Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 06.10.2021 по справі 905/857/19

СХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
УХВАЛА

про відкладення розгляду апеляційної скарги

06.10.2021 м. Харків Справа № 905/857/19

Східний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючий суддя Чернота Л.Ф., суддя Зубченко І.В. , суддя Барбашова С.В.

за участю секретаря судового засідання за участю представників учасників справи: від боржника: від апелянта: від кредитора (ТОВ “Логітекс сістемс”): від інших кредиторів: від арбітражного керуючого: розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу (вх.№2232 Д/3) Телеснюк І. В. Золотухін Р. М. (адвокат) свідоцтво серії ДН №5496 від 29.05.2019 про право на заняття адвокатською діяльністю, довіреність №4/ШКД/2021 від 30.12.2020; не з'явились; не з'явились; не з'явились; не з'явились; Головного управління ДПС у Донецькій області, м. Маріуполь, Донецька область

на ухвалу Господарського суду Донецької області

постановлену09.06.2021 року (повний текст ухвали складено 22.06.2021 року)

у справі за заявою кредитора до про№905/857/19 (суддя - Говорун О.В.) Товариства з обмеженою відповідальністю “Логітекс сістемс”, м. Київ Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу”, м. Добропілля, Донецька область банкрутство

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Східного апеляційного господарського суду перебуває справа №905/857/19 за апеляційною скаргою (вх.№2232 Д/3) Головного управління ДПС у Донецькій області, м. Маріуполь, Донецька область на ухвалу Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 року (повний текст ухвали складено 22.06.2021 року).

Ухвалою Східного апеляційного господарського суду від 17.08.2021 року відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою (вх. №2232 Д/3) Головного управління ДПС у Донецькій області, м. Маріуполь, Донецька область на ухвалу Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 року у справі №905/857/19 та призначено її до розгляду на 06.10.2021 року о 14:30 год. Явка представників учасників справи визнана необов'язковою.

02.09.2021 року на електронну адресу суду від Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” надійшов відзив б/н від 01.09.2021 року на апеляційну скаргу, за змістом якого останнє просить суд апеляційну скаргу Головного управління ДПС у Донецькій області на ухвалу Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 року у справі №905/857/19 залишити без задоволення, а ухвалу Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 року у справі №905/857/19 - залишити без змін.

Тієї ж дати від представника Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” - адвоката Золотухіна Романа Михайловича на електронну адресу суду надійшла заява б/н від 01.09.2021 року про участь у судовому засіданні, призначеному на 06.10.2021 року о 14:30 год., у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення, розміщеного за посиланням vkz.court.gov.ua (“EаsyCon”).

Ухвалою Східного апеляційного господарського суду від 07.09.2021 року задоволено заяву представника Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” - адвоката Золотухіна Романа Михайловича про його участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції та постановлено провести судове засідання 06.10.2021 року о 14:30 год. за допомогою системи відеоконференцзв'язку “EаsyCon”.

У зв'язку з перебуванням у відпустці судді-члена колегії Радіонової О. О. на дату слухання справи, розпорядженням керівника апарату Східного апеляційного господарського суду від 06.10.2021 року, на підставі доповідної записки головуючого судді (судді-доповідача), було призначено повторний автоматизований розподіл справи №905/857/19, яким визначено колегію суддів у складі: головуючий суддя (суддя-доповідач) - Чернота Л. Ф., судді: Зубченко І. В., Барбашова С. В.

Враховуючи викладене та зважаючи на приписи ч. 14 ст. 32 Господарського процесуального кодексу України, розгляд апеляційної скарги розпочався спочатку.

У судовому засіданні 06.10.2021 року приймав участь представник боржника (ПрАТ “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу”) в режимі відеоконференції.

Представники апелянта, кредитора (ТОВ “Логітекс сістемс”), інших кредиторів, арбітражного керуючого у судове засідання не з'явились, про час та місце слухання справи були повідомлені належним чином в порядку, передбаченому нормами Господарського процесуального кодексу України.

Відповідно до частини 3 ст. 202 Господарського процесуального кодексу України якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі: 1) неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки; 2) повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника) незалежно від причин неявки; 3) неявки представника в судове засідання, якщо в судове засідання з'явилася особа, яку він представляє, або інший її представник; 4) неявки в судове засідання учасника справи, якщо з'явився його представник, крім випадків, коли суд визнав явку учасника справи обов'язковою.

При здійсненні правосуддя суд має виходити з необхідності дотримання основних засад господарського судочинства на підставі ст.ст. 2, 4 Господарського процесуального кодексу України щодо забезпечення права сторін на розгляд справ у господарському суді після їх звернення до нього у встановленому порядку та забезпечити дотримання справедливого, неупередженого та своєчасного вирішення судом спорів з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

За змістом ч. 1 ст. 216 Господарського процесуального кодексу України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених ч. 2 ст. 202 цього Кодексу, якою визначено перелік підстав для відкладення розгляду справи в судовому засіданні.

Відповідно до ст. 270 Господарського процесуального кодексу України суд апеляційної інстанції відкладає розгляд справи у разі неявки в судове засідання учасника справи, стосовно якого немає відомостей про його повідомлення про дату, час і місце судового розгляду, або за його клопотанням, коли повідомлені ним причини неявки будуть визнані судом поважними.

Також, колегія суддів зазначає, що незалежність судової влади є головною умовою забезпечення верховенства права, ефективного захисту прав і свобод людини та громадянина, юридичних осіб, інтересів суспільства й держави.

Незалежність і недоторканність суддів гарантуються статтями 126 та 129 Конституції України, якими встановлено, що судді при здійсненні правосуддя незалежні й підкоряються лише закону.

Згідно зі статтею 8 Конституції України в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Складовою принципу верховенства права є право на звернення до суду, що передбачено статтею 55 Конституції України та гарантовано статтею 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року (право на справедливий суд).

Крім того, статтею 64 Конституції України передбачено, що права і свободи людини та громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. У Конституції наголошується, що право на справедливий суд не може бути обмежене в умовах воєнного та надзвичайного стану.

Відповідно до частин другої та третьої статті 120 Господарського процесуального кодексу України суд повідомляє учасників справи про дату, час і місце судового засідання чи вчинення відповідної процесуальної дії, якщо їх явка не є обов'язковою; виклики і повідомлення здійснюються шляхом вручення ухвали в порядку, передбаченому цим Кодексом для вручення судових рішень.

На підставі викладеного, враховуючи неявку у засідання інших учасників справи, відповідно до приписів ст. 216 Господарського процесуального кодексу України, з метою забезпечення повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, з огляду на завдання господарського судочинства та особливості конкретних обставин справи, колегія суддів дійшла висновку про необхідність відкладення розгляду справи на іншу дату.

Враховуючи зміну складу судової колегії, яка відбулась у день слухання справи, з метою забезпечення рівних процесуальних прав учасників судового процесу, формування об'єктивних і повних висновків відносно матеріалів справи та фактичних обставин спору, а також, для надання можливості сторонам направити своїх уповноважених представників у судове засідання для надання пояснень щодо правового обґрунтування своїх доводів у справі, колегія суддів Східного апеляційного господарського суду дійшла висновку про необхідність відкладення розгляду справи в межах строків, передбачених статтею 273 Господарського процесуального кодексу України.

Представником боржника адвокатом Золотухіним Р. М. у судовому засіданні було заявлено усне клопотання про участь у наступному судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (“EаsyCon”).

Беручи до уваги впровадження обмежувальних заходів, пов'язаних із введенням карантину на території України, та з огляду на необхідність забезпечення своєчасного розгляду господарської справи, колегія суддів дійшла висновку про задоволення усного клопотання представника Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” - адвоката Золотухіна Романа Михайловича та забезпечення його участі у наступному судовому засіданні 27.10.2021 року о 14:40 год. в режимі відеоконференції з урахуванням технічних можливостей у суді з використанням системи відеоконференцзв'язку “EаsyCon”.

Керуючись статтями 197, 202, 216, 234, 235, 270, 273, 281 Господарського процесуального кодексу України, Східний апеляційний господарський суд,

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд апеляційної скарги (вх.№2232 Д/3) Головного управління ДПС у Донецькій області, м. Маріуполь, Донецька область на ухвалу Господарського суду Донецької області від 09.06.2021 року (повний текст ухвали складено 22.06.2021 року) у справі №905/857/19 на 27 жовтня 2021 року о 14:40 год.

2. Судове засідання відбудеться за адресою: 61058, місто Харків, пр. Незалежності, 13, 1-й поверх, зал судового засідання №111.

3. Довести до відома учасників апеляційного провадження, що нез'явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою розгляду апеляційної скарги.

4. Задовольнити клопотання представника Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” - адвоката Золотухіна Романа Михайловича про його участь в режимі відеоконференції у судовому засіданні Східного апеляційного господарського суду з розгляду справи №905/857/19, яке відбудеться 27 жовтня 2021 року о 14:40 год. у залі судового засідання №111.

5. Проведення судового засідання в режимі відеоконференції здійснити за допомогою системи відеоконференцзв'язку “EаsyCon” (https://easycon.com.ua/).

6. Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду представнику Приватного акціонерного товариства “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” - адвокату Золотухіну Роману Михайловичу необхідно використовувати комп'ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

7. Забезпечити участь адвоката Золотухіна Романа Михайловича у судовому засіданні у справі №905/857/19, призначеному на 27 жовтня 2021 року о 14:40 год., у режимі відеоконференції відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв'язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 08.04.2020 року №169.

8. Роз'яснити адвокату Золотухіну Роману Михайловичу, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції він зобов'язаний: зайти та авторизуватися в системі відеоконференцзв'язкуза 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв'язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі у судовому засіданні.

9. Попередити учасників справи, що відповідно до ч. 4 ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, пункту 5 розділу І Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв'язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв'язку тощо несе учасник справи.

10. Роз'яснити, що Інструкція щодо участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення “EаsyCon” знаходиться за веб-посиланням: https://easycon.com.ua/vkz_help_uk-ua.pdf.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Головуючий суддя Л.Ф. Чернота

Суддя І.В. Зубченко

Суддя С.В. Барбашова

Попередній документ
100176304
Наступний документ
100176306
Інформація про рішення:
№ рішення: 100176305
№ справи: 905/857/19
Дата рішення: 06.10.2021
Дата публікації: 08.10.2021
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Господарське
Суд: Східний апеляційний господарський суд
Категорія справи: грошові вимоги кредитора до боржника
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: Передано судді (10.02.2022)
Дата надходження: 10.02.2022
Предмет позову: про банкрутство
Учасники справи:
ТАРАПАТА СВІТЛАНА СТЕПАНІВНА суддя-доповідач
Товариство з обмеженою відповідальністю "Ерлайт" м.Київ Кредитор
МАТЮХІН ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ суддя-доповідач
Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс Сістемс" м.Київ Позивач (Заявник)
Відкрите акціонерне товариство "Центральна збагачувальна фабрика "Октябрська" Дочірнє підприємство відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія "Донбасвуглезбагачення" м.Білицьке Кредитор
Головне управління ДПС у Донецької області м.Маріуполь Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "КОРУМ РЕПЕЇР" м.Дружківка Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "КОРУМ УКРАЇНА" м.Київ Кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля" м.Краматорськ Кредитор
Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі" м.Краматорськ Кредитор
Акціонерне товариство "ДТЕК Дніпроенерго" м.Запоріжжя Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі" м.Краматорськ Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-проектний центр ДТЕК" Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Моспінське вуглепереробне підприємство" м.Добропілля Кредитор
Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля боржник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Свердловантрацит" м.Сєверодонецьк Кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля боржник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Енерго" м.Київ Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго" м.Курахове Кредитор
Регіональна філія "Придніпровська залізниця" Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" м.Дніпро Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Метінвест-СМЦ" Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і К" м.Дружківка Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізована компанія " Енергосервіс" м.Одеса Кредитор
Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Електроналадка" м.Курахове Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК" Кредитор
Товариство з обемежною відповідальністю "Інформакс" м.Київ Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК СЕРВІС" м.Київ Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Першотравенський ремонтно-механічний завод" м.Першотравенськ Кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" м.Павлоград Кредитор
Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" м.Маріуполь Заявник
Адвокат Алехіна Олена Анатоліївна м.Харків Заявник
Головне управління ДПС у Запорізькій області м.Запоріжжя Кредитор
Фізична особа Черноморський Леонід Вікторович м.Кіровське Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "Метінвест-СМЦ" м.Київ Заявник
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Відповідач (Боржник)
Державне підприємство "Придніпровська залізниця" м.Дніпро Кредитор
Регіональна філія "Придніпровська залізниця" Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" м.Дніпро Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕТ- ЮА" с.Петропавлівська Борщагівка Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК СЕРВІС" м.Київ Заявник
Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Добропільська ЦЗФ" м.Добропілля Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і К" м.Дружківка Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтертранс ЛТД" м.Дружківка Заявник
А.К. Мензаренко Юрій Миколайович Заявник
Добропільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області м.Добропілля Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ВІВАТ МЕНЕДЖМЕНТ" м.Краматорськ Заявник
Шамкій Вікторія Миколаївна м.Київ Заявник
Головне управління ДПС у Донецької області м.Маріуполь Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "Першотравенський ремонтно-механічний завод" м.Першотравенськ Заявник
ТОВ "Александр-И" Кредитор
ТОВ "ДЕТ-ЮА" Кредитор
Приватне АТ "Октябрьська ЦЗФ" Кредитор
Головне управління державної податкової служби у Донецькій області Кредитор
ТОВ "Коксообладнання" Кредитор
АТ "Українська залізниця" Кредитор
Приватне АТ "ДТЕК Добропільська ЦЗФ" Кредитор
АТ "Донецькі електромережі" Кредитор
ІСТОМІНА ОЛЕНА АРКАДІЇВНА суддя-учасник колегії
Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко Олексій Вікторович За участю
ТОВ "Донбаська насосна станція" Кредитор
ТОВ "Першотравневий механічний завод" Кредитор
Головне управління ДПС у Запорізькій області Кредитор
Офіс великих платників податків ДФС України Кредитор
ТДВ "Шахта "Білозерська" Кредитор
ТОВ "Хайзен Україна" Кредитор
ТОВ "ДТЕК" Кредитор
ТОВ "Торгівельна промислова компанія НАК" Кредитор
ПЕЛИПЕНКО НІНА МИХАЙЛІВНА головуючий суддя
ПЕЛИПЕНКО НІНА МИХАЙЛІВНА суддя-доповідач
БАРБАШОВА СІЛЬВА ВІКТОРІВНА суддя-учасник колегії
ПУШАЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ суддя-учасник колегії
Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс Сістемс" м.Київ Заявник
Адвокат Алехіна Олена Анатоліївна Представник позивача
Черноморський Леонід Вікторович Позивач (Заявник)
Головне управління ДПС у Запорізькій області м.Запоріжжя Заявник
ЧЕРНОТА ЛЮДМИЛА ФЕДОРІВНА головуючий суддя
ЧЕРНОТА ЛЮДМИЛА ФЕДОРІВНА суддя-доповідач
РАДІОНОВА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА суддя-учасник колегії
ЗУБЧЕНКО ІННА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
Розпорядник майна Мензаренко Юрій Миколайович За участю
Головне управління ДПС у Донецькій області Заявник апеляційної інстанції
Головне управління ДПС у Донецькій області Кредитор
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Відповідач (Боржник)
ТОВ "Логітекс Сістемс" Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕТ-ЮА" Кредитор
ПАТ "Октябрьська ЦЗФ" Кредитор
ТОВ "Віват Менеджмент" Кредитор
ТОВ "Виробниче об'єднання "Коксообладнання" Кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Заявник касаційної інстанції
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Заявник
Арбітражний керуючий Мензаренко Юрій Миколайович м.Краматорськ Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго" м.Курахове Заявник
ТКАЧ ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ суддя-доповідач
ГОВОРУН ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ суддя-доповідач
Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області м.Слов'янськ Заявник
ПЄСКОВ В Г головуючий суддя
ПЄСКОВ В Г суддя-доповідач
БАНАСЬКО О О суддя-учасник колегії
АК Мензаренко Юрій Миколайович За участю
Акціонерне товариство "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО" Кредитор
Головне управління ДПС у Донецькій області Заявник касаційної інстанції
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс Сістемс" Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробів" м.Покровськ Кредитор
ТОВ "ТПК Укрсплав" Кредитор
Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Кіровського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Кредитор
ТОВ "Електроналадка" Кредитор
ПАТ "ДТЕК Октябрська ЦЗФ" Кредитор
ВЛАСОВ ЮРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ суддя-доповідач
ВАСЬКОВСЬКИЙ О В Головуючий суддя
ВАСЬКОВСЬКИЙ О В суддя-доповідач
ПОГРЕБНЯК В Я суддя-учасник колегії
БІЛОУС В В суддя-учасник колегії
Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс Сістемс" м.Київ Позивач (заявник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" відповідач (боржник)
Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби в особі Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків ДФС заявник касаційної інстанції
Гальченко Є.А. за участю
Єленіна Жанна Миколаївна; член колегії член колегії
Товариство з обмеженою відповідальністю "Логітекс Сістемс" Позивач (заявник)
Офіс Великих платників податків Державної фіскальної служби в особі Дніпропетровського управління Офісу великих платників податків ДФС кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" заявник касаційної інстанції
Золотухін Р.М. Представник відповідача
Товариство з обмеженою відповідальністю "Ерлайт" м.Київ Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "АРКС-ДОН" м.Святогірськ Позивач (Заявник)
Державне підприємство "Сетам" м.Київ Відповідач (Боржник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІПІ Транс" м.Дружківка Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" м.Київ Відповідач (Боржник)
Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко Олексій Вікторович м.Краматорськ Відповідач (Боржник)
Приватний виконавець Літвиненко Олексій Вікторович м.Краматорськ Відповідач (Боржник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго" м.Курахове Позивач (Заявник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" м.Павлоград Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго" м.Курахове Заявник
ПОПКОВ ДЕНИС ОЛЕКСАНДРОВИЧ суддя-учасник колегії
Приватний виконавець Літвиненко Олексій Вікторович Відповідач (Боржник)
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Заявник апеляційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" Відповідач (Боржник)
Державне підприємство "СЕТАМ" Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІПІ Транс" Відповідач (Боржник)
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" 3-я особа без самостійних вимог на стороні відповідача
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача
ТОВ "ДТЕК Східенерго" Заявник апеляційної інстанції
ТОВ "ДТЕК Східенерго" Позивач (Заявник)
СТОЙКА ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко О.В. Відповідач (Боржник)
ТОВ "ЮЮ-ІНВЕСТ" Відповідач (Боржник)
Державне підприємство "Сетам" Відповідач (Боржник)
ТОВ "ДІПІ ТРАНС" Відповідач (Боржник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Позивач (Заявник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" Заявник апеляційної інстанції
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" Позивач (Заявник)
Офіс великих платників податків державної податкової служби м.Київ Відповідач (Боржник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" м.Павлоград Заявник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі" м.Краматорськ Заявник
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Заявник апеляційної інстанції
Алехіна Олена Анатоліївна м.Харків Представник позивача
Фізична особа Черноморський Леонід Вікторович м.Кіровське Позивач (Заявник)
Головне управління ДПС у Донецької області м.Маріуполь Заявник апеляційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-проектний центр ДТЕК" м.Дніпро Кредитор
Єнакієвське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" м.Єнакієве Кредитор
Кіровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства "Вода Донбасу" м.Кіровське Кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі" м.Дніпро Заявник
Середа Віталій Вікторович Представник
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Трейдінг" м.Київ Кредитор
МАТЮХІН В І Суддя-доповідач
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля відповідач (боржник)
ГОВОРУН О В Суддя-доповідач
Дерека Дар'я Валеріївна Представник
Кіровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства "Вода Донбасу" м.Кіровське кредитор
Єнакієвське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" м.Єнакієве кредитор
Відкрите акціонерне товариство "Центральна збагачувальна фабрика "Октябрська" Дочірнє підприємство відкритого акціонерного товариства "Державна холдінгова компанія "Донбасвуглезбагачення" м.Білицьке кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Трейдінг" м.Київ кредитор
Головне управління ДПС у Донецької області м.Маріуполь кредитор
Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі електромережі" м.Краматорськ кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "КОРУМ РЕПЕЇР" м.Дружківка кредитор
Приватне акці кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта "Комсомолець Донбасу" м.Добропілля Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІПІ Транс" м.Дружківка відповідач (боржник)
Державне підприємство "Сетам" м.Київ відповідач (боржник)
Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко Олексій Вікторович м.Краматорськ відповідач (боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" м.Київ відповідач (боржник)
Фізична особа Черноморський Леонід Вікторович м.Кіровське Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробнича фірма Топстар" м.Дніпро Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Високовольтні мережі" м.Краматорськ кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "КОРУМ РЕПЕЇР" м.Дружків кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Свердловантрацит" м.Сєверодонецьк кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Моспінське вуглепереробне підприємство" м.Добропілля кредитор
Акціонерне товариство "ДТЕК Донецькі е кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і К" м.Дружківка кредитор
Регіональна філія "Придніпровська залізниця" Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" м.Дніпро кредитор
Товариство з обме кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Першотравенський ремонтно-механічний завод" м.Першотравенськ кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК СЕРВІС" м.Київ кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТ кредитор
Алехіна Олена Анатоліївна м.Харків представник позивача
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Східенерго" м.Курахове Позивач (заявник)
Приватний виконавець Літвиненко Олексій Вікторович м.Краматорськ відповідач (боржник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" м.Павлоград Позивач (заявник)
Державне підприємство "Придніпровська залізниця" м.Дніпро кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Мединський і кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" м.Київ 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача
ПЕЛИПЕНКО Н М Головуючий суддя
ПЕЛИПЕНКО Н М суддя-доповідач
ПОПКОВ Д О суддя-учасник колегії
БАРБАШОВА С В суддя-учасник колегії
Черноморський Леонід Вікторович Позивач (заявник)
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" відповідач (боржник)
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Адвокат Алехіна Олена Анатоліївна представник позивача
Розпорядник майна Мензаренко Юрій Миколайович за участю
ПУШАЙ В І суддя-учасник колегії
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Позивач (заявник)
Державне підприємство "СЕТАМ" відповідач (боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІПІ Транс" відповідач (боржник)
Приватний виконавець Літвиненко Олексій Вікторович відповідач (боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" відповідач (боржник)
ТОВ "ДТЕК Східенерго" кредитор
ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит" кредитор
Приватне АТ "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля" кредитор
ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит" кредитор
ТОВ "Інформакс" кредитор
ТОВ "Логітекс Сістемс" кредитор
ТОВ "Електроналадка" кредитор
ТОВ "ДТЕК Високовольтьні мережі" кредитор
ТОВ "Моспінське вуглепереробне підприємство" кредитор
ТОВ "ДТЕК Трейдинг" кредитор
ТОВ "ДТЕК Сервіс" кредитор
ТОВ "ДТЕК Енерго" кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Промислова група "Укрфільтрсервіс" завод"Фільтр" кредитор
Добропільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізована компанія " Енергосервіс" м.Одеса кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонни кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалізована компанія " Енергосервіс" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробі кредитор
ТОВ "Мединський і К" кредитор
ТОВ "Ерлайт" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Метінвест-СМЦ" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціалі кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю"ЮЮ-Інвест" м.Київ 3-я особа без самостійних вимог на стороні відповідача
ЧЕРНОТА Л Ф Головуючий суддя
ЧЕРНОТА Л Ф суддя-доповідач
РАДІОНОВА О О суддя-учасник колегії
ЗУБЧЕНКО І В суддя-учасник колегії
ТОВ "ДТЕК Східенерго" Позивач (заявник)
ТОВ "ДТЕК Східенерго" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
ПЄСКОВ В Г Головуючий суддя
ТКАЧЕНКО Н Г суддя-учасник колегії
ВАСЬКОВСЬКИЙ О В суддя-учасник колегії
ТОВ "Логітекс Сістемс" Позивач (заявник)
Головне управління ДПС у Донецькій області кредитор
Головне управління ДПС у Донецькій області орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Комунальне підприємство "Компанія "Вода Донбасу" в особі Кіровського виробничого управління во кредитор
ТОВ ДТЕК "Ровенькиантрацит" кредитор
Приватне АТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" кредитор
ТОВ "Шахта "Білозерська" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Сервіс" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Ханзен Україна" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробів" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробниче об'єднання "Коксообладнання" м.Кам'янське кредитор
КП "Вода Донбасу" в ос. Кіровського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства кредитор
Т кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" Позивач (заявник)
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Павлоградвугілля" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Товариство з обмеженою відповідальністю "Інформакс" кредитор
ПАТ "ДТЕК Добропільська ЦЗФ" кредитор
ТОВ "Метінвест-СМЦ" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "ДТЕК СВЕРДЛОВАНТРАЦИТ" кредитор
ТОВ "ДТЕК "Ровенькиантрацит" кредитор
ТОВ "Донбаська насосна компанія" кредитор
ПАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" кредитор
АТ "ДТЕК Донецькі електромережі" кредитор
ТОВ "ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ РЕМОНТНО-МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД" кредитор
ТОВ "Спеціалізована компанія "Енергосервіс" кредитор
ТОВ "ДТЕК ЕНЕРГО" кредитор
ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі" кредитор
АТ "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Придніпровська залізниця" АТ "Українс кредитор
Приватне акціонерне товариство "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу" Позивач (заявник)
Державне підприємство "Сетам" відповідач (боржник)
Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Літвиненко О.В. відповідач (боржник)
ТОВ "ДІПІ ТРАНС" відповідач (боржник)
ТОВ "ЮЮ-ІНВЕСТ" відповідач (боржник)
ГОВОРУН ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ Суддя-доповідач
ТОВ "ТПК Укрсплав" кредитор
ПАТ "ДТЕК Октябрська ЦЗФ" кредитор
Товариство з додатковою відповідальністю "Шахта "Білозерська" кредитор
ТОВ "Виробниче об'єднання "Коксообладнання" кредитор
Акціонерне товариство "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО" кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Покровський завод залізобетонних виробів" м.Покровськ кредитор
КАРТЕРЕ В І суддя-учасник колегії
Розклад:
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
17.05.2024 11:14 Касаційний господарський суд
25.02.2020 12:00 Касаційний господарський суд
20.04.2020 12:40 Господарський суд Донецької області
20.07.2020 14:30 Господарський суд Донецької області
08.09.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
08.09.2020 12:00 Господарський суд Донецької області
08.09.2020 12:30 Господарський суд Донецької області
24.09.2020 12:00 Господарський суд Донецької області
24.09.2020 12:45 Господарський суд Донецької області
28.09.2020 14:30 Господарський суд Донецької області
07.10.2020 12:00 Господарський суд Донецької області
13.10.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
20.10.2020 14:00 Господарський суд Донецької області
21.10.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
28.10.2020 14:00 Господарський суд Донецької області
05.11.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
20.11.2020 12:00 Господарський суд Донецької області
23.11.2020 14:00 Господарський суд Донецької області
23.11.2020 15:00 Господарський суд Донецької області
25.11.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
26.11.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
03.12.2020 15:00 Господарський суд Донецької області
10.12.2020 12:00 Господарський суд Донецької області
10.12.2020 12:30 Господарський суд Донецької області
15.12.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
22.12.2020 15:00 Господарський суд Донецької області
28.12.2020 11:30 Господарський суд Донецької області
12.01.2021 12:00 Господарський суд Донецької області
12.01.2021 12:30 Господарський суд Донецької області
13.01.2021 14:00 Господарський суд Донецької області
27.01.2021 14:00 Господарський суд Донецької області
27.01.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
28.01.2021 12:30 Господарський суд Донецької області
10.02.2021 14:00 Господарський суд Донецької області
04.03.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
23.03.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
31.03.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
12.04.2021 12:30 Східний апеляційний господарський суд
28.04.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
05.05.2021 12:30 Господарський суд Донецької області
11.05.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
18.05.2021 12:30 Східний апеляційний господарський суд
26.05.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
01.06.2021 11:30 Східний апеляційний господарський суд
01.06.2021 11:45 Східний апеляційний господарський суд
09.06.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
22.06.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
01.09.2021 15:00 Східний апеляційний господарський суд
02.09.2021 10:45 Касаційний господарський суд
06.10.2021 14:15 Східний апеляційний господарський суд
06.10.2021 14:30 Східний апеляційний господарський суд
06.10.2021 14:45 Східний апеляційний господарський суд
27.10.2021 14:15 Східний апеляційний господарський суд
27.10.2021 14:40 Східний апеляційний господарський суд
27.10.2021 15:00 Східний апеляційний господарський суд
11.11.2021 11:00 Касаційний господарський суд
18.11.2021 10:15 Касаційний господарський суд
18.11.2021 14:30 Господарський суд Донецької області
09.12.2021 16:00 Касаційний господарський суд
13.01.2022 10:45 Касаційний господарський суд
13.01.2022 16:15 Касаційний господарський суд
24.02.2022 10:15 Касаційний господарський суд
14.09.2023 12:30 Господарський суд Донецької області