Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (832)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІРМА "МЕБЛІ"

#01554924

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.08.2021 2366229 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Склад ТДВ
Пр. Інженерів, 8
Будівлі та споруди
25009, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Яновського, 104
Учасники:
Колодій Олександр Вікторович — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі, Кіровоградської області
Порушення:
Приміщення складу не обладнано системами протипожежного захисту (системами пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією людей) з наступним укладанням угоди на її технічне обслуговування з організацією яка має право виконання цих робіт.
Складські приміщення не обладнано внутрішнім протипожежним водопостачанням, яке установлено в доступному місці, та укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметром та стволом.
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу або іншій відповідальній особі, визначеній у відповідному договорі згідно з вимогами чинного законодавства необхідно 1 раз на рік не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не заборонено здачу в оренду будівель без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у державного адміністратора або центрального органу виконавчої влади, який здійснює державний нагляд у сфері техногенної та пожежної безпеки (дозвільного органу)
Складські та адміністративні приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (системами пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією людей) з наступним укладанням угоди на її технічне обслуговування з організацією яка має право виконання цих робіт.
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт пожежного спостереження.
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт пожежного спостереження.
Не вивішено на видних місцях інструкції щодо виконання техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії)
Покарання: відсутні
03.06.2019 1654725 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Турбаївська Зінаїда Тихонівна — Директор товариства з додатковою відповідальністю «Фірма «Меблі»
Порушення:
Приміщення складу не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією з подальшим виведенням сигналу тривожних сповіщень від пожежних приймально контрольних приладів на пульт пожежного спостереження
На видних місцях не вивішено відповідні інструкції щодо виконання вимог пожежної та таеногенної безпеки, порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварій)
В приміщенні складу коробки з’єднань проводів закрити кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту
На видних місцях не вивішено відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної та пожежної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії)
Пожежні щити не укомплектовано наступними засобами пожежогасіння: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати 2 – шт., сокири – 2 шт.
Складські приміщення обладнати внутрішнім протипожежним водопостачанням
Не укладено угоду на технічне обслуговування систем протипожежного захисту (автоматичної пожежної сигналізації) з організацією яка має відповідну ліцензію
В приміщенні складу не заборонено експлуатацію кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією
Не заборонено здачу в оренду будівель без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Покарання: відсутні
13.08.2018 507893 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Турбаївська Зінаїда Тихонівна — Директор ТДВ «Фірма «Меблі»
Порушення:
Приміщення укомплектувати первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками). (Орендар)
На видних місцях вивісити відповідні інструкції щодо виконання вимог пожежної та техногенної безпеки, порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії). (Орендар)
Заборонити здачу в оренду будівель без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Укласти угоду на технічне обслуговування систем протипожежного захисту (автоматичної пожежної сигналізації)з організацією, яка має відповідну ліцензію. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Провести технічне обслуговування наявних вогнегасників відповідно до ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги». (Орендар)
Укласти угоду на технічне обслуговування систем протипожежного захисту (автоматичної пожежної сигналізації) з організацією, яка має відповідну ліцензію. (Орендар)
Приміщення складу доукомплектувати первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками). (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
В приміщенні складу коробки з’єднань проводів закрити кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Електророзетки в адміністративних приміщеннях встановлювати на не горючій основі (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Орендар)
Пожежні щити укомплектувати наступними засобами пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Складські та адміністративні приміщення обладнати системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) з подальшим виведенням сигналу тривожних сповіщень від приладів пожежних приймально-контрольних на пульт пожежного спостереження. (Орендар)
Провести технічне обслуговування наявних вогнегасників відповідно до ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги». (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Працівників забезпечити засобами індивідуального захисту. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Для всіх приміщень складського призначення визначити категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Приміщення складу обладнати автоматичною пожежною сигналізацією з подальшим виведенням сигналу тривожних сповіщень від пожежних приймально-контрольних приладів на пульт пожежного спостереження. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Для всіх приміщень складського призначення визначити категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні. (Орендар)
На видних місцях вивісити відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії). (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
На в’їздах (виїздах) до бази встановити схеми території, в яких вказати розміщення будівель, водойм, гідрантів та під’їздів пожежних автомобілів до них. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
На пожежних щитах вказати їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
В приміщенні складу заборонити експлуатацію кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією. (Склад ТДВ «Фірма «Меблі»)
Покарання: відсутні