Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (7)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (5)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК"

#35810511

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МIЖНАРОДНИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ БАНК"
ЄДРПОУ 35810511
Адреса Київ, 01015, Лаврська, 16
Дата державної реєстрації 06.03.2008
Середня кількість працівників 242
Банк, що облуговує емітента в національній валюті Нацiональний банк України
МФО: 300001
Номер рахунку: UA61 300001 00000 3200 2116501026
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/н
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (044) 351-79-00
bank@ii-bank.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Згiдно з органiзацiйною структурою Банку всi пiдроздiли пiдпорядковуються Головi Правлiння та одному з трьох Заступникiв голови Правлiння. Головi Правлiння пiдпорядковуються структурнi пiдроздiли, що займаються безпосередньо кредитуванням юридичних та фiзичних осiб, казначейство, декiлька пiдроздiлiв, що забезпечують рiзноманiтну пiдтримку бiзнес-процесiв Банку: управлiння безпеки, вiддiл iнформацiйних технологiй, вiддiл управлiння персоналом i т.i. Заступнику голови Правлiння-начальнику управління комплаєнсу пiдпорядковується вiддiл фiнансового монiторингу. Iншому Заступнику голови Правлiння пiдпорядковуються всi вiддiлення по регiонах України та вiддiл, який здiйснює координацiю їх дiяльностi, декiлька пiдроздiлiв, якi безпосередньо взаємодiють з клiєнтами - фiзичними особами та надають їм рiзноманiтнi банкiвськi послуги - депозити, обслуговування рахункiв, картковi продукти, переказ грошей. Ще одному Заступнику голови Правлiння пiдпорядковуються декiлька пiдроздiлiв, якi забезпечують дiяльнiсть Банку в цiлому: юридичне управлiння, адмiнiстративний, загальний вiддiли i т.i. Контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю Банку здiйснює орган оперативного контролю Наглядової ради Банку – управлiння внутрiшнього аудиту. Для прийняття стратегiчно-тактичних рiшень та подальшого контролю за їх виконанням щодо здiйснення кредитно-iнвестицiйних операцiй, структури балансу та цiноутворення банкiвських продуктiв та послуг в Банку, з метою управлiння ризиками, функцiонують наступнi постiйно дiючi колегiальнi органи: - Кредитний комiтет; - Тарифний комiтет; - Комiтет з управлiння активами i пасивами; - Бюджетний комiтет; - Комiтет з управлiння iнформацiйною безпекою; - Комітет з управління непрацюючими активами; - Комiтет з обслуговування PEPs та клієнтів з високим ризиком ділових відносин. Станом на кінець звітного року Банк мав у своєму складі 19 відділень у п’яти областях України: Київськiй, Вiнницькiй, Львiвськiй, Одеськiй, Черкаськiй. У Банку вiдсутнi фiлiї та представництва.

Працівники

Станом на 31.12.2020 року середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу дорiвнює 242 особи. Середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв - 0 осiб, та осiб, якi працюють за сумiсництвом - 4 особи. Чисельнiсть працiвникiв, якi працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) складає 8 осiб. Фонд оплати працi: склав 100 425,8 тис. грн. Протягом 2020 року фонд оплати працi збiльшувався в зв'язку iз пiдвищенням посадових окладiв працiвникiв. Одним iз принципiв роботи Банку є професiоналiзм, тому квалiфiкацiйному рiвню працiвникiв Банку придiляється багато уваги. Пiд час конкурсного вiдбору на вакантнi посади кандидати складають професiйнi тести, результати яких є вирiшальними при прийняттi рiшення щодо працевлаштування конкретного кандидата. Банк ретельно ставиться до регулярного вiдвiдування працiвниками семiнарiв, тренiнгiв, конференцiй за напрямками дiяльностi Банку, особливо це стосується заходiв, присвячених змiнам у законодавствi, новацiям у галузi iнформацiйних технологiй, розробцi та впровадженню нових банкiвських продуктiв. Банк плiдно спiвпрацює з вiдомими постачальниками навчальних послуг i має конкретнi плани щодо освiтнiх заходiв для всiх своїх працiвникiв з метою професiйного досягнення цiлей та завдань, що поставленi перед Банком.

Участь у об'єднаннях

1. СРО Асоцiацiя "Українськi Фондовi Торговцi" 49000, м. Дніпро, вул. Воскресенська, 30 Саморегулiвна органiзацiя професiйних учасникiв фондового ринку. Опис дiяльностi - створення нормативних, технологiчних та органiзацiйних умов для максимального залучення на ринок iнвесторiв, для розвитку ринку цiнних паперiв. 2. Асоцiацiя "Українська Нацiональна Група Членiв та Користувачiв СВIФТ "УкрСВIФТ" 04053, м.Київ, вул. Обсерваторна, 21-а Опис дiяльностi - координацiя фiнустанов у вирiшеннi спiрних питань, пов'язаних з роботою СВIФТ; органiзацiя навчання та обмiн досвiдом роботи у СВIФТ тощо. 3. Фонд гарантування вкладiв фiзичних осiб 01034, м. Київ, вул. Ярославiв Вал, 32А Опис дiяльностi - захист прав та iнтересiв фiзичних осiб - вкладникiв банкiв, фiлiй iноземних банкiв. 4. VISA International Service Association 900 Metro Centre Boulevard, Foster City, State of California, United States of America, 94404 Опис дiяльностi - Мiжнародна платiжна система. 5. ПАТ «Фондова біржа ПФТС» м. Київ вул. Шовковична, 42-44 Опис діяльності - ПФТС є організатором торгів акціями, облігаціями внутрішніх та зовнішніх державних позик, облігаціями місцевих позик, облігацій підприємств, казначейських зобов'язань України, ощадних сертифікатів, інвестиційних сертифікатів. 6. ПрАТ «Фондова біржа «Перспектива» 49000, м. Дніпро, вул. Воскресенська, 30 Опис діяльності – Повний комплекс послуг: організація торгів, диверсифіковані розрахунки, електронний документообіг, ІТ для учасників фондового ринку. Банк співпрацює з Державною іпотечною установою, Першим всеукраїнським бюро кредитних історій, також є учасником Національної платіжної системи «Український платіжний «ПРОСТІР», створеною Національним банком України.

Спільна діяльність

Протягом звiтного перiоду спiльна дiяльнiсть з iншими органiзацiями, пiдприємствами, установами Банком не проводилась

Пропозиції щодо реорганізації

Протягом звiтного перiоду пропозицiї про реорганiзацiю з боку третiх осiб до Банку не надходили.

Облікова політика

Облiкова полiтика Банку базується на чинному законодавствi України, нормативно-правових актах Нацiонального банку України, мiжнародних стандартах фiнансової звiтностi (далi - МСФЗ) та тлумаченнях, якi були випущенi Комiтетом з тлумачень мiжнародних стандартiв фiнансовiй звiтностi. В своїй облiковiй полiтицi Банк керується принципами достовiрностi, повноти висвiтлення, превалювання сутностi над формою, автономностi, обачностi, безперервностi, нарахування та вiдповiдностi доходiв i витрат, послiдовностi. Активи та зобов’язання визнаються у фiнансовiй звiтностi Банку, якщо є ймовiрнiсть надходження або вибуття майбутньої економiчної вигоди, пов’язаної з такими активами та зобов’язаннями, та вони мають вартiсть, яку можна достовiрно оцiнити. Банк визнає фiнансовi активи та зобов’язання у своєму балансi тодi, коли вiн стає стороною контрактних зобов’язань стосовно даного iнструменту. Операцiї з придбання та реалiзацiї фiнансових активiв та зобов’язань визнаються в облiку за датою розрахунку. Фiнансовi активи та зобов’язання вiдображаються за справедливою або амортизованою вартiстю залежно вiд їх класифiкацiї. Облiкова полiтика щодо визнання та оцiнки конкретних активiв i зобов’язань, доходiв i витрат розкривається у вiдповiднiй примiтцi Рiчної фiнансової звiтностi. Банк облiковує основнi засоби та нематерiальнi активи за первiсною (iсторичною) вартiстю та використовує прямолiнiйний метод нарахування їх амортизацiї. Будiвлi та споруди Банк облiковує за переоцiненою (спрведливою) вартiстю. Банк складає консолiдовану фiнансову звiтнiсть, оскiльки володiє дочiрнiми компанiями.

Продукція

Упродовж 2020 року Банк розвивався, зростала клiєнтська база, виказується довiра до банку зi сторони фiзичних осiб. Банк працював прибутково: за 2020 рiк прибуток склав 7 163 тис. грн. Банк у 2020 роцi продовжив роботу по залученню до розрахункового обслуговування нових клiєнтiв (переважно малих та середнiх компанiй України). Банк пропонував клiєнтам широкий спектр банкiвських послуг, таких як: розрахунково-касове обслуговування юридичних та фiзичних осiб, вкладнi операцiї, кредитування корпоративних клiєнтiв (фiнансування оборотного капiталу, iнвестицiйне фiнансування тощо), документарнi операцiї, картковi продукти, кредити фiзичним особам, надання в оренду iндивiдуальних сейфiв, казначейськi операцiї (у т.ч. торгiвля цiнними паперами), тощо. Банк спецiалiзувався на наданнi послуг, якi вимагаються корпоративними клiєнтами та пов’язаними з ними фiзичними особами (їх власниками, вищим керiвництвом, спiвробiтниками).

Активи

Банк не здійснював протягом останніх 5 років будь-яких значних iнвестицiй або придбань, пов'язаних iз його господарською дiяльнiстю.

Основні засоби

Власнi та орендованi основнi засоби Банку утримуються в належному технiчному станi, використовуються в нормальному режимi, за своїм (переважно виробничим) призначенням. Детальнiше дивись iнформацiю подану нижче, у вiдповiднiй таблицi щодо основних засобiв. Територiально всi основнi засоби знаходяться за юридичною адресою Банку та його вiддiлень. Екологiчнi питання, повязанi з використанням основних засобiв Банку, не виникають. Банк не планує найближчим часом здiйснювати капiтальне будiвництво. Розширення й удосконалення основних засобiв вiдбуватиметься по лiнiї комп’ютерного та телекомунiкацiйного обладнання.

Проблеми

Оскiльки Банк є частиною банкiвської системи України, то усi процеси, якi вiдбуваються в банкiвському сегментi, так чи iнакше впливають на дiяльнiсть Банку. Основнi проблеми, що впливають на дiяльнiсть Банку, є: - нестабiльне полiтико-економiчне середовище України, ускладнене вiйськовим конфлiктом на сходi України та анексiєю Кримського пiвострова; - ризик погiршення платоспроможностi клiєнтiв унаслiдок обмежувальних заходів з протидії поширення короновірусної хвороби, що може призвести до погiршення показникiв дiяльностi Банку. Керівництво Банку вживає всі необхідні заходи на підтримку стабільного розвитку і посилення позицій Банку, в обставинах що склалися.

Фінансова політика

Станом на 01.01.2021 року регулятивний капiтал Банку становив 415 273 тис. грн. Норматив адекватностi капiталу мав стабiльний характер та достатньо високе значення. Нормативи лiквiдностi Банком виконувалися протягом усього звiтного перiоду. Продовж усього року Банк дотримувався норми обов’язкового резервування на коррахунку в НБУ. Кредитнi нормативи Банком не порушувалися, протягом року значення нормативiв Н7, Н8 та Н9 були в рамках нормативних значень. Найбiльшу питому вагу в структурi ресурсiв Банку займають кошти клiєнтiв. Варто зазначити, Банк сумлiнно та своєчасно виконував свої зобов’язання перед клiєнтами та контрагентами. На мiжбанкiвському ринку Банк займає активну позицiю i постiйно нарощує обсяги операцiй.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Специфiка банкiвської дiяльностi передбачає наявнiсть в Банку укладених та невиконаних договорiв (кредитних, депозитних тощо). Фiнансова звiтнiсть Банку розкриває вартiсть таких договорiв

Стратегія подальшої діяльності

Стратегiчнi плани Банку передбачають: збiльшення вартостi Банку як фiнансової установи шляхом нарощування ресурсної бази, власного капiталу, пiдвищення рiвня доходiв i зниження ризикованостi операцiй; розширення спектру, збiльшення обсягiв та покращення якостi послуг наданих клiєнтам; подальше розширення клiєнтської бази як за рахунок потужних фiнансових та промислових структур, так i шляхом залучення до спiвпрацi пiдприємств середнього та малого бiзнесу, а також фiзичних осiб; збiльшення частки ринку за продуктами.

R&D

Банк має на метi розвивати унiверсальну банкiвську фiнансову установу з урахуванням мiжнародного досвiду. Для реалiзацiї обраної мети Банк придiляє значну увагу автоматизацiї банкiвських процесiв та запровадженню новiтнiх технологiй в органiзацiї бiзнес-процесiв. Банк повнiстю забезпечено комп'ютерно-технiчним та комунiкацiйним обладнанням, активно впроваджуються програмнi продукти (як готовi рiшення, так i такi, якi доробляються вiдповiдними органiзацiями на замовлення для потреб Банку).

Інше

Iнша iнформацiя вiдсутня

Посадові особи

Ім'я Посада
Волков Валерій Ігорович Заступник Голови Правлiння
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.11.2011 - вiдповiдно до Статуту (безстроково)
Освіта вища, Київський нацiональний унiверситет iменi Тараса Шевченка, Iнститут мiжнародних вiдносин, квалiфiкацiя - магiстр мiжнародних економiчних вiдносин, перекладач з нiмецької мови
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Білоконь Юрій Миколайович Заступник Голови Правлiння
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 03.03.2008 - вiдповiдно до Статуту (безстроково)
Освіта вища, Київський нацiональний унiверситет менi Тараса Шевченка, квалiфiкацiя – магiстр права;
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Сич Володимир Анатолійович: Голова Наглядової ради
Рік народження 1950 р. н. (74 роки)
Дата вступу на посаду і термін 16.12.2020 - 3 роки
Освіта освiта - вища, Київський iнститут народного господарства iм. Д.С.Коротченко, квалiфiкацiя – економiст;
Стаж роботи 47 років
Попередне місце роботи Iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Амер Олена Володимирівна Член Наглядової ради
Рік народження 1971 р. н. (53 роки)
Дата вступу на посаду і термін 16.12.2020 - 3 роки
Освіта вища, Донецький Державний Унiверситет.Бухгалтерський облiк, контроль та аналiз господарської дiяльностi; квалiфiкацiя – Економiст.
Стаж роботи 27 років
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «УКРАВТОЗАПЧАСТИНА», понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Булгаков Сергій Валерійович Член Наглядової ради
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища. Київський державний економічний університет, кваліфікація - магістр з інформаційних систем
Стаж роботи 26 років
Попередне місце роботи АТ "Банк Січ" - дилер, ПАТ "Укрсоцбанк", АТ "Банк Січ", інформація відсутня
Примітки інформація відсутня
Швецова Світлана Михайлівна Головний бухгалтер
Рік народження 1966 р. н. (58 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.10.2012 - за наказом (безстроково)
Освіта освiта - вища, Київський державний економiчний унiверситет, квалiфiкацiя - економiст;
Стаж роботи 34 роки
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Богачевська Ірина Петрівна Член Наглядової ради,
Рік народження 1975 р. н. (49 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.12.2020 - 3 роки
Освіта освiта - вища; Київський університет імені Тараса Шевченка, Україна Національний технічний університет України " Київський політехнічний інститут"
Стаж роботи 13 років
Попередне місце роботи УМХ(Український медіа холдинг) – менеджер з реклами, iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Курилець Марія Миронівна Заступник Голови Правлiння
Рік народження 1959 р. н. (65 років)
Дата вступу на посаду і термін 04.06.2011 - вiдповiдно до Статуту (безстроково)
Освіта вища, Київський iнститут народного господарства iм. Д.С.Коротченко, квалiфiкацiя - економiст;
Стаж роботи 41 рік
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Коваленко Ганна Миколаївна Заступник Голови Наглядової ради
Рік народження 1984 р. н. (40 років)
Дата вступу на посаду і термін 16.12.2020 - 3 роки
Освіта вища, юридична, «Київський нацiонально економiчний унiверситет iменi Вадима Гетьмана»; квалiфiкацiя – магiстр права
Стаж роботи 14 років
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.
Людвик Костянтин Анатолійович Голова Правлiння
Рік народження 1974 р. н. (50 років)
Дата вступу на посаду і термін 10.02.2009 - Вiдповiдно до Статуту (безстроково)
Освіта Вища, Київський державний економiчний унiверситет, квалiфiкацiя – магiстр з облiку i аудиту;Київський нацiональний унiверситет iменi Тараса Шевченка, квалiфiкацiя – юрист;
Стаж роботи 24 роки
Попередне місце роботи iнформацiя вiдсутня (особа є посадовою особою Банку понад 5 рокiв), iнформацiя вiдсутня, iнформацiя вiдсутня
Примітки Непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня.

Ліцензії

Дата  
242 15.11.2011 Банкiвськi операцiї
Орган ліцензування Нацiональний банк України
Дата видачі 15.11.2011
Опис Право надання банкiвських послуг, визначених частиною третьою статтi 47 Закону України "Про банки i банкiвську дiяльнiсть" .Строк дiї лiцензiї необмежено
АЕ 286696 31.10.2013 Професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку - дiяльнiсть з торгiвлi цiнними паперами ( брокерська дiяльнiсть)
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 31.10.2013
Опис Дiяльнiсть торговця цiнними паперами Строк дiї лiцензiї необмежено
АЕ 286697 31.10.2013 Професiйна дiяльнiсть на фондовому ринку - дiяльнiсть з торгiвлi цiнними паперами (дилерська дiяльнiсть
Орган ліцензування Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
Дата видачі 31.10.2013
Опис Дiяльнiсть торговця цiнними паперами Строк дiї лiцензiї необмежено

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПАТ "Страхова компанiя "Країна" #20842474
Адреса 04053, УКРАЇНА, м. Київ, Кудрявський узвiз, 7
Діятельність Юридична особа, якa надає страховi послуги емiтенту
Ліцензія
№ СК №333
Державна комiсiя з регулювання ринкiв фiнансових послуг України
з 05.04.2010
Контакти 880 05 004 670, 590-48-00, 590-48-01
Примітки Медичне страхування, страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi власникiв наземних транспортних засобiв, страхування майна.
Публiчне акцiонерне товариство «Нацiональний депозитарiй України» #30370711
Адреса 04107, УКРАЇНА, м. Київ, вул. Тропiнiна,7-г
Діятельність Депозитарна діяльність Центрального депозитарію
Ліцензія
№ не надавалась
НКЦПФР
з 31.12.2009
Контакти 044 585 42 42, 044 585 42 42
Примітки Нацiональний депозитарiй України створений для забезпечення функцiонування єдиної системи депозитарного облiку. Здійснює депозитарний облiк всiх емiсiйних цiнних паперiв, обслуговування випуску цiнних паперiв емiтента, вiдповiдно до договору про обслуговування емiсiї цiнних паперiв крiм тих, облiк яких веде Нацiональний банк України.
Публiчне акцiонерне товариство «Розрахунковий центр з обслуговування договорiв на фiнансових ринках» #35917889
Адреса 04107, Україна, м. Київ, Тропiнiна, 7-г
Діятельність Розрахунково-клірингова діяльність
Ліцензія
№ АГ №263463
НКЦПФР
з 01.10.2013
Контакти 044 585 42 42 044 585 42 42, 044 585 42 42 044 585 42 42
Примітки Виключною компетенцiєю Розрахункового центру є проведення грошових розрахункiв за правочинами щодо цiнних паперiв та iнших фiнансових iнструментiв, вчинених на фондовiй бiржi та поза фондовою бiржею.
Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю «Ай Бi Кепiтал» #39650290
Адреса 01015, УКРАЇНА, м. Київ, Лаврська, 16
Діятельність Депозитарна діяльність депозитарної установи
Ліцензія
№ Рiшення №1114
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 28.07.2015
Контакти (044) 351 79 19, (044) 351 79 19
Примітки Вiдкриття та ведення рахунку у цiнних паперах, зберiгання належних Банку цiнних паперiв, обслуговування операцiй за рахунком, надання реєстру власникiв iменних цiнних паперiв емiтена тощо
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ «ПКФ Україна" #34619277
Адреса 01054, УКРАЇНА, м. Київ, Б.Хмельницького, 51 -б БЦ "Вектор" 4 поверх
Діятельність Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту
Ліцензія
№ 3886
Аудиторська палата України
з 26.10.2006
Контакти + 38 (044) 501 25 31, + 38 (044) 501 25 31
Примітки Проведення аудиту рiчної фiнансової та консолiдованої звiтностi за 2020 рiк; аудит промiжної фiнансової звiтностi в рамках процедур, пов'язаних iз збiльшенням статутного капiталу
ПАТ "Фондова бiржа «Перспектива" #33718227
Адреса 49000, Україна, Днiпропетровська, Ленiна, 30
Діятельність Діяльність з організації торгівлі на фондовому ринку (фондова біржа)
Ліцензія
№ 231
НКЦПФР
з 14.03.2008
Контакти (056) 373-95-94, (056) 373-95-94
Примітки Органiзацiя торгiвлi цiнними паперами на фондовому ринку України, вiдповiдно до дiючого законодавства.
ТОВ"Кредит-Рейтинг" #31752402
Адреса 02045, Україна, м. Київ, Межигiрська, 1
Діятельність Юридична особа, яка уповноважена здійснювати рейтингову оцінку емітента та/або його цінних паперів
Ліцензія
№ № 6
Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку
з 10.04.2012
Контакти (+380 44) 490-25-50;, (+380 44) 490-25-50;
Примітки Послуги по оновленню кредитного рейтингу (рейтингу фiнансової стiйкостi) за нацiональною шкалою кредитних рейтингiв
ПАТ «Фондова бiржа ПФТС» #21672206
Адреса 01004, Україна, м. Київ, Шовковична 42-44
Діятельність Діяльність з організації торгівлі на фондовому ринку (фондова біржа)
Ліцензія
№ АД №034421
НКЦПФР
з 11.06.2012
Контакти (044)277-5000, (044)277-5000
Примітки Органiзацiя торгiвлi цiнними паперами на фондовому ринку України, вiдповiдно до дiючого законодавства.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНВЕСТ КОНСАЛТ" #39638320
Адреса М. КИЇВ, ВУЛ. ЛАВРСЬКА, БУД. 16
Опис Вiдповiдно до рiшення Нацiонального банку України про надання АКЦIОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “МIЖНАРОДНИЙ IНВЕСТИЦIЙНИЙ БАНК” дозволу на здiйснення iнвестицiї до статутного капiталу для створення товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю Банк здiйснив iнвестицiї до статутного капiталу юридичної особи ТОВ «IНВЕСТ КОНСАЛТ». Частка у статутному капiталi якого складає - 99,9%. Оцiнка внеска учасника в гривнях складає 7100 тис. грн.

Власники акцій

Власник Частка
ПАТ «Закритий недиверсифiкований корпоративний iнвестицiйний фонд «Прайм Eссетс Кепiтал» / #33549199 50.08%
Адреса Україна, Київ, Електриків, 29-а
Код 33549199
КОНОНЕНКО ІГОР ВІТАЛІЙОВИЧ 14.92%
ЗІМІН ОЛЕГ ПЕТРОВИЧ 9.90%
Товариство з обмеженою відповідальністю "Центрально-Європейська кондитерська компанія" / #23163839 9.92%
Адреса УКРАЇНА, м Київ, Електриків, 29 а
Код 23163839
ПАТ «Закрит. корпоративн. недиверс. iнвестиц. фонд «СОВА» Україна / #34294419 8.23%
Адреса Україна, Київ, Електриків, 29-а
Код 34294419
ВОРУШИЛІНА КАТЕРИНА КОСТЯНТИНІВНА 2.60%
ВОРУШИЛІН СЕРГІЙ КОСТЯНТИНОВИЧ 2.60%
ГЛАДКОВСЬКИЙ МИХАЙЛО ОЛЕГОВИЧ 1.67%
КОВАЛЕНКО ГАННА МИКОЛАЇВНА 0.08%

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ПАТ "Закритий недиверсифiкований корпоративний iнвестицiйний фонд "Прайм Ессетс Кепiтал" / #33549199 45 450 шт 50.08%
Адреса Україна, Київ, Електриків, 29-А
КОНОНЕНКО ІГОР ВІТАЛІЙОВИЧ 13 543 шт 14.92%
ЗІМІН ОЛЕГ ПЕТРОВИЧ 8 985 шт 9.90%
Товариство з обмеженою відповідальністю "Центрально-Європейська кондитерська компанія" / #23163839 9 000 шт 9.92%
Адреса УКРАЇНА, Київ, Електриків 29 -а
ПАТ «Закрит. корпоративн. недиверс. iнвестиц. фонд «СОВА» Україна / #34294419 7 465 шт 8.23%
Адреса УКРАЇНА, Київ, Електриків, 29-а