Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 15.02.2019 по справі 812/148/16

9

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

15 лютого 2019 року СєвєродонецькСправа № 812/148/16

Луганський окружний адміністративний суд

у складі головуючого судді Чиркіна С.М.,

за участю

секретаря судового засідання Шеховцової А.С.,

та представників сторін:

від позивача - не прибув

від відповідача - Шилець А.Р.

третя особа - Лобань Д.М.

при розгляді в підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції адміністративної справи за позовом ОСОБА_3 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, уповноваженої особи на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Укркомунбанк» Матвієнко Андрій Анатолійович, третя особа - Публічне акціонерне товариство «Укркомунбанк» про визнання протиправної бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії та стягнення суми за вкладом,-

ВСТАНОВИВ:

17 грудня 2018 року з Верховного суду на адресу Луганського окружного адміністративного суду надійшла адміністративна справа № 812/148/16 за позовом ОСОБА_3 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, уповноваженої особи на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Укркомунбанк» Матвієнко Андрій Анатолійович, третя особа - Публічне акціонерне товариство «Укркомунбанк» про визнання протиправної бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії та стягнення суми за вкладом на новий судовий розгляд.

Ухвалою суду від 04.12.2018 прийнято адміністративну справу до розгляду за правилами загального позовного провадження та призначено справу до слухання у підготовчому засіданні (а.с. 48-49).

Позивач в судове засідання не прибув, про дату час та місце підготовчого судового засідання повідомлен належним чином (а.с.142).

Відповідно до частин першої - третьої статті 173 КАС України підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з'ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до частини другої статті 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відповідача та третя особа вважали за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Судом, з метою виконання завдань підготовчого провадження, відповідно до частини другої статті 173 КАС України остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрано відповідні докази; визначено порядок розгляду справи.

З врахуванням приписів статей 180, 181, 183 КАС України, суд вважає що підготовче провадження у справі слід закрити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 180, 181, 183, 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом позовом ОСОБА_3 до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, уповноваженої особи на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Укркомунбанк» Матвієнко Андрій Анатолійович, третя особа - Публічне акціонерне товариство «Укркомунбанк» про визнання протиправної бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії та стягнення суми за вкладом, та призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 01 березня 2019 року на 09 год. 00 хв. у залі судових засідань Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та не може бути оскаржена окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

СуддяС.М. Чиркін

Попередній документ
79865489
Наступний документ
79865491
Інформація про рішення:
№ рішення: 79865490
№ справи: 812/148/16
Дата рішення: 15.02.2019
Дата публікації: 19.02.2019
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Луганський окружний адміністративний суд
Категорія справи: Справи зі спорів з приводу реалізації публічної фінансової політики, зокрема зі спорів у сфері:
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: (11.12.2018)
Результат розгляду: Передано на відправку Луганський окружний адміністративний суд
Дата надходження: 04.07.2018
Предмет позову: про визнання протиправною бездіяльність, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення суми за вкладом