Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (15)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (21)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО "ПЕРЕМОГА" ВОЛИНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ ІНСТИТУТУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ"

#00729273

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.04.2022 3041379 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.12.2021 3195903 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: захід державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог законодавства у сфері захисту рослин на виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Яблонська Валентина Василівна — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин - державний фітосанітарний інспектор
Карпінський Юліан Ігорович — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.10.2021 2210919 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Карпінський Юліан Ігорович — заступник директора
Яблонська Валентина Василівна — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин - державний фітосанітарний інспектор
Порушення:
У осіб, діяльність яких пов’язана з транспортуванням та застосуванням пестицидів і агрохімікатів у ДПДГ «ПЕРЕМОГА» ВДСГДС НААНУ відсутні Допуски (посвідчення) на право роботи із пестицидами і агрохімікатами та немає медичних книжок.
Покарання: відсутні
26.10.2021 2269603 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.10.2021 2334014 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільськогосподарське підприємство
Волинська обл., Луцький р-н, С. Баківці, вул. Перемоги, 8
Учасники:
Головатчук Іван Степанович — Провідний інспектор відділу ОПР Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області
Лавейкін Михайло Іванович — директор ДП ДГ «Перемога» Волинської ДСГДС НААН
Порушення:
Не встановлені на в'їздах (виїздах) схеми території, в яких вказується розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
На будівлі насіннєвого складу відсутній захист будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не обладнано складські та адміністративні приміщення системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допуск до роботи працівників не здійснюється тільки після проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки
Не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
На пожежних щитах (стендах) не вказані їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій має бути визначено їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, із зазначенням посадових осіб, які мають бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Не обладнано приміщення операторської системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено вимірювання електромережі на опір ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Не розроблені для всіх приміщень інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не пройдено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правил техногенної безпеки.
Не укомплектовано пожежні щити відповідно до вимог: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не пройдено навчання особами за програмою пожежно-технічного мінімуму, які працюють на об’єктах з підвищеною пожежною небезпекою.
Не укладено договір про аварійно-рятувальне обслуговування із аварійно-рятувальними службами.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
На фасаді будівлі, або іншому видному місці, відсутній адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку), який освітлюється у темний час доби
Не обладнано АЗС заземлювальним пристроєм для під’єднання автоцистерн під час зливу.
Не встановлено покажчики місць розташування пожежних водойм (об’ємних зі світильником або плоских із застосуванням світловідбивних покриттів із літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежнмх автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми).
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння вогнегасниками, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не розроблені та не затверджені керівником інструкції про заходи пожежної безпеки на території та в приміщенні операторської.
Не забезпечено приміщення в достатній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Для АЗС не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
У фронтоні адміністративної будівлі де розміщується бухгалтерія відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів менше 1 метра.
Не проведено Ідентифікацію об’єкта щодо визначення потенційної небезпеки.
Не оснащено територію АЗС гучномовним зв’язком.
Не вивішено на видимих місцях плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не забезпечено АЗС переносним газоаналізатором у вибухозахищеному виконанні.
Не визначено наказом обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Не проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій покрівель усіх будівель та споруд.
Не проведене технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників.
Не забезпечено працівників об’єкта засобами індивідуального захисту.
Відсутні знаки, що зазначають місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння (згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»)
АЗС не забезпечено необхідним запасом плівкоутворювальних вогнегасних речовин для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою (піноутворювач).
Покарання: відсутні
26.10.2021 2214603 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Лиходід Василь Олександрович — Головний спеціаліст відділу карантину рослин-державний фітосанітарний інспектор управління фітосанітарної безпеки
Карпінський Юліан Ігорович — заступник начальника
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.12.2020 2438006 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лавейкін М І — директор
Лавейкін М.І. — директор
Бондаренко Н І — заступник начальника відділу
Бондаренко Н.І. — заступник начальника відділу
Порушення:
подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб
Покарання: відсутні
22.09.2020 1709823 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Дія ЗУ № 530-ІХ від 17.03.2020 року
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільськогосподарське підприємство
Волинська обл., Луцький р-н, С. Баківці, вул. Перемоги, 8
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2020 1899049 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2020 1895634 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2020 1898601 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2020 2140743 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне Управління ДСНС у Волинській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лавейкін Михайло Іванович — Директор ДП ДГ «Перемога» Волинської ДСГДС НААН
Ющук Іван Олегович — Головний інспектор відділу ОПР Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області
Порушення:
Не проведено Ідентифікацію об’єкта щодо визначення потенційної небезпеки.
Не пройдено навчання особами за програмою пожежно-технічного мінімуму, які працюють на об’єктах з підвищеною пожежною небезпекою.
Не проведена вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій покрівель усіх будівель та споруд.
Не встановлено покажчиків місць розташування пожежних водойм.
Не обладнані будівлі блискавкозахистом.
Не обладнано АЗС заземлювальним пристроєм для під’єднання автоцистерн під час зливу.
Не обладнано приміщення системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не розроблені для всіх приміщень інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не проведено вимірювання електромережі на опір ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Не укомплектовано пожежні щити відповідно до вимог
Не проведене технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників.
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до Типових норм належності вогнегасників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.06.2020 2182489 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Волинській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержавння законодавства про працю з питань щодо строків виплати заробітної плати
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Матвіюк Елеонора Романівна — Головний державний інспектор
Порушення:
Калинович Р.М. на 01.08.2019 року заборгованість по зарплаті становила 20989,97 грн. В серпні 2019 р. виплачено зарплати в сумі 28500 грн. вересні 2019 р. виплачено 12480,00 грн. в жовтні 2019 р. виплачено 1140,00 грн. На 01.10.2019 року забооргованість становила 116856,99 грн. 12.02.2020 року виплачено 1856,99 грн. Станом на 23.06.2020 року не виплачено ком - 1856,99 грню за невикористані дні відпустки Калиновичу Р.М. в сумі 115000,00 грн.
В колективному договорі, який заключено між адміністрацією ДП "Дослідне господарство "Перемога" та трудовим колективом прідприємства визначено строки виплати заробітної плати (5, 20 числа кожного місяця). Зарплати працівникам виплачувалась по мірі надходження грошових коштів на розрахунковий рахунок підприємтва, чим порушено вимоги ч.2 ст.115 КЗпП України
Порушуються вимоги ст. 116 КЗпП України щодо не провдення виплати належних сум в день звільнення працівника. Хрептак Петро Васильович працював на підприємтві на посаді агронома на 01.04.2019 р. заборгованість по зарплаті становила 13814,08 грн компенсація за невикористані дні відпустки за період роботи з 12.03.2001 р по 09.04.2019 р. який становить 252 дні нарахована в сумі 93242,52 грн. до виплати 75064,31 грн. Станом на 23.06.2020 року компенсація за невикористані дні відпустки становить 74000 грн. Берлос Іван Михайлович який працював у ДП ДГ "Перемога" на посаді інженера-механіка з 01.09.2004 року по 31.07.2019 року. При розрахунку була нарахована компенсація за невикористані 148 дні відпустки в сумі 56721,68 грн. На 01.08.2019 року заборгованість по зарплаті становила 17643,25 грн. В липні 2019 виплачено зарплату в сумі 9800,00 грн. в серпні 2019 р. - 14200,00 грн. На 01.09.2019 рокузаборгованість становила 39304, 20 грн, 12.02.2020 року було виплачено 1304,20 грн. Станом на 23.06.2020 року заборгованість по виплаті компенсації за невикористані дні відпустки у Берлюча І.М. становила 38000 грн. Калинович Р.М. працював на підприємстві на посаді головного бухгалтера з 11.09.1987 р. по 30.08.2019 року. При розрахунку була нарахована компенсація в сумі 171412, 45 грн.
Покарання: відсутні
04.03.2020 2113347 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
У разі невиконання вимог припису
Учасники:
Губрик Олександр Васильович — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.12.2019 2039150 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Колодійчук В.Є. — заступник директора
Колодійчук В Є — заступник директора
Левейкін М І — директор
Лиходід Василь Олександрович — Головний спеціаліст відділу карантину рослин-державний фітосанітарний інспектор управління фітосанітарної безпеки
Левейкін М.І. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.10.2019 1700953 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пач С.Є. — заступник директора
Колодійчук В Є — заступник директора
Пач С Є — заступник директора
Колодійчук В.Є. — заступник директора
Порушення:
В господарстві не видаються наряди на виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами особам, діяльність яких пов'язана з застосуванням пестицидів і агрохімікатів. До роботи з пестицидами залучаються особи без допуску (посвідчення)
Уповноважена особа заступник директора Пач С.Є. допускав до роботи по застосуванню засобів захисту рослин осіб без допуску (посвідчення) на право роботи із пестицидами і агрохімікатами. Своїми діями Пач С.Є. не виконав припису №60/03-6057/263-од/ від 23 липня 2019 р., що є невиконання законних вимог посадових осіб спеціально.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.08.2019 1559234 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Учасники:
Колодійчук В.Є. — керівник
Колодійчук В Є — керівник
Порушення:
У осіб, які залучаються до роботи пов'язані з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів, відсутні допуски (посвідчення) на право роботи із пестицидами і агрохімікатами
В господарстві не видаються наряди на виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами особам, діяльність яких пов'язана з застосуванням пестицидів і агрохімікатів. До роботи з пестицидами залучаються особи без допуску (посвідчення), та медичної книжки
Покарання: відсутні
02.08.2018 1148726 Державна служба України з питань праці Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Колодійчук Володимир Євгенович — Директор ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО "ПЕРЕМОГА" ВОЛИНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ"
Порушення:
Журнал інструктажів на робочому місці ведеться не по встановленій формі
Не призначені посадові особи, які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці в структурних підрозділах.
Відсутній дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки для кран-балки вантажопідйомністю 2,5 тони
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не призначив відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку; - не забезпечив підприємство електротехнічничними працівниками; - не затвердив Положення про енергетичну службу підприємства, а також посадові інструкції і інструкції з охорони праці; - не забезпечив проведення профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕЕС); - не забезпечив проведення технічного огляду електроустановок.
Не створена комісія з перевірки знань з питань охорони праці
Відсутній список на право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною компанією, затверджений керівником і погоджений з Держпраці.
Директор ДП ДГ «ПЕРЕМОГА» ВОЛИНСЬКОЇ ДСГДС НААН, як роботодавець, не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - ремонт, технічного обслуговування машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, що зазначене у додатках 3 та 7 до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (КТП 10/0,4 кВ №522 електропостачання виробничих приміщень підприємства в селі Баківці Луцького району по вулиці Перемоги, 8).
Не розроблене Положення про навчання з питань охорони праці в товаристві.
Відсутній журнал перевірки технічного стану транспортних засобів при випуску на лінію.
Не організовано проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки (наземний резервуар 5 м3 для зберігання дизпалива з паливно-розливальною колонкою ).
На зерноскладі не огороджені відкриті передачі (паси) зернонавантажувача ЗМ-2.
Не розроблене Положення про службу охорони праці підприємства, п.1.2 «Типового положення про службу охорони праці» (НПАОП 0.00-4.35-04, зареєстровано в Міністерсті юстиції України 01.12.2004 р. за № 1526/10125)
Не проводяться передрейсовий і післярейсовий огляди.
Відсутній журнал протоколів перевірки знань з електробезпеки.
На виробничій території товариства розташований наземний резервуар 5 м3 для зберігання дизпалива.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.08.2018 507155 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Сироватка Василь Іванович — Інженер з охорони праці
Порушення:
Недоукомплектовані пожежні щити на території підприємства протипожежним інвентарем.
Проводиться складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м. від електроустаткування та під електрощитом.
У дверях використовується звичайне, що при руйнації дає скалок.
На шляхах евакуації використовується горюче оздоблення стін (вагонка на стелі в коридорі)
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Розробити та затвердити інструкції про заходи пожежної безпеки
З працівниками не проведений інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки
Захаращені шляхи евакуації сторонніми матеріалами
Експлуатація кабелів з пошкодженою ізоляцією
Будинки, приміщення та споруди не дообладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «системи протипожежного захисту»
Електророзетки та вимикачі встановленні на горючу основу.
Електрмережа покладена по горючих конструкціях.
Встановлено «глухі» ґрати на вікнах приміщень, де перебувають люди.
Не забезпечена протипожежна відстань від паливозаправного пункту до сусідніх будівель та споруд.
Не внесено змін до ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту
Не розроблена інструкція, щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті.
На дверцятах пожежних шафок відсутній літерний індекс «ПК», порядковий номер крана та номер телефону виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Не проведено технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників
Не встановлений покажчик знаходження пожежних гідрантів з літерним індексом «ПГ» , цифровими значеннями відстаней в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметру трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Не пройдено навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму особою, яка працюють на об’єктах з підвищеною пожежною небезпекою
На шляхах евакуації використовується горюче оздоблення стін
Відсутній наказ про відповідальну особу за системою протипожежного захисту
Застосування саморобних подовжувачів.
Використовуються електронагрівальні прилади за межами спеціально обладнаних приміщень
Не внесені зміни до паспорта потенційно небезпечного об'єкта
Відсутній пожежний щит з протипожежним інвентарем
Не проведено технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів електромережі виконано в скрутку.
Не забезпечено територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета и знаки безопасности».
Відсутні на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі
Електророзетки та вимикачі встановленні на горючу основу.
Провести технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників
Покарання: відсутні
02.08.2018 1055722 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері насінництва та розсадництва;додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Хребтак П В — агроном
Колодійчук В.Є. — директор
Колодійчук В Є — директор
Хребтак П.В. — агроном
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.08.2018 1202709 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Колодійчук В Є — директор
Калинович Р.М. — гол. бухгалтер
Колодійчук В.Є — директор
Калинович Р М — гол. бухгалтер
Порушення:
не ведеться облік, безгосподарне використання води
не призначено відповідальну особу
відсутній дозвіл на викиди
відсутня державна реєстрація
відсутній дозвіл
не здійснюється облік утворених відходів
частина земельних ділянок не використовується, що призвело до забурянення
аорушення водоохоронного режиму
Покарання: відсутні