Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Банкрутство (87) Будівництво (2) Перевірки (5)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ "ПОДІЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ"

#00729020

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.04.2021 2566035 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання суб"єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов"язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сікора Ірина Броніславівна — Головний спеціаліст
Порушення:
при формуванні індивідуальних відомостей про одну застраховану особу за 2006-2007 невірно внесено номер облікової картки платника податків
Покарання: відсутні
09.07.2020 2135851 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Чернівецькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про працю при нарахуванні та виплаті заробітньої плати
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Моргоч Валентина Іванівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Півторан Т.О. — Директор
Півторан Т О — Директор
Порушення:
При звільненні Іванцин С.Є. не проведений розрахунок в день звільнення, чим порушені вимоги ст.116 КЗпПУ
Іванцин С.І. звільнено з роботи з 02.01.2020 року, розрахунок проведений 24.01.2020р., не нараховано середній заробіток за час хатримки виплати розрахункових
Покарання: відсутні
11.12.2019 2043429 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
69 порушень
Предмет перевірки: доручення Прем’єр – міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Чубайко Олена Віталіївна — Директор коледжу ПДАТУ
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об'єктів господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки.
Встановлені глухі ґрати. (Архів, їдальня в головному корпусі, перший поверх ветеринарного корпусу, анатомічне відділення, перший поверх гуртожитків №1 та №2).
Для усіх приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які не позначено на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах.
Легкозаймисті речовини, горючі речовини та матеріали, що мають підвищену вибухопожежну небезпеку зберігаються в невідповідних місцях. (Кабінет № 39 головного корпусу за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Лесі Україники,95).
Своїм розпорядчим документом керівником об’єкта не визначено спеціальні місця для куріння
Черговий в гуртожитку №1 та №2 не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу
Топлення пристроїв опалення здійснюється особою, яка не пройшла протипожежний інструктаж.
Не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів відгалужувальні та з’єднувальні коробки. (Кабінет №39, бібліотека головного корпусу, електрощитова, майстерня в механічному корпусі, кімната завідуючої гуртожитку № 1, аудиторія № 209 в ветеринарному корпусі, майстерня сантехніків, гуртожиток за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Зарванська, 10а).
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами (конструкціями та конструктивними елементами будинків) з горючих матеріалів менше 0.5 м. (Бібліотека в головному корпусі).
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (Заочне відділення, малий конференц-зал, бухгалтерія головного корпусу, перший поверх гуртожитку № 1).
Допускається користування пошкодженою розеткою в приміщенні приготування їжі в будівлі головного корпусу. Горючі матеріали перебувають на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами.(Сінник, котельня в НПЦ).
Допущено захаращення шляхів евакуації. (Заочний відділ головного корпусу, клас «трактори і автомобілі» в електромеханічному корпусі, другий евакуаційний вихід в гуртожитку № 2, коридор загального користування гуртожитку за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Зарванська, 10А).
Головний корпус, механічний корпус, ветеринарний корпус, гуртожитки №1 та № 2, гуртожиток за адресою: вул.Зарванська, 10а, навчальна ферма НПЦ не обладнані системою пожежної сигналізації.
На усіх дверях горищ, електрощитових, підвалів не вказано місця зберігання ключа.
Пожежні щити не забезпечують: захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Будівлі й приміщення не своєчасно очищаються від горючого сміття. (Підвали, складські приміщення гуртожитку №1 та гуртожитку №2, анатомічне відділення, кабінет № 39, підсобне приміщення оркестрової ями, ветеринарний корпус під сходовою клітиною, майстерня сантехніків, критий тік та горище в НПЦ). Терміни очищення не встановлено технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об’єкта.
Водонапірна башта на території НПЦ за адресою: Кам’янець-Подільський район, с. Довжок, вул. Гагаріна,18 знаходиться в неробочому стані.
Електричне обладнання, машини, апарати, прилади, електрощити зі ступенем захисту оболонок менше ІР 44 розміщені на відстані менше 1 м від горючих матеріалів. (Препараторська та електрощитова в механічному корпусі, сінник в НПЦ, майстерня-сантехніків на території головного корпусу).
Допущено до роботи осіб, які не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму та не отримали відповідних кваліфікаційних посвідчень.
На в’їздах (виїздах) навчально-практичного центру (далі НПЦ) за адресою: Кам’янець-Подільський район, с. Довжок, вул. Гагаріна, 18 не встановлені схеми території, в яких потрібно вказати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
На об’єктах не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим, що включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Не надано підчас перевірки журнал очищення димоходів та печей.
Допускається використання саморобних подовжувачів в ангарі для зберігання зерна (НПЦ) та в приміщенні електрощитової в механічному корпусі.
Відстань між калориферами і конструкціями з горючих та важкогорючих матеріалів менше 1,5 м. (Приміщення начальника штабу в ветеринарному корпусі).
На усіх пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Шафи пожежних кран-комплектів не мають отвори для провітрювання . (Головний корпус, механічний корпус, ветеринарний корпус, гуртожитки №1 та № 2).
Орендарі не зареєстрували декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Дверні прорізи електрощитових, виходів на горище не обладнано протипожежними дверима. (Головний корпус, ветеринарний корпус, механічний корпус за адресою: вулиця Лесі Українки, 95; гуртожиток № 1 за адресою: проспект Грушевського, 68а; гуртожиток № 2 за адресою: проспект Грушевського, 70; гуртожиток за адресою: вулиця Зарванська, 10а)
Допущено підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, та їх експлуатацію зі знятими ковпаками (розсіювачами). (Гуртожитки №1, №2 та гуртожиток за адресою: вул. Зарванська, 10а).
Пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів, не укомплектовано згідно норм належності.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що має виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Кабінет № 223 в головному корпусі, електрощитова в механічному корпусі, адміністративна будівля за адресою: с. Довжок, вул. Гагаріна, 18).
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж в гуртожитку за адресою: вул.Зарванська, 10а.
Не відкориговані наявні плани (схеми) евакуації. Не розроблена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Не надано підчас перевірки журнал огляду пристроїв опалення.
На території НПЦ недостатня кількість пожежних щитів.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (Головний корпус, механічний корпус, ветеринарний корпус, гуртожитки №1 та № 2).
Допущено використання тимчасових електромереж. (Гуртожитки №1 та №2, заочний відділ, бібліотека, приміщення інженера з охорони праці в головному корпусі; кабінет завідувача в механічному корпусі; кабінет бухгалтера в адміністративній будівлі за адресою: с. Довжок, вул. Гагаріна, 18).
Допущено влаштування складського приміщення у сходовій клітці. (Перехід з головного корпусу у механічний корпус).
Відстань від печей до горючих матеріалів менше 1 м. (Котельня НПЦ)
Відсутні вогнегасники в комп’ютерному класі ветеринарного корпусу.
На території усіх об’єктів не забезпечено освітлення протипожежного обладнання, входів до будівель.
Не усі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Наявні переносні вогнегасники в НПЦ та приміщенні продажу канцтоварів в гуртожитку № 1 не навішані на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Усі об’єкти, будівлі та приміщення в повній мірі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Гуртожитки №1, №2, гуртожиток за адресою: Зарванська, 10А не обладнані системами керування евакуюванням третього типу.
Працююче населення не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання
Усі працівники на робочих місцях не пройшли інструктажів з питань пожежної безпеки.
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки (Коридори головного корпусу, конференц-зал, малий конференц-зал, їдальня, тренерська спортзалу, лабораторія механічних машин та апаратів, препараторська, кабінет іноземної мови в механічному корпусі).
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту розміщеного на пожежних щитах.
Не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) в будівлях за адресою: с. Довжок, вул. Гагаріна, 18 та в будівлі гуртожитку за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Зарванська, 10А.
Не забезпечено евакуаційним освітленням шляхи евакуації усіх об’єктів
Усі будівлі об’єктів не забезпечено освітленням адресного вказівника.
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
В пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). (Кабінет № 322, кабінет № 39, бібліотека головного корпусу; приміщення лабораторій, кабінет № 302, № 314 в механічному корпусі; гуртожитки № 1, №2 та гуртожиток за адресою вул.Зарванська, 10 а).
Не відкориговано інструкції для кожного приміщення про заходи пожежної безпеки. У цих інструкціях потрібно вказувати: категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та лабораторій); вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; спеціальні місця для куріння та вимоги до них; порядок утримання приміщень, робочих місць; порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин (далі - ЛЗР, ГР), пожежовибухонебезпечних речовин і матеріалів; порядок прибирання робочих місць, збирання, зберігання та видалення горючих відходів, промасленого ганчір’я; порядок утримання та зберігання спецодягу; місця, порядок та норми одночасного зберігання в приміщенні сировини, напівфабрикатів та готової продукції; порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи; заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках та апаратах, які мають підвищену пожежну небезпеку; граничні показання контрольно-вимірювальних приладів, відхилення від яких можуть викликати пожежу або вибух; обов'язки та дії працівників у разі виникнення пожежі.
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівель, приміщень. (другий евакуаційний вихід з приміщення їдальні в головному корпусі та навчально-виробнича клініка ветеринарної медицини в НПЦ).
Усі пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ними діаметру та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентилів. (Головний корпус, механічний корпус, ветеринарний корпус, гуртожитки №1 та № 2).
Зменшено розміри евакуаційних виходів. Встановлено між коридорні перегородки (Другий евакуаційний вихід головного корпусу).
Головний корпус, механічний корпус, ветеринарний корпус не обладнані системами керування евакуюванням третього типу.
Електрощитова в механічному корпусі за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 95 використовується не за призначенням.
Протипожежні відстані захаращено горючим сміттям. (Територія біля майстерні сантехніків за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 95).
Не поштукатурені та не побілені на горищі усі димові труби і стіни, в яких проходять димові канали в гуртожитку за адресою: вул.Зарванська, 10 а.
Не забезпечено відповідними знаками безпеки усі об’єкти, будівлі, приміщення.
Кондиціонери в їдальні не забезпечені автоматичним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів менше 1 метра. (Кабінет № 39, музей, бібліотека в головному корпусі, електрощитова в механічному корпусі. Допущено прокладання електропроводів по горючим основам, без підкладання під них шару негорючого матеріалу, що має виступати з кожного боку проводу не менше ніж на 0,01 метра (оркестрова яма в будівлі головного корпусу; гаражні приміщення, насіннєвий склад, сінник, навчальна ферма, теплиця в НПЦ та підвальне приміщення в гуртожитку за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Зарванська, 10а).
Не проведено випробовування на тиск та витрату води усіх об’єктових пожежних гідрантів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.09.2019 1681561 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка матеріально - технічної бази
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2018 1076819 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні