Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (8) Перевірки (14)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КИЇВСЬКА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ" ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ)

#00184945

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.04.2021 2522719 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Карантинні обмеження
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері медичної практики, що підлягає ліцензуванню
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.06.2020 2131477 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: оплата праці
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.01.2020 2062694 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
63 порушення
Предмет перевірки: ПТБ
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Люленко Ігор Олександрович — заступник начальника відділу ЗНС Деснянського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не розроблено організаційно-розпорядчих документи щодо забезпечення техногенної безпеки та не організовано навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях.
Допускається використання електропобутових приладів без негорючих теплоізоляційних підставок в приміщенні реанімації, актового залу, Кафедри медицини катастроф.
Не проведено контрольну перевірку працездатності фільтрів поглиначів ФП-300
Не проведено технічне обслуговування ФЯР-49, ФЯР72.
У разі необхідності встановленні грати на вікнах приміщень, де перебувають люди, які не розкриваються, розсуваються або знімаються.
Керівний склад, що відповідає за стан цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшов навчання з питань цивільного захисту.
Не надано акти проведення схованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями.
Перевищується відстань між місцями розташування вогнегасників: (20 м - для громадських будівель та споруд).
У приміщенні розміщення приладів систем пожежної сигналізації та вузлів керування СПЗ не вивішено інструкцію про порядок дій чергового (оперативного) персоналу на випадок появи сигналів про пожежу або про несправність в СПЗ.
Двері на шляхах евакуації не перенавішені з урахуванням їх відчинення по ходу евакуації (2,7 поверхи).
Не проводиться технічне обслуговування систем протипожежного захисту.
З’єднання жил проводів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в приміщеннях реанімації, в інфарктному відділені, у відділені невідкладної терапії, Центрі медицини катастроф, Кафедрі анестезії та інтенсивної терапії, відділені нейрохірургії, підвальному приміщені, архіву та актового залу.
Наявні вогнегасники не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
В зоні з кухонним обладнанням (харчоблок) встановити модульну систему локального пожежегасіння, спеціалізованої для такого виду загорань відповідно до п.88.1.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту»
Допускається розташування торгівельних кіосків на шляхах евакуації коридору першого поверху.
Допускається захаращення шляхів евакуації в підвальних приміщеннях, приміщеннях актового залу та архіву.
Над дверима евакуаційних виходів не встановлені світлові покажчики «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключені до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Відсутні пристрої для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, а також не зафіксовано самозакривні двері у відчиненому положенні відповідно до п. 9.2.1. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасност и". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Допускається підвішування електричних світильників безпосередньо на струмопровідні проводи в підвальних приміщеннях.
Не вивішена схема руху транспорту з вказанням розміщення будівель, водойм, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів.
Наявні пожежні щити та засоби пожежогасіння не пофарбовані у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Дизельна електростанція (ДЕС) знаходиться в неробочому стані
Двері евакуаційних виходів не забезпечені внутрішніми засовами, які відчиняються зсередини без ключа приміщень реанімації, в інфарктному відділені, Центрі медицини катастроф, Кафедрі анестезії та інтенсивної терапії, у відділені нейрохірургії, у відділені невідкладної терапії, підвальному приміщені, архіву та актового залу.
На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, відсутні відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Клас вогнестійкості проходок інженерних комунікацій в підвальному поверсі, приміщеннях архіву, у відділені невідкладної терапії (електричних, кабельних та шинопровідних проходок, водопровідних, каналізаційних труб тощо) через огороджувальні конструкції з нормованим класом вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший ніж нормований клас вогнестійкості огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознакою ЕІ, відповідно п. 6.20 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»
Допускається засклення повітряних зон незадимлюваної сходової клітки на 2,3 поверхах.
Приміщення не в повній мірі забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Експлуатація електроустановок не відповідає вимогам ПУЕ, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Мінпаливенерго України від 25 липня 2006 року N 258, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 року за N 1143/13017 (у редакції наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 13 лютого 2012 року N 91), Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Держнаглядохоронпраці від 09 січня 1998 року N 4, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 року за N 93/2533.
Система димовидалення знаходиться в не працездатному стані.
На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі відсутня інформація про їх призначення
На пожежних щитах (стендах) відсутні їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. Порядковий номер пожежного щита вказують після літерного індексу "ПЩ".
Лікарня або інший заклад охорони здоров’я з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися, забезпечена ношами з розрахунку одні ноші на 5 хворих
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту, не виведено на пульт пожежного спостерігання відповідно до вимог п.5.8 ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту»
Не проведено технічне обслуговування проти вибухових пристрої МЗС та УЗС-8.
Приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности"
Біля входу в приміщення насосної станції не встановлено напис (табло) «Пожежна насосна станція» з освітленням уночі»
Система автоматичного пожежегасіння знаходиться у неробочому стані.
Дозволяється передача в оренду приміщень без поданої декларації відповідності матеріально - технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки за наявності позитивного висновку за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта та приміщень або іншого документу дозвільного характеру який передбачений чинним законодавством.
Приміщення електрощитових не відділені протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва".
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішені таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: - порядок утримання шляхів евакуації; - визначення спеціальних місць для куріння; - порядок застосування відкритого вогню; - порядок використання побутових нагрівальних приладів; - порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; - місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; - порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; - порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; - порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; - порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; - порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; - порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; - порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Відсутні електричні вентилятори ЄРВ-49
Не заведено журнал контролю якості фільтрів поглиначів
Допускається встановлення ліжка для хворих в коридорі (шляхах евакуації) у відділені інтенсивної терапії.
Влаштовані виходи на покрівлю та технічні поверх не через протипожежні двері 2-го типу розмірами не менше 0,75 на 1,5 метра.
У приміщенні насосної станції вивісити загальну схему протипожежного водопостачання та схему обов’язків насосів
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра, стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Електричні розетки, вимикачі встановлені на горючі основи приміщень актового залу, Кафедра анестезії та Інтенсивної терапії, Центрі медицини катастроф.
Не надані підтверджуючі матеріали, щодо проведення регламентних робіт з підтримання експлуатаційної придатності СПЗ (планів-графіки технічного обслуговування СПЗ та планово-попереджувальних ремонтів).
Допускається стоянка автотранспорту на відстані менше 10 метрів від в’їздних воріт на територію закладу.
Приміщення висотної частини будівлі лікарні не обладнані системою автоматичного пожежогасіння.
Не проведено планово - попереджувальні ремонти електромережі.
Приміщення будівлі та територія не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним зв’язком відповідно до ДБН В.2.5-56-2014.
Дозволяється улаштування та експлуатація тимчасових електромереж в приміщеннях реанімації, в інфарктному відділені, Центрі медицини катастроф, Кафедрі анестезії та інтенсивної терапії, відділені нейрохірургії, у відділені невідкладної терапії, підвальному приміщені, архіву, харчоблоку та актового залу.
Не проведено технічне обстеження захисної споруди
Приміщення різного призначення не відокремлені між собою протипожежними перешкодами або огороджувальними конструкціями з нормованими межами вогнестійкості та межами поширення вогню по них відповідно до п. 6.17 ДБН В. 1.1-7:2016
Допускається опорядження (облицювання) стін на шляхах евакуації 1-го поверху, сходових клітин, теплого переходу, з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
Не всі приміщення обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Територія не в повній мірі забезпечена пожежними щитами. З розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Працівники об’єкта не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу.
Покарання: відсутні
13.01.2020 1817328 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Бровченко Тетяна Федорівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку
Гайворонська Наталія Федорівна — В.о. головного лікаря
Аксьонова Алла Миколаївна — Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області
Сергєєв Олександр Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Кравченко Руслан Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: зберігання кисневих балонів, яка виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію(застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено експертне обстеження ліфтів обліковий (реєстр)№ 15502, 15511, 15515, зав.№13, 14, 15, у разі закінчення граничного строку експлуатації,
Роботодавець, не призначив працівника, відповідального за технічний стан навантужувача інвентарний №01671158, який не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: «Зварювальні роботи», які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: не пройшли перепідготовку за професією машиніста крана працівники, які користуються на своїх робочих місцях тельферами (кількості 2 шт), які керуються з підлоги
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: не контролює стан охорони праці в структурних підрозділах щодо проведення навчання, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці, допуску працівників до відповідних робіт та виконання працівниками вимог нормативно – правових актів з охорони праці.
Відповідно до статті 13 розділ 1 ЗУ №2694 «Про охорону праці» попередній ( при прийнятті на роботу) та періодичні (протягом трудової діяльності) медичні огляди працівників, зайнятих на важких роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці не проводяться, що є порушенням Наказу МОЗ України № 246 від 21.05.2007р.
Роботодавець ,не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначено наказом працівників, відповідальних за організацію робіт з технічного обслуговування і ремонту ліфтів, за організацію експлуатації та за справний стан ліфтів,
Роботодавець не забезпечив утримання справному стані та безпечну експлуатацію автоклави інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження у випадках, передбачених законодавством, та ремонту власними силами або шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання на виконання зазначених робіт
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: призначений наказом відповідальний працівник за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском Власенко Сергій Андрійович, не пройшов спеціальне навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку,
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Відмітки про усунення несправностей не заносяться виконавцем в журнал технічного огляду ліфтів обліковий (реєстр) № 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, які повинні знаходитись в машинному приміщенні,
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на налагодження, ремонт, технічне обслуговування автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151,
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Посада, імя та по батькові працівника, відповідального за організацію робіт з технічного обслуговування і ремонту ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, не вірно занесені до паспортів ліфтів
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: суб’єкт господарювання не забезпечив спорядження обліковим номером тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на налагодження, ремонт, технічне обслуговування вантажопідіймальних кранів і машини – тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не обліковані тельфер (кількості 2 шт) допущені до роботи
Роботодавець, не отримав декларацію по переліку видів робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра )
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не розроблено та не введено в дію « Положення Про порядок забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими ЗІЗ.»
Роботодавець, не виконує вимоги нормативно- правового акту з охорони праці, а саме: завідувач харчоблоку Павленко Л.В. не робить запис про допуск працівників до роботи після проведення інструктажів до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці додаток 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, хоча працівники фактично до роботи допущені
Працівники КМКЛШМД в процесі роботи не проходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці а саме не проведено навчання та перевірку знань, завідувачам відділеннь, які використовують кисень з питань охорони праці, за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розділення повітря НПАОП 0.00-1.65-88.)
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не електротехнічний персонал не пройшли навчання II групу з електробезпеки.
Роботодавець, не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№13, 14, 15,
Роботодавець ,не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: відсутній атестований обслуговуючий персонал (електромеханіки),
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено «Положення про навчання з питань охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутній обслуговуваний персонал для ліфтів,
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Відмітки про усунення несправностей не заносяться електромеханіками ліфтової аварійної служби (ЛАС) в журнали технічного огляду ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15 які повиненні знаходитись в машинному приміщенні,
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: експлуатація технологічного транспорту (навантужувача інвентарний №01671158 ), яка виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію(застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Роботодавцем за підсумками технічного огляду не зазначає дані про дозволені параметри експлуатації і строк наступного технічного огляду в експлуатаційних або організаційно-методичних документів
Не проведено позачерговий технічний огляд після проведення експертного обстеження навантужувача інвентарний №01671158,
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечив належне утримання устаткування. Не проведено періодично під час експлуатації випробування статичним навантаженням 1 раз на 12 міс. металевих стрем’янок
Відповідно до ст.8 ЗУ №2694 «Про охорону праці» працівники спецодягом не забезпечені.
Працівник КМКЛШМД в процесі роботи не проходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці. Не проведено навчання та перевірку знань, електрик в кількості 7 осіб Сорока С.В., Под'ячев Г.С., Лудченко В.М., Кривенко О.А., Духнівський В.В., Шарков С.М., Дзигар О.В. з питань охорони праці за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил з охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00- 1.15-07)
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено позачерговий технічний огляд ліфтів обліковий (реєстр)№ 15502, 15511, 15515, зав.№13,14,15, у разі закінчення граничного строку експлуатації,
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: на автоклави інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, відсутній проект на встановлення у будівлі
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не засвідчується відповідним записом у журналі нагляду (паспорті) тельфер (кількості 2 шт) рішення про можливість експлуатації обладнання особою (працівником), яка прийняла це рішення, після проведення технічного огляду
Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видача працівникам і повернення ними ЗІЗ має обліковуватися в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ, форма якої наведена у додатку 1 до цих Мінімальних вимог,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не зареєстрував навантужувач інвентарний №01671158, в територіальному органі центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони праці
Роботодавець не забезпечує належне утримання та моніторинг за технічним станом автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, – відсутній дублікат журналу нагляду (паспорта) від виробника та не складано новий журналу нагляду,
Роботодавець, не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, перевіряння опору ізоляції не проведені після закінчення робіт з підготовлення електроустаткування до технічного огляду, а також перевіряння елементів заземлення і повного опору петлі «фази нуль» не проведене в термін, установлений ПТЄ
Роботодавець, не призначив ремонтний персонал навантужувача інвентарний №01671158, а саме: (акумуляторників, вулканізаторників, монтувальників шин, слюсарів паливної апаратури), які не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Роботодавець, не забезпечує ведення робіт технологічними картами або проектами виконання робіт навантажувачів.
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію вантажопідіймальних кранів і машини – тельфер (кількості 2 шт)
Не проведено експертне обстеження навантужувача інвентарний №01671158 в зв’язку з закінченням граничного терміну експлуатації
Роботодавець, не призначив працівника, відповідального за безпечне проведення робіт навантужувача інвентарний №01671158, який не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Роботодавець, не одержав дозвіл на експлуатацію посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа а саме: дозвіл на експлуатацію кисневих балонів, згідно «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві згідно переліку інструкцій не переглянуті у встановлені терміни, перегляд інструкцій проводиться в строки, передбачені нормативно - правовими актами з охорони праці, на основі яких їх розроблено, але не рідше ніж один раз на 5 років, а для робіт з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, - не рідше ніж один раз на 3 роки.
Роботодавець не забезпечив належне утримання тельферів (кількості 2 шт) в справному стані та не забезпечив безпечну експлуатацію шляхом організації нагляду, технічного обслуговування, технічного огляду та ремонту, а саме: 1) не призначено працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання; 2) не призначено працівника, відповідального за утримання обладнання в справному стані; 3) не призначено працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, машинами, мобільними підйомниками (далі - працівник, відповідальний за безпечне проведення робіт); 4) не визначено процедуру проведення періодичного технічного обслуговування, налагодження та ремонту обладнання відповідно до настанови з експлуатації; 5) не забезпечено в установлений термін і випадках, зазначених у пунктах 2-5, 20 глави 3 цього розділу, проведення технічного огляду обладнання; 7) не забезпечено ведення робіт за ПВР або технологічними картами на виконання робіт обладнанням; 8) не організовано розроблення та затвердження інструкції з охорони праці для відповідальних працівників, обслуговувального та ремонтного персоналу; 9) не міститися у журналі нагляду (паспорті) обладнання номер і дата наказу про призначення працівника, відповідального за утримання обладнання у справному стані, а також посада, прізвище, ім’я та по батькові та його підпис;
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, відсутній журнал нагляду (паспорт) та настанова (інструкція) з монтажу і експлуатації, складені державною мовою,
Працівникам, професії та посади (професійні назви робіт) яких передбачені в Нормах безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 16 квітня 2009 року № 62, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 12 травня 2009 року за № 424/16440 (далі - Норми безоплатної видачі ЗІЗ), працівникам загальних (наскрізних) професій різних галузей промисловості ЗІЗ видаються незалежно від виду економічної діяльності підприємства, за винятком випадків, коли ці професії та посади (професійні назви робіт) передбачені у відповідних Нормах безоплатної видачі ЗІЗ з урахуванням специфічних умов праці,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не надані накази, розпорядження про допуск до виконання своїх обов’язків за процедурою, визначеною суб’єктом господарювання, обслуговувального і ремонтного персоналу тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутні паспорта ліфтів в кількості 9шт.,
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не проведено первинний технічний огляд перед першим уведенням в експлуатацію тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено первинний технічний огляд ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29312,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування а саме: відсутній журнал нагляду (паспорт навантужувач інвентарний №01671158,
Роботодавець, не виконує вимоги нормативно- правового акту з охорони праці, а саме: завідувач пральні Хомич С.Д. не робить запис про допуск працівників до роботи після проведення інструктажів до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці додаток 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, хоча працівники фактично до роботи допущені
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, згідно «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Покарання: відсутні
13.01.2020 1947340 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Лікарня
м. Київ, вул. Братиславська, 3
Учасники:
Вдовченко Л.М. — Уповноважений представник
Вдовченко Л М — Уповноважений представник
Ковальчук Ольга Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду (контролю) у сфері виробництва, дистрибуції та роздрібної торгівлі лікарськими засобами та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів та контролю за на
Порушення:
В травмпункті та приймальному відділенні реєстрація температури в холодильниках для зберігання вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного частково не засвідчується підписом відповідальної особи.
У нейрохірургічному відділенні №3, травматологічних відділеннях №1, №2, хірургічному відділенні №2 облік температури здійснюється формально.
В приміщеннях для зберігання лікарських засобів поверхня стін та стелі має пошкодження, в наслідок підтоплення, які не дозволяють належним чином проводити прибирання вологим способом із застосуванням миючих та дезінфікуючих засобів.
В приміщеннях для зберігання лікарських засобів та відділеннях лікарні засоби для вимірювання температури та відносної вологості повітря своєчасно не пройшли регулярну метрологічну повірку.
Покарання: відсутні
13.01.2020 1812513 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Сергєєв Олександр Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Полухіна Леся Миколаївна — Головний державний інспектор
Кравченко Руслан Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Гайворонська Наталія Федорівна — В.о. головного лікаря
Аксьонова Алла Миколаївна — Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області
Бровченко Тетяна Федорівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку
Порушення:
Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видача працівникам і повернення ними ЗІЗ має обліковуватися в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ, форма якої наведена у додатку 1 до цих Мінімальних вимог,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування а саме: відсутній журнал нагляду (паспорт навантужувач інвентарний №01671158,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: суб’єкт господарювання не забезпечив спорядження обліковим номером тельфер (кількості 2 шт)
Працівники КМКЛШМД в процесі роботи не проходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці а саме не проведено навчання та перевірку знань, завідувачам відділеннь, які використовують кисень з питань охорони праці, за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розділення повітря НПАОП 0.00-1.65-88.)
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не розроблено та не введено в дію « Положення Про порядок забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими ЗІЗ.»
Роботодавець, не одержав дозвіл на експлуатацію посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа а саме: дозвіл на експлуатацію кисневих балонів, згідно «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: призначений наказом відповідальний працівник за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском Власенко Сергій Андрійович, не пройшов спеціальне навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку,
Роботодавець, не забезпечує ведення робіт технологічними картами або проектами виконання робіт навантажувачів.
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечив належне утримання устаткування. Не проведено періодично під час експлуатації випробування статичним навантаженням 1 раз на 12 міс. металевих стрем’янок
Роботодавець, не призначив ремонтний персонал навантужувача інвентарний №01671158, а саме: (акумуляторників, вулканізаторників, монтувальників шин, слюсарів паливної апаратури), які не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: на автоклави інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, відсутній проект на встановлення у будівлі
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Відмітки про усунення несправностей не заносяться електромеханіками ліфтової аварійної служби (ЛАС) в журнали технічного огляду ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15 які повиненні знаходитись в машинному приміщенні,
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: експлуатація технологічного транспорту (навантужувача інвентарний №01671158 ), яка виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію(застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутній обслуговуваний персонал для ліфтів,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не проведено первинний технічний огляд перед першим уведенням в експлуатацію тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець ,не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: відсутній атестований обслуговуючий персонал (електромеханіки),
Роботодавець, не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№13, 14, 15,
Роботодавець не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, відсутній журнал нагляду (паспорт) та настанова (інструкція) з монтажу і експлуатації, складені державною мовою,
Не проведено позачерговий технічний огляд після проведення експертного обстеження навантужувача інвентарний №01671158,
Роботодавець не забезпечує належне утримання та моніторинг за технічним станом автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, – відсутній дублікат журналу нагляду (паспорта) від виробника та не складано новий журналу нагляду,
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на налагодження, ремонт, технічне обслуговування вантажопідіймальних кранів і машини – тельфер (кількості 2 шт)
Працівник КМКЛШМД в процесі роботи не проходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці. Не проведено навчання та перевірку знань, електрик в кількості 7 осіб Сорока С.В., Под'ячев Г.С., Лудченко В.М., Кривенко О.А., Духнівський В.В., Шарков С.М., Дзигар О.В. з питань охорони праці за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил з охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00- 1.15-07)
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено первинний технічний огляд ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29312,
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено експертне обстеження ліфтів обліковий (реєстр)№ 15502, 15511, 15515, зав.№13, 14, 15, у разі закінчення граничного строку експлуатації,
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: не пройшли перепідготовку за професією машиніста крана працівники, які користуються на своїх робочих місцях тельферами (кількості 2 шт), які керуються з підлоги
Відповідно до ст.8 ЗУ №2694 «Про охорону праці» працівники спецодягом не забезпечені.
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не обліковані тельфер (кількості 2 шт) допущені до роботи
Відповідно до статті 13 розділ 1 ЗУ №2694 «Про охорону праці» попередній ( при прийнятті на роботу) та періодичні (протягом трудової діяльності) медичні огляди працівників, зайнятих на важких роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці не проводяться, що є порушенням Наказу МОЗ України № 246 від 21.05.2007р.
Роботодавець, не виконує вимоги нормативно- правового акту з охорони праці, а саме: завідувач пральні Хомич С.Д. не робить запис про допуск працівників до роботи після проведення інструктажів до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці додаток 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, хоча працівники фактично до роботи допущені
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, згідно «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Посада, імя та по батькові працівника, відповідального за організацію робіт з технічного обслуговування і ремонту ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, не вірно занесені до паспортів ліфтів
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві згідно переліку інструкцій не переглянуті у встановлені терміни, перегляд інструкцій проводиться в строки, передбачені нормативно - правовими актами з охорони праці, на основі яких їх розроблено, але не рідше ніж один раз на 5 років, а для робіт з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, - не рідше ніж один раз на 3 роки.
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: зберігання кисневих балонів, яка виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, відповідно до «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію(застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107
Роботодавець, не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: «Зварювальні роботи», які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці,
Роботодавець, не призначив працівника, відповідального за технічний стан навантужувача інвентарний №01671158, який не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Працівникам, професії та посади (професійні назви робіт) яких передбачені в Нормах безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 16 квітня 2009 року № 62, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 12 травня 2009 року за № 424/16440 (далі - Норми безоплатної видачі ЗІЗ), працівникам загальних (наскрізних) професій різних галузей промисловості ЗІЗ видаються незалежно від виду економічної діяльності підприємства, за винятком випадків, коли ці професії та посади (професійні назви робіт) передбачені у відповідних Нормах безоплатної видачі ЗІЗ з урахуванням специфічних умов праці,
Роботодавець, не отримав декларацію по переліку видів робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра )
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не засвідчується відповідним записом у журналі нагляду (паспорті) тельфер (кількості 2 шт) рішення про можливість експлуатації обладнання особою (працівником), яка прийняла це рішення, після проведення технічного огляду
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не зареєстрував навантужувач інвентарний №01671158, в територіальному органі центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони праці
Роботодавець, не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: ліфтів обліковий (реєстр)№ 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, перевіряння опору ізоляції не проведені після закінчення робіт з підготовлення електроустаткування до технічного огляду, а також перевіряння елементів заземлення і повного опору петлі «фази нуль» не проведене в термін, установлений ПТЄ
Роботодавець, не виконує вимоги нормативно- правового акту з охорони праці, а саме: завідувач харчоблоку Павленко Л.В. не робить запис про допуск працівників до роботи після проведення інструктажів до журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці додаток 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, хоча працівники фактично до роботи допущені
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не електротехнічний персонал не пройшли навчання II групу з електробезпеки.
Роботодавець ,не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначено наказом працівників, відповідальних за організацію робіт з технічного обслуговування і ремонту ліфтів, за організацію експлуатації та за справний стан ліфтів,
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на експлуатацію вантажопідіймальних кранів і машини – тельфер (кількості 2 шт)
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: не надані накази, розпорядження про допуск до виконання своїх обов’язків за процедурою, визначеною суб’єктом господарювання, обслуговувального і ремонтного персоналу тельфер (кількості 2 шт)
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Роботодавцем за підсумками технічного огляду не зазначає дані про дозволені параметри експлуатації і строк наступного технічного огляду в експлуатаційних або організаційно-методичних документів
Роботодавець, не призначив працівника, відповідального за безпечне проведення робіт навантужувача інвентарний №01671158, який не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: дозвіл на налагодження, ремонт, технічне обслуговування автоклавів інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151,
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Відсутні паспорта ліфтів в кількості 9шт.,
Не проведено експертне обстеження навантужувача інвентарний №01671158 в зв’язку з закінченням граничного терміну експлуатації
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Відмітки про усунення несправностей не заносяться виконавцем в журнал технічного огляду ліфтів обліковий (реєстр) № 29498, 29499, 29308, 29309, 29310, 29501, 29312, 29311, 29500, 15502, 15511, 15515, 29399, зав.№ 13, 14, 15, які повинні знаходитись в машинному приміщенні,
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено позачерговий технічний огляд ліфтів обліковий (реєстр)№ 15502, 15511, 15515, зав.№13,14,15, у разі закінчення граничного строку експлуатації,
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено «Положення про навчання з питань охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: не контролює стан охорони праці в структурних підрозділах щодо проведення навчання, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці, допуску працівників до відповідних робіт та виконання працівниками вимог нормативно – правових актів з охорони праці.
Роботодавець не забезпечив належне утримання тельферів (кількості 2 шт) в справному стані та не забезпечив безпечну експлуатацію шляхом організації нагляду, технічного обслуговування, технічного огляду та ремонту, а саме: 1) не призначено працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання; 2) не призначено працівника, відповідального за утримання обладнання в справному стані; 3) не призначено працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, машинами, мобільними підйомниками (далі - працівник, відповідальний за безпечне проведення робіт); 4) не визначено процедуру проведення періодичного технічного обслуговування, налагодження та ремонту обладнання відповідно до настанови з експлуатації; 5) не забезпечено в установлений термін і випадках, зазначених у пунктах 2-5, 20 глави 3 цього розділу, проведення технічного огляду обладнання; 7) не забезпечено ведення робіт за ПВР або технологічними картами на виконання робіт обладнанням; 8) не організовано розроблення та затвердження інструкції з охорони праці для відповідальних працівників, обслуговувального та ремонтного персоналу; 9) не міститися у журналі нагляду (паспорті) обладнання номер і дата наказу про призначення працівника, відповідального за утримання обладнання у справному стані, а також посада, прізвище, ім’я та по батькові та його підпис;
Роботодавець не забезпечив утримання справному стані та безпечну експлуатацію автоклави інвентарний № 164410313, 1952910, зав№ 2151, шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження у випадках, передбачених законодавством, та ремонту власними силами або шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання на виконання зазначених робіт
Покарання: відсутні
01.08.2019 1671409 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства 3599
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ткаченко О.А. — Головний лікар
Ткаченко О А — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1389065 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1446173 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: не затверджена уніфікована форма акта
Предмет перевірки: Контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1427886 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Учасники:
Вдовченко Любов Михайлівна — заступник головного лікаря з медсестринства
Салайчук Віра Володимирівна — завідувач аптекою
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2018 1375390 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лємєшко Л.В. — старший рентген-лаборант
Березенко І.М. — в.о. головного лікаря
Березенко І М — в.о. головного лікаря
Лємєшко Л В — старший рентген-лаборант
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2018 1375348 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Марчук Ю.М. — старший рентген-лаборант
Березенко І М — в.о. головного лікаря
Марчук Ю М — старший рентген-лаборант
Березенко І.М. — в.о. головного лікаря
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2018 1375382 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Марчук Ю М — старший рентген-лаборант
Марчук Ю.М. — старший рентген-лаборант
Березенко І М — в.о. головного лікаря
Березенко І.М. — в.о. головного лікаря
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2018 1062093 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання санітарного законодавства; додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Порушення:
не забезпечено належну роботу механічної вентиляції на підприємстві
холодильні камери не забезпечені належним штучним освітленням
частково інвентар утримується у не належному стані та умовах, що не зменшують ризик забруднення та не дають змогу проводити їх чищення та дезінфекцію
відсутня можливість належного утримання, чищення та дезінфекції приміщень підприємства та здійснення заходів, необхідних для забезпечення гігієнічних вимог, дотримання належного рівня гігієнічних вимог до харчових продуктів, включаючи захист від забруднення, під час операцій із харчовими продуктами
обладнання не каліброване відповідно до законодавства
потужність не підтримується в чистоті
первинна продукція та всі інгредієнти, які зберігаються на потужності, не утримуються в умовах, що запобігають їх псуванню та не забезпечують захист від забруднення на всії стадіях виробництва
Покарання: відсутні