Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (1)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЦЕНТРАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ ЯКОСТІ ВОДИ ТА ГРУНТІВ" ІНСТИТУТУ ВОДНИХ ПРОБЛЕМ І МЕЛІОРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ

#01038460

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.10.2020 2174708 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Берлінець Микола Миколайович — заступник директора з загальних питань
Курадовець Юрій Михайлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайними ситуаціями Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлі не обладнано пристроями захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности"
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Будівлі та приміщення лабораторії не обладнано системою пожежної сигналізації (відповідно до додатку А, таблиці А-1 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників
Евакуаційні виходи в актовому залі та коридорах не позначено світловими покажчиками з надписом «Вихід» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела евакуаційного освітлення.
Не проведено навчання з питань цивільного захисту у тому чисті правила техногенної безпеки
На території пожежний щит не в повній мірі укомплектований згідно норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з правил пожежної безпеки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом