Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА ЖУРНАЛІСТІВ УКРАЇНИ

#00027140

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.05.2021 2489341 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративна будівля01004, м.Київ, вул. Хрещатик, 27-а
01004, м. Київ, вул. Хрещатик, 27-А
Учасники:
Сямро В М — Завідуюча АГВ
Сямро В.М. — Завідуюча АГВ
Снятков Максим Андрійович — Провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Печерського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві майор служби цивільного захисту
Порушення:
не проведено вогнезахисну обробку (просочення) дерев'яних конструкцій даху.
двері сходових кліток не обладнані пристроями для самозачинення.
апарати відключення освітлювальних мереж (вимикачі) не винесені поза межі складських приміщень.
допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
допускається передача приміщень суб’єктам господарювання в орендне користування без наявності у них поданої та зареєстрованої декларації відповідності матеріально технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
не визначено показники, щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум'я РП1, РП2 прокладеного ковроліну.
приміщення будівлі не в повному обсязі обладнано автоматичною пожежною сигналізацією. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
не проведений замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
приміщення будівлі не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання приміщення електрощитової через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди
евакуаційні виходи не обладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
двері складських (підсобних) приміщень, електрощитової та архіву не виконані протипожежними з нормованим класом вогнестійкості.
посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
двері сходових кліток не обладнані склом, що не дає скалок при руйнуванні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.06.2020 1796528 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративна будівля01004, м.Київ, вул. Хрещатик, 27-а
01004, м. Київ, вул. Хрещатик, 27-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні