Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 09.10.2018 по справі 826/13543/18

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

09 жовтня 2018 року м. Київ № 826/13543/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі:

Головуючого судді Шейко Т.І.,

при секретарі судових засідань Хаюк К.С.

здійснюючи підготовче провадження в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "ГЕМОФАРМ"

доАнтимонопольного комітету України

провизнання протиправним та скасування рішення № 7504-р/пк-пз від 25.07.2018 року

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача:

- Державна установа «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова Національної академії медичних наук України»;

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Гемофарм» звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Антимонопольного комітету України, в якому просило:

- визнати протиправним та скасувати рішення Постійної діючої адміністративної комісії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель №7504-р/пк-пз від 25 липня 2018 року.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 27 серпня 2018 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання 09 жовтня 2018 року прибув представник позивача.

Представник відповідача та третьої особи в підготовче судове засідання не з'явились про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, клопотань про розгляд справи за відсутності уповноважених представників чи відкладення розгляду справи не надходило.

Представник позивача позовні вимоги підтримав в повному обсязі та просив їх задовольнити.

Приписами статті 173 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до частин першої та другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддею проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

Керуючись статтями 173, 183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Закрити підготовче провадження.

2. Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 13 листопада 2018 року о 10:00 год.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: місто Київ, вулиця Болбочана Петра, 8, корп. 1, І поверх, зал судових засідань №9.

3. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2670/.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Кодексом адміністративного судочинства України не передбачено оскарження ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддя Т.І. Шейко

Попередній документ
77120344
Наступний документ
77120346
Інформація про рішення:
№ рішення: 77120345
№ справи: 826/13543/18
Дата рішення: 09.10.2018
Дата публікації: 18.10.2018
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Окружний адміністративний суд міста Києва
Категорія справи: захисту економічної конкуренції