Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (16)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНІСТЕР - ЖИТТЯ"

#33753345

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Приватне акцiонерне товариство "Днiстер - Життя"
ЄДРПОУ 33753345
Адреса 79022, м. Львiв, вул. Городоцька, 174
Дата державної реєстрації 09.06.2006
Середня кількість працівників 2
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ АКБ "Львiв"
МФО: 325268
Номер рахунку: UA143252680000000000260048773
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/в
МФО: д/в
Номер рахунку: д/в
Контакти
+38 (032) 297-60-66
NProts@dnister-group.com.ua

Опис діяльності

Організаційна структура

Закрите акцiонерне товариство "Днiстер - Життя" створене згiдно з рiшенням № 1 Загальних зборiв Засновникiв вiд 05 травня 2006 року. Зареєстроване Виконавчим комiтетом Львiвської мiської ради 9 червня 2006 р. Рiшення Загальних зборiв акцiонерiв вiд 18 квiтня 2011 року Виконавчий комiтет Львiвської мiської ради 06 липня 2011 року провiв реєстрацiю змiни найменування Закрите акцiонерне товариство "Днiстер - Життя" на Приватне акцiонерне товариство "Днiстер - Життя". Вiдповiдно до Статуту, зареєстрованого Виконкомом Львiвської мiської ради Львiвської областi 9 червня 2006 р. (реєстрацiйний № 14151020000012849), статутний фонд товариства становить 1200000 грн. (один мiльйон двiстi тисяч гривень), що складає 1200 простих iменних акцiй, номiнальною вартiстю 1000 грн. кожна. ПрАТ" Днiстер - Життя" здiйснює свою дiяльнiсть вiдповiдно до Законодавства України та Статутом Товариства. Органами управлiння дiяльнiстю Товариства є: Загальнi збори акцiонерiв, Наглядова Рада, Правлiння, iншi виконавчi органи. Вищим органом управлiння Товариства є Загальнi збори акцiонерiв. В перервi мiж проведенням загальних зборiв акцiонерiв iнтереси акцiонерiв представляє Наглядова Рада Товариства. Вибори до складу Наглядової Ради Товариства проводяться Загальними зборами акцiонерiв у встановленому ними порядку. Виконавчим органом Товариства, що здiйснює керiвництво її поточною дiяльнiстю, є Правлiння. Правлiння приймає рiшення по всiх питаннях поточної i перспективної дiяльностi Товариства, визначеної Статутом, i здiйснює заходи по їх виконанню, за виключенням тих, що належать до компетенцiї Загальних зборiв i Наглядової Ради Товариства. Правлiння пiдзвiтне Загальним Зборам акцiонерiв i Наглядовiй Радi Товариства та органiзовує виконання їх рiшень. Дочiрнiх пiдприємств, фiлiї, представництв та iншi вiдокремленi структурнi пiдроздiли Товариство немає. Дочiрнiх пiдприємств, фiлiї, представництв та iншi вiдокремленi структурнi пiдроздiли Товариство немає.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу (осiб) - 0 Середня чисельнiсть позаштатних працiвникiв та сумiсникiв (осiб) - 2 У 2020 роцi фонд оплати працi складав 30,1 тис. грн., а у 2019 роцi - 26,3 тис.грн.,. Фонд оплати працi збiльшився порiвняно з 2019 роком. Кадрова програма емiтента, спрямована на забезпечення рiвня квалiфiкацiї її працiвникiв операцiйним потребам емiтента. Програма заходiв щодо планування та змiцнення кадрової полiтики Товариства включає: проведення атестацiї керiвникiв та спецiалiстiв, проведення пiдвищення квалiфiкацiї кадрiв.

Участь у об'єднаннях

Емiтента не належить до будь-яких об'єднань пiдприємств.

Спільна діяльність

Емiтент не проводить спiльну дiяльнiсть з iншими органiзацiями.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiї щодо реорганiзацiї Товариства з боку третiх осiб протягом звiтного перiоду не надходили.

Облікова політика

Товариство здiйснює облiкову полiтику вiдповiдно до Закону України вiд 16.07.1999р. за №996-XIV "Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi" з усiма змiнами та доповненнями та вiдповiдно до Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку з метою забезпечення єдиних принципiв, методiв i процедур, що використовуються для складання i подання фiнансової звiтностi, з дотриманням принципiв, сформованих у П(С)БО1 головною вимогою якого є справедливе подання iнформацiї у фiнансовiй звiтностi Товариства. При веденнi бухгалтерського облiку та пiдготовцi фiнансових звiтiв Товариство дотримується принципiв автономностi, безперервностi дiяльностi, перiодичностi, iсторичної (фактичної) собiвартостi, нарахування та вiдповiдностi доходiв i витрат, повного висвiтлення, послiдовностi, обачностi, превалювання змiсту над формою, єдиного грошового вимiрника. Податковий облiк доходiв i витрат здiйснюється в Товариствi вiдповiдно до вимог "Податкового кодексу України" з наступними змiнами та доповненнями. Основних засобiв та iнших необоротних матерiальних активiв: Станом на 31.12.2020 року на балансi товариства основних засобiв та iнших необоротнiх активiв немає. Нематерiальних активiв: Станом на 31.12.2020 року на балансi товариства нематерiальних активiв немає.

Продукція

Товариство проводило дiяльнiсть на основi договорiв. Iншу дiяльнiсть, крiм передбаченої Статутом Товаритсва не здiйснювало. Успiшне проведення дiяльностi емiтента можливе в умовах полiтичної та економiчної стабiльностi в державi. Основнi ризики - частi змiни в економiчнiй полiтицi держави, збiльшення податкового тиску, iнфляцiйнi явища, не прогнозоване збiльшення вартостi енергоносiїв - усi цi фактори суттєво впливають на платоспроможнiсть потенцiйних контрагентiв. Для зменшення цих ризикiв емiтентом розроблено ряд заходiв, а саме: 1) комп'ютеризацiя процесiв роботи; 2) доступ працiвникiв до наукової iнформацiї про стан розвитку галузi; 3) забезпечення спецiальною перiодикою; 4) навчання персоналу; 5) освоєння активних методiв роботи на ринку; 6) участь у спецiалiзованих виставках.

Активи

Протягом останнiх п'яти рокiв товариством придбання або вiдчуження активiв не здiйснювалося.

Основні засоби

Товариство не володiє нi власними, нi орендованими основними засобами. Обмежень на використання майна у Товариствi не має.

Проблеми

Як засвiдчують данi балансу (Звiту про фiнансовий стан) та звiту про фiнансовi результати (Звiту про сукупний дохiд) та їх використання за 2020 рiк Товариство працювало без збиткiв, дiяльнiсть характеризувалась стабiльнiстю, фiнансовий стан був задовiльний. Iстотними факторами, що можуть вплинути на дiяльнiсть Товариства в майбутньому, може бути погiршення економiчної ситуацiї в Українi, нестабiльнiсть податкового законодавства, пандемiї карантинi обмеження.

Фінансова політика

Фiнансування дiяльностi ПрАТ "Днiстер - Життя" здiйснювалось виключно за власнi кошти. Госпрозрахунок.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

На кiнець звiтного перiоду укладених, але не виконаних договорiв немає.

Стратегія подальшої діяльності

ПрАТ "Днiстер - Життя" планує зайняти одне з провiдних мiсць на ринку посередництва в торгiвлi товарами широкого асортименту; оволодiння передовими iнформацiйними технологiями; широкої рекламної компанiї з метою iнформацiї про послуги, що надаються Товариством; покращення послуг у сферi посередництва в торгiвлi товарами; створення потужної управлiнської команди шляхом ретельного вiдбору персоналу, пiдвищення його квалiфiкацiї та навчання.

R&D

Розробка нових видiв посередництва в торгiвлi товарами широкого асортименту та монiториг ринкової ситуацiї в Українi та свiтi проводиться працiвниками Товариства, окремi кошти на дослiдження та розробку не видiлялися.

Інше

Статутний капiтал становить 1200000,00 гривень. Випуск простих iменних акцiй Товариства на суму 1200000,00 грн. Номiнальна вартiсть акцiї 1000,00 грн. Заявлений розмiр статутного капiталу повнiстю сплачений. Вартiсть чистих активiв на кiнець звiтного перiоду становить 1200 тис.грн., що дорiвнює сумi статутного капiталу та не суперечить вимогам Законодавства України.

Посадові особи

Ім'я Посада
Проць Назарій Ростиславович Голова правлiння
Рік народження 1980 р. н. (44 роки)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2016 - 5 рокiв
Освіта Вища економiчна, Тернопiльська академiя народного господарства
Стаж роботи 15 років
Попередне місце роботи Заступник голови правлiння, АСК "Днiстер", 13800475
Примітки Голова Правлiння є керiвником Товариства, органiзовує роботу Товариства в цiлому та Правлiння зокрема i несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання ним своїх функцiй. Повноваження Голови Правлiння вказанi у ст.12 Статуту Товариства. Голова Правлiння Проць Н.Р. 1) як керiвник Товариства працює за сумiсництвом, отримує заробiтну плату згiдно iз штатним розписом, за 2020 рiк розмiр якої становив 15369,12 грн. 2) як Голова Правлiння, працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. Працює на посадi Заступника голови правлiння АСК "Днiстер", м. Львiв, вул. Городоцька 174. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Вовк Назар Васильович Член Наглядової ради
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 28.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища. Львiвський iнститут внутрiшнiх справ.
Стаж роботи 22 роки
Попередне місце роботи начальник вiддiлу., АСК "Днiстер", 13800475
Примітки Член Спостережної ради Товариства несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання своїх функцiй, вказаних в у ст.10 Статуту Товариства. Член Спостережної ради Вовк Н.В. працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Ривак Андрій Іванович Голова Наглядової ради
Рік народження 1976 р. н. (48 років)
Дата вступу на посаду і термін 28.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища економiчна, Львiвський Держаний унiверситет iм. I. Франка
Стаж роботи 29 років
Попередне місце роботи Голова правлiння, АСК "Днiстер", 13800475
Примітки Голова Наглядової ради Товариства несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання своїх функцiй, вказаних в у ст.10 Статуту Товариства. Голова Наглядової ради Ривак А.I. працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. Працює на посадi Голови правлiння АСК "Днiстер", м. Львiв, вул. Городоцька 174. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Муха Андрій Ігорович Член ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 28.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища економiчна, Державний унiверситет "Львiвська полiтехнiка"
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Перший заступник голови правлiння, АСК "Днiстер", 13800475
Примітки Член ревiзiйної комiсiї Товариства несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання своїх функцiй, вказаних в у ст.13 Статуту Товариства. Член ревiзiйної комiсiї Муха А.I. працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. За сумiсництвом працює на посадi директора ТзОВ "Брокерська компанiя "Днiстер", м. Львiв, вул. Моршинська 11/9. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Ковальський Олександр Євгенович Член Наглядової ради
Рік народження 1951 р. н. (73 роки)
Дата вступу на посаду і термін 28.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища. Львiвський полiтехнiчний iнститут
Стаж роботи 32 роки
Попередне місце роботи начальник вiддiлу., Львiвський центр стандартезацiї та метрологiї, д\в
Примітки Член Наглядової ради Товариства несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання своїх функцiй, вказаних в у ст.10 Статуту Товариства. Член Наглядової ради Ковальський О.Є. працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Ривак Оксана Михайлівна Головний бухгалтер, Член правлiння
Рік народження 1979 р. н. (45 років)
Дата вступу на посаду і термін 21.04.2016 - безтермiново
Освіта Вища Фiнанси i кредит, Львiвський полiтехнiчний iнститут
Стаж роботи 20 років
Попередне місце роботи Бухгалтера АСК <Днiстер>, Головного бухгалтера ПрАТ <Днiстер-Життя>, Головного бухгалтера ТзОВ <ЮКК <Днiстер>., АСК <Днiстер>, 13800475
Примітки Головний бухгалтер за сумiсництвом отримує заробiтну плату згiдно iз штатним розписом, за 2020 рiк розмiр якої становив 14768,59 грн Як член правлiння працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
Савінкова Олена Миколаївна Голова ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1973 р. н. (51 рік)
Дата вступу на посаду і термін 28.12.2020 - 3 роки
Освіта Вища, Державний унiверситет "Львiвська полiтехнiка"
Стаж роботи 25 років
Попередне місце роботи Головний бухгалтер, ТзОВ "Юнiвер-Сервiс", д\в
Примітки Голова ревiзiйної комiсiї Товариства несе персональну вiдповiдальнiсть за належне виконання своїх функцiй, вказаних в у ст.13 Статуту Товариства. Голова ревiзiйної комiсiї Савiнкова О.М. працює на безоплатнiй основi та винагороди у натуральнiй формi не отримує. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПАТ АКБ <Львiв> #09801546
Адреса 76008, Україна, м.Львiв, вул.Сербська,буд.1.
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть зберiгача цiнних паперiв
Ліцензія
№ АЕ №263485
ДКЦПФР
з 12.10.2013
Контакти (0352) 2456421, 2456421
Примітки Договiр № 11/Д-Е/2011 про вiдкриття рахункiв у цiнних паперах власникам вiд 29.09.2011 р.
ПАТ <Нацiональний депозитарiй України> #30370711
Адреса 01001, Україна, м.Київ, вул.Б.Грiнченка, буд.3
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарiю цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ №581322
ДКЦПФР
з 19.09.2006
Контакти д/н, д/н
Примітки Договiр № ОВ-7484 про обслуговування емiсiї/випускiв вiд 23.12.2014 р.
ТзОВ Аудиторська фiрма "КОНСУЛ" #21131551
Адреса 46008, Україна, м. Тернопiль, вул.Медова,буд.12 А
Діятельність аудиторськi послуги
Ліцензія
№ 0053
Аудиторська Палата України
з 19.09.2006
Контакти (0352) 430023, (0352) 430023
Примітки Договiр з надання впевненостi № 08-КУ про надання послуг з перевiрки дотримання вимог законодавчих та нормативних актiв вiд 07.04. 2021 року. Вартiсть послуг становить 10000,00 грн.

Участь у створенні юридичних осіб

Назва
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКЦІОНЕРНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ "ДНІСТЕР" #13800475
Адреса ЛЬВІВСЬКА ОБЛ., М. ЛЬВІВ, ВУЛ. ГОРОДОЦЬКА, БУД. 174
Опис Частка у статутному фондi 2,20%

Власники акцій

Власник Частка
ПАТ <Акцiонерна страхова компанiя <Днiстер> / #13800475 49.92%
Адреса Україна, м.Львів, вул.Городоцька, 174
Код 13800475
РИВАК ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ 9.92%
РИВАК ЗОЯ МИКОЛАЇВНА 9.92%
РИВАК МИКОЛА ІВАНОВИЧ 9.92%
РИВАК ОКСАНА МИХАЙЛІВНА 9.92%
ТзОВ <Брокерська компанiя <Днiстер> / #22392408 9.92%
Адреса Україна, м. Львів, вул Моршинська11/9
Код 22392408
ПОЛІШУК ОЛЕКСІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 0.33%
Командитне товариство "Днiстер i компанiя" / #34029174 0.08%
Адреса Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 174
Код 34029174
ТзОВ "Фiнансова компанiя "Iнвестицiйний капiтал" / #32970227 0.08%
Адреса Україна, м.Львів, вул В.Великого,58
Код 32970227

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ПАТ "Акцiонерна страхова компанiя "Днiстер" / #13800475 599 шт 49.92%
Адреса м.Львів, вул. Городоцька, 174
РИВАК ОКСАНА МИХАЙЛІВНА 119 шт 9.92%
ТзОВ "Брокерська компанiя "Днiстер" / #22392408 119 шт 9.92%
Адреса м. Львів, вул. Моршинська 11/9