Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (2) Перевірки (13)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛІКАРНЯ ПЛАНОВОГО ЛІКУВАННЯ ВОЛНОВАСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ"

#01112341

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.05.2022 3097704 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Лікарня
Донецька обл., Волноваський р-н, м. Волноваха, Провулок Залізничний, 23
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2022 3217801 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання пунктів №№ 1-60 припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки № 137 від 06.10.2020
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Швачко Віталій Валентинович — заступник начальника управління-начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Волноваського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Ханецький В'ячеслав Іванович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Волноваського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Панасенко Ірина Михайлівна — Заступник директора КНП "ЛПЛ ВОЛНОВАСЬКОЇ МТГ"
Порушення:
Під сходовим маршем ІІ-го поверху (адмін. приміщення поліклініки ) улаштована комора для зберігання господарчого інвентарю.
Приміщення ФЛГ не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в терапевтичному відділенні не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Приміщення поліклініки не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях терапевтичного відділення не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Пожежні кран-комплекти в поліклініці рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти не утримуються справними і доступними для використання.
Під час експлуатації об'єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (не встановлені протипожежні двері в приміщення електрощитової в підвальному приміщенні).
До проведення вогневих робіт на тимчасових місцях не вжиті заходи, які виключають можливість виникнення пожежі: очищення робочого місця від горючих матеріалів, захисту горючих конструкцій, забезпечення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі реанімаційного відділення не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів
Не обладнані сходи на перепадах висот і огорожі на покритті будівлі.
Приміщення патолого - анатомічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в ФЛГ не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Пожежний кран-комплект в реанімаційному відділенні не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Приміщення КДЛ та стоматологічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Не розроблений та не затверджений план реагування на надзвичайні ситуації.
Замовник спільно з генпідрядною (підрядною) організацією не призначив наказом відповідальних за пожежну безпеку осіб від замовника і генпідрядної (підрядної) організації по об'єкту в цілому і по окремих ділянках.
Приміщення неврологічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Заклад з постійним перебуванням хворих, не здатних пересуватися, не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Особами, відповідальними за пожежну безпеку на об'єкті, не організоване вивчення та не забезпечений контроль за виконанням на об'єктах Правил пожежної безпеки, а також протипожежних заходів проектів організації та виконання робіт працівниками, зайнятими під час проведення вогневих, фарбувальних та будівельно-монтажних робіт; не забезпечене проведення з працюючими на будівництві інструктажів та перевірки знань з питань пожежної безпеки; не встановлений на об'єкті режим куріння, проведення вогневих та інших пожежонебезпечних робіт, порядок прибирання, вивезення, утилізації горючих будівельних відходів;не здійснені заходи щодо забезпечення об'єктів засобами зв'язку, протипожежним водопостачанням, знаками пожежної безпеки, а також первинними засобами пожежогасіння;не утримуються у справному стані і постійній готовності до застосування первинні засоби пожежогасіння та зв'язку;допускається ведення будівельно-монтажних робіт, якщо відсутні протипожежне водопостачання, дороги, під'їзди та зв'язок.
Приміщення хірургічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Кожен кран-комплект в терапевтичному відділенні не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Кожен кран-комплект (ПК-10, ПК-11) в поліклініці не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Не забезпечена відстань не менше 25 м від киснево-розподільчого пункту до будівлі з постійним перебуванням хворих.
Сходові клітки, сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації в поліклініці не забезпечені евакуаційним освітленням.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях поліклініки не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в поліклініці не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Пожежні кран-комплекти в поліклініці не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання
Не забезпечений безперешкодний забір води пожежними автомобілями. Пожежна водойма не обладнана приймальним колодязем об’ємом не менше 3 м3, з’єднаним з водоймою трубопроводом діаметром не менше 200 мм. (пункт 13.3.6 ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування»).
Не виконаний ремонт пожежної водойми
Не забезпечений працюючий персонал засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів, відповідно до пункту 2 ПКМУ від 19.08.2002 № 1200 «Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю».
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів в поліклініці не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях реанімаційного відділення не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Приміщення реанімаційного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
На сходовій клітці в поліклініки встановлені прилади опалення на висоті менше 2,2 м від поверхні сходової площадки, чим зменшує нормативну ширини проходу.
Приміщення терапевтичного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Покарання: відсутні
11.08.2021 2897152 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гломозда Геннадій Маркович — Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волноваського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Комар Вікторія Валеріївна — Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Волноваського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Коваленко В.Я. — Директор
Коваленко В Я — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.06.2021 2886136 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Відповідність вимогам санітарних норм для подальшого внесення змін до ліцензії
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корнієнко П А — Директор
Корнієнко П.А. — Директор
Азевич Любов Миколаївна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар`їнського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.12.2020 2511282 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сан-епід.обстеження рентгенологічного та ФЛГ кабінетів для видачі санітарного паспорту
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корнієнко П.А. — Директор
Корнієнко П А — Директор
Азевич Любов Миколаївна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Мар`їнського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 2443613 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: обстеження
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Коваленко В..Я. — Генеральний директор
Турченко Тетяна Михайлівна — Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Волноваського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Гуцал Ольга Володимирівна — Головний спеціаліст відділу моніторингу факторів життєдіяльності населення та стану навколишнього середовища, оцінки ризиків і прогнозування Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Коваленко В Я — Генеральний директор
Чепік Людмила Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу моніторингу факторів житедіяльності населення та стану навколишнього середовища, оцінки ризиків і прогнозування Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Комар Вікторія Валеріївна — Провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Волноваського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.09.2020 2166100 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
59 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної, пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Коваленко Володимир Якович — генеральний деректор
Панасенко Ірина Михайлівна — заступник генерального директора комунального некомерційного підприємства "Волноваська лікарня планового лікування Волноваської районної ради"
Швачко Віталій Валентинович — заступник начальника управління-начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Волноваського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Приміщення реанімаційного відділення (хірургія) не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Під сходовим маршем ІІ-го поверху адмін. приміщення поліклініки улаштована комора для зберігання господарчого інвентарю.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях поліклініки не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях хірургічного відділення повинні постійно бути справними і доступними для використання. У внутрішніх пожежних кран-комплектах необхідно забезпечити отримання компактних пожежних струменів довжиною, яка має забезпечувати гасіння пожежі у будь-яку годину доби в найвищій та найвіддаленішій частині будівлі (пункт 8.7 ДБН В.2.5-56:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація»).
Не обладнані сходи на перепадах висот і огорожі на покритті будівлі Головного корпусу
Приміщення клініко-діагностичної лабораторії та стоматології не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Кожен пожежний кран-комплект в приміщеннях неврологічного відділеннямає бути укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Сходові клітки, сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації в приміщеннях поліклініки не забезпечені евакуаційним освітленням.
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях хірургічного відділення не рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
Необхідно провести в приміщеннях хірургічного відділення замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях клініко-діагностичної лабораторії та стоматології не рідше одного разу на рік не підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
Електрощити, групові електрощитки в приміщеннях хірургічного відділення повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях хірургічного відділення необхідно обладнати апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях хірургічного відділення необхідно здійснити шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення хірургічного відділення необхідно обладнати системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Приміщення терапевтичного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Не обладнані сходи на перепадах висот і огорожі на покритті будівлі поліклініки.
Заклад з постійним перебуванням хворих, не здатних пересуватися, не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Не розроблений та не затверджений план реагування на надзвичайні ситуації.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в підвальному приміщенні не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях терапевтичного відділення необхідно обладнати апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Сходові клітки, сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації Головного корпусу необхідно забезпечити евакуаційним освітленням.
Приміщення флюорографії не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях неврологічного відділення не рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
Приміщення паталого-анатомічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Приміщення поліклініки не обладнані системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Під час експлуатації об'єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (не встановлені протипожежні двері в приміщення електрощитової)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях неврологічного відділення необхідно здійснити шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях флюорографії не обладнані апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Пожежні кран в приміщеннях неврологічного відділення комплекти необхідно встановити на висоті 1,35 м над підлогою приміщення і розмістити їх в будованих або навісних шафах, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкриття (пункт 8.12. ДБН В.2.5-56:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація»).
Електрощити, групові електрощитки в приміщеннях неврологічного відділення повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях поліклініки не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Не забезпечено безперешкодний забір води пожежними автомобілями. Пожежна водойма не обладнана приймальним колодязем об’ємом не менше 3 м3, з’єднаним з водоймою трубопроводом діаметром не менше 200 мм. (пункт 13.3.6 ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування»).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях реанімаційного відділення (хірургія) не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях реанімаційного відділення (хірургія) необхідно обладнати апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
Пожежний кран-комплект в приміщеннях реанімаційного відділення (хірургія) не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Не забезпечена відстань не менше 25 м від киснево-розподільчого пункту до будівлі з постійним перебуванням хворих.
Не забезпечено працюючий персонал закладу засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів, відповідно до пункту 2 ПКМУ від 19.08.2002 № 1200 «Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю».
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях поліклініки не рідше одного разу на рік не підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях терапевтичного відділення не здійснено шляхом опресування, зварювання, паяння або затискачами.
Світильники з лампами розжарювання в підсобних приміщеннях підвалу експлуатуються без захисного суцільного скла (ковпаків).
Кожен кран-комплект в приміщеннях терапевтичного відділення не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Виходи зі сходових кліток на покрівлю Головного корпусу передбачити по сходових маршах з площадками перед виходом, через протипожежні двері 2-го типу шириною не менше ніж 0,75 м, висотою не менше ніж 1,5 м (пункт 8.6 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»).
До проведення вогневих робіт на тимчасових місцях необхідно вжити заходи, які виключають можливість виникнення пожежі: очищення робочого місця від горючих матеріалів, захисту горючих конструкцій, забезпечення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях поліклініки необхідно розміщувати у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Електророзетка в підсобному приміщені підвалу встановлена на горючу основу без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Особам, відповідальним за пожежну безпеку на об'єкті, необхідно: організувати вивчення та забезпечити контроль за виконанням на об'єктах цих Правил, а також протипожежних заходів проектів організації та виконання робіт працівниками, зайнятими під час проведення вогневих, фарбувальних та будівельно-монтажних робіт; забезпечити проведення з працюючими на будівництві інструктажів та перевірки знань з питань пожежної безпеки; встановити на об'єкті режим куріння, проведення вогневих та інших пожежонебезпечних робіт, порядок прибирання, вивезення, утилізації горючих будівельних відходів; здійснювати заходи щодо забезпечення об'єктів засобами зв'язку, протипожежним водопостачанням, знаками пожежної безпеки, а також первинними засобами пожежогасіння; утримувати у справному стані і постійній готовності до застосування первинні засоби пожежогасіння та зв'язку; не допускати ведення будівельно-монтажних робіт, якщо відсутні протипожежне водопостачання, дороги, під'їзди та зв'язок.
Кожен пожежний кран-комплект в приміщеннях хірургічного відділення має бути укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Електричне обладнання, електропроводи та кабелі в приміщеннях неврологічного відділення необхідно обладнати апаратурою захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
На сходовій клітці поліклініки встановлені прилади опалення на висоті менше 2,2 м від поверхні сходової площадки, чим зменшує нормативну ширини проходу.
Необхідно провести в приміщеннях неврологічного відділення замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Шляхи евакуації в холах на І, ІІ, ІІІ поверхах головного корпусу захаращені меблями, обладнанням, різними матеріалами.
Пожежні кран комплекти в приміщеннях хірургічного відділення необхідно встановити на висоті 1,35 м над підлогою приміщення і розмістити їх в будованих або навісних шафах, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкриття (пункт 8.12. ДБН В.2.5-56:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація»).
Приміщення неврологічного відділення необхідно обладнати системою протипожежного захисту (пункт 8.1 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Кожен кран-комплект (ПК-10, ПК-11) в приміщеннях поліклініки не обладнаний однотипними елементами з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола.
Не виконано ремонт пожежної водойми
Замовник спільно з генпідрядною (підрядною) організацією зобов'язаний призначити наказом відповідальних за пожежну безпеку осіб від замовника і генпідрядної (підрядної) організації по об'єкту в цілому і по окремих ділянках.
Двері тамбурів, холів, сходових кліток Головного корусу необхідно обладнати пристроями для самозачинення.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.05.2020 1937616 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: З метою протидії поширенню коронавірусу COVID-19, з урахуванням Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.03.2020 2101608 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Наказ ГУ ДСНС України у Донецькій області №101 від 18.03.2020
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері техногенної, пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.11.2019 1702030 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: перевірка стану виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Коваленко Володимир Якович — Генаральний директор комунального некомерційного підприємства "Волноваська лікарня планового лікування Волноваської районної ради"
Панасенко Ірина Михайлівна — заступник генерального директора комунального некомерційного підприємства "волноваська лікарня планового лікування волноваської районної ради"
Порушення:
Двері сходових кліток, коридору хірургічного відділення не обладнані пристроями для самозачинення.
Працюючий персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання згідно до додатку ПКМУ від 19 серпня 2002 №1200
В приміщені харчоблоку неврологічного відділення електровимикач встановлений на горючій основі без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габариту апарата не менше ніж на 0.01 м.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не виконано ремонт пожежної водойми.
В приміщеннях флюорографії з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення відділення діагностики не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення стоматологічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не забезпечено безперешкодний забір води пожежними автомобілями. Пожежна водойма не обладнана приймальним колодязем об’ємом не менше 3 куб.м, з’єднаним з водоймою трубопроводом не менше 200 мм. (пункт 13.3.6 ДБН В.2.5-742013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування.»)
В підвальному приміщені з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
В приміщеннях терапевтичного відділення з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
Під сходовим маршем 2-го поверху поліклініки влаштована комора для зберігання господарчого інвентарю.
Приміщення автоклавни не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Двері сходових кліток, коридору терапевтичного відділення не обладнані пристроями для самозачинення.
Приміщення флюорографії не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Біля місця розташування пожежної водойми та пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об’ємні зі світильником або плоский із застосуванням світло відбивного покриття) з нанесеним на ньому: - для пожежного гідранту – літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранту, внутрішнього діаметру трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); - для пожежної водойми – літерним індексом ПВ, цифровим значенням запасу води в кубічних метрах.
В приміщеннях поліклініки з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення неврологічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не розроблений та не затверджений план реагування на надзвичайні ситуації.
В приміщеннях неврологічного відділення з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
В приміщеннях хірургічного відділення з’єднання жил проводів здійснені без допомоги зварювання, паяння або затискачів.
Двері сходових кліток, коридору неврологічного відділення не обладнані пристроями для самозачинення.
Приміщення дитячої консультації не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення терапевтичного відділення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення поліклініки не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Пожежні кран-комплекти №10, 11 в приміщенні поліклініки обладнані пожежними рукавами та стволами, елементи з’єднання яких не однотипні.
Приміщення хірургічного відділення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Киснево-розподільчий пункт не захищений від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд
В коридорі денного стаціонара (головний корпус) опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою ніж Г2,В2,Д2,Т2.
Не забезпечена відстань не менше 25 м. від киснево-розподільчого пункту до будівлі з постійним перебуванням хворих.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
06.06.2019 1390821 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання.
Учасники:
Панасенко Ірина Михайлівна — заступник генерального директора з економічних питань
Кучерова Анжела Миколаївна — Виконуючий обов’язки генерального директора
Порушення:
Прострочено термін перегляду (не рідше 1 раз на 2 роки) схеми теплової мережі Волноваської лікарні.
Робітник з поточного обслуговування будинків, споруд та обладнання Волноваської лікарні не пройшов чергову перевірку на знання «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених Міністерством палива й енергетики України №71 від 14.02.2007р. і зареєстрованих у Міністерстві юстиції України від 5.03.2007р.
Особа відповідальна за теплове господарство Волноваської лікарні не пройшла чергову перевірку знань "Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж".
На манометрі встановленому до грязьовика на зворотному трубопроводі вузла керування будівлі «Головного корпусу» Волноваської лікарні прострочено термін повірки.
У процесі експлуатації системи опалення будівель Волноваської лікарні здійснюється обхід та огляд внутрішніх систем теплоспоживання корпусів лікарні, із записом результатів оглядів у журналі «Журнале обходов систем отопления зданий в период их эксплуатации» з порушенням вимог Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж.
Прострочено термін перегляду (не рідше 1 раз на 2 роки) схеми Волноваської лікарні «Схема теплопровода узла управления главного лечебного корпуса №1».
На манометрі встановленому після грязьовика на зворотному трубопроводі вузла керування будівлі «Головного корпусу» Волноваської лікарні прострочено термін повірки.
У період експлуатації систем теплоспоживання будівель Волноваської лікарні з грудня 2018 року не проводиться щоденний контроль температури у середині приміщень у контрольних точках, тиску теплоносія на вузлі керування водяної теплової мережі.
Частково відсутня теплова ізоляція трубопроводів системи тепло споживання Волноваської лікарні у спеціально побудованому неопалювальному приміщенні приладу обліку теплової енергії. (діаметр 108мм, довжина 4м)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.11.2018 1058010 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідеміологічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.06.2018 1619540 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства при виконанні робіт з джерелами іонізуючого випромінювання для подальшого оформлення дозволу (санітарного паспорту) на право експлуатації рентгенівського кабінету (зберігання та експлуатації пересувних і переносних (палатних) рентгенівських апаратів)
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вінник Віктор Іванович — завідувач рентгенівським кабінетом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні