Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (12)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ГРОНО-ТЕКС"

#00309134

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2022 3045722 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2022 3080801 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
швейна фабрика
90300, Закарпатська обл., Берегівський р-н, м. Виноградів, вул. Миру, буд. 13;
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2021 2361533 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України від 17.03.2020р. № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби COVID-19»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПрАТ “Гроно-Тех”
90300, Закарпатська обл., м. Виноградів, вул. Миру, 13
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.11.2020 2435113 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Закарпатській області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Добоні І І — Заступник начальника ВЗНС Берегівського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області підполковник служби ЦЗ
Добоні І.І. — Заступник начальника ВЗНС Берегівського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області підполковник служби ЦЗ
Порушення:
Не забезпечено експлуатацію та технічне обслуговування (перезарядку) наявних вогнегасників у відповідності до Правил експлуатації вогнегасників.
Не розроблено план евакуації працівників з врахуванням визначених місцевими органами влади збірних евакуаційних пунктів та місць евакуації.
Допускається паління на території.
Пожежні щити (стенди) не виконані такими, щоби забезпечували: - захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання сторонніми особами не за призначенням; - зручність та оперативність зняття (витягання) закріплених на щиті (стенді) комплектуючих виробів
Не всі евакуаційні шляхи і виходи утримуются вільними.
Територію підприємства не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням.
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту органів дихання відповідно до номенклатури засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норм забезпечення.
Пожежні кран-комплекти не обслуговуються та не перевіряються на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів.
Керівнику, відповідальні за пожежну безпеку не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
На території відсутні пожежні щити.
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання у сфері цивільного захисту.
Допускається використання тимчасових електромереж
Не проведено ревізію та ремонт системи блискавкозахисту.
Територія споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Не проведено дообладнання автоматичною пожежною сигналізацією у медичному приміщенні та ательє.
Не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не влаштовано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що має бути частиною приміщення загального користування
Не забезпечено наявність плануючих документів у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки у частині, що стосується підприємств.
Допускається до роботи особи, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірки знань з питань пожежної безпеки, забороняється.
Дерев’яні конструкції всіх горищних приміщень виробничих та адміністративних корпусів, не оброблені вогнетривким розчином.
Не відкориговано графік проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів в розподільчих коробках у всіх приміщеннях, не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Наявне пожежне водоймище на території знаходиться в несправному стані.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.09.2020 2155311 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Закарпатській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: у зв'язку з перевіркою достовірності відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування по застрахованих особах.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Євчак Іван Іванович — Заступник начальника відділу КПР №2 управління КПР Головного управління ПФУ в Закарпатській області
Порушення:
Подання недостовірних індивідуальних відомостей по застрахованій особі з неправильним реєстраційним номером облікової картки платника податків Сакалош Аллі Іванівній, за період з 01.01.2000року по 29.03.2002 року. Згідно відомостей по нарахуванню зарплати встановлено неподання відомостей про застрахованих осіб на гр. Вакуліну Єву Василівну, за період з 01.01.2001 року по 31.12.2001 року та на гр. Химинець Василя Михайловича, за період 01.01.2000 року по 31.12.2000 року.
Покарання: відсутні
14.07.2020 1827494 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Попович Юрій Петрович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об`єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області
Ковач Іван Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв"язку Ковач Іван Іванович
Порушення:
В цеху другого поверху на 4.х універсальних машинах MINER-VA інв. №№3442. 3871. STINES 4915. та петельній машині DJURKOP відсутня огорожа пасових передач чим порушено Р.4 п. 3.3. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
На підприємстві з кількістю 479 працівників не створено службу охорони праці . чим порушено п. 1.4 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типо-ве положення про службу охорони праці»
Працівник розкрійник не використовують кольчужні рукавички. чим порушено Р.4. 7.5 НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Не всі кабелі до зашивальних машин пркладено в гофрі або ко-робі для захисту від пошкоджень. чим порушено Р.2 П. 5.3. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Не розроблені інструкції з ведення водно-хімічного режиму та інструкції з експлуатації установки (установок) для докотлової обробки води з режимними картами. Чим порушено р. 6 НПА-ОП 0.00-1.83-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Відсутні таблички на трубопроводах пари або гарячої води (не менше 400 на 300 мм) з такими даними: - інвентарний номер, - дозволений тиск, - дата наступного технічного огляду. Чим по-рушено розд. 4 НПАОП 0.00-1.83-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
В цехах на швейних машинах відсутні запобіжники від проко-лу пальців голкою. чим порушено Р.4 п. 1.5.1 НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного вироб-ництва.
відсутня огорожа пасової передачі на 6х. універсальних маши-нах (бротхер) чим порушено Р.4 п. 3.3. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці ведеться з порушеннями - не записуються № інструкцій за якими інструктують праців-ників - відсутні відмітки про допуск до роботи чим порушено п. 6.10. НПАОП 0.00-4.12-05 “ТИПОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони пра-ці”, наказ №15 від 26.01.2005 року
В цеху № 10 на двох універсальних машинах JUKI (оверлок) інв. №№3716. 5060 відсутня огорожа пасових передач чим порушено Р.4 п. 3.3. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Відсутня огорожа робочого органу 3х круглошліфувальних верстату КРАФТ.Майстерня 2.й-3.й поверхи чим порушено Р.2 п. 1.2 Р3 п 1.4 . НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»
Під ніжками не всіх промстолів та обладнання не встановлено прокладки з вібропоглинаючого матеріалу. чим порушено Р -4 . п. 1.5.10 НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Не отримано (відсутня) декларація на виконання робіт підвище-ної небезпеки (ремонт, технічне обслуговування машин, механіз-мів, підвищеної небезпеки, та на експлуатацію (застосування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки: 1) Посу-дини, що працюють під тиском. 2 ) Ліфти. Чим порушено ПКМУ № 1107 від 26.10.11, із змінами «Порядок видачі дозволів (декларацій) на виконання робіт підвищеної небезпеки та на екс-плуатацію (застосування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки»».
Нерозроблена інструкція з технічного обслуговування, монтажу, пуску, регулювання обладнання під тиском, персоналу, який об-слуговує обладнання під тиском, на підставі інструкції з монтажу і експлуатації виробника або постачальника обладнання під тис-ком, з урахуванням компонування устаткування. Чим порушено р.7, п.1, підп.1, 2, р. 3, п.3,підп.1. НПАОП 0.00-1.81-18 « Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском ».
Не всі кабелі до зашивальних машин пркладено в гофрі або ко-робі для захисту від пошкоджень. чим порушено Р.2 П. 5.3. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Відсутнє перильне огородження 6.х стільчиків швачок цеху 25 чим порушено Р.4. п.2.5. НПАОП 18.2-1.04-13 Правила охорони праці Для працівників швейного виробництва.
Відсутні правила користування ліфтом, які повинні бути вивішені, на основному (першому) поверсі або в кабіні ліфта. п.9.7.13 НПАОП 0.00-1.02-08. «Правил будови і безпечної експлуатації ліфтів»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.07.2020 2143471 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Закарпатській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Додерження законодавства з промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Ковач Іван Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв"язку Ковач Іван Іванович
Порушення:
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охоро-ни праці не вказується вік особи, яку інструктують, чим пору-шено п.6.3. Типового положення про порядок проведення нав-чання і перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4.12-05).
До журналу щозмінного передрейсового та післярейсового ме-дичних оглядів водіїв не вносяться дані обстежень та підписи водіїв про відсутність скарг на стан здоров’я, чим порушено п.2.4. розділу II ”Правил охорони праці на автомобільному тра-нспорті”(НПАОП 0.00-1.62-12).
Невизначено порядок розміщення транспортних засобів на місці їх зберігання, чим порушено п. 3.5. розділу III та п.9.6. розділу IX ”Правил охорони праці на автомобільному транспор-ті”(НПАОП 0.00-1.62-12).
Відсутні графіки перевірок технічного стану колісних транс-портних засобів товариства, чим порушено п.4.2. розділу X ”Правил охорони праці на автомобільному транспор-ті”(НПАОП 0.00-1.62-12).
Не вивішені на в’їзді до КТП дорожні знаки: «Проїзд без зупин-ки заборонено», «Обмеження максимальної швидкості - 10 км/год» , чим порушено п.6.4. розділу III ”Правил охорони праці на автомобільному транспорті”(НПАОП 0.00-1.62-12).
Покарання: відсутні
01.08.2019 1656705 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.01.2019 1470574 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: перевірка проводилась у 2018 році
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ПрАТ “Гроно-Тех”
90300, Закарпатська обл., м. Виноградів, вул. Миру, 13
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2018 506596 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Лакатош І.В. — Директор
Лакатош І В — Директор
Порушення:
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів виконано методом «скрутки»
Покарання: відсутні
16.05.2018 1203768 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Ботош Микола Миколайович — головний енергетик
Порушення:
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, тимчасово зберігаються та передаються на утилізацію, знешкодження та видалення не ведеться
На підприємстві допущено змішування відходів для утилізації яких існує відповідна технологія
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.01.2018 1212726 Управління Держпраці у Закарпатській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих актів та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні