Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87) Перевірки (2)

БАХМАЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

#00720898

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.09.2020 2167961 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мусієнко Олександр Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області
Ільченко Тарас Валерійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області
Кравченко Юрій Володимирович — начальник Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини
Порушення:
В адміністративно- офісній будівлі та гаражах Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення
У коридорах та актовій залі адміністративно- офісної будівлі Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини електророзетки, вимикачі та перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладення під них суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Дерев’яні елементи горищних покриттів адміністративно-офісної будівлі Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Бахмацька районна державна лікарня ветеринарної медицини не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням
Адміністративно-офісну будівлю Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не обладнано системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації)
У коридорах та актовій залі адміністративно- офісної будівлі Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини проводи (кабелі) прокладені по горючих основах та конструкціях без відокремлення від горючої поверхні шаром негорючого матеріалу, який повинен виступати з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра
Адміністративно-офісну будівлю та гаражі Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не забезпечено первинними засобами пожежогасіння у відповідності до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15 січня 2018 року №25
У коридорах адміністративно-офісної будівлі Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини на шляхах евакуації опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів з невизначеними показниками щодо горючості, займистості, димоутворювальної здатності та токсичності продуктів горіння
Керівник Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
В адміністративно- офісній будівлі та гаражах Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників
Працівники Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання
Адміністративно-офісну будівлю Бахмацької районної державної лікарні ветеринарної медицини не захищено від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Покарання: відсутні
02.07.2018 1162358 Державна служба України з питань праці Проведено
46 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки
Учасники:
Порушення:
Працівники не забезпечені в повному обсязі спецодягом та іншими засобами індивідуального захисту. Не ведеться облік видачі спеціального одягу в особистих картках обліку спеціального одягу, що є порушенням п. 4.10 додаток 1 НПАОП 0.00-4.01-08 „Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту.”
Виробничі відходи, сміття, непридатні деталі, вузли і агрегати своєчасно не прибираються і накопичуються не на спеціально відведених площадках, що є порушенням п. 1.9 зозділу III Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12.
Ворота необладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття чи відкриття, що є порушенням п. 7.3 розділу III НПАОП 0.00-1.62-12. «Правила охорони праці на автомобільному транспорті»
Працівникам, які виконують роботи, що потребують професійного добору, не проходять щорічне спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно- правових актів з охорони праці (п. 4.1 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12.-05).
Не розроблені білети для проведення перевірки знань 3 питань охорони праці для працівників які виконують роботи підвищеної небезпеки (и. 3.13 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Не затверджений перелік інструкцій у керівників структурних відділень (п. 5 розділ V Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
В частині інструкцій з охорони праці відсутні відомості про небезпечні, неправильні методи та прийоми праці, які заборонено застосовувати (п. 4 розділ II Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
Тупикова оглядова канава в автогаражі не обладнана стаціонарними колесовідбійними пристроями для коліс транспортного засобу, що є порушенням п. 5.18 розділу III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті»
Не розроблені та затверджені з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків працівників навчальні плани та програми для проведення щорічного спеціального навчання працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки (п. 4.3 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
На в’їзді до території підприємства відсутній схематичний план (схема руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо), що є порушенням п. 1.8 розділу XIII НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті»
Перелік робіт з підвищеною небезпекою, для виконання яких потрібне попереднє спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці потребує доповнення, оскільки до нього не внесено всі роботи підвищеної небезпеки, які наявні на підприємстві (Перелік робіт з підвищеною небезпекою, наказ № 15 від 26.01.2005 р. НПАОП 0.00-2.01- 05).
В лікарні не проводиться вибракування інструменту та пристроїв, що є порушенням п. 1.11 розділу VIII НПАОП 0.00-1.62-12 „Правила охорони праці на автомобільному транспорті.”
Не проведено випробування та вимірювання опору ізоляції проводів, кабелів і заземлюючих пристроїв, що є порушенням п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 „Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів”.
інструкції з охорони праці потребують доопрацювання в зозділі „Загальні положення” - відсутня інформація про іерелік видів спецодягу, взуття та інші засоби н диві дуального захисту (п. 4 розділ II Типового положення іро розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15- ?8).
Драбині не проведено випробування статистичним навантаженням в відповідні терміни, що є порушенням п 7.27 розділу IV НПАОП 0.00-1-1.71-13 „ Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.”
Журнал реєстрації вступного інструктажу ведеться з порушеннями вимог: не вказується вік особи яку інструктують (п. 6.3 Додаток 5 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Не розроблені всі необхідні інструкції для видів робіт, які наявні в підрозділі. Відсутня інструкція з охорони праці при роботі на газонокосарці (пп. 1, 2, 4 розділ IV Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
Допуск до самостійної роботи після проведення стажування не оформлюється наказом (розпорядженням) (п. 7.9 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12- 05).
Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці потребує доопрацювання з урахуванням виду діяльності закладу (п. 3.2 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Посадові особи (завідуючі відділень) не пройшли перевірку знань з питань охорони праці (п. 5.1 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Працівникам, що виконують роботи підвищеної небезпеки не проведена щорічна перевірка знань з питань охорони праці (п. 3.10 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Не проведено вступний інструктаж працівникам іншої організації які виконували роботи для закладу (п. 6.3 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Не затверджений перелік інструкцій з охорони праці 'п. 5 розділ V Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
Інструкції з охорони праці не вивішені на робочих місцях автотранспортної дільниці , що є порушенням п.2 Розділ V НПАОП 0.00-4.15-98 «Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не проводяться інструктажі з надання першої медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дій при виникненні аварійних ситуацій (п. 6.1 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Допуск до стажування не оформлюється наказом з визначенням тривалості стажування та вказанням, прізвища, відповідального за проведення стажування (п. 7.3 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Начальник лікарні не забезпечив належну організацію здійснення інструктажів, навчання та перевірки знань працівників з питань охорони праці (п. 3.18 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
На дні (підлозі) оглядової канави відсутні міцні дерев’яні решітки (трапи), що є порушенням п. 5.14 розділу III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті»
При прийманні на роботу працівники не інформуються під розписку про наявність на їх робочому місці небезпечних та шкідливих виробничих факторів (стаття 5 Закону України «Про охорону праці» № 2694).
Лікарня не забезпечена в достатній кількості електротехнічними працівниками, що є порушенням п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Програма навчання з питань охорони праці посадових осіб потребує доопрацювання (доповнення) (не розроблені всі відповідні розділи) (п. 5.1 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Перелік професій працівників, які повинні проходити стажування потребує доопрацювання (п. 7.4 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Положення про службу з охорони праці потребує доопрацювання з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності (п. 1.2 Типового положення про службу охорони праці. НПАОП 0.00-4.12-04).
В наказах про прийняття працівників на роботу відсутні записи про проведення вступного інструктажу (п. 6.3 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці. НПАОП 0.00-4.12-05).
Програма проведення вступного інструктажу потребує доопрацювання з урахуванням специфіки виробництва та у зв’язку зі змінами в нормативних документах з охорони праці (п. 6.3 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Не забезпечений своєчасний перегляд інструкцій з охорони праці (п. 1 розділ VI Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці (п. 3 розділ V (додаток 5) Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
В закладі не проводяться первинні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням п.6.4 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці (п. 1 гюзділ V (додаток 4) Положення про розробку інструкцій з охорони праці НПАОП 0.00-4.15-98).
Завгосп не пройшла навчання і перевірку знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог п. 5.1 НПАОП 0.00- 4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі не проводяться повторні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням п.6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Не проведено працівникам первинний інструктаж з питань охорони праці (п. 6.4 Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Керівником лікарні не розроблено та не затверджено Положення про енергетичну службу, що є порушенням п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Працівники, які виконують роботи, що потребують професійного добору (водії автотранспортних засобів), не проходять спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, що є порушенням п. 4.1 НПАОП 0.00-4.12.-05 „Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці
Програма навчання з питань охорони праці посадових осіб потребує доповнення (не розроблені всі відповідні розділи) (п. 5.1 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05).
Відсутній «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників», що є порушенням п. 6.7.36 Додаток 6 НПАОП 0.00-1.21-98 „Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів”
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом