Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2016 2017
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ"

#00847363

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.08.2021 2891578 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Луганській області Проведено
36 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Свинаренко Олександр Григорович — директор ТОВ "БІЛОКУРАКИНСЬКИЙ"
Тєльнов Артем Ігорович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Сватівського районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області
Порушення:
Не наданий журнал з експлуатації захисту від проявів статичної електрики підприємства
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Відсутній на АЗС переносний газоаналізатор у вибухозахищеному виконанні
Не оснащені авто наливна естакада, автозаправна станція (далі - АЗС) буксирною штангою довжиною не менш 3 м для евакуації у випадку пожежі з території транспортних засобів.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Відсутні матеріали щодо проведення ідентифікації об’єкта підвищеної небезпеки та потенційно небезпечного об’єкту.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Початок роботи здійснюється суб’єктом господарювання без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Не позначено на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони
Не виконаний захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не пройшли особи, що виконують роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не наданий розпорядчий документ, щодо визначення керівником об’єкта та/або підприємства спеціальних місць для куріння.
Відсутнє обвалування.
Не забезпечений склад резервуарного парку запасом вогнегасних речовин (плівкоутворювальний піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою), а також засобами їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Не наданий журнал реєстрації інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях.
Не наданий затверджений графік профілактичного обслуговування трубопроводів і запірних пристроїв.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Не забезпечена територія підприємства, а також будівлі, споруди, приміщення відповідними знаками безпеки щодо заборони куріння, користування відкритим вогнем та електронагрівальними приладами тощо, які повинні відповідати чинним нормативним документам.
Не проведені замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не вивішені на АЗС на видних місцях плакати, які містять перелік обов'язків водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не призначені особи з питань цивільного захисту
Не забезпечують системи протипожежного водопостачання потрібні за нормами витрату води (відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання).
Не наданий графік очищення внутрішньої поверхні резервуарів та трубопроводів.
Не заведена (не складена) на резервуар технологічна карта, в якій вказуються номер резервуара, його конструктивний тип, максимальний рівень наливання (наливу), мінімальний залишок, швидкість наповнення (спорожнення)
Відсутній заземлювальний пристрій для автоцистерн, встановлений за межами вибухонебезпечної зони.
Не надані відповідні документи, що підтверджують прийняття в експлуатацію після завершення реконструкції (будівництва, реставрації, капітального ремонту) об’єкту.
Не обладнаний будинок, приміщення системами протипожежного захисту.
Не забезпечені працівники засобами індивідуального захисту.
Допускається розміщення у вибухонебезпечних зонах приміщення електрообладнання (світильник, вимикач, розетка тощо) без засобів вибухозахисту.
Не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування.
Не встановлений (відсутній) пожежний щит з необхідним набором первинних засобів пожежогасіння.
Не встановлений інструкцією протипожежний режим, який затверджено наказом керівника підприємства.
Не наданий спеціальний пронумерований, прошнурований та скріплений печаткою експлуатаційний журнал в якому занесені результати ревізії блискавкозахисту, перевірочних випробувань заземлювальних пристроїв, виконаних ремонтів.
Не пройшли посадові особи та працівники навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не забезпечена АЗС первинними засобами пожежогасіння: 1 пересувним порошковим вогнегасником з масою заряду вогнегасної речовини не менше 100 кг.; 2 ящиками з піском місткістю по 0,5 куб.м, лопатами, засобами для перенесення піску (ноші, возик тощо) та 2 покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу розміром 1 5 х 2 м.
Не передбачений для розливання ЛЗР та ГР ізольований майданчик (приміщення), обладнаний(е) відповідними пристосуваннями для виконання цих робіт.
Покарання: відсутні