Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (7)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ КРИВИЙ РІГ" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#01173530

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.09.2022 3055876 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.09.2021 2903392 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері промислової безпеки охоронии праці
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Жук Олександр Юрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в промисловості та за об’єктами підвищеної небезпеки у м. Кривий Ріг Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Дніпропетровській о
Порушення:
На співробітників ВОХР САБ: Ажель 0.0., Белковському А.Г., Волкову А.В., Казаченко А.Ф., Крикун Ю.П., Покришка С.П., Саленко П.В., Казарову О.Р., Максимович О.О., Лазаренко А.В., Жученко Ю.А., Галушка О.І., Савка О.Г., Вишняков А.О., Кір’ян С.М., Матяшук М.В., Лаврову С.М., Малишу П.В., Костову І.І., Міщенко С.В., Полтавському А.О., Фуголь О.П., Старчі Д.П. накази (розпорядження) роботодавця на допуск до стажування не оформлювалися.
Роботодавцем не організовано, за свої кошти, проведення періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників ВОХР САБ, які зайняті на роботах із шкідливими умовами праці.
Видача працівникам ВОХР служби САБ Фуголь О.П., Кір’яш С.М., Волкову Л.М., Галушко О.І. спецодягу не обліковано в особистих картках обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
На підприємстві не створено комісію для приймання і перевірки спецодягу, що надходять на підприємство.
Заступник директора з авіаційної безпеки Земляков О.В., начальник підрозділу ВОХР Савков В.М. не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці, надання медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварії.
На підприємстві не ведеться журнал реєстрації інструкцій з охорони праці та журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці.
На підприємстві не розроблені та не затверджені навчальні плани та програми спеціального навчання працівників з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків працівників
На підприємстві не складена таблиця врахування ризиків для обґрунтування вибору та використання спецодягу.
На підприємстві не складений перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Не надано довідку про розмір витрат на охорону праці які повинні становити не менше 0,5 відсотка від фонду оплати праці за попередній рік
Членами комісії з перевірки знань з питань охорони праці не складений перелік питань для перевірки знань працівників з охорони праці, з урахуванням специфіки виробництва.
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування
Під час укладання трудового договору працівників не проінформовано під розписку про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів та про права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору
Співробітникам ВОХР САБ: Ажель 0.0., Белковському А.Г., Волкову А.В., Казаченко А.Ф., Крикун Ю.П., Покришка С.П., Саленко П.В., Казарову О.Р., Максимович О.О., Лазаренко А.В., Жученко Ю.А., Галушка О.І., Савка О.Г., Вишняков А.О., Кір’ян С.М., Матяшук М.В., Лаврову С.М., Малишу П.В., Костову І.І., Міщенко С.В., Полтавському А.О., Фуголь О.П., Старчі Д.П. не проведений інструктаж на І групу з електробезпеки.
Співробітникам ВОХР САБ: Ажель 0.0., Белковському А.Г., Волкову А.В., Казаченко А.Ф., Крикун Ю.П., Покришка С.П., Саленко П.В., Казарову О.Р., Максимович О.О., Лазаренко А.В., Жученко Ю.А., Галушка О.І., Савка О.Г., Вишняков А.О., Кір’ян С.М., Матяшук М.В., Лаврову С.М., Малишу П.В., Костову І.І., Міщенко С.В., Полтавському А.О., Фуголь О.П., Старчі Д.П. при прийомі на роботу не проведений первинний інструктаж.
Розділ «Загальні положення» інструкцій з охорони праці №2.16.1-88-2019 «Начальника підрозділу ВОХР САБ», №2.16.1-95-2019 «Начальника варти ВОХР САБ», №2.16.1-94-2019 «Заступника начальника ВОХР САБ», №2.16.1-93-2019 «Старшого стрільця ВОХР САБ», №2.16.1-92-2019 «Стрільця ВОХР САБ» не містить переліку видів спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.06.2021 2361398 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
аеропорт
50000, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Центрально-Міський р-н, Аеропорт
Учасники:
Сердюк М.А. — головний інженер
Бутенко Ярослав Ігорович — Фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Криворізького району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Сердюк М А — головний інженер
Порушення:
Не розроблено та не затверджено обсяги (номенклатуру) забезпечення працюючого персоналу закладу засобами радіаційного та хімічного захисту. (Номенклатуру засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норми забезпечення ними визначено згідно з додатком до ПКМУ № 1200)
Електрощит не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту у будівлі аеровокзалу «100», а саме: Електрощити, групові електрощитки повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Відкрито прокладені електропроводи не розміщено в електротехнічні плінтуса, короба тощо, а саме: у приміщенні будівлі ССТ, САРПЗП, ТІСТЗ. (Електропроводку в приміщеннях слід виконувати із можливістю заміни: приховано в каналах будівельних конструкцій, замонолічених трубах; відкрито - в електротехнічних плінтусах,коробах тощо)
Будівля аеровокзалу «100»; будівля ССТ; будівля САРПЗП; будівлі ТІСТЗ; будівля ОМТС; не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей. (Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Будівля аеровокзалу «100»; будівля ССТ; будівля САРПЗП; будівлі ТІСТЗ; будівля ОМТС; не обладнані системою пожежної сигналізації. (Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано літерний індекс «ПК», порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів у будівлі аеровокзалу «100» коридору на 2-гому поверсі
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (Початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснюється на підставі поданої декларації, а для суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику - також за наявності позитивного висновку за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта чи приміщення)
Допущено встановлення електророзеток на горючу основу (конструкцію) без підкладанням суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра, а саме: у кабінеті 2-го поверху будівлі аеровокзалу «100», а саме: (Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати повинні встановлюватися на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра)
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (Посадові особи до початку виконання своїх обов’язків і періодично (один раз на три роки) проходять навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки)
Допущено з’єднання жил проводів (кабелів) шляхом скруток без опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщенні будівлі ССТ, САРПЗП, а саме: (Місця з’єднання жил проводів і кабелів, а також з’єднувальні та відгалужувальні затискачі повинні мати мінімальний перехідний опір, щоб уникнути їх перегрівання і пошкодження ізоляції стиків. Втрати опору ізоляції на стиках повинні бути не більше втрат опору ізоляції на цілих жилах цих проводів і кабелів)
Не забезпечено встановлення на об’єкті сигнально-гучномовних пристроїв, електронних інформаційних табло, а також у службових виробничих приміщеннях радіотрансляційних точок для передачі інформації з питань цивільного захисту. (Керівники підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, власники об’єктів з масовим перебуванням людей зобов’язані встановлювати на підприємствах, в установах і організаціях, у місцях масового перебування людей сигнально-гучномовні пристрої, електронні інформаційні табло, а також у службових і виробничих приміщеннях (у тому числі в навчальних та інтернатних закладах, закладах охорони здоров’я) - радіотрансляційні точки для передачі інформації з питань цивільного захисту)
Допущено утримання приміщення залу вильоту з недостатньою кількістю евакуаційних виходів, а саме один вихід. (Забороняється зменшувати кількість та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень, класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки, змінювати інженерні та планувальні рішення й умови освітлення згідно з нормованою вимогою) (У приміщенні, яке має один евакуаційний вихід, дозволяється одночасно розміщувати (дозволяється перебування) не більше 50 осіб)
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами у будівлі аеровокзалу «100», а саме: (Кожен пожежний кран-комплект має бути укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними)
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки та не узгоджено з відповідним місцевим органом державного нагляду у сфері цивільного захисту.
Не забезпечено працівників об’єкту засобами радіаційного та хімічного захисту. (Суб’єкти господарювання зобов’язані забезпечувати відповідно до законодавства своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту) (На потенційно небезпечних об’єктах (далі – ПНО) або об’єктах підвищеної небезпеки (далі – ОПН) промислові засоби захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин (далі - ЗЗОД) повинні зберігатися на робочих місцях)(На об'єктах, які за характером своєї діяльності не відносяться до ПНО або ОПН, але потрапляють у зону можливих надзвичайних ситуацій при аваріях на ПНО або ОПН, ЗЗОД повинні зберігатися у місцях, які знаходяться поруч з маршрутами виводу (виходу) працівників з підприємства)
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості, а саме: у будівлі аеровокзалу «100». (Під час експлуатації об’єкта не допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах) (Забороняється влаштовувати незаповнені отвори в протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитові)
Допущено використання приміщення електрощитової не за призначенням, а саме для розміщення господарського приладдя та захаращення сторонніми предметами (засмічення). (Забороняється використовувати горища, технічні поверхи й приміщення (у тому числі вентиляційні камери, електрощитові) не за призначенням, розміщувати в них виробничі і складські дільниці, засмічувати та захаращувати їх сторонніми предметами)
Комплектацію пожежних щитів (стендів) виконано не в повному обсязі, а саме повинно бути згідно норм: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Відсутній акт проведення прихованих робіт по прокладанню проводів (кабелів) за підвісною стелею в приміщені аеровокзалу «100» на 2 поверсі;. (У разі прихованого прокладання проводів (кабелів) їх необхідно ізолювати від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу, що підтверджується актом проведення прихованих робіт)
Допущено застосування матеріалів, на які відсутні показники щодо пожежної небезпеки, а саме: матеріал типу (МДФ), що використовується для опорядження (облицювання) стін на шляхах евакуації у приміщенні коридору 2-го поверху будівлі аеровокзалу «100».
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів (ПК) з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (ПК не рідше одного разу на шість місяців підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води)
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ)
В електропроводках вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зон відгалужувальні та з’єднувальні коробки повинні бути закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів у приміщенні будівлі ССТ, САРПЗП, ТІСТЗ.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.02.2019 1620540 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог раніше виданого припису від 20.12.2018 № 68/6.4
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Подщибякін Сергій Павлович — технік аеродромної служби
Сердюк Микола Анатолійович — начальник служби спецтранспорту
Земляков Олексій Вікторович — начальник служби авіаційної безпеки
Кройтер Марк Петрович — комендант аєропорту
Степанова Вікторія Миколаївна — начальник відділу охорони праці
Олєйніков Ігор Олексійович — начальник служби електросвітлотехнічного забезпечення
Бовдур Олександр Євгенович — начальник служби наземного обслуговування
Щербак Світлана Леонідівна — начальник відділу авіаційного наземного зв`язку
Куровський Геннадій Володимирович — майстер служби тепло та сантехнічного забезпечення
Циганов Олександр Георгійович — начальник служби паливо-мастильних матеріалів
Порушення:
Порушення, вказані в пунктах 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,37,38,39,40,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,57,60,61,62,64,65,67,68,69,71,72,73,74,75,76,78,80,81,83,85,86,87,88,89,90,92,93,94,95,96, 99,101, припису № 68/6.4 від 20.12.2018 року, не усунуті.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.12.2018 507573 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Лашин Ігор Михайлович — Директор КП АЕРОПОРТ "КРИВИЙ РІГ"
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки.
Не розроблено та не затверджено обсяги (номенклатуру) забезпечення працюючого персоналу закладу засобами радіаційного та хімічного захисту.
Не забезпечено готовність захисної споруди цивільного захисту №13927 до укриття працюючого персоналу закладу.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Будівля аеровокзального комплексу; будівля ТІСТО; будівля САРПЗП; будівлі складу та служби ПММ; будівля ОМТС; будівля СОП не обладнані системою пожежної сигналізації.
Підходи до захисної споруди не позначено показниками напрямків руху до них.
На території об’єкта, на в’їздах (виїздах), не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них. (На території об’єктів площею понад 3 га)
Захисна споруда №13927 не забезпечена телефонним зв’язком з диспетчерською службою та репродуктором, підключеним до районної або місцевої радіотрансляційної мережі.
Допущено улаштування тимчасових електромереж, а саме: у приміщенні залу очікування будівлі аеровокзального комплексу та у приміщенні майстра будівлі ТІСТО
Відкрито прокладені електропроводи не розміщено в електротехнічні плінтуса, короба тощо, а саме: у приміщенні зони контролю безпеки будівлі аеровокзального комплексу та у приміщеннях будівлі САРПЗП.
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості, а саме: у будівлі служби ПММ; у будівлі служби СОП.
Відсутня довідка про перевірку захисної споруд цивільного захисту на герметичність.
Будівля аеровокзального комплексу; будівля ТІСТО; будівля САРПЗП; будівлі складу та служби ПММ; будівля ОМТС; будівля СОП не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів (ПК) з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не забезпечено встановлення на об’єкті сигнально-гучномовних пристроїв, електронних інформаційних табло, а також у службових виробничих приміщеннях радіотрансляційних точок для передачі інформації з питань цивільного захисту.
Комплектацію пожежних щитів (стендів) виконано не в повному обсязі, а саме повинно бути згідно норм: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не забезпечено наявність у захисній споруді цивільного захисту (далі ЗС) наступних документів: Паспорт захисної споруди; План приведення ЗС у готовність; Журнал обліку роботи ДЕС; Правила поведінки у ЗС; Журнал експлуатації фільтровентиляційного обладнання; Щорічний акт огляду санепідстанцією ємкостей для питної води; Схеми зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж з вказівкою відключаючих пристроїв; Журнал результатів оглядів та контрольних перевірок фільтрів-поглиначів ФП, фільтрів ФГ-70, приладів регенерації і підпору повітря; Опис обладнання та майна; Правила користування приладами; Порядок провітрювання ЗС; Інструкції щодо використання ЗІЗ; Інструкція заходів безпеки при експлуатації ДЕС; Список телефонів міста, району, підприємства; План ЗС з зазначенням пристроїв для сидіння і лежання та шляхів евакуації; Експлуатаційні схеми систем життєзабезпечення (вентиляції, водопостачання і каналізації, електропостачання) з вказівкою вимикаючих пристроїв; Журнал перевірки стану ЗС; Інструкція з обслуговування ДЕС; Список сигналів оповіщення ЦО; Список особового складу формування з обслуг. споруди, його функц. обов’язки; Формуляр фільтровентиляційного агрегату; Щоквартальна довідка про перевірку ЗС на герметичність; Інструкції з експлуатації фільтровентиляційного та іншого інженерного обладнання; Проектна документація пристосування ЗС для використання у господарських, культурних та побутових потребах.
Біля вхідних дверей не вивішено табличка розміром 60 х 50 см із зазначенням місць зберігання ключів, відповідальної особи, її місця проживання і телефону, а також номера споруди.
У процесі утримання захисної споруд цивільного захисту у мирний час не забезпечено: ведення відповідної документації; контроль за правильним утриманням приміщень, збереженням захисних пристроїв та інженерно-технічного обладнання захисної споруду; обслуговування та ремонт захисної споруди; дотримання протипожежних вимог; підтримку захисної споруди у постійній готовності до приймання осіб, що укриваються; розробку функціональних обов'язків для персоналу з обслуговування захисної споруди; комплексні перевірки, спеціальні та планові огляди захисної споруди.
Не забезпечено працівників об’єкту засобами радіаційного та хімічного захисту.
Допущено експлуатацію світильника який підвішений безпосередньо на струмопровідні проводи, а саме: у приміщенні майстра будівлі ТІСТО.
Покарання: відсутні
03.12.2018 1203343 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Моніторингові дослідження місць утворення, зберігання і видалення відходів не здійснюється
Паспорт місць видалення відходів на мулові майданчики відсутній
Інвентаризація джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферу на підприємстві не проведена. Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від вищезазначених джерел відсутній
Проект зони санітарної охорони водозабору відсутній
Контроль за станом та впливом заглиблених ємностей на ґрунти та підземні водоносні горизонти не здійснюється. Акти скритих робіт щодо влаштування вищезазначених ємностей, документи щодо їх об'єму, інформація з яких матеріалів були виготовлені ємності відсутн
Технологічні нормативи використання води на одиницю продукції (індивідуальні балансові норми водоспоживання та водовідведення) на підприємстві відсутні
Розрахунок екологічного податку за розміщення відходів у спеціально відведенних для цього місцях не здійснюється
Контроль за обсягом і складом забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря, розрахунок податкового зобов’язання з екологічного податку, що справляються за викиди в атмосферне повітря не здійснюється
Інвентаризація відходів, що утворюються при діяльності підприємства відсутня, норми утворення, їх склад, властивості та ступінь небезпечності для навколишнього природного середовища не визначено, технічні паспорти відходів відсутні, статзвітність щодо поводження з відходами не ведеться, декларація про утворення відходів не складається. Первинний поточний облік кількості відходів, які утворюються на підприємстві (за формою 1-ВТ) не ведеться
Дозвіл на спеціальне водокористування з підземного джерела (свердловини) в період з 02.12.2015 по 07.06.2016 відстуній,
Договори щодо видалення чи утилізації відходів не укладено на всі види відходів
Контроль за впливом мулових майданчиків на стан поверхневих та підземних вод, ґрунтів та атмосферного повітря не ведеться
Реєстрові картки ОУВ не розроблено
Покарання: відсутні
03.12.2018 396095 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні