Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (18)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ"

#00380267

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.09.2022 2961510 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері геологічного вивчення надр та раціонального і ефективного використання надр України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.07.2021 2200895 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері геологічного вивчення надр та раціонального і ефективного використання надр України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.07.2021 2335817 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Цех № 3 «Херсонський хлібокомбінат» (Херсонська область)
73003, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Ладичука, 146
Цех № 2 «Херсонський хлібокомбінат» (Херсонська область)
73003, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. 16 Східна, 45
Цех № 1 ПрАТ "Херсонський Хлібокомбінат"
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Гімназична, 30
Учасники:
Малюжець Дмитро Олегович — Головний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту ХРУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Кравець Олексій Миколайович — інженер з охорони праці
Демкович Ігор Ігорович — Провідний інспектор ВЗНС ХРУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Стець Сергій Миколайович — головний інженер ПрАТ "Херсонський хлібокомбінат" Цех №3
Дуров Сергій Борисович — Голова правління ПрАТ "Херсонський хлібокомбінат"
Порушення:
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не закрито відгалужувальні та з’єднувальні коробки кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів в приміщенні електрощитової.
Не вивішено на видимих місцях в кожному приміщенні інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допускається захаращування шляхів евакуації сторонніми предметами, різними матеріалами першого поверху адміністративної будівлі.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях: цеху та компресорної.
Не укомплектовано пожежні щити, які розташовані на території об’єкта. На пожежних щитах не вказано їх порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно – рятувальних підрозділів.
Допускається використання тимчасових електричних мереж в приміщенні цеху, майстернях та адміністративному корпусі.
Сходові клітки, внутрішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не проведено вогневі випробування оздоблювального матеріалу стелі (Армстронг) для визначення групи за показником пожежної небезпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку відсутні вказівні після літерного індексу «ПК» порядкові номери крана та номер виклику пожежно-рятувального підрозділу.
В приміщенні адміністративної будівлі допускається часткове облицювання горючим матеріалом (вагонка), шляхів евакуації (стіни).
Складське приміщення у приміщенні магазину не відокремлено від торговельного залу сертифікованим протипожежними дверима.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування та утримувати доступ для їх використання.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівель та споруд не утримуються справними та пофарбованими.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кранів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не забезпечено територію підприємства буксирними тросами і штангами з розрахунку не менш як 1 трос (штанга) на 10 одиниць техніки.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівель та споруд не утримуються справними та пофарбованими.
Не обладнано приміщення цеху № 3 системами протипожежного захисту, а саме: системою протипожежної сигналізації (усі приміщення типу 2, приміщення площею більше 500 м² типу 1 та системою передавання тривожних сповіщень (тип 2).
В приміщенні адміністративної будівлі, пропускного пункту не проведено технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників)
Горючі конструктивні елементи горищних приміщень адміністративної будівлі та пропускного пункту не оброблені вогнезахисним розчином.
Не оснащено групові електрощитки схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту.
Приміщення адміністративної будівлі, пропускного пункту, складу, магазину не обладнані системою протипожежного захисту.
Не вивішено на видимих місцях у всіх приміщеннях об’єкта інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Пожежні кран комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду без їх розкривання.
Не надано відомості щодо матеріалів які застосовуються для облицювання стелі в адміністративно-виробничій будівлі до їх показників пожежної небезпеки.
Допускається опорядження (облицювання) стін з матеріалів з вищою пожежною небезпекою у коридорі третього поверху адміністративної будівлі.
Не укомплектовано пожежний кран на першому поверсі пожежними рукавами та стволами (однакового діаметру з’єднувальними головками), кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не здійснено перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої скласти акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення), не менше одного разу на рік комісією господарчого органу.
В приміщенні складу біля холодильної камери допускається часткове облицювання горючим матеріалом (плити ЮСБ), шляхів евакуації (стеля).
В приміщенні адміністративної будівлі допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі (саморобний подовжувач).
Не очищено приміщення ремонтних боксів від горючого сміття та відходів виробництва.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту в приміщеннях цеху та адміністративного корпусу.
Допускається розміщення під електроустаткуванням та електрощитами горючих матеріалів на відстані менше ніж 1 м в приміщеннях цеху.
В приміщенні адміністративної будівлі у кабінетах № 6, 7, 8, 10, 15, 23 допускається підключення побутових кондиціонерів без автономного пристрою електричного захисту.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях: експедиції та адміністративному корпусі.
Не забезпечено територію підприємства буксирними тросами і штангами з розрахунку не менш як 1 трос (штанга) на 10 одиниць техніки.
Не проведено випробування на тиск та витрату води працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік з оформленням акта.
Для склад-ангару не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", яку необхідно позначати на вхідних дверях.
В приміщенні адміністративної будівлі допускається встановлення електророзеток та вмикачів (в кабінеті інженера з охорони праці, приймальні та кабінеті № 6) на горючих основах.
Не проведено перевірку захисту будівлі об’єкта, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не заповнено отвір в протипожежній перешкоді, яка відокремлює приміщення електрощитової від інших приміщень, протипожежними дверима.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Керівник (відповідальна особа за протипожежний стан об’єкту) не пройшла навчання з питань пожежної безпеки.
Посадові особи та працівники кооперативу не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не розроблено та не вивішено на видимих місцях у всіх приміщеннях об’єкта інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Приміщення в якому встановлено приймально-контрольній прилад системи протипожежного захисту не забезпечено аварійним освітленням безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.12.2020 2511872 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства про працю
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дуров Сергій Борисович — голова правління
Шевцова Світлана Петрівна — Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці
Порушення:
Звільненому працівнику Морозову О.В. середній заробіток за час затримки по день фактичного розрахунку не нараховувався та не виплачувався.
При звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства не провадиться в день звільнення.
Власник не повідомляє працівників про дату початку відпустки не пізніше, як за два тижні.
При припиненні трудового договору працівнику не виплачено вихідну допомогу.
Виплата заробітної плати не проводиться два рази на місяць.
Компенсація працівникам втрати частини заробітної плати у зв'язку із порушенням строків її виплати підприємством не проводиться.
Власник в день звільнення працівника не видав йому належно оформлену трудову книжку.
Покарання: відсутні
26.08.2020 2151492 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дуров Сергій Борисович — голова правління
Панченко Анжела Павлівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Зембровська Неля Іванівна — в.о. головного бухгалтера
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
04.05.2020 1941750 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері геологічного вивчення надр та раціонального і ефективного використання надр України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1711163 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЦЕХ № 2 ТА ЦЕХ№ 3 ХЛІБЗАВОДИ
73005, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Ладичука, 146, Вул 23 Східна, Б/Н
Цех № 2 «Херсонський хлібокомбінат» (Херсонська область)
73003, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. 16 Східна, 45
магазин хлібопродуктів
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Пр. Святих Кирила Та Мефодія, 23
Цех № 3 «Херсонський хлібокомбінат» (Херсонська область)
73003, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Ладичука, 146
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.11.2019 2054922 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Дуров С — керівник
Степанов П Г — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Неводова Л. — еколог
Неводова Л — еколог
Чорнозуб М. — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Степанов П.Г. — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Дуров С. — керівник
Чорнозуб М — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Порушення:
Облік відходів ведеться не в повному обсязі
Встановлено змішування відходів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.11.2019 2055004 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Чорнозуб М. — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Чорнозуб М — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Степанов П.Г. — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Степанов П Г — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Порушення:
Облік відходів ведеться не в повному обсязі
Встановлено змішування відходів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.06.2019 1471914 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: у суб'єкта господарювання змінився ступінь ризику, чим змінилася періодичність проведення планового заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
магазин хлібопродуктів
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Пр. Святих Кирила Та Мефодія, 23
ЦЕХ № 2 ТА ЦЕХ№ 3 ХЛІБЗАВОДИ
73005, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, вул. Ладичука, 146, Вул 23 Східна, Б/Н
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.06.2019 1566169 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Дуров С.Б. — голова правління
Дуров С Б — голова правління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.01.2019 1375787 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 1209146 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення:
Первинний облік щодо придбаних мастил (олив), їх використання, подальшого поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) та подання щокварталу до 10 числа наступного місяця до Держекоінспекції інформації про стан поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) не здійснюється
Журнал первинного обліку відходів за встановленою формою 1-ВТ ведеться не в повному обсязі | п. "г" ст. 17 Закону України "Про відходи";
Встановлено змішування відходів
У дозволі на викиди зазначені не всі джерела викидів | ч.5,6 ст.11 ЗУ "Про охорону атмосферного повітря"
Виявлено сліди спалювання побутових та промислових відходів | ст 17 ЗУ "Про відходи"
Зона санітарної охорони огороджена частково
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.12.2018 506743 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Меркулов Сергій Ігорович — директор виконавчий цех № 2
Пруткевич Антон Павлович — директор виконавчий цех № 3
Порушення:
Не обладнано приміщення цеху № 3 системами протипожежного захисту, а саме: системою протипожежної сигналізації (усі приміщення типу 2, приміщення площею більше 500 м² типу 1 та системою передавання тривожних сповіщень (тип 2).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.03.2018 1349615 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Дуров С Б — Голова правління
Богданов К С — заступник голови правління з юридичних питань
Дуров С.Б. — Голова правління
Богданов К.С. — заступник голови правління з юридичних питань
Порушення:
Не здійснюється первинний облік щодо придбаних матсил (олив), їх використання, подальшого поводження з відпрацьованими мастилами (оливами)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2018 1355857 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка усунення порушень вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною зазначених у приписі № 54-072 від «02» жовтня 2018року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Дурова-Журавльова Аліна Володимирівна — заст. Голови правління з юридичних питань
Порушення:
: порушення нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною зафіксовані в Приписі № 54-072 від «02» жовтня 2017 року усунені у повному обсязі
Покарання: відсутні
01.02.2018 1355473 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Стець С М — головний інженер
Андрєєв А.А. — головний механік
Дурова-Журавльова А В — Заступник голови правління з юридичних питань
Дурова-Журавльова А.В — Заступник голови правління з юридичних питань
Андрєєв А А — головний механік
Стець С.М — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.01.2018 1354978 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пупенко Євген Миколайович — : інженер-механік цеха №2
Порушення:
вимоги приписів від 02.10.2017 р. №24-069, №25-069 виконано
Покарання: відсутні