Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

ВОЛИНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ УЧБОВИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ, ПЕРЕПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ АПК

#00914415

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.01.2022 3045249 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Мельник Наталія Павлівна — головний державний інспектор
Бляшук Ніна Миронівна — Головний державний інспектор
Басюк Володимир Сергійович — головний державний інспектор
Порушення:
При звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, не провадиться в день звільнення. А саме, звільненому робітнику з обслуговування електрообладнання Герасим’юку В.І. 12.11.2021року відповідно до наказу № 78 від 12.11.2021року. розрахункові виплачені 15.11.2021року на суму 2325.51грн.
В установі при виплаті авансу працівникам, розмір заробітної плати за першу половину місяця становить менше оплати за фактично відпрацьований час з розрахунку тарифної ставки (посадового окладу) працівника. А саме, згідно табеля обліку робочого часу та відомостей виплати заробітної плати за грудень 2021року провідному фахівцю Пінкевичу В.С. виплачено авансу в сумі 1000.00грн. згідно відомості розподілу виплат від 15.12.21року. Посадовий оклад згідно затвердженого штатного розпису з 1.12.2021року провідного фахівця становить 5265грн.
Заробітна плата працівникам за весь час щорічної відпустки виплачується пізніше ніж за три дні до початку відпустки. Для прикладу відповідно до наказу №86 від 01.12.2021року надана щорічна відпустка провідному фахівцю Гавелю В.В. та провідному фахівцю Янюку Є.М. на 14 календарних дні з 01.12.2021року. Оплату проведено 14.12.2021року на суму відповідно 4000.00 грн та 4500.00грн.
Покарання:
12.01.2022 3038784 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Дмитрук Валентина Василівна — В.о директора ВОЛИНСЬКОГО ОБЛАСНОГО УЧБОВОГО ЦЕНТРУ ПІДГОТОВКИ, ПЕРЕПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ АПК
Мельник Наталія Павлівна — головний державний інспектор
Пушкарчук М Арта Юріївна — Головний державний інспектор
Бляшук Ніна Миронівна — Головний державний інспектор
Басюк Володимир Сергійович — головний державний інспектор
Порушення:
Невказані номери інструкцій при проведені первинного інструктажу з питань охорони праці на робочому місці для бухгалтера
Переглянути Положення про службу охорони праці відповідно до пп.2 п.1.4 «Типового положення про службу охорони праці»
Керівником підприємства, відповідно до нормативно правових актів з охорони праці, не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
Не організовано передрейсовий медичний огляд водіїв транспортних засобів
Не проводиться перевірка технічного стану при випуску транспортного засобу на лінію та повернення їх з лінії
Не розроблені інструкції з охорони праці для бібліотекаря, столяра будівельного, працівників гуртожитку (коменданта та чергового)
Роботодавець не складає у чотирьох примірниках поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам за формою, зазначеною у додатку 2 на паперовому та електронному носіях, узгоджує їх в Управлінні Держпраці.
Службою охорони праці не видаються керівникам структурних підрозділів підприємства обов'язкові для виконання приписи
Покарання: відсутні