Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (3) Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРАНСТОРГ"

#01551713

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3056426 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.07.2021 2362286 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Промисловий майданчик "Автотрансторг"
61081, Харківська обл., м. Харків, Основ'янський р-н, Мереф'янське Шосе, 11А
Учасники:
Мелешко Олексій Андрійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Основ’янському району Харківської міської територіальної громади Харківського районного управління ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області
Федоров Андрій Володимирович — Директор ПП «АВТОТРАНСТОРГ»
Порушення:
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію
Не проведено встановленим порядком ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Територію не забезпечено протипожежним водопостачанням від пожежних гідрантів на водогінній мережі відповідно до вимог норм
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Приміщення не обладнано системою внутрішнього протипожежного водогону
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих приміщеннях, не встановлені спеціальні пожежні щити (стенди).
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння
Керівний склад підприємства не пройшов підготовку у сфері цивільного захисту на курсах цивільного захисту
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (виконано в скрутку)
З робітниками та службовцями не проведено протипожежний інструктаж під розпис у журналі
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
24.01.2020 1827654 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Харківська Обл
Учасники:
Ісаєв Олександр Анатолійович — начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Роменський Станіслав Олегович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Порушення:
При в’їзді на територію відсутній знак обмеження швидкості руху автотранспортних засобів по території, що є порушенням п.1.7., розділ XIII. НПАОП 0.00-1.61-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті»
Відсутній план роботи служби охорони праці, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Роботодавцем не розроблено інструкції з охорони праці в нічний час, що є порушенням п.4., розділ І. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Не визначена особа, що буде заміщати відповідального за електрогосподарство у разі його відсутності, що є порушенням п.1.3.1. НПАОП 40.1-1.21-98. «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не наданий до перевірки наказ роботодавця про перезатвердження та введення в дію інструкцій з охорони праці, що є порушенням п. 7 розділу IV НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Для проведення первинного, повторного інструктажу з охорони праці не надано інструкції з охорони праці, що є порушенням п. 6.4; 6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутній перелік інструкцій з охорони праці затвердженний керівником, що є порушенням п.2 розділу IV НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Не надано до перевірки затверджені роботодавцем переліки професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці, що є порушенням п. 3.8. НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Роботодавцем не розроблено Інструкції з охорони праці для охоронників: Васищев М.М., Кашира С.І., Циба В.О., що є порушенням п.3., п.4. розділ IV. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавцем не розроблено інструкції з охорони праці в нічний час, що є порушенням п.4., розділ І. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці, що є порушенням п. 3 розділу V НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Не призначена особа ( наказом або розпорядженням по підприємству ), відповідальна за електрогосподарство, та особа, яка буде її заміщати, з числа спеціалістів, кваліфікація яких відповідає вимогам Правил та які пройшли навчання з питань технічної експлуатації електроустановок, правил пожежної безпеки та охорони праці і отримали відповідну групу допуску з електробезпеки ( IV група з електробезпеки для обслуговування електроустановок до 1000 В та V група з електробезпеки для обслуговування електроустановок напругою понад 1000 В ), що є порушенням п.2.2.13. НПАОП 40.1 -1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Відсутній перелік посад і посадових осіб, які проходять навчання і перевірку знань під час прийняття на роботу і періодично, один раз на три роки, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці
На підприємстві відсутня особа,  яка має  ІV групу з електробезпеки як інспектувальна особа, для виконання функцій служби охорони праці, що є порушенням п.1.3.2,   п.2.1.4 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», п.1.4 НПАОП 0.00-4.21-04  «Типового положення про службу охорони праці».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.10.2018 1208676 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
ПП «АВТОТРАНСТОРГ» допушено змішування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія, а саме: виявлено зміщування залишків скла, макулатури та ТПВ в контейнері для зберигання твердих побутових відходів, що розташован на території підприємства по Мерефянському шосе у м. Харків.
Не визначено склад і властивості відходів, що утворюються в господарстві, паспортизація та інвентарізація відходів ПП «АВТОТРАНСТОРГ» не проведена.
Відсутній оформлений та належним чином зареєстрований правовстановлюючий документ на земельну ділянку по Мереф’янському шосе, 11-А у м. Харків, що використовується товариством для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель та споруд.
Статистична звітність за формою 1 - відходи ПП «АВТОТРАНСТОРГ» не подається.
На підприємстві утворюються промислові відходи. Так, під час натурного обстеження території, що знаходиться у користуванні ПП «АВТОТРАНСТОРГ» виявлено розташування відходів скла, макулатури, ТПВ. Журнал первинного обліку відходів по формі № 1-ВТ не ведеться.
ПП «АВТОТРАНСТОРГ» не забезпечено професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
ПП «АВТОТРАНСТОРГ» не призначено відповідальних осіб у сфері поводження з відходами.
Покарання: відсутні
10.10.2018 507842 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні