Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Перевірки (4)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКИЙ ВТОРМЕТ"

#00193097

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.03.2021 2474193 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
124 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: зміна суб’єктом господарювання місця провадження господарської діяльності;
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
захисна споруда
69081, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Шевченківський р-н, вул. Панфьорова, буд. 240
(база відпочинку "Сонячна")
72100, Запорізька обл., м. Приморськ, вул. Курортна, буд. 7
МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ ЦЕХ "ВТОРМЕТ"
72311, Запорізька обл., Мелітопольський р-н, м. Мелітополь, Каховське Шосе, 23
автотранспортний цех
69104, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Комунарський р-н, вул. Східна, буд. 3-В
(база відпочинку "Набережна")
72105 Запорізька обл. Приморський р-н, С. Набережне, вул. Сонячна, 2
Завод
69081, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Шевченківський р-н, вул. Панфьорова, буд. 240
Учасники:
Маловичко Олексій Миколайович — провідний фахівць відділу цивільного захисту Запорізького міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Шевніцин Геннадій Євгенович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бердянського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Мєшков Костянтин Валерійович — заступник начальника відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Запорізького РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Єскін Павло Сергійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районого управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Федченко Олексій Анатолійович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Безкоровайний Костянтин Сергійов — голова правління АТ "Запорізький втормет"
Порушення:
Працівники при прийнятті на роботу на робочому місці не проходять інструктажі з питань пожежної безпеки.
Не укомплектовано кожен пожежний кран-комплект 1,2,3,4,5 поверхів спального корпусу, адміністративної будівлі - їдальні пожежним рукавом однакового з ним діаметра.
Не здійснено ремонт автоматичної пожежної сигналізації в спальному корпусі, кафе-барі, адміністративній будівлі відповідно до вимог ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»
Відсутній біля пожежного гідранта покажчик з літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
На території підприємства не встановлений спеціальний пожежний щит (стенд) для розміщення первинних засобів пожежогасіння з необхідним комплектом засобів пожежогасіння.
Не забезпечено територію засобами пожежогасіння в супереч пункту 1, пункту 4 розділу V наказу МВС України від 15.01.2018р. № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не проведено технічну інвентаризацію захисних споруд працівниками бюро технічної інвентаризації.
Не укомплектовано засобами пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, з розрахунку на 1 щит: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Відсутні вказівні знаки для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння
Не розроблені інструкції про заходи пожежної безпеки для кожного приміщення об’єкта
Не укомплектовано пожежний щит з розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не забезпечено обслуговуючий персонал спального корпусу електричними ліхтарями
Не укомплектовано пожежний щит з розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Приміщення підприємства не забезпечені первинними засобами пожежогасіння, які локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку відповідно до вимог наказу МВС України від 15.01.2018 року № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Відсутній журнал вступних інструктажів з техногенної безпеки.
Не проводиться щорічно перевірку та обслуговування баків (ємностей) для питної води (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття), журналі перевірки стану захисної споруди)
Не розроблено та не вивішено у житлових номерах спального корпусу на видних місцях :- схематичний план індивідуальної евакуації;
Не забезпечено ведення документації захисної споруди, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не здійснено 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акту.
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту
Не проводиться щорічно перевірка на герметичність сховища (згідно довідки про перевірку герметичності сховища)
Не пройдено функціональне навчання керівного складу з питань цивільного захисту.
Відсутні для кожного приміщення об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки
Двері виходу з коридору 1,2,3,4,5 поверхів (правого та лівого крила) до сходових клітин спального корпусу не виконано по ходу евакуації
Не проведено ідентифікацію підприємства щодо визначення потенційної небезпеки відповідно до Наказу МНС України від 23.02.2006 р. № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів».
Відсутня технічна документація з обслуговування блискавко захисту будівлі пального корпусу, адміністративної будівлі - їдальні у відповідності до норм експлуатації.
Не обладнано захисну споруду цивільного захисту системами пожежної автоматики і сигналізацією
Відсутня для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) інструкція.
Не виконано оброблення дерев’яних конструкцій даху (будівля диспетчерської, будівля охорони) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності. Не надані акти виконаних робіт з вогнезахисту
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Не визначено керівником обов’язки посадових осіб, щодо забезпечення пожежної безпеки
Не обладнано приміщення системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не пройдено функціональне навчання керівного складу з питань цивільного захисту.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на базу відпочинку «Сонячна»
Не забезпечено герметичність та дотримання в сховищі температурно-вологісного режиму, який запобігає утворенню в захисній споруді конденсату 
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Не обладнано автоматичною системою протипожежного захисту будівлю трансформаторної підстанції відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не встановлений на об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
Відсутній журнал вступних інструктажів з техногенної безпеки.
Не обладнано будівлі системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей) в супереч вимогам розділу VІІ, таблиці А.1 додатку А (обов’язковий), таблиці Б.1 додатку Б (обов’язковий) ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено ідентифікацію об’єкту щодо визначення потенційної небезпеки бази відпочинку «Сонячна»
Не забезпечено споруду лікарськими засобами та медичними виробами
Не визначено особовий склад формування (відповідальні особи) їх посадові обов’язки та підготовленість
Не забезпечено згідно вимог чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок експлуатацію та утримання електрообладнання захисної споруди
Не забезпечено у справному стані та не захищено від корозії системи водопостачання, каналізації і опалення захисної споруди
Відсутні журнал обліку вогнегасників на об'єкті в супереч вимогам пункту 3.3 розділу ІІІ Наказу МВС України від 15.01.2018р. № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Не проведено ідентифікацію об'єкту щодо визначення потенційної небезпеки в супереч пунктів 7, 9, 10 Наказу МНС України від 23.02.2006 р. № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів» та пункту 7 Наказу МНС України №140 від 16.08.2005р. «Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об’єктів».
Не розміщено інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії
Допускається вчинення дій, щодо провадження господарської діяльності, суб’єктами господарювання, які використовують об’єкти нерухомості на підставі договорів оренди, без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не встановлено біля місця розташування пожежного водойму покажчик (об'ємний зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на ньому: для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Відсутній другий евакуаційний вихід з першого поверху спального корпусу (встановлено апартаменти для адміністрації закладу)
Допущено улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Не забезпечено формування цивільного захисту з обслуговування захисних споруд (призначення осіб, відповідальних за обслуговування та експлуатацію фонду захисних споруд)
Не забезпечено технічний стан приміщень захисних споруд і їх ремонт відповідно до чинних положень про проведення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення
Не проводиться перевірка систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв
Не проводиться щорічно перевірку та обслуговування систем каналізації сховищ (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття))
Світильники з лампами розжарювання в складських приміщеннях не обладнано захисним суцільним склом (ковпаками).
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту
З’єднання жил проводів в складських приміщеннях та приміщення охорони не виконано за допомогою опресування, паяння або затискачів.
Не розроблено організаційно-розпорядчі документи щодо забезпечення техногенної безпеки.
Не забезпечено захисну споруду цивільного захисту первинними засобами пожежогасіння
Не забезпечено захисну споруда (у разі розміщення в ній пункту управління) системами зв’язку і оповіщення
Не забезпечено захист будівель, розташованих на відкритих територіях, від небезпечної дії блискавки.
Не обладнано захисну споруду цивільного захисту системою внутрішнього протипожежного водопостачання
Не пройдено відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Відсутні відповідальні особи за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту
Не встановлено біля місця розташування пожежної водойми (дільниця в’їзду) покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світло-відбивних покриттів) з нанесеним на нього: для пожежного водойму - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи в на першому поверсі АПК.
Відсутня для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) інструкція.
Не оформлено наступні документи: акт технічної інвентаризації захисної споруди; облікову картку на захисну споруду; паспорт на захисну споруду;
Не забезпечено виведення тривожного сповіщення від приладу приймально-контрольного пожежного системи протипожежного захисту спального корпусу, їдальні на пульт пожежного спостерігання згідно вимог пункту 5.8 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не встановлений на об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
територію та будівлі бази відпочинку «Сонячна» не забезпечено відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ЕМ 7012:2019 «Знаки безпеки. Форма та колір».
Не проведено перевірку та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища, захисно-герметичних та герметичних дверей (воріт), віконниць (ставень), герметичних клапанів та клапанів надмірного тиску
Приміщення приймання їжі відпочиваючими забезпечити другим евакуаційним виходом безпосередньо на зовні
Приміщення не забезпечені знаками безпеки відповідно до ДСТУ ЕN ISO 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки».
З’єднувальні коробки електричних проводів в коридорах спального корпусу закрити кришками.
Не заповнено водою пожежне водоймище
Не забезпечено захисну споруду необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю
Працівники при прийнятті на роботу на робочому місці не проходять інструктажі з питань пожежної безпеки.
Не виконано в повному обсязі заходи передбачені планом консервації та збереження спеціального обладнання, інженерних мереж та систем життєзабезпечення сховища
Не оновлено покажчик гідрантів літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Не забезпечено експлуатацію споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів відповідно до загальних вимог до утримання та експлуатації фонду захисних споруд
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи в складських приміщеннях, приміщення охорони.
Не відновлено план консервації та збереження спеціального обладнання, інженерних мереж та систем життєзабезпечення сховища
Не розміщено пожежні щити (стенди) на території об’єкта  з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м-2 захищуваної площі.
На об’єкті не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення, а також для етажерок відкритих установок.
Не забезпечено табличкою позначення та покажчиками маршруту руху до захисної споруди цивільного захисту
Не розроблено інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки.
Пожежні кран-комплекти 1,2,3,4,5 поверхів спального корпусу, адміністративної будівлі - їдальні знаходяться у непрацездатному стані;
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не пройдено відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Не пофарбовано відповідно до їх призначення інженерні комунікації захисної споруди цивільного захисту
Не проведено ідентифікацію об'єкту щодо визначення потенційної небезпеки в супереч пунктів 7, 9, 10 Наказу МНС України від 23.02.2006 р. № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів» та пункту 7 Наказу МНС України №140 від 16.08.2005р. «Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об’єктів».
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Здійснити ремонт та випробування пожежних гідрантів розташованих на території бази відпочинку «Сонячна»
Не проводиться перевірку та обслуговування противибухових пристроїв з відповідними записами у журналі перевірки стану захисної споруди
Допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях спального корпусу, адміністративної будівлі - їдальні.
Не забезпечено складські та адміністративні будівлі первинними засобами пожежогасіння в супереч пункту 1, пункту 4 розділу V наказу МВС України від 15.01.2018р. № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не визначено для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Не обладнано будівлі системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей) в супереч вимогам розділу VІІ, таблиці А.1 додатку А (обов’язковий), таблиці Б.1 додатку Б (обов’язковий) ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На об’єкті не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення, а також для етажерок відкритих установок.
Допускається вчинення дій, щодо провадження господарської діяльності, суб’єктами господарювання, які використовують об’єкти нерухомості на підставі договорів оренди, без реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не забезпечено територію, спальний корпус та адміністративну будівлю-їдальню, первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Засклення дверей на шляхах евакуації центральної сходової клітини на 4 поверсі, виконати склом що не дає скалки при руйнуванні
Не забезпечено лінію живлення до кожного побутового кондиціонера, приміщеннях спального корпусу, адміністративної будівлі - їдальні, автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів
Відсутні для кожного приміщення об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки
Не визначено керівником обов’язки посадових осіб, щодо забезпечення пожежної безпеки
Не забезпечено відповідність вимогам з утримання стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення
Не виконано покриття підлоги на шляхах евакуації (1,2,3,4,5 поверхів) спального корпусу з матеріалів що є помірно небезпечними щодо токсичності продуктів горіння, помірної димоутворювальної здатності та що відповідає групам поширення полум'я РП1, РП2.
Не розроблено інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки.
Відсутні відповідальні особи за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту
Відсутні журнал обліку вогнегасників на об'єкті в супереч вимогам пункту 3.3 розділу ІІІ Наказу МВС України від 15.01.2018р. № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
Не забезпечено формування спеціальним інвентарем та майном, у тому числі засобами індивідуального захисту, радіаційної і хімічної розвідки, спеціальної обробки, зв’язку
Відповідальним за пожежну безпеку на підприємстві не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння.
Не передбачено зовнішній протипожежний водопровід для пожежогасіння відповідно до вимог пункту 6.2.1 ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування».
Відсутні вказівні знаки для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння
Не визначено для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
з`єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у всіх приміщеннях не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не забезпечено у відповідність до встановлених вимог забезпечення працюючого персоналу база відпочинку засобами індивідуального захисту.
Не здійснено ремонт пожежного водоймища
Не забезпечено технічний стан захисної споруди цивільного захисту вимогам з утримання
Не проводиться щорічно перевірка системи вентиляції сховища (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття))
З’єднання жил проводів в складських приміщеннях та приміщення охорони не виконано за допомогою опресування, паяння або затискачів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.10.2020 2198498 Додержання законодавства про працю Запорізька міська рада (відділ праці) Запорізької області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: своєчасна та у повному обсязі оплата праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Трещук Юлія Федорівна — Заступник начальника управління- начальник відділу державного контролю за додержанням законодавства про працю
Безкоровайний К.С. — голова правління
Безкоровайний К С — голова правління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2020 1768336 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКИЙ ВТОРМЕТ"( ВУЛИЦЯ СХІДНА будинок 3в)
69014, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Східна, буд. 3В
ВАТ "Мелітопольський цех "Втормет"
72311, Запорізька обл., м. Мелітополь, Каховське Шосе, 23
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАПОРІЗЬКИЙ ВТОРМЕТ"( ВУЛИЦЯ ПАНФЬОРОВА, будинок 240)
69014, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Панфьорова, буд. 240
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.11.2019 1707375 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб’єкта господарювання або уповноваженої ним особи.
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні