Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (96)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (18)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "САМБІРСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО"

#00992510

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.06.2022 3110658 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Самбірський лісгосп
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Коновальця, 15
Рудківське лісництво
81440, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Рудки, вул. Лісова, 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2021 2318065 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Гребенюк Сергій Петрович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів - державний інспетор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області.
Гуцол Андрій Васильович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Катюбін Богдан Аністратович — Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Львівській області - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Корда Володимир Васильович — Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря – старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Пастушків Тарас Осипович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Львівській області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівсько
Федак Ростислав Степанович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Львівській області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівсько
Порушення:
квартал 24 виділ 3.5 пл.2,8 га Крукеницького л-ва на рубці головного користу-вання 2021 року встановле-но, що очистка ділянки від порубкових решток одноча-сно з заготівлею деревини не проводиться. За дане порушення складено адмін-протокол. Порушення лікві-доване до закінчення пере-вірки.
квартал 6 виділ 21.2 пл.1,9 га Підбузького л-ва на рубці переформування 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 11 виділ 6.2 пл.5,2 га Крукеницького л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено пошкодження до ступеня неприпинення росту трьох дерев породи граб, діаметром пня біля шийки кореня 18,20,24 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розра-ховується шкода, завдана лісу.
квартал 4 виділ 5.2 пл.3,0 га Підбузького л-ва на рубці переформування 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 27 виділ 31.4 пл.1,0 га Черхавського л-ва на рубці головного користу-вання 2021 року виявлено пошкодження до ступеня неприпинення росту одного дерева породи ялиця, діаме-тром пня біля шийки кореня 30 см., та пошкодження до ступеня припинення росту одного дерева породи ялиця, діаметром пня біля шийки кореня 22 см. За дане порушення складено адмін-протокол та розраховується шкода, завдана лісу.
квартал 20 виділ 9.2 пл.0,5 га Опацького л-ва на рубці головного користування 2020 року встановлено, що на рубці відсутні два діля-ночні стовпці. За дане по-рушення складено адмінп-ротокол. Порушення лікві-доване до закінчення пере-вірки.
квартал 4 виділ 6 пл.4,0 га Судововишнянського л-ва на прохідній рубці 2021 року виявлено пошкодження до ступеня неприпинення росту одного дерева породи сосна, діаметром пня біля шийки кореня 21 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розраховується шкода, завдана лісу.
ДП «Самбірське лісове господарство» не подано декларацію про відходи
квартал 14 виділ 1 пл.1,5 га Дублянського л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено пошкодження до ступеня припинення росту одного дерева породи дуб червоний, діаметром пня біля шийки кореня 17 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розрахо-вується шкода, завдана лісу.
квартал 14 виділ 1 пл.1,5 га Дублянського л-ва на рубці переформування 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 5 виділ 24 пл.0,8 га Мостиського л-ва на рубці головного користування 2020 року встановлено, що в стіні лісу не розроблені два верхи дерев породи сосна. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки
квартал 5 виділ 15.1 пл. 1,0 га Комарнівського л-ва на вибірково санітарній рубці 2021 року встановлено, що на ділянці не підписаний діляночний стовпець. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 1 виділ 27 пл.2,3 га Комарнівського л-ва на прохідній рубці 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 36 виділ 2.1 пл.7,2 га Мостиського л-ва на рубці переформування 2021 року встановлено, що очис-тка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки
квартал 6 виділ 21.2 пл.1,9 га Підбузького л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено пошкодження до ступеня припинення росту одного дерева породи ялиця, діаметром пня біля шийки кореня 21 см. За дане порушення складено адмін-протокол та розраховується шкода, завдана лісу.
квартал 27 виділ 20.3 пл.1,0 га Черхавського л-ва на рубці головного користу-вання 2021 року встановле-но, що очистка ділянки від порубкових решток одноча-сно з заготівлею деревини не проводиться. За дане порушення складено адмін-протокол. Порушення лікві-доване до закінчення пере-вірки.
квартал 52 виділ 8.2 пл.0,8 га Опацького л-ва на рубці головного користування 2020 року виявлено пошко-дження до ступеня непри-пинення росту двох дерев породи ялиця, діаметром пня біля шийки кореня 26,28 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розраховується шкода, завдана лісу.
квартал 4 виділ 6 пл.4,0 га Судововишнянського л-ва на прохідній рубці 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 15 виділ 5.5 пл.4,5 га Черхавського л-ва на рубці головного користу-вання 2021 року встановле-но, що очистка ділянки від порубкових решток одноча-сно з заготівлею деревини не проводиться. За дане порушення складено адмін-протокол.Порушення ліквідоване до закінчення перевірки
квартал 79 виділ 5.2 пл.3,5 га Опацького л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено, що очистка діля-нки від порубкових решток одночасно з заготівлею деревини не проводиться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 5 виділ 31 пл.0,2 га Комарнівського л-ва на рубці освітлення 2021 року встановлено позалісосічну захаращеність. За дане порушення складено адмін-протокол. Порушення лікві-доване до закінчення пере-вірки.
квартал 24 виділ 12.1 пл.1,0 га Крукеницького л-ва на рубці головного користу-вання 2020 року встановле-но, що на ділянці залишено недоруб, а саме не вирубані своєчасно призначені для рубки два дерева породи граб. За дане порушення складено адмінпротокол
квартал 21 виділ 2 пл.3,1 га Судововишнянського л-ва на рубці прочищення 2021 року встановлено, що на ділянці відсутній один діляночний стовпець. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 6 виділ 41 пл. 3,1 га Черхавського л-ва на рубці прочищення 2020 року встановлено, що на ділянці не підписані діляночні стовпеці. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 1 виділ 17 пл. 0,6 га Комарнівського л-ва на прохідній рубці 2021 року встановлено, що на ділянці відсутній діляночний стов-пець. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 21 виділ 1.3 пл.7,0 га Мостиського л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено пошкодження до ступеня неприпинення росту одного дерева породи вільха, діаметром пня біля шийки кореня 34 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розраховується шкода, завдана лісу.
квартал 21 виділ 1.7 пл.1,5 га Судововишнянського л-ва на прохідній рубці 2021 року встановлено, що очистка ділянки від порубкових решток одночасно з заготів-лею деревини не прово-диться. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 1 виділ 27.3 пл.0,6 га Мостиського л-ва на рубці головного користу-вання 2020 року встановле-но, недоочистку площі від порубкових решток на площі 0,1 га. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
квартал 4 виділ 5.2 пл.3,0 га Підбузького л-ва на рубці переформування 2021 року виявлено пошкодження до ступеня неприпинення росту одного дерева породи ялиця, діаметром пня біля шийки кореня 26 см. За дане порушення складено адмінпротокол та розраховується шкода, завдана лісу.
квартал 11 виділ 6.1 пл.4,0 га Крукеницького л-ва на рубці переформування 2020 року встановлено, встанов-лено недоочистку площі від порубкових решток на площі 0,1 га. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення ліквідоване до закінчення перевірки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17
14.09.2021 2276731 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Місик Михайло Дмитрович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Винар Володимир Андрійович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Головного Управління Держпраці у Львівській області
Савенко Олександр Васильович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Сало Юрій Андрійович — Начальник Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Карпин Ігор Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення:
Вантажопідіймальний кран КБ-572 реєстр. № 6587 після напрацювання встановленого терміну, технічного обстеження та позачергових випробувань пущено в роботу без рішення про можливість експлуатації виданого відповідальною особою у встановленому порядку з записом в паспорті
Не проводяться планові періодичні огляди кранових колій баштового крана під керівництвом працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів і машин, або працівника, відповідального за утримання в справному стані вантажопідіймальних кранів та машин, не рідше одного разу на місяць, відзначаючи результати перевірки в вахтовому журналі машиніста, для контролю за стійкістю баштових кранів, які змонтовані на колії та виведені з роботи
Роботодавцем не дотримано вимоги Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій, а саме: не складено та не узгоджено з ГУ Держпраці у Львівскій області, поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2
Не визначений особою, відповідальною за електрогосподарство,список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією та не погоджений з Держпраці
Не оформлений комісією підприємства акт опосвідчення стану безпеки електроустановок 10/0,4 кВ
Журнали реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці старого зразка та ведуться з порушенням вимог: не в усіх випадках вказуються номери інструкцій, по яких проводиться інструктаж
Не усі інструкції розробляє безпосередній керівник робіт
Не визначені особою, відповідальною за електрогосподарство, списки працівників,які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів; переліки робіт , які виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації
Не вівся журнал технічних обслуговувань і ремонту баштового крану КБ-572 реєстр. № Л- 6587(відсутній на час перевірки), із зазначенням виконаних робіт, обслуговування механізмів та їх складових частин, пристроїв і приладів безпеки, відомості про технічне обслуговування та ремонти кранів власником відсутні
Розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання не зафіксовано в списках,які затверджує роботодавець підприємства
При оформленні результатів перевірки знань обслуговуючого персоналу вантажопідіймального крану (машиніс-та кранів, стропальників і ін.) в протоколах не зазначаються конкретні нормативно правові акти з охорони праці дотриманання яких входить до функціональних обовязків відповідно до вимог
По закінченню проведення інструктажів на робочому місці не в усіх випадках допуск до роботи працівників здійснюється перевіркою знань та не вносить належний запис у графу 12 Журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
Із працівниками нижнього складу не проводяться інструктажі з надання домедичної допомоги потерпілими від нещасних випадків.
В окремих інструкціях, які є в Переліку інструкцій, що діють на підприємстві не вказано розробника інструкцій
Не розроблена та не затверджена посадова інструкція відповідального за електрогосподарство
Має місце доступ не електротехнічного персоналу до струмоведучих частин електрообладнання нижнього складу, яке знаходиться під напругою
Електросвітильники у виробничих та господарських приміщеннях нижнього складу не закріплені на стінах, не закриті захисними плафонами
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.09.2021 2430170 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2020 2182978 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гацько Микола Іванович — провідний інспектор Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Л/о
Серединський Андрій Іванович — Головний інспектор Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Л/о,
Порушення:
Дерев’яні конструкції адміністративних будівель та приміщення гаражів ДП «Самбірський лосгосп», не піддано вогнезахисній обробці.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей
Адміністративні будівлі та приміщення гаражів не обладнано установкою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
В адміністративній будівлі ДП Самбірський лісгосп (облицювання) стін виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких не нижча ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
Будівлі та споруди підприємства не обладнано захистом від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Покарання: відсутні
29.09.2020 2164829 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Федак Ростислав Степанович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду(контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Катюбін Богдан Аністратович — начальник відділу державного екологічного нагляду(контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Гуцол Андрій Васильович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Пастушків Тарас Осипович — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду(контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2020 2156468 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку із загальнонаціональним карантином
Предмет перевірки: Виконання пунктів припису позапланової перевірки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.08.2020 2147085 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Городиський Михайло Михайлович — заступник начальника відділу профілактичної роботи Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області
Ковталів Р.В. — лісничий
Ковталів Р В — лісничий
Порушення:
Для складських приміщень не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Електророзетки та вимикачі в приміщенні адміністративної будівлі встановлено на горючі основи (конструкції).
Електрощит в приміщенні адміністративної будівлі не оснащенні схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення адміністративної будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації).
Наявний пожежний щит на території не укомплектовано згідно вимог. Комплект засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Приміщення адміністративної будівлі не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.08.2020 2146902 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Ціж Я.Ф. — лісничий
Шляхта М В — лісничий
Драбчук Мар'ян Володимирович — Головний інспектор Мостиського РС ГУ ДСНС України у Львівській області
Мицак М.І. — лісничий
Шляхта М.В. — лісничий
Мицак М І — лісничий
Ціж Я Ф — лісничий
Порушення:
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Покарання: відсутні
12.08.2020 2146863 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мураль Михайло Мирославович — провідний інспектор Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Л/о,
Порушення:
В адміністративній будівлі ДП Самбірський лісгосп (облицювання) стін виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких не нижча ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
Адміністративні будівлі та приміщення гаражів ДП «Самбірський лосгосп», Черхавського лісництва, Дублянського лісництва, Рудківського лісництва не обладнано установкою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівлі та споруди підприємства не обладнано захистом від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей
Дерев’яні конструкції адміністративних будівель та приміщення гаражів ДП «Самбірський лосгосп», Черхавського лісництва, Дублянського лісництва, Рудківського лісництва не піддано вогнезахисній обробці.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта (процедура виявлення на об'єкті джерел та чинників небезпеки, на підставі яких об'єкт визнається потенційно небезпечним);
Вихід на горище в адміністративній будівлі не облаштовано через протипожежний люк ІІ типу.
Покарання: відсутні
12.08.2020 2147075 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Плекан Тарас Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Львівській області
Кардаш Сергій Миколайович — Провідний інспектор Городоцького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області
Сорока Андрій Олегович — Головний інспектор ВТБ УЗНС ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Дерев’яні елементи покриття (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (люк у перекритті на другому поверсі).
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
28.04.2020 2104336 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Виконання пунктів припису планової перевірки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Барабаш Микола Миколайович — начальник відділу державного екологічного нагляду(контролю) тваринного світу та біоресурсів — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Львівської області
Порушення:
Не визначено склад і властивості відходів, що утворюються на підприємстві
Не проведено інвентаризацію стаціонарних джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря
Відсутні спеціальні паспорти на об'єкт зберігання або видалення відходів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.09.2019 1455201 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Костик Ярослав Степанович — в.о. головного інженера
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Порушення:
В кварталі 16 Судововишнянського лісництва встановлено розведення вогнища в пожежонебезпечний період. За дане порушення складено адмінпротокол.
Не проведено інвентаризацію стаціонарних джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
В кварталі 35 виділу 2.1 пл.1,0 га на рубці головного користування 2019 року Крукеницького лісництва очистка ділянки від порубкових решток проводиться не одночасно із заготівлею деревини. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення усунуте до кінця перевірки.
З лютого місяця 2019 року відсутній єгер на обході №1 Крукеницького лісництва. Наказ про закріплення відповідального за охорону мисливських тварин на обході відсутній
Не додержується режим охорони тварин, занесених до Червоної книги України і включених до переліків видів тварин, які підлягають особливій охороні на території Автономної Республіки Крим та областей, зокрема у межах наданих у користування мисливських угідь не проводиться облік червонокнижних видів.
Відсутні спеціальні паспорти на об'єкт зберігання або видалення відходів.
У 12.01.2019 році згідно журналу обліку в угіддях ДП «Самбірський ЛГ» проводились ліцензійні полювання на дикого кабана відповідно в обході №1 та №2 розпорядником на них водночас була одна відповідальна особа (САМОХ Ю.А.) ,що є порушенням п.1.3, 1.4 є порушенням п.4.7,4.8,4.9 Положення про правила проведення полювань, поводження із зброєю та порядок видачі ліцензій на добування мисливських тварин затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 17.10.2011 № 549 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 жовтня 2011 р. за № 1211/19949
Підприємством не ведеться на основі матеріально-сировинних балансів виробництва первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються.
В кварталі 56 виділу 4.3 пл.1,0 га на рубці головного користування 2019 року Мостиського лісництва не очищено від порубкових решток площу ділянки 0,1 га, яка пройдена рубкою, а саме: порубкові рештки не подріблені на відрізки та не поскладені в купи для перегнивання. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення усунуте до кінця перевірки.
В кварталі 2 виділу 3 пл.1,0 га на рубці головного користування 2019 року Дублянського лісництва не очищено від порубкових решток площу ділянки 0,05 га, яка пройдена рубкою, а саме: порубкові рештки не подріблені на відрізки та не поскладені в купи для перегнивання. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення усунуте до кінця перевірки.
Відпуск дичини (мяса, козулі) призначеної для використання на харчові цілі проводиться без ветеринарно-санітарної експертизи дичини (ветеринарних довідок не представлено).
Не визначає склад і властивості відходів, що утворюються на підприємстві.
В кварталі 2 виділу 11 пл.7,0 га на вибірково-санітарній рубці 2019 року Рудківського лісництва очистка ділянки від порубкових решток проводиться не одночасно із заготівлею деревини. За дане порушення складено адмінпротокол. Порушення усунуте до кінця перевірки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.09.2019 1495516 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
44 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Крукеницьке лісництво ДП Самбірський лісгосп
81362, Львівська обл., Мостиський р-н, С. Пнікут, вул. Миру, 1
Черхавське лісництво
81485, Львівська обл., Самбірський р-н, С. Черхава
Лісгосп
81562, Львівська обл., Городоцький р-н, м. Комарно, вул. Щирецька, 6
Дублянське лісництво
81470, Львівська обл., Самбірський р-н, смт. Дубляни
Судововишнянське лісництво ДП Самбірський лісгосп
81340, Львівська обл., Мостиський р-н, м. Судова Вишня, вул. Яворницького, 6
Самбірський лісгосп
81400, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Самбір, вул. Коновальця, 15
Рудківське лісництво
81440, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Рудки, вул. Лісова, 2
Мостиське лісництво ДП Самбірський лісгосп
81320, Львівська обл., Мостиський р-н, С. Мостиська Друга, вул. Золота, 20
Учасники:
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, паяння або затискачів.
Для кожного приміщення не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки
Наявні первині засоби пожежогасіння (вогнегасники) не навішено на вертикальних конструкціях на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги.
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Не проведено ідентифікацію об’єкту,щодо визначення потенційної небезпеки
Не проведено ідентифікацію об’єкту,щодо визначення потенційної небезпеки
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (люк у перекритті на другому поверсі).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
На горищах усі димові труби і стіни, в яких проходять димові канали, не відштукатурені та не побілені
Первинні засоби пожежогасіння (вогнегасник) не пройшли технічне обслуговування
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не проведено замір опору ізоляції силової та освітлювальної електромережі на діелектричну міцність
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, паяння або затискачів.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
На території підприємства пожежні щити не укомплектовано згідно норм належності (вогнегасник, лопата)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, паяння або затискачів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Дерев’яні елементи покриття (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В адміністративній будівлі ДП Самбірський лісгосп (облицювання) стін виконано з матеріалів, пожежна небезпека яких не нижча ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Не проведено ідентифікацію об’єкту,щодо визначення потенційної небезпеки
Допускається користування пошкодженими розетками відгалужувальними та з'єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами (бухгалтерія)
В кабінеті керівника, бухгалтерії світильник не захищено плафоном з суцільного силікатного скла
Будівлі та споруди підприємства не обладнано захистом від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта (процедура виявлення на об'єкті джерел та чинників небезпеки, на підставі яких об'єкт визнається потенційно небезпечним);
Адміністративні будівлі та приміщення гаражів ДП «Самбірський лосгосп», Черхавського лісництва, Дублянського лісництва, Рудківського лісництва не обладнано установкою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Вихід на горище в адміністративній будівлі не облаштовано через протипожежний люк ІІ типу.
Дерев’яні конструкції адміністративних будівель та приміщення гаражів ДП «Самбірський лосгосп», Черхавського лісництва, Дублянського лісництва, Рудківського лісництва не піддано вогнезахисній обробці.
Електрощитки не оснащено схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.05.2019 1664084 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.03.2019 1628512 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
В адміністративному корпусі сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівля адміністративно побутового приміщення , не обладнано зовнішньою установкою від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Будівля адміністративно корпусу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів адміністративно побутовому корпусі не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Покарання: відсутні
05.12.2018 1374535 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині ведення лісогосподарської діяльності ДП "Самбірське ЛГ"
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Порушення:
порушень не виявлено
Покарання: відсутні
10.10.2018 1367181 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині ведення лісогосподарської діяльності
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Півторак Ярослав Олегович — головний лісничий
Ярема Ігор Іванович — директор ДП "Самбірське ЛГ"
Порушення:
в кв.53 вид.2.4 пл. 0,8 га Опацького лісництва на рубці головного користування 2018року встановлено, що очистка площі від порубкових решток проводиться неодночасно із заготівлею деревини.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом