Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (768)
SMIDA
Річна звітність:
2013
Зовнішня інформація (2) Перевірки (1)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКТАБАНК"

#35863708

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКТАБАНК"
ЄДРПОУ 35863708
Номер свідоцтва про реєстрацію серiя А01 №054659
Дата державної реєстрації 22.04.2008
Середня кількість працівників 1 173
Орган управління Органами управлiння Банку є Загальнi збори, Спостережна рада Банку, Правлiння Банку. Банк самостiйно визначає структуру управлiння, склад органiв управлiння та контролю, їх компетенцiю вiдповiдно до вимог чинного законодавства України. Повноваження органiв управлiння банку, порядок прийняття ними рiшень здiйснюється вiдповiдно до статуту Банку, який розмiщено на офiцiйному сайтi банку за адресою:http://www.aktabank.com/.
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Операцiйне Управлiння Нацiонального банку України м.Днiпропетровськ
МФО: 305006
Номер рахунку: 32002105800
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті Операцiйне Управлiння Нацiонального банку України м.Київ
МФО: 300001
Номер рахунку: 32078119201
Контакти
+38 (056) 732-30-28
elena.semenyk@aktabank.com

Посадові особи

Ім'я Посада
Мусієнко Інна Віталіївна Головний бухгалтер, член Правлiння
Рік народження 1960 р. н. (64 роки)
Дата вступу на посаду і термін 22.04.2011 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. закiнчила Харкiвський автомобiльно-дорожнiй iнститут за спецiальнiстю "економiка та органiзацiя автомобiльного транспорту". Присвоєно квалiфiкацiю iнженера-економiста
Стаж роботи 15 років
Попередне місце роботи начальник вiддiлу внутрiшнього аудиту ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД".
Примітки Повноваження та обов'язки Головного бухгалтера, члена Правлiння визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Розмiр виплаченої винагороди, наданiй посадовим особам ПАТ "АКТАБАНК" у 2013 роцi склав 287 126,12 грн. У 2013 роцi змiн у персональному складi Правлiння не вiдбувалося. Мусiєнко I.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Мусiєнко I.В. становить 15 рокiв. Попереднi посади: начальник вiддiлу внутрiшнього аудиту ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", головний бухгалтер Днiпропетровської фiлiї АКБ "Мрiя", заступник головного бухгалтера-начальник вiддiлення АКБ "Мрiя", економiст I категорiї сектора розрахунково-позикових операцiй вiддiлу облiку та вкладних операцiй АКБ "Україна", завiдуюча сектором розрахунково-позикових операцiй АКБ "Україна", економiст I категорiї сектора розрахунково-позикових операцiй вiддiлу облiку та вкладних операцiй АКБ "Україна", економiст II категорiї сектора розрахунково-позикових операцiй вiддiлу облiку та вкладних операцiй АКБ "Україна", провiдний економiст бухгалтерiї КБ "Земельний", економiст розрахунково-фiнансового центру централiзованої бухгалтерiї КБ науково-технiчного прогресу "Днiпро", старший економiст сектора розрахунково-позикових операцiй бухгалтерiї Бабушкiнського вiддiлення "Промстройбанку" в м.Днiпропетровськ, старший економiст сектора МФО та iнкасових операцiй бухгалтерiї Бабушкiнського вiддiлення "Промстройбанку", молодший економiст сектора бухоблiку та звiтностi Бабушкiнського вiддiлення "Промстройбанка" м.Днiпропетровськ. Мусiєнко I.В. не займає жодної посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Мирошкіна Нонна Володимирівна член Спостережної ради
Рік народження 1970 р. н. (54 роки)
Дата вступу на посаду і термін 31.01.2013 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Днiпропетровський ордена Трудового Червоного Прапора металургiйний iнститут за спецiальнiстю "Технологiчне проектування прокатних i трубних цехiв". Присвоєно квалiфiкацiю iнженера-металурга"
Попередне місце роботи економiст ТОВ "Арда-трейдинг".
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Спостережної ради визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Спостережної ради винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi вiдбулися наступнi змiни у сладi Спостережної ради: до складу Спостережної ради було дообрано нового члена - Мiрошкiну Нонну Володимирiвну (Рiшення № 3 вiд 31.01.2013 р. єдиного акцiонера, що одноосiбно володiв 100% акцiй ПАТ «АКТАБАНК» та здiйснював повноваження позачергових загальних зборiв акцiонерiв вiдповiдно до вимог статтi 49 Закону України «Про акцiонернi товариства»). Мирошкiна Н.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Мирошкiної Н.В. становить менше року. Попереднi посади: економiст ТОВ "АРДА-ТРЕЙДИНГ", економiст ТОВ "ТД "АРДА", менеджер ТОВ "ТГ "АРДА", менеджер з продаж ТОВ "ТД "АРДА", бухгалтер-касир МП "Мрiя-С". На даний час Мирошкiна Н.В. займає посаду економiста ТОВ "АРДА-ТРЕЙДИНГ". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Самарська Лариса Іванівна член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1977 р. н. (47 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.04.2010 - 5 рокiв
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Днiпропетровський державний аграрний унiверситет. Спецiальнiсть - облiк i аудит. Квалiфiкацiя - економiст по бухгалтерському облiку i фiнансах.
Стаж роботи 5 років
Попередне місце роботи директор ПП "Комбiтех V".
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Ревiзiйної комiсiї визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Ревiзiйної комiсiї винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi змiн у складi Ревiзiйної комiсiї не було. Самарська Л.I. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Самарської Л.I. становить 5 рокiв. Попереднi посади: директор ПП "Комбiтех V", заступник директора ТОВ "Делос", заступник директора ТОВ "ТД "Мiлано", заступник директора ТОВ Аспектторг". На даний час Самарська Л.I займає посаду директора ПП "Комбiтех V". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Захарова Вікторія Вікторівна Голова Спостережної ради
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.01.2013 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Днiпропетровський державний унiверситет за спецiальнiстю "Економiчна кiбернетика". Квалiфiкацiя економiст-математик.
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи ТОВ "Капiтал РЗ". Заступник директора.
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Спостережної ради визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Спостережної ради винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi вiдбулися наступнi змiни у сладi Спостережної ради: до складу Спостережної ради було дообрано нового члена - Мiрошкiну Нонну Володимирiвну (Рiшення № 3 вiд 31.01.2013 р. єдиного акцiонера, що одноосiбно володiв 100% акцiй ПАТ «АКТАБАНК» та здiйснював повноваження позачергових загальних зборiв акцiонерiв вiдповiдно до вимог статтi 49 Закону України «Про акцiонернi товариства») Цим же рiшенням було знов переобрано на посаду Голови Спостережної ради Захарову В.В. Захарова В.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Захарової В.В. становить 6 рокiв. Попереднi посади: бухгалтер ТПК "Алеф", головний бухгалтер ТПК "Алеф", бухгалтер ТОВ "Авалон", бухгалтер ТОВ "Аббат", менеджер ТОВ "Єнiсей", iнженер-програмист II категорiї вiд.52 КБ Днiпровське виробниче об'єднання Днiпровського заводу iм.В.I.Ленiна. На даний час Захарова В.В. займає посаду заступника директора ТОВ "Капiтал РЗ". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Шестопалов Ігор Володимирович Голова Правлiння
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 22.04.2011 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчив у 1999 роцi факультет перепiдготовки спецiалiстiв Днiпропетровського державного унiверситету за спецiальнiстю "фiнанси" та здобув квалiфiкацiю "економiст"
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", директор з економiки.
Примітки Повноваження та обов'язки Голови Правлiння визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Розмiр виплаченої винагороди, наданiй посадовим особам ПАТ "АКТАБАНК" у 2013 роцi, склав 287 126,12 грн. У 2013 роцi змiн у персональному складi Правлiння не вiдбувалося. Шестопалов I.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Шестопалова I.В. становить 13 рокiв. Попереднi посади: директор з економiки ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД"; заступник керуючого фiлiї ЗАТ ПУМБ м.Запорiжжя; заступник керуючого фiлiєю ЗАТ "ПУМБ" м.Днiпропетровськ; заступник керуючого фiлiєю ЗАТ "ПУМБ" м.Одеса; начальник вiддiлу управлiння рахунами юридичних осiб ЗАТ "ПУМБ"; начальник кредитного вiддiлу ЗАТ "ПУМБ"; провiдний фахiвець кредитного вiддiлу ЗАТ "ПУМБ"; старший фахiвець кредитного вiддiлу ЗАТ "ПУМБ"; провiдний фахiвець вiддiлу планування та економiчного аналiзу ЗАТ "ПУМБ"; старший фахiвець вiддiлу планування та економiчного аналiзу ЗАТ "ПУМБ"; фахiвець вiддiлу планування та економiчного аналiзу ЗАТ "ПУМБ". Шестопалов I.В. на iнших пiдприємствах жодної посади не займає. Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Лікарпенкова Наталія Сергіївна член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1981 р. н. (43 роки)
Дата вступу на посаду і термін 16.04.2010 - 5 рокiв
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Днiпропетровський нацiональний унiверситет i отримала повну вищу освiту за спецiацльнiстю "Економiчна кiбернетика" та здобула квалiфiкацiю економiста-математика.
Стаж роботи 1 рік
Попередне місце роботи ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", директор.
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Ревiзiйної комiсiї визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Ревiзiйної комiсiї винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi змiн у складi Ревiзiйної комiсiї не було. Лiкарпенков Н.С. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Лiкарпенкової Н.С. становить 1 рiк. Попереднi посади: директор ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", начальник департаменту внутрiшнього аудиту ПрАТ "СК "Альянс", старший економiст ПрАТ "СК "Альянс", економiст ПП "ВО "Днiпрополiмер", економiст ТОВ "НПВ "Полiграфiя України", економiст ПП "Укртехпостачання, економiст ТОВ "Укрзерноекспорт". На даний час Лiкарпенкова Н.С. займає посаду директора ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Циганок Ірина Анатоліївна Заступник Голови Правлiння, член Правлiння
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 22.04.2011 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища.Закiнчила Вiнницький державний аграрний унiверситет i отримала повну вищу освiту за спецiальнiстю "Облiк i аудит" та здобула квалiфiкацiю спецiалiста з облiку i аудиту.
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи Начальник служби внутрiшнього аудиту ПАТ "АКТАБАНК".
Примітки Повноваження та обов'язки Заступника Голови Правлiння, члена Правлiння визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Розмiр виплаченої винагороди, наданiй посадовим особам ПАТ "АКТАБАНК" у 2013 роцi склав 287 126,12 грн. У 2013 роцi змiн у персональному складi Правлiння не вiдбувалося. Циганок I.А. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Циганок I.А. становить 11 рокiв. Попереднi посади: заступник директора з економiки ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", заступник Головного бухгалтера-начальник вiддiлу внутрiшньобанкiвських операцiй Днiпропетровської фiлiї АКБ "Мрiя", начальник вiддiлу внутрiшньобанкiвських операцiй Днiпропетровської фiлiї АКБ "Мрiя", економiст вiддiлу внутрiшньобанкiвських операцiй Днiпропетровської фiлiї АКБ "Мрiя", економiст вiддiлу активно-пасивних операцiй вiддiлення №17 Днiпропетровської фiлiї АКБ "Мрiя"; заступник Головного бухгалтера-начальник вiддiлу облiку внутрiшньобанкiвських операцiй Вiнницької фiлiї комерцiйного банку "ПРИВАТБАНКУ", бухгалтер сектору облiку внутрiшньобанкiвських операцiй Вiнницької фiлiї комерцiйного банку "ПРИВАТБАНКУ". Циганок I.А. не займає жодної посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Іванов Олег Аполлонович член Правлiння, начальник Управлiння з протидiї легалiзацiї доходiв, одержаних злочинним шляхом.
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 22.04.2011 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Патентно-економiчний факультет Днiпропетровського iнституту технiчної творчостi та патентознавства, отримав квалiфiкацiю "економiст, патентовед"
Стаж роботи 16 років
Попередне місце роботи заступник голови Правлiння ВАТ "Акцiонерний комерцiйний банк "Сигмабанк".
Примітки Повноваження та обов'язки члена Правлiння визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Розмiр виплаченої винагороди, наданiй посадовим особам ПАТ "АКТАБАНК" у 2013 роцi склав 287 126,12 грн. У 2013 роцi змiн у персональному складi Правлiння не вiдбувалося. Iванов О.А. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Iванова О.А. становить 16 рокiв. Попереднi посади: заступник Голови Правлiння ВАТ "Акцiонерний комерцiйний банк "Сигмабанк", начальник Управлiння валютного контролю та фiнансового монiторингу ВАТ "КБ "Причорномор'я", начальник вiддiлу фiнансового монiторинга ВАТ "КБ "Причорномор'я", застуник начальника валютного Управлiння-начальник вiддiлу фiнансового монiторинга та валютного контролю ВАТ "КБ "Причорномор'я", начальник вiддiлу валютного контролю АКБ "Причорномор'я", економiст-експерт валютного вiддiлу Пiвденного вiддiлення КБ "ПРИВАТБАНК", економiст валютного вiддiлу Пiвденного вiддiлення КБ "ПРИВАТБАНК". Iванов О.А. не займає жодної посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Речицький Олександр Юхимович член Спостережної ради
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 31.01.2013 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчив Днiпропетровський державний унiверситет. Спецiальнiсть – «Фiнанси та кредит», квалiфiкацiя – «фiнанси».
Стаж роботи 10 років
Попередне місце роботи ВАТ "Металургмаш".
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Спостережної ради визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Спостережної ради винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi вiдбулися наступнi змiни у сладi Спостережної ради: до складу Спостережної ради було дообрано нового члена - Мiрошкiну Нонну Володимирiвну (Рiшення № 3 вiд 31.01.2013 р. єдиного акцiонера, що одноосiбно володiв 100% акцiй ПАТ «АКТАБАНК» та здiйснював повноваження позачергових загальних зборiв акцiонерiв вiдповiдно до вимог статтi 49 Закону України «Про акцiонернi товариства»). Цим же рiшенням було знов переобрано на посаду члена Спостережної ради Речицького О.Ю. Речицький О.Ю. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Речицького О.Ю. становить 10 рокiв. Попереднi посади: фiнансовий менеджер ТПК "Алеф", голова Правлiння ТПК "Алеф", заступник директора з фiнансових питань ТОВ "Вiват", менеджер ТОВ "Вега", директор ТОВ "Адонiс", директор ТОВ "Компанiя "Бiосфера". На даний час Речицький О.Ю. займає посаду Голови Правлiння ВАТ "Металургмаш". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Кошеварова Олена Іванівна Заступник Голови Правлiння, член Правлiння
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 22.04.2011 - 3 роки
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Тернопiльську академiю народного господарства iнституту пiслядипломної освiти за спецiальнiстю "фiнанси i кредит". Присвоєно квалiфiкацiю "економiст"
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи комерцiйний директор ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД"
Примітки Повноваження та обов'язки Заступника Голови Правлiння, члена Правлiння визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Розмiр виплаченої винагороди, наданiй посадовим особам ПАТ "АКТАБАНК" у 2013 роцi склав 287 126,12 грн. У 2013 роцi змiн у персональному складi Правлiння не вiдбувалося. Кошеварова О.I. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Кошеварової О.I. становить 13 рокiв. Попереднi посади: комерцiйний директор ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", заступник начальника внутрiшнього аудиту ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", заступник начальника ТВ БВ №091 Днiпропетровської обласної фiлiї АКБ "Укрсоцбанк", виконуюча обов'язки начальника операцiйного вiддiлу Днiпропетровської обласної фiлiї АКБ "Укрсоцбанк", економiст першої категорiї сектору ведення розрахункових рахункiв та депозитiв Днiпропетровської обл.дирекцiї АКБ "Укрсоцбанка", економiст другої категорiї сектора розрахунково-позикових операцiй Днiпропетровської обл.дирекцiї АКБ "Укрсоцбанка", економiст другої категорiї вiддiлу облiково-операцiйного обслуговування клiєнтiв ОПЕРУ Днiпропетровської обл.дирекцiї АКБ "Укрсоцбанка", економiст другої категорiї вiддiлу бухгалтерського облiку та звiтностi сектора розрахунково-позикових операцiй Днiпропетровської обл.дирекцiї АКБ "Укрсоцбанка" . Кошеварова О.I. на iнших пiдприємствах жодної посади не займає. Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.
Барабанова Оксана Валеріївна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.04.2010 - 5 рокiв
Паспортні дані -, -, -
Освіта Вища. Закiнчила Київський державний економiчний унiверситет. Спецiальнiсть - облiк та аудит. Квалiфiкацiя - економiст
Стаж роботи 5 років
Попередне місце роботи директор ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД".
Примітки Повноваження та обов'язки Голови та членiв Ревiзiйної комiсiї визначенi дiючим статутом Банку, що розмiщений на офiцiйному сайтi ПАТ "АКТАБАНК". Голова та члени Ревiзiйної комiсiї винагороду вiд ПАТ "АКТАБАНК" не отримують. У 2013 роцi змiн у складi Ревiзiйної комiсiї не було. Барабанова О.В. непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи Барабанової О.В. становить5 рокiв. Попереднi посади: директор ТОВ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД", керiвник вiддiлу бухгалтерського облiку податкового планування ТОВ "ЛУНАПАК". На даний час Барабанова О.В. займає посаду Головного бухгалтера ТОВ "Агротек-iнвест". Банк не отримав згоди на оприлюднення паспортних даних.

Ліцензії

Дата  
243 23.11.2011 Лiцензiя на право надання банкiвських послуг, визначених частиною третьою статтi 47 Закону України "Про банкiвську дiяльнiсть"
Орган ліцензування Нацiональний банк України
Дата видачі 23.11.2011
Опис Емiтент планує продовжувати банкiвську дiяльнiсть i в подальшому.
243-3 23.10.2012 Лiцензiя на право здiйснювати валютнi операцiї згiдно з додатком
Орган ліцензування Нацiональний банк України
Дата видачі 23.10.2012
Опис Генеральна лiцензiя на здiйснення валютних операцiй є безстроковою. Емiтент планує продовжувати дiяльнiсть вiдповiдно до цiєї лiцензiї i в подальшому.
серiя АВ №534123 11.07.2012 Лiцензiя на здiйснення професiйної дiяльностi на фондовому ринку - дiяльнiсть з торгiвлi цiнними паперами. Андеррайтинг
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 11.07.2012
Дата закінчення 23.06.2015
Опис Емiтент планує оновлювати лiцензiю пiсля закiнчення строку її дiяльностi
серiя АЕ №263161 11.07.2013 Лiцензiя на здiйснення професiйної дiяльностi на фондовому ринку - дiяльнiсть з торгiвлi цiнними паперами. Брокерська дiяльнiсть
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондовому ринку
Дата видачі 11.07.2013
Опис Емiтент планує i в подальшому здiйснювати дiяльнiсть вiдповiдно до цiєї лiцензiї
серiя АЕ №263162 11.07.2013 Лiцензiя на здiйснення професiйної дiяльностi на фондовому ринку - дiяльнiсть з торгiвлi цiнними паперами. Дилерська дiяльнiсть
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 11.07.2013
Опис Емiтент планує в подальшому продовжувати дiяльнiсть вiдповiдно до цiєї лiцензiї
серiя АЕ №263331 17.09.2013 Лiцензiя на здiйснення професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарна дiяльнiсть. Депозитарна дiяльнiсть депозитарної установи
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 17.09.2013
Опис Емiтент планує i в подальшому здiйснювати дiяльнiсть вiдповiдно до цiєї лiцензiї
серiя АЕ №263332 17.09.2013 Лiцензiя на здiйснення професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарна дiльнiсть. Дiяльнiсть iз зберiгання активiв iнститутiв спiльного iнвестування
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 17.09.2013
Опис Емiтент планує i в подальшому здiйснювати дiяльнiсть вiдповiдно до лiцензiї.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
Публiчне акцiонерне товариство «Фондова бiржа ПФТС» #21672206
Адреса 01004, Україна, м.Київ, м.Київ, вул.Шовковична, буд. 42/44
Діятельність Професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку – дiяльнiсть з органiзацiї торгiвлi на фондовому ринку
Ліцензія
№ АД 034421
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 05.03.2009
Контакти 044 277 50 00, 044 277 50 01, 044 277 50 01
Примітки д/н
Публiчне акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 01001, Україна, м.Київ, вул. Бориса Грiнченка, будинок 3
Діятельність депозитарна дiяльнiсть депозитарiю цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ № 581322
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 25.05.2011
Контакти 0443777265, 0442791249
Примітки д/н
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "РЮРIК" #16480462
Адреса 04053, Україна, м.Київ, вул.Артема, буд. 52 А
Діятельність визначення кредитних рейтингiв позичальникiв та їх боргових iнструментiв
Ліцензія
№ 4
Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 12.04.2010
Контакти 044 484-00-53, 044 484-00-53
Примітки д/н
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЮРИДИЧНА ФIРМА "ДИНАСТIЯ" #36441117
Адреса 49036, Україна, м.Днiпропетровськ, пр-т Карла Маркса, буд.113, кв. 8
Діятельність юридичнi послуги
Ліцензія
№ не лiцензується
д/н
Контакти 056 375 30 30, 056 371 30 30
Примітки д/н
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Аудиторська фiрма «АленАудит» #35281710
Адреса 49000, Україна, м.Днiпропетровськ, вул.Московська, буд.7, оф.7
Діятельність аудиторськi перевiрки фiнансових установ, що надають послуги на ринку цiнних паперiв
Ліцензія
№ 000059
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 19.03.2013
Контакти 056 744 89 14;, 056 744 89 14
Примітки Свiдоцтво №4028 видане Аудиторською палатою України. ТОВ "АЛЕНАУДИТ" має також Свiдоцтво №141 вiд 16.10.2012 р. про внесення до реєстру аудиторiв та аудиторських фiрм, якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ, що здiйснюють дiяльнiсть на ринку цiнних паперiв. Свiдоцтво дiє до 06.09.2017 р.

Власники акцій

Власник Частка
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД" / #33416727 95.00%
Адреса Україна, смт.Солоне, вул. Гагарiна, буд. 26
Код 33416727
ФІЗИЧНА ОСОБА 5.00%
Паспорт -, -, -

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЦЕНТР-АГРО-ТРЕЙД" / #33416727 380 000 шт 95.00%
Адреса Україна, с.Солоне, вул.Гагарiна, буд.26