львівська обл., м.Трускавець, вул. Суховоля, 35).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом