Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Перевірки (3)

ХЛІБОКОМБІНАТ БОБРИНЕЦЬКОГО РАЙОННОГО СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА

#01731869

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.01.2021 2354140 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ХЛІБОКОМБІНАТ БОБРИНЕЦЬКОГО РСТ
27200, Кіровоградська обл., м. Бобринець, вул. Каштанова
Учасники:
Татарова Валентина Іванівна — Голова правління Бобринецького райспоживтовариства
Жарик Руслан Леонідович — Провідний інспектор ВЗНС Кропивницького РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
Будівлю виробничого цеху не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності відповідно до вимог Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677 (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Біля розташування ПВ не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покритів) з нанесенням на них літерного індексу ПВ, цифровими значенням запасу води в кубічніх метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Будівлю складу не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Склад м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Керівним складом та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройдено функціональне навчання
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в пожежні шафи поруч з пожежними кранами, у спеціальні тумби, підставки або на пожежні щити (стенди). (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Не обладнано інформаційно-довідковий куток цивільного захисту
Електрощитові, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Відсутній пожежний щит на території хлібокомбінату, та не укомплектовано комплектом засобів пожежогасіння до якого входять: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Дерев’яні елементи горищних покриттів складу, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Склад м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. Місця з'єднання жил проводів і кабелів, а також з'єднувальні та відгалужувальні затискачі повинні мати мінімальний перехідний опір, щоб уникнути їх перегрівання і пошкодження ізоляції стиків. Втрати опору ізоляції на стиках повинні бути не більше втрат опору ізоляції на цілих жилах цих проводів і кабелів. (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
На будівлі виробничого цеху не виконано ревізію пристроїв захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів . (Виробничий цех м. Бобринець, вул. Каштанова (Кірова),1.)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.01.2021 2319376 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з ліквідацією Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області перевірку не проведено.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.06.2019 1502781 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ХЛІБОКОМБІНАТ БОБРИНЕЦЬКОГО РСТ
27200, Кіровоградська обл., м. Бобринець, вул. Каштанова
Учасники:
Порушення:
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в пожежні шафи поруч з пожежними кранами, у спеціальні тумби, підставки або на пожежні щити (стенди). (Виробничий цех)
Дерев’яні елементи горищних покриттів складу, не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (Склад)
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності відповідно до вимог Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677 (Виробничий цех)
На будівлі виробничого цеху не виконано ревізію пристроїв захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 “Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд” (Виробничий цех)
Керівним складом та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройдено функціональне навчання
Відсутній пожежний щит на території хлібокомбінату, та не укомплектовано комплектом засобів пожежогасіння до якого входять: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Будівлю виробничого цеху не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Виробничий цех)
Електрощити, групові електрощитки не захищені автономними системами пожежогасіння та не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (Виробничий цех)
Будівлю складу не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Склад)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. Місця з'єднання жил проводів і кабелів, а також з'єднувальні та відгалу- жувальні затискачі повинні мати мінімальний перехідний опір, щоб уникнути їх перегрівання і пошкодження ізоляції стиків. Струм втрат ізоляції стиків повинен бути не більше струму втрат ізоляції цілих жил цих проводів і кабелів. (Виробничий цех)
Не обладнано інформаційно-довідковий куток цивільного захисту
Покарання: відсутні