Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (6)

ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА №13 БОГОРОДЧАНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

#01977547

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.01.2020 1947336 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Аптечний пункт №1 (ЦРА №13 Івано-Франківська обл., смт Богородчани, вул.Шевченка, 47)
Івано-Франківська обл., Смт Богородчани, вул. Шевченка, 35, Црл, Поліклініка, 1-Й Поверх
ЦРА №13
Івано-Франківська обл., Смт Богородчани, вул. Шевченка, 47
Учасники:
Милитчук Оксана Михайлівна — головний спеціаліст відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській обл
Персань Марія Миколаївна — головний спеціаліст відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.01.2020 1903753 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Учасники:
Сиромятнікова Віта Вікторівна — Завідувач сектору контролю за регульованими цінами ГУ ДПСС в Івано-Франківській області
Джигринюк Ігор Володимирович — директор- голова комісії з припинення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.01.2020 1947984 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: СГ не провадить діяльність
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
ЦРА №13
Івано-Франківська обл., Смт Богородчани, вул. Шевченка, 47
Аптечний пункт №1 (ЦРА №13 Івано-Франківська обл., смт Богородчани, вул.Шевченка, 47)
Івано-Франківська обл., Смт Богородчани, вул. Шевченка, 35, Црл, Поліклініка, 1-Й Поверх
Порушення: відсутні
Покарання:
Анулювання ліцензії
28.11.2019 1707571 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Івано-Франківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Джигринюк І. В. — Голова комісії з припинення
Джигринюк І В — Голова комісії з припинення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.03.2019 1406434 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Джигринюк Ігор Володимирович — завідуючий аптеки
Порушення:
Не ведуться особові картки видачі працівникам спецодягу, чим порушено вимоги п.9 розд.ІІІ НПАОП 0.00-7.17-18 « Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками ЗІЗ на робочому місці».
Не виданий спеціальний одяг санітарці Білічак Г.М. в 2018 році згідно встановленої періодичності, чим порушено вимоги п.9 розд.ІІІ (дод.1) НПАОП 0.00-7.17-18 « Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками ЗІЗ на робочому місці».
Не електротехнічному персоналу, пов’язаному з роботою, при виконанні якої може виникнути небезпека ураження електричним струмом, не присвоєна І група з електробезпеки, чим порушено вимоги п.1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не проведений інструктаж по правилах безпечного користування газовими приладами (плита газова ПГ-2) працівникам аптеки, чим порушено вимоги п.6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці".
Не представлений акт опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів, чим порушено вимоги п.2.1.4 НПАОП 40.1-1.21-98 «ПБЕЕС».
Відсутній графік виконання робіт по технічному обслуговуванню газових мереж і обладнання на 2019 рік , який затверджений їх власником та погоджений з спеціалізованими організаціями, які згідно з заключеними договорами виконують ці роботи, чим порушено вимоги п.3.2 розд. V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Не розроблений на підприємстві план локалізації і ліквідації можливих аварійних ситуацій в системі газопостачання, чим порушено вимоги п.3.30 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Не ведуться особові картки видачі працівникам спецодягу, чим порушено вимоги п.9 розд.ІІІ НПАОП 0.00-7.17-18 « Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками ЗІЗ на робочому місці».
Відсутній затверджений перелік необхідних інструкцій з охорони праці, які діють в аптеці , чим порушено вимоги п.4.3.2 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Відповідальною особою не здійснюється два рази на рік контрольний огляд газового господарства, чим порушено вимоги п.3.11, розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Не розроблена інструкція по правилах безпечного користування газовими приладами, інструкція з охорони праці для касира, чим порушено вимоги п.4.3.3 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Не розроблена посадова інструкція на менеджера аптеки, чим порушено вимоги п.1 абзацу 2 статті 13 Закону України « Про охорону праці».
Не проведена нумерація інструкцій з охорони праці, чим порушено вимоги п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Відсутня програма проведення вступного інструктажу. Наказом не призначена особа, відповідальна за проведення вступного інструктажу, чим порушено вимоги п.6.3 НПАОП 0.00-4.12-05«Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не складений паспорт на газове господарство аптеки, чим порушено вимоги п.3.6 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
При прийомі на роботу фармацевта Шимонівської О.В. та провізора Равлюк О.М. їм не проведений вступний та первинний інструктаж на робочому місці, чим порушено вимоги п.6.3, п.6.4 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не здійснюється постійний контроль за станом охорони праці, чим порушено вимоги п.9 абзацу 2 статті 13 Закону України «Про охорону праці».
Сторінки журналу реєстрації інструктажів з охорони праці на робочому місці не пронумеровані, не прошнуровані і не скріплені печаткою, чим порушено вимоги п.6.10 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Відсутний акт і схема розмежування ділянок обслуговування (відповідальності) газових мереж, чим порушено вимоги п.3.4, розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Не проводиться вступний інструктаж з працівниками інших організацій, які прибули на підприємство і виконують згідно договорів певний вид робіт, чим порушено вимоги п.6.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Покарання: відсутні
19.07.2018 1060836 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Дотримання вимог чинного законодавства щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін на лікарські засоби та медичні вироби
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні