Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Перевірки (11)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЗАВОД ТАРОПАКУВАЛЬНИХ ВИРОБІВ "ДУНАЙ-ПАК"

#00383716

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.08.2022 2980937 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.08.2022 3046364 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.02.2021 2362787 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
цех
68600, Одеська обл., м. Ізмаїл, Аеродромне Шосе, буд. 2Б
Учасники:
Павленко О О — директор
Манчук Федір Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Ізмаїльського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області
Павленко О.О. — директор
Порушення:
Електророзетки, вимикачі в приміщеннях встановлено на основи з горючих матеріалів.
Не визначено керівником обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Приміщення не забезпечені вогнегасниками відповідно до «Правил експлуатації та типових норм вогнегасників» затверджених наказом МВС № 25 від 15.01.2018 року.
Не забезпечено всі виробничі, службові та адміністративні приміщення радіо трансляційними точками (радіоприймачами відповідного діапазону) для гарантованого приймання програм державного радіомовлення та інформації з питань цивільного захисту.
Для приміщень складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної безпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Елетрообладнання спеціальних установок»(далі- НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
З’єднання, відгалужування та окінцювання жил проводів в приміщеннях не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Не розроблено паспорт ПНО.
Не забезпечені працівники підприємства, працівників об'єктових формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами радіаційного та хімічного захисту.
Особи керівного складу та фахівці суб’єкту господарювання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Лінії живлення побутових кондиціонерів, не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту.
Коридори, та інші шляхи евакуації з приміщень не обладнані евакуаційним освітленням, згідно вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Не розроблено ідентифікацію на визначення ПНО
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. У працівників охорони відсутній список посадових осіб об’єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
В службових приміщеннях допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Не розроблено ідентифікацію на визначення ОПН
Відповідальна особа за пожежну безпеку та працівники не пройшла спеціальне навчання (пожежно-технічного мінімуму) з отриманням відповідного посвідчення згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Відсутні акти замірів опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Будівлі не захищені блискавко захистом згідно вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Електрощити, групові електрощитки в приміщеннях не оснащені в повному обсязі схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не встановлений на об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим, який включає:  порядок утримання шляхів евакуації;  визначення спеціальних місць для куріння;  порядок застосування відкритого вогню;  порядок використання побутових нагрівальних приладів;  порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт;  правила проїзду та стоянки транспортних засобів;  порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи;  порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення;  порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту;  порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання;  порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки. Працівники об’єкта мають бути ознайомлені з цими вимогами на інструктажах або під час проходження пожежно-технічного мінімуму.
Відсутній на об’єкті підвищеної небезпеки матеріальний резерв.
Не оновлені плани евакуації на випадок виникнення пожежі.
Територію об'єкта, будівлі, споруди, приміщення не забезпечені в повному обсязі відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Дерев`яні конструкції горищних приміщень не оброблені вогнезахисним розчином.
Відсутні декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки у орендаторів, які використовують об’єкти нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) суб’єкту господарювання. Початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснюється суб’єктом господарювання на підставі поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі - декларація), а для суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику - також за наявності позитивного висновку за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта чи приміщення (далі - оцінка протипожежного стану).
З працівниками підприємства не проводяться інструктажі з питань пожежної безпеки (далі – протипожежні інструктажі).
Допускається здача в оренду приміщень без подання ними декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не розроблено план локалізації та ліквідації аварій.
Не розроблені та не затверджено положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки на об'єкті, здійснення постійного контролю за їх дотриманням. Розмістити інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії на видних місцях.
До роботи допускаються особи, які не пройшли протипожежні інструктажі.
В приміщеннях допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровід, використання світильників з лампами без захисного суцільного скла (ковпаків).
В приміщеннях з’єднувальні коробки електродротів не закриті кришками з негорючих матеріалів.
Не встановлено покажчик розташування пожежного гідранта, не вказано відстань в метрах від покажчика до ПГ, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.11.2020 2428804 Додержання законодавства про працю Ізмаїльська міська рада (відділ праці) Одеської області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: захід контролю у формі інспекційного відвідування
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.07.2020 2136696 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Павленко Олена Олександрівна — Директор ПрАТ "ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ ЗАВОД ТАРОПАКУВАЛЬНИХ ВИРОБІВ "ДУНАЙ-ПАК"
Ротань Іван Васильович — головний державний інспектор Ізмаїльського відділу нагляду в промисловості
Надельниченко Олександр Сергійович — головний державний інспектор Ізмаїльського відділу нагляду в промисловості
Бачурський Володимир Костянтинович — головний державний інспектор Ізмаїльського відділу нагляду в промисловості
Тіщенко Олег Вікторович — начальник Ізмаїльського відділу нагляду в промисловості Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Суб’єктом господарювання ПАТ ІЗТУІ "Дунай-пак" не проведено ідентифікація об’єктів систем газопостачання щодо кількості порогової маси небезпечних речовин
Виконуються роботи в електроустановках без випробуваних атестованою електролабораторією захисних засобів згідно нормам комплектації (в наявності тільки один): - покажчик напруги до 1000 В – 1 шт.
Не проведено черговий технічний огляд спеціалізованою організацією електрообладнання напругою понад 1000В з наданням відповідної документації а саме: - силовий трансформатор №1 та №2 типу МТФ, потужністю 630 кВА ЗТП 6/0,4 кВ №227А; - енергетичне обладнання комірки типу КСО-366, розподільчого пристрою напругою 6 кВ ЗТП 6/0,4 кВ №227А
Встановленим порядком не складено паспорт ШГРП, в який необхідно вносити результати чергового технічного обслуговування, ремонту обладнання ШГРП, що пов’язані із заміною деталей і вузлів
Встановленим порядком, робочий персонал ПАТ ІЗТУІ "Дунай-пак", що задіяний для виконання газонебезпечних робіт при експлуатації печі TYG-44, не пройшов щорічне спеціальне навчання і перевірку знань нормативних актів з питань охорони праці
Дизельний навантажувач «Тойота» Д-1691 (6212) 3т, Електронавантажувач «Балканкар» ЕВ-687 (7016) 2т, Дизельний навантажувач «Тойота» Д-131661 (7035) 1,5т, Автонавантажувач ЛЗА 40814 (459) 5т та навантажувач акумуляторний «Балканкар» ЕВ-687 (452) 1т не пройшли реєстрацію в органах Держпраці у встановленому законом порядку
Не здійснене санітарно-гігієнічне обстеження (для визначення відповідності ефективності діючої в ньому вентиляції вимогам санітарних норм) приміщень цеху лакування металевих виробів (де встановлена піч TYG-44) та інших цехів, з відбором проб повітря і визначенням в ньому змісту виробничих шкідливих, шляхом залучення спеціалізованих організацій
Не надані данні про перевірку стаціонарних сигналізаторів загазованості на спрацювання необхідно яке необхідно здійснювати відповідно до вимог документації з експлуатації заводу-виробника
Не проведено встановленим порядком експертне обстеження системи газопостачання природним газом ПАТ ІЗТУІ "Дунай-пак" (у складі: частин зовнішнього надземного (середнього тиску) та внутрішнього (низького тиску) газопроводів природного газу, ШГРП, газовикористовуючого обладнання - печі TYG-44), яке повинне проводиться у разі закінчення граничного строку експлуатації даного устаткування
Встановленим порядком не розроблена проектна документація на встановлене технологічне обладнання для виробництва
Роботодавець не забезпечив контроль вмісту у повітрі робочої зони шкідливих і вибухонебезпечних речовин повинен здійснюватися працівниками санітарної лабораторії за графіком, затвердженим роботодавцем відповідно до ГОСТ 12.1.005-88
Здійснюється експлуатація компресора (б/н) в приміщенні боксу для ремонту автотранспорту, з манометром якому не проведено перевірку встановленим порядком
Не складені графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об’єктів систем газопостачання, що повинні бути затверджені посадовою особою підприємства - власника об’єктів системи газопостачання
Відсутня інформація про проведення обслуговування запірної арматуру (потрібно не рідше ніж один раз на рік), а також інформація про її ремонт
Виконуються роботи в електроустановках без випробуваних атестованою електролабораторією засобів згідно нормам комплектації (в наявності тільки один): - запобіжний монтерський пояс – 1шт.
На підприємстві не призначена відповідальна особа за справний стан та безпечну експлуатацію технологічних транспортних засобів
Не проведено періодична перевірка знань персоналу, який обслуговує посудини
Дизельний навантажувач «Тойота» Д-1691 (6212) 3т, Електронавантажувач «Балканкар» ЕВ-687 (7016) 2т, Дизельний навантажувач «Тойота» Д-131661 (7035) 1,5т, Автонавантажувач ЛЗА 40814 (459) 5т та навантажувач акумуляторний «Балканкар» ЕВ-687 (452) 1т не пройшли обов’язковий періодичний технічний огляд у встановленому законодавством порядку
Відповідно до статті 17 Закону України "Про охорону праці" (2694-12) роботодавець не забезпечив організацію проведення попереднього (під час працевлаштування) і періодичного (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці
Не проведено встановленим порядком експертне обстеження Дизельного навантажувача «Тойота» Д-1691 (6212) 3т, Електронавантажувача «Балканкар» ЕВ-687 (7016) 2т, Дизельного навантажувача «Тойота» Д-131661 (7035) 1,5т, Автонавантажувача ЛЗА 40814 (459) 5т та навантажувача акумуляторного «Балканкар» ЕВ-687 (452) 1т, що повинне проводиться у разі закінчення граничного строку експлуатації даного устаткування відповідно до «Положення з визначення граничного строку експлуатації (призначеного терміну служби), періодичності проведення експертного обстеження (технічного діагностування) та технічних оглядів великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів» від 11.03.2014р.
Не в повному обсязі складені експлуатаційні паспорти на розподільні газопроводи та споруди на них. У паспорті повинно бути зазначено основні технічні характеристики об’єктів систем газопостачання, а також дані про їх ремонт, реконструкцію, заміну обладнання тощо
Встановленим порядком на газифікований об’єкт власником газових мереж не складений в повному обсязі паспорт на газове господарство (цех, ділянку, котельню, установку, що використовує газ). У паспорті необхідно зазначати всі зміни, які вносяться до системи газового господарства, з додаванням відповідних схем
Під час експлуатації ШГРП встановленим порядком не здійснюється технічний огляд, регулювання обладнання, технічне обслуговування та поточний ремонт
Технічний стан газопроводів (надземних, та ввідних) і споруд на них систематично не контролюється власником шляхом проведення комплексного технічного огляду (обходу) газопроводів, технічного обстеження
Ззовні ШГРП на видному місці не встановлено попереджувальний напис - "Вогненебезпечно. Газ."
Суб’єктом господарської діяльності не проведено встановленим порядком ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки (спиртосховища ємністю 300т)
Допуск персоналу до самостійного обслуговування посудин не оформлений наказом або розпорядженням по підрозділу
Не здійснюється контрольний огляд газового господарства підприємства, який повинен проводитися не рідше ніж два рази на рік. За результатами контрольного огляду газового господарства повинен складатися акт
Встановленим порядком не проведено технічний огляд та технічне обстеження, оцінка та паспортизація технічного стану об’єктів систем газопостачання природним газом ПАТ ІЗТУІ "Дунай-пак", щодо визначення можливості подальшої експлуатації газопроводів, відповідно до вимог «Порядку технічного огляду, обстеження, оцінки та паспортизації технічного стану, здійснення запобіжних заходів для безаварійного експлуатування систем газопостачання», затвердженого наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 24 жовтня 2011 року № 640, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 21 листопада 2011 року за № 1326/20064
На виконання газонебезпечних робіт в системах газопостачання підприємства не видається наряд-допуск, в якому повинні передбачатися основні заходи безпеки виконання цих робіт
Не заведено журнал обслуговування вентиляційних установок
Не надані акти про перевірку і прочищення газоходів, у яких зазначається відсутність засмічення, відокремленість, герметичність, справність оголовків димоходів (не рідше ніж один раз на 12 місяців)
Встановленим порядком не розроблений план локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання підприємства
ПрАТ «Ізмаїльський завод таропакувальних виробів «Дунай-Пак» не отримано встановленим порядком дозвіл від органів Держпраці на продовження експлуатації машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки відповідно до Додатку 3 Постанови КМУ від 26.10.2011р. №1107 зі змінами від 03.03.2020р на підставі постанови КМУ №207: - експлуатацію лінійних систем газопостачання природним газом (газопроводи середнього та низького тиску), споруди на них - ШГРП, а також газовикористовуючого обладнання печі TYG-44 та інші. (згідно пункту 1, Додатка 3)
Не здійснюється систематичний контроль за відповідністю нормативних актів підприємства вимогам діючого законодавства. Не забезпечений періодичний перегляд, своєчасне внесення змін, тощо
Не проведено черговий технічний огляд спеціалізованою організацією електрообладнання напругою понад 1000В з наданням відповідної документації а саме: - силовий трансформатор №1 та №2 типу ТС, потужністю 320 кВА ЗТП №227; - енергетичне обладнання комірки типу КСО-366, розподільчого пристрою напругою 6 кВ ЗТП №227
Не погоджені технічні умови та інші документи на засоби виробництва і технологічні процеси з органами Держпраці
ПрАТ «Ізмаїльський завод таропакувальних виробів «Дунай-Пак» не отримано встановленим порядком дозвіл від органів Держпраці на продовження виконання робіт підвищеної небезпеки згідно Додатку 2 Постанови КМУ від 26.10.2011р. №1107 зі змінами від 03.03.2020р згідно постанови КМУ №207: -Газонебезпечні роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних зонах згідно (пункт 4, Додатка 2)
Виконуються роботи в електроустановках без випробуваних атестованою електролабораторією захисних засобів згідно нормам комплектації (в наявності тільки одна пара): - діелектричні рукавички – 1 пар.
Наказом по підприємству не визначена уповноважена особа з числа керівників чи інженерно-технічних працівників, яка має право видавати наряди-допуски
Не розроблений та не затверджений перелік робіт з підвищеною небезпекою відповідно до вимого Переліку робіт підвищеною небезпекою, затвердженого наказом Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26.01.2005р. № 15, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 15.02.2005р. за № 232/10512, та перелік робіт, виконання яких потребує професійного добору, відповідно до вимог Переліку робіт, де є потреба в професійному доборі, затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України, Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 23.09.1994р. № 263/121, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.01.1995р. за № 18/554, для проведення яких працівникам необхідно пройти спеціальне навчання і щорічну перевірку знань з питань охорони праці
Не здійснюється технічне обслуговування і ремонт газопроводів і газового обладнання у строки, що зазначені в паспортах або інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, апаратів з урахуванням місцевих умов експлуатації установці печі TYG-44, що використовують газ. Технічне обслуговування необхідно здійснювати не рідше ніж один раз на місяць, а поточний ремонт - не рідше ніж один раз на 6 місяців
Не складені паспорта на технологічні транспортні засоби Дизельний навантажувач «Тойота» Д-1691 (6212) 3т, Електронавантажувач «Балканкар» ЕВ-687 (7016) 2т, Дизельний навантажувач «Тойота» Д-131661 (7035) 1,5т, Автонавантажувач ЛЗА 40814 (459) 5т та навантажувач акумуляторний «Балканкар» ЕВ-687 (452) 1т.
На газопроводах підприємства не позначено напрямку потоку газу
Відповідною службою підприємства: - не розроблені інструкції з експлуатації вентиляційних пристроїв для кожного відокремленого виробничого приміщення цеху лакування металевих виробів (де встановлена піч TYG-44) та інших цехів; - не здійснюється перевірка відповідності фактичної продуктивності вентиляційних установок проектними даними; - не складені паспорти на кожну вентиляційну установку за відповідною формою
Не здійснені роботи з перевірки і прочищення газоходів печі TYG-44, що повинне проводитись не рідше ніж одного разу на рік. Результати повинне оформляються актом, у якому зазначається відсутність засмічення, відокремленість, герметичність, справність оголовків димоходів
Перевірка дії запобіжних клапанів в процесі експлуатації не проводяться періодично, не фіксується в журналі
Встановленим порядком не складена декларація відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки відповідно до додатків 6, 7 Постанови КМУ від 26.10.2011г. № 1107 зі змінами від 03.03.2020 на підставі Постанови КМУ № 207
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.07.2020 2135016 Додержання законодавства про працю Ізмаїльська міська рада (відділ праці) Одеської області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: інспекційне відвідування
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Учасники:
Степаненко Світлана Анатоліївна — головний спеціаліст-інспектор праці відділу праці управління праці та соціального захисту населення Ізмаїльської міської ради
Мелникова Валентина Степанівна — головний спеціаліст-інспектор праці відділу праці управління праці та соціального захисту населення Ізмаїльської міської ради
Порушення:
фактичні обставини виявлені в акті та приписі інспекційного відвідування
Покарання: відсутні
01.08.2019 1657957 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 506797 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не функціонує
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 1156371 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Порушення:
порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці
Покарання: відсутні
12.03.2018 1375582 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція в Одеській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Проценко Р К — член наглядової ради
Проценко Р.К. — член наглядової ради
Порушення:
відсутній журнал первинного поточного обліку відходів
не здійснюються заходи щодо здійснення контролю за дотриманням затверджених нормативів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.03.2018 1345946 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція в Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства у частині виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
не виконання припису
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом