Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (7) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛОВНИЙ ПРОЕКТНО-РОЗВІДУВАЛЬНИЙ ТА НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ З МЕЛІОРАТИВНОГО І ВОДОГОСПОДАРСЬКОГО БУДІВНИЦТВА"

#01035101

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.03.2019 1539399 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення «УКРВОДПРОЕКТ»
03035, Київська обл., м. Київ, вул. В. Липківського, 45
Учасники:
Душик С В — Головний енергетик
Душик С.В. — Головний енергетик
Порушення:
Пожежні кран-комплекти, які розміщуються у вбудованих та навісних шафках, не мають отворів для провітрювання та візуального їх огляду без розкривання.
Не виконано роботи по зашпаруванню місць проходження інженерних мереж, електричних кабелів та проводів.
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в приміщеннях виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Коридори без природного освітлення не обладнано спеціальною системою димовидалення, п. 10.2.4. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано результати проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання.
Ліфтові холи не відокремлені протипожежними перегородками 1-го типу відповідно до ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Не надано документацію щодо перевірки захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд"
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускається влаштування та експлуатація тимчасових електромереж
Зняті пристрої для самозачинення дверей сходових кліток.
Двері евакуаційних виходів не зачинено на замки які відчиняються з середини без ключа
Не надано декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки власних приміщень та приміщень наданих в орендне користування
Відсутні спеціально призначені особи з питань цивільного захисту
Не всі приміщення обладнані системами протипожежного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Покарання: відсутні