Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013
Історія
ЄДРПОУ (133)
Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРІО"

#01559318

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.03.2021 2366247 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин "Колос"
64600, Харківська обл., м. Лозова, Мікрорайон, 3, буд. 33Б
БАЗА ОПТОВОЇ ТОРГІВЛІ "ТОРІО"
64600, Харківська обл., м. Лозова, вул. Лісна, буд. 6
МАГАЗИН "СПУТНИК"
64604, Харківська обл., м. Лозова, Мікрорайон 1, буд. 24
МАГАЗИН "ТОРІО"
64600, Харківська обл., м. Лозова, б-р. Шевченка, 8
Учасники:
Лиман Андрій Володимирович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Лозівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області
Терещенко Микола Віталійович — Директор ТОВ «ТОРІО»
Карпенко Віталій Леонідович — головний інспектор відділу запобігання НС Лозівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Не проведено технічне обслуговування частини наявних вогнегасників відповідно до Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників», зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за N 225/31677.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому законодавством
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В кожному приміщенні об’єкта відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки
Не розроблені для кожного приміщення об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не надано суб’єктом господарювання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту
Приміщення магазину не забезпечено вогнегасниками згідно норм належності
На в’їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (функціонування зданих в оренду будівель та приміщень) розпочато без подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Працівники об'єкту не забезпечені відповідно до законодавства засобами індивідуального захисту.
В коридорах на шляхах евакуації зменшено клас вогнестійкості несучих конструкцій (на стелі та стінах змонтовано пластик) (підтверджується – фото)
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Для всіх приміщень складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою»
Приміщення не у повному обсязі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Пожежний резервуар не утримуватися таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями (заповнений водою близько на 50 %).
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням
Не проведено ідентифікацію об'єктів підвищеної небезпеки відповідно до кількості порогової маси небезпечних речовин з урахуваннях всіх джерел небезпеки. (підтверджується – відсутність документів про ідентифікацію)
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Приміщення магазину не забезпечено відповідними знаками безпеки
Біля місць розташування пожежної водойми не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
В приміщенні магазину не виконано технічне обслуговування наявного вогнегасника
Територія підприємств, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не у повному обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку. Територія та приміщення не забезпечені необхідною кількістю вогнегасників відповідно до Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 року «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників», зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за N 225/31677.
Пожежний щит не у повному обсязі забезпечений комплектом засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, до якого мають входити: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Пожежний кран-комплект не підлягає технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води (підтверджується – відсутність спеціального журналу обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів)
Керівником не забезпечено відповідно до законодавства своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.05.2020 1732519 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
МАГАЗИН "ТОРІО"
64600, Харківська обл., м. Лозова, б-р. Шевченка, 8
МАГАЗИН "СПУТНИК"
64604, Харківська обл., м. Лозова, Мікрорайон 1, буд. 24
Магазин "Колос"
64600, Харківська обл., м. Лозова, Мікрорайон, 3, буд. 33Б
БАЗА ОПТОВОЇ ТОРГІВЛІ "ТОРІО"
64600, Харківська обл., м. Лозова, вул. Лісна, буд. 6
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 507927 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.04.2018 1339942 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Терещенко Микола Віталійович — директор ТОВ «ТОРІО»
Порушення:
Не зареєстровано у встановленому порядку декларацію про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В приміщеннях торгівельного залу, підсобних приміщеннях та гаражу складується спалима тара, упаковка та сміття.
На стіні будівлі відсутні покажчики джерел зовнішнього протипожежного водопостачання. Їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В тамбурі входу до торгівельного залу складується інвентар, спалима тара та упаковка.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Посадові особи не пройти навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не розроблені і не вивішені на видимих місцях торгівельного залу плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
В торгівельному залі та приміщенні швейної майстерні відгалужувальні та з’єднувальні коробки електропроводки не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок щодо дій персоналу об`єкту у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
В приміщеннях швейної майстерні, підсобному приміщенні та гаражу експлуатується тимчасова електромережа.
Приміщення магазину не забезпечені первинними засобами пожежогасіння, згідно з типовими нормами Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Не приведено у відповідність до встановлених вимог забезпеченість персоналу згідно з номенклатурою і нормами забезпечення засобами індивідуального захисту.
Приміщення електрощитової не відділене протипожежною перешкодою відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва". (відповідність дверей класу вогнестійкості ЕІ30).
В приміщеннях торгівельного залу, гаражу та підсобних приміщеннях використовуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Евакуаційні проходи до коридору захаращені меблями, устаткуванням та будівельними матеріалами.
Евакуаційні виходи не обладнані світловими покажчиками «Вихід», які постійно повинні утримуватися справними та увімкнутими на весь час перебування людей.
На опорядження (облицювання) стін та стель у приміщеннях торгівельного залу, ігровій кімнаті та ломбарді на надані підтверджуючі сертифікати пожежної небезпеки.
На фасаді будівлі відсутній адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку) з освітленням у темний час доби.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для всіх приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення.
Технічне обслуговування вогнегасників не здійснюється відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Покарання: відсутні
25.04.2018 1339964 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Терещенко Микола Віталійович — директор ТОВ «ТОРІО»
Порушення:
Приміщення електрощитової не відділене протипожежною перешкодою відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва". (відповідність дверей класу вогнестійкості ЕІ30).
В приміщеннях торгівельного залу та підсобках складується спалима тара, упаковка та сміття.
Не зареєстровано у встановленому порядку декларацію про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не розроблені і не вивішені на видимих місцях торгівельного залу плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок щодо дій персоналу об`єкту у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Для всіх приміщень виробничого та складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення.
Евакуаційні виходи не обладнані світловими покажчиками «Вихід», які постійно повинні утримуватися справними та увімкнутими на весь час перебування людей.
Не проводиться не рідше одного разу на рік перевірка на працездатність кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Приміщення магазину не забезпечені первинними засобами пожежогасіння, згідно з типовими нормами Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
На стіні будівлі відсутні покажчики джерел зовнішнього протипожежного водопостачання. Їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Посадові особи не пройти навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
В приміщеннях торгівельного залу та підсобних приміщеннях використовуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Не приведено у відповідність до встановлених вимог забезпеченість персоналу згідно з номенклатурою і нормами забезпечення засобами індивідуального захисту.
Пожежний плоскоскладальний рукав не утримується сухим, складеним в «гармошку» або подвійну скатку, приєднаним до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців не розгортається та згортається наново.
В приміщеннях торгівельного залу та підсобках експлуатується тимчасова електромережа.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В торгівельному залі відгалужувальні та з’єднувальні коробки електропроводки не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Пожежні кран-комплекти не утримуються справними і доступними для використання.
Технічне обслуговування вогнегасників не здійснюється відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Покарання: відсутні