Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016 2017
Історія
ЄДРПОУ (8)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТОРГОВИЙ ДІМ "ОЛЕНА"

#31051118

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТОРГОВИЙ ДІМ "ОЛЕНА"
ЄДРПОУ 31051118
Адреса Д/Н
(КОАТУУ 231016700)
Номер свідоцтва про реєстрацію д/н
Дата державної реєстрації 30.05.2002
Середня кількість працівників 2
Орган управління д/н
Банк, що облуговує емітента в національній валюті ПАТ «МОТОР-БАНК»
МФО: 313009
Номер рахунку: 26001001000078
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті д/н
МФО: д/н
Номер рахунку: д/н
Контакти
+38 (044) 249-79-05
info@olena.pat.ua

Посадові особи

Ім'я Посада
Внуков Євген Олександрович Член Наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1982 р. н. (42 роки)
Дата вступу на посаду і термін 01.09.2015 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 2 роки
Попередне місце роботи Особа будь-яких посад на будь-яких підприємствах до моменту обрання Членом Наглядової ради Товариства не займала
Примітки Повноваження: отримувати в повному обсязi у будь-якiй формi iнформацiю про дiяльнiсть Товариства i виконавчого органу Товариства; заслуховувати звiти виконавчого органу, посадових осiб Товариства з окремих питань його дiяльностi;залучати експертiв для аналiзу окремих питань, що стосуються дiяльностi Товариства; приймати рiшення заочно, методом опитування членiв наглядової ради, з обов'язковим письмовим оформленням прийнятих рiшень; затверджувати щорiчний кошторис на утримання Товариства, окрiм розподiлу прибутку Товариства, штатний розклад, посадовi оклади та тарифнi ставки працiвникiв Товариства, встановлювати показники, розмiри та строки їх премiювання; при необхiдностi делегувати частину своїх повноважень виконавчому органу, що супроводжується прийняттям окремого рiшення наглядової ради, яке має бути одностайно членами наглядової ради; здiйснювати iншi права, передбаченi Статутом та Положенням про наглядову раду та/або законодавством України. Обов'язки: дiяти в iнтересах Товариства, добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою Товариства; особисто брати участь у загальних зборах акцiонерiв, засiданнях наглядової ради; дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов`язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв`язку iз виконанням функцiй члена наглядової ради, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; своєчасно надавати загальним зборам акцiонерiв, наглядовiй радi повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента не вказується, оскільки Товариство є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи 2 роки. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: член наглядової ради. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
Колесниченко Вікторія Олександрівна Голова наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1988 р. н. (36 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.09.2015 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи ПрАТ «Тера-Гарант» - Заступник директора
Примітки Повноваження: отримувати в повному обсязi у будь-якiй формi iнформацiю про дiяльнiсть Товариства i виконавчого органу Товариства; заслуховувати звiти виконавчого органу, посадових осiб Товариства з окремих питань його дiяльностi;залучати експертiв для аналiзу окремих питань, що стосуються дiяльностi Товариства; приймати рiшення заочно, методом опитування членiв наглядової ради, з обов'язковим письмовим оформленням прийнятих рiшень; затверджувати щорiчний кошторис на утримання Товариства, окрiм розподiлу прибутку Товариства, штатний розклад, посадовi оклади та тарифнi ставки працiвникiв Товариства, встановлювати показники, розмiри та строки їх премiювання; при необхiдностi делегувати частину своїх повноважень виконавчому органу, що супроводжується прийняттям окремого рiшення наглядової ради, яке має бути одностайно членами наглядової ради; здiйснювати iншi права, передбаченi Статутом та Положенням про наглядову раду та/або законодавством України. Обов'язки: дiяти в iнтересах Товариства, добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою Товариства; особисто брати участь у загальних зборах акцiонерiв, засiданнях наглядової ради; дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов`язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв`язку iз виконанням функцiй члена наглядової ради, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; своєчасно надавати загальним зборам акцiонерiв, наглядовiй радi повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента не вказується, оскільки Товариство є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи 7 років. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: секретар, заступник директора, Голова наглядової ради. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
Лазаренко Тетяна Олександрівна Генеральний директор
Рік народження 1989 р. н. (35 років)
Дата вступу на посаду і термін 11.05.2017 - Безстроково
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 6 років
Попередне місце роботи ТОВ "Адверт.УА" - бухгалтер
Примітки Повноваження: Генеральний директор без доручення має право вчиняти дiї вiд iменi Товариства; вiдкривати i закривати рахунки в банкiвських установах, розпоряджатись майном та коштами Товариства згiдно з чинним законодавством та Статутом; укладати угоди (договори, контракти), забезпечувати участь Товариства в iнших цивiльно- правових вiдносинах з урахуванням обмежень, встановлених Статутом; видавати доручення на отримання товарно-матерiальних цiнностей, укладення угод, представництво iнтересiв Товариства (в тому числi з правом передоручення), накази, розпорядження i давати вказiвки, обов`язковi для всiх працiвникiв Товариства; призначати на посади, переводити i звiльняти працiвникiв Товариства, застосовувати заходи заохочення та дисциплiнарного стягнення вiдповiдно до законодавства; здiйснювати iншi дiї вiд iменi Товариства. Обов`язки: Генеральний директор органiзовує господарську дiяльнiсть Товариства, впровадження у виробництво нової технiки i прогресивної технологiї, матерiально-технiчне забезпечення дiяльностi Товариства, реалiзацiю (збут) продукцiї, робiт i послуг, що виробленi Товариством, юридичне, економiчне, бухгалтерське i iнформацiйне забезпечення дiяльностi Товариства, забезпечує Товариство квалiфiкованими кадрами, впроваджує прогресивнi форми i методи господарювання, створює органiзацiйнi i економiчнi умови для високопродуктивної працi, безпечнi умови для роботи, виконує iншi функцiї з органiзацiї i забезпечення дiяльностi Товариства, що випливають iз законодавства, iнших документiв. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента не вказується, оскільки Товариство є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів. Обґрунтування змін у персональному складі:Посадова особа Генеральний директор Караташ Ольга Вододимирiвна припиняє повноваження на посаді 10.05.2017р.; Орган, що прийняв рішення про припинення повноважень - Акціонер Товариства (Товариство складається з однієї особи), причина прийняття цього рішення: за власним бажанням особи; підстави: Рішення акціонера № 4 від 10.05.2017р. Посадова особа Генеральний директор Лазаренко Тетяна Олександрівна обрана на посаду 10.05.2017р., дата вступу в повноваження 11.05.2017р.; Орган, що прийняв рішення про обрання - Акціонер Товариства (Товариство складається з однієї особи), причина прийняття цього рішення: вакантінсть посади; підстави: Рішення акціонера № 4 від 10.05.2017р. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи 6 років. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: бухгалтер, офіс-менеджер, провідний спеціаліст, генеральний директор. Посадова особа обiймає посаду бухгалтера ТОВ "Емерджекс Аутсорсінг" місцезнаходження: 03110, м. Київ, вул. Університетська, буд. 13-А.
Жеребний Віктор Федорович Член Наглядової ради (представник акціонера)
Рік народження 1937 р. н. (87 років)
Дата вступу на посаду і термін 01.09.2015 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 64 роки
Попередне місце роботи начальник вiддiлу проектування металургiйної оснастки ПАТ «Мотор Сiч»
Примітки Повноваження: отримувати в повному обсязi у будь-якiй формi iнформацiю про дiяльнiсть Товариства i виконавчого органу Товариства; заслуховувати звiти виконавчого органу, посадових осiб Товариства з окремих питань його дiяльностi;залучати експертiв для аналiзу окремих питань, що стосуються дiяльностi Товариства; приймати рiшення заочно, методом опитування членiв наглядової ради, з обов'язковим письмовим оформленням прийнятих рiшень; затверджувати щорiчний кошторис на утримання Товариства, окрiм розподiлу прибутку Товариства, штатний розклад, посадовi оклади та тарифнi ставки працiвникiв Товариства, встановлювати показники, розмiри та строки їх премiювання; при необхiдностi делегувати частину своїх повноважень виконавчому органу, що супроводжується прийняттям окремого рiшення наглядової ради, яке має бути одностайно членами наглядової ради; здiйснювати iншi права, передбаченi Статутом та Положенням про наглядову раду та/або законодавством України. Обов'язки: дiяти в iнтересах Товариства, добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про наглядову раду, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв та наглядовою радою Товариства; особисто брати участь у загальних зборах акцiонерiв, засiданнях наглядової ради; дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов`язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв`язку iз виконанням функцiй члена наглядової ради, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; своєчасно надавати загальним зборам акцiонерiв, наглядовiй радi повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента не вказується, оскільки Товариство є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи 64 роки. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: начальник вiддiлу проектування металургiйної оснастки, член наглядової ради. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
Андреєва Наталія Геннадіївна Ревiзор
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 01.09.2015 - 3 роки
Паспортні дані д/н
Освіта вища
Стаж роботи 18 років
Попередне місце роботи ТОВ «Стафф Компанi» - Фiнансовий директор
Примітки Повноваження: витребувати у АТ документи стосовно фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; вимагати скликання засiдань наглядової ради та позачергових загальних зборiв; вносити пропозицiї до порядку денного загальних зборiв; вимагати вiд працiвникiв Товариства пояснень з питань, що вiднесенi до компетенцiї ревiзiйної комiсiї; здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. Члени ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiм на загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу, в разi коли вони не є акцiонерами. Члени ревiзiйної комiсiї мають право брати участь у засiданнях наглядової ради за її запрошенням або вимогою. Обов'язки: пiдтверджувати достовiрнiсть даних, що мiстяться у звiтах та iнших фiнансових документiв або встановлювати факт їх недостовiрностi; iнформувати наглядову раду та виконавчий орган про виявленi факти порушення встановленого законодавством порядку ведення бухгалтерської звiтностi та здiйснення фiнансово-господарської дiяльностi; надавати виконавчому органу висновок за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ за рiк; здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. Інформація щодо розміру виплаченої винагороди, в тому числі у натуральній формі, наданої посадовим особам емітента не вказується, оскільки Товариство є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічного (відкритого) розміщення цінних паперів. Змін у персональному складі щодо посадової особи у звітному році не було. Непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Загальний стаж роботи 18 років. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: керiвник бюро фiнансового аналiзу та аудиту, начальник вiддiлу фiнансового аудиту та аналiзу, фiнансовий директор, Ревiзор. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
Компанiя "МОНТАН Лтд" (MONTAGNE LTD.) / д/н 50 910 000 шт 100.00%
Адреса д/н, Белiз Сiтi Корнер Хатсон енд Айр Стрiт, Блейк Бiлдiнг, Сьют 3