Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (15)
Будівництво (441) Перевірки (13)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536"

#30248307

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Основна інформація

Назва Приватне акцiонерне товариство "Луцьксантехмонтаж №536"
ЄДРПОУ 30248307
Адреса 43005, м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29
Дата державної реєстрації 05.01.1999
Середня кількість працівників 460
Банк, що облуговує емітента в національній валюті АТ "КРЕДОБАНК"
МФО: 325365
Номер рахунку: UA333253650000026001011211154
Банк, що облуговує емітента в іноземній валюті АТ "КРЕДОБАНК"
МФО: 325365
Номер рахунку: UA703253650000000260060008144
Контакти
+38 (033) 274-60-01
su536pr@ukr.net

Опис діяльності

Організаційна структура

В склад товариства входить 5 будiвельно-монтажних дiльниць, дiльниця баштових кранiв, завод металоконструкцiй та нестандартного обладнання, база власного транспорту та механiзмiв, бетонно-розчинний завод.

Працівники

Середньооблiкова чисельнiсть штатних працiвникiв облiкового складу станом на 2020 рiк становить 460 чол., за сумiсництвом за 2020 рiк становить 6 чол. Фонд оплати працi штантних працiвникiв станом на 2020 рiк зменшився на 15% порiвняно з попереднiм роком . Фактами такого спаду фонду оплати працi є спад виконаних будiвельно-монтажних робiт порiвняно з 2019 роком на 0,56 рази меньше власними силами. ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" залучає молодих перспективних випускникiв мiсцевої системи профтехосвiти. Для їх закрiплення на виробництвi застосовано система пiльг та доплат, надається можливiсть професiйного перенавчання та пiдвищення квалiфiкацiї.

Участь у об'єднаннях

Емiтент не належить до будь-яких об'єднань пiдприємств.

Спільна діяльність

Спiльну дяiльнiсть з iншими органiзацiями не веде.

Пропозиції щодо реорганізації

Пропозицiї з боку третiх осiб не надходили

Облікова політика

Товариство складає фiнансову звiтнiсть вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi ("МСФЗ) на основi iсторичної вартостi, за винятком окремих фiнансових iнструментiв, якi були врахованi за справедливою вартiстю. Далi проводиться розкриття основних положень облiкової полiтики , на основi яких готувалася дана фiнансова звiтнiсть. Положення облiкової полiтики послiдовно застосовувалася по вiдношенню до всiх представлених в звiтностi перiодiв, за винятком спецiально обумовлених випадкiв. Амортизацiя основних засобiв призначена для списання суми, що амортизується впродовж термiну корисного використання активу i розраховується з використанням прямолiнiйного методу. Запаси складаються, головним чином, з сировини та матерiалiв, якi призначенi для використання у будiвництвi та виробництвi готової продукцiї. Запаси вiдображаються за собiвартiстю готова продукцiя та чистої вартостi реалiзацiї.Собiвартiсть розраховується з використанням методiв iдентифiкованої вартостi. Баланосова вартiсть вiдстрочених податкових активiв переглядається на кiнець кожного звiтоного перiоду i зменшується, якщо iмовiрнiсть отримання в майбутньому оподаткованого прибутку, достатньої для повного або часткового використання цих активiв, бiльш не є високою. З метою рiвномiрного розподiлу затрат протягом звiтного року Товариством створено резерв для забезпечення оплати вiдпусток. Сума забезпечення нараховується щомiсяця в розмiрi 11,0% вiд фактично нарахованої заробiтної плати працiвникам. В кiнцi кожного року проводиться iнвентаризацiя невикористаних вiдпусток та розмiру резеру для забезпечення оплати вiдпусток. Торгова та iнша кредиторська заборгованiсть оцiнюється при первинному визнаннi за справедливою вартiстю.

Продукція

Товариство виконує: - будiвництво житла та соцкультпобуту практично будь-якого рiвня складностi "пiд ключ" - реконструкцiя i нове будiвництво промислових об'єктiв - пiдсилення та реконструкцiя аварiйно небезпечних дiючих об'єктiв та споруд - впровадження нових енергозберiгаючих технологiй з широким застосуванням ефективного обладнання та приладiв облiку По всiх видах будiвельно-монтажних робiт, що виконує ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" проводяться пусконалагоджувальнi роботи, контроль якостi матерiалiв, виробiв та конструкцiй.

Активи

За останнi 5 рокiв пiдприємством придбано за власнi кошти основних засобiв на суму 14,7 млн.грн. Одним з напрямкiв iнвестування було оновлення автопарку, за останнi 5 рокiв придбано понад 15 одиниць рiзної технiки на суму 5,05 млн.грн. (баштовi крани, легковi автомобiлi, механiзми). Постiйно оновлюється та закуповується нове обладнання, iнструмент.

Основні засоби

Вартiсть основних засобiв емiтента за звiтний перiод збiiльшилася на 5,7% за рахунок купiвлi нових основних засабiв. У Товариства немає виробництв, якi значно впливають на погiршення екологiчної ситуацiї регiону.

Проблеми

На дiяльнiсть Товариства впливають наступнi проблеми: - економiчна та фiнансова криза в країнi, в зв'язку з якою iде недофiнансування з бюджету, що призводить до зменшення або зупинення робiт; - недосконалiсть законодавчої бази та системи оподаткування; - рiсть цiн на будiвельнi матерiали та роботи; - змiна кон'юктури ринку нерухомостi та iншi. Ступiнь залежностi вiд законодавчих або економiчних обмежень висока.

Фінансова політика

Основним джерелом фiнансових ресурсiв товариства є поступлення коштiв вiд замовникiв за виконанi роботи, покупцiв житлової та нежитлової нерухомостi.

Вартість укладених, але ще не виконаних договорів

Основна частка укладених договорiв припадає на: 1. Реконструкцiя з прибудовою будiвель Волинського обласного перинатального центру структурного пiдроздiлу Волинського обласного дитячого територiального медичного об'єднання по пр. Вiдродження, 30 м. Луцька; 2. Капiтальний ремонт корпусу №2 Палацу учнiвської молодi на вул. Шопена, 18 в мiстi Луцьку; 3. Будiвнитво iнженерних мереж з метою змiцнення обороноздатностi держави; 4.Реконструкцiя школи I-III ст. з добудовою спортивного залу в смт. Мар'янiвка Горохiвського району. 5.Нове будiвництво дошкiльного навчального закладу на 40 мiсць в с. Холонiв Горохiвського району. 6.Будiвництво спортивного комплексу Волинського обласного лiцею з посиленою вiйськово-фiзичною пiдготовкою в м. Луцьку.

Стратегія подальшої діяльності

Значний матерiально-технiчний потенцiал ПрАТ, пiдкрiплений стабiльним фiнансовим станом, дозволяє оперативно нарощувати темпи робiт на стратегiчно важливих дiлянках будiвництва, концентрувати зусилля власних пiдроздiлiв та субпiдрядникiв на виконаннi конкретних завдань та досягнення реального результату. Постiйно нарощуючи власнi потужностi, ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" планує за 2021 рiк розширити свою участь у програмах комплексної забудови мiста, Колектив ПрАТ має великi плани на майбутнє щодо виробничо-фiнансового та соцiального розвитку. У першу чергу ведеться модернiзацiя власного монтажно-заготiвельного заводу i розвиток бази транспорту та механiзмiв.ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536"залучає молодих перспективних випускникiв мiсцевої системи профтехосвiти. Для їх закрiплення на виробництвi застосована система пiльг та доплат, надається можливiсть професiйного перенавчання та пiдвищення квалiфiкацiї.

R&D

Дослiдження та розробки не проводились.

Інше

Основними замовниками виконаних робiт є управлiння капiтального будiвництва облдержадмiнiстрацiї та мiськвиконкому, а також пiдприємства рiзної форми власностi в тому числi Шацiька селищна рада та фiзичнi особи. ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" дотримується системи партнерських взаємовiдносин з усiма учасниками iнвестицiйного процесу, що базується на солiдному ставленi до вимог замовникiв, органiв державного контролю за будiвництвом, iнших учасникiв виробництва. Дотримання договiрних зобов'язань щодо темпiв будiвництва, швидке освоєння iнвестицiйних коштiв, гарантiя якостi робiт та культура виробництва - це основа системи ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536". Полiтика ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" як одного з найбiльших пiдприємств-работодавцiв Волинської областi є незмiнною протягом всього часу його iснування. Вислiв "кадри вирiшують усе" набув тут дуже ємкого змiсту. Проводиться робота з навчальними закладами мiсцевої профтехосвiти, виховуються власнi молодi кадри. Закрiплення молодих спецiалiстiв на виробництвi - один з головних прiоритетiв роботи товариства. ПрАТ "Луцьксантехмонтаж №536" зводить технiчно складнi та вiдповiдальнi конструкцiї та об'єкти що вимагають пiдвищеної технологiчної надiйностi та довговiчностi. Технологiчна послiдовнiсть виконання робiт разом з чiтким органiзацiйним плануванням iнженерного та матерiально-технiчного забезпечення дає можливiсть неухильно дотримуватись графiкiв, мiнiмiзувати цiну робiт.

Посадові особи

Ім'я Посада
Чорнуха Віктор Григорович Голова Наглядової ради
Рік народження 1952 р. н. (72 роки)
Дата вступу на посаду і термін 10.04.2020 - 3
Освіта Вища
Стаж роботи 30 років
Попередне місце роботи Голова правлiння ВАТ "Луцьксантехмонтаж №536", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Здiйснює захист прав акцiонерiв контролює та реголює дiяльнiсть виконавчого органу, планує та органiзовує роботу Наглядової ради. Обраний на посаду на безоплатнiй основi. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Шестюк Павло Іванович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1958 р. н. (66 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.04.2016 - 5
Освіта Вища
Стаж роботи 35 років
Попередне місце роботи Майтер ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Приймає участь у вирiшеннi питань, що належать до копметецiї Ревiзiйної комiсiї. Винагороди не отримує. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Наумюк Петро Дем'янович Головний бухгалтер
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 29.04.2011 - 5
Освіта Вища
Стаж роботи 11 років
Попередне місце роботи ТОВ "Луцькспецбуд" головний бухгалтер, ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки органiзовує ведення бухгалтерського облiку та подання звiтностi. Персонально вiдповiдає за вiрнiсть i законнiсть вирiшення фiнансових питань дiяльностi ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536". отримує заробiтну плату згiдно штатного розпису. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Чорнуха Ігор Вікторович Генеральний директор
Рік народження 1978 р. н. (46 років)
Дата вступу на посаду і термін 25.05.2019 - 4
Освіта Вища
Стаж роботи 12 років
Попередне місце роботи ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", голова наглядової ради. Директор ТзОВ "Луцькспецбуд", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю товариства. Ухвалює всi рiшення щодо питань, якi складають його компетенцiю, органiзовує виконання рiшень загальних зборiв та наглядової ради. Отримує заробiтну плату згiдно штатного розпису. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Патрай Василь Володимирович Член Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1955 р. н. (69 років)
Дата вступу на посаду і термін 07.04.2016 - 5
Освіта Середня
Стаж роботи 43 роки
Попередне місце роботи Слюсар-сантехнiк ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Приймає участь у вирiшеннi питань, що належать до копметецiї Ревiзiйної комiсiї. Винагороди не отримує. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Патлашинська Ірина Вікторівна Член Наглядової ради
Рік народження 1983 р. н. (41 рік)
Дата вступу на посаду і термін 10.04.2020 - 3
Освіта Вища
Стаж роботи 7 років
Попередне місце роботи Викладач в Схiдноєвропейському Нацiональному Унiверситетi iменi Лесi Українки, ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Приймає участь у вирiшеннi питань, що належать до копметецiї Наглядової ради. Винагороди не отримує. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Пилипчук Галина Ахматназібівна Голова Ревiзiйної комiсiї
Рік народження 1961 р. н. (63 роки)
Дата вступу на посаду і термін 07.04.2016 - 5
Освіта Середня
Стаж роботи 37 років
Попередне місце роботи Бухгалтер ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Приймає участь у вирiшеннi питань, що належать до копметецiї Ревiзiйної комiсiї. Винагороди не отримує. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини
Стельмащук Лілія Антонівна Член Наглядової ради
Рік народження 1962 р. н. (62 роки)
Дата вступу на посаду і термін 10.04.2020 - 3
Освіта Середня
Стаж роботи 1 рік
Попередне місце роботи Секретар ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", 30248307
Примітки Приймає участь у вирiшеннi питань, що належать до копметецiї Наглядової ради. Винагороди не отримує. Посадова особа є акцiонером товариства. Iншi посади на iнших пiдприємствах не займає. Посадова особа не має непогашених судимостей за посадовi та корисливi злочини

Ліцензії

Дата  
АЕ 525394 23.12.2014 Будiвельно-монтажнi роботи
Орган ліцензування Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя України
Дата видачі 23.12.2014
Опис Лiцензiя видана без строку дiї

Особи, послугами яких користується емітент

Назва
ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" #30370711
Адреса 01001, Україна, м. Київ, вул. Тропiнiна 7г
Діятельність Депозитарна дiяльнiсть депозитарiю цiнних паперiв
Ліцензія
№ АВ №498004
ДКЦПФР
з 19.11.2009
Контакти (044) 279-65-40, (044) 279-13-22
Примітки -
Приватна аудиторська фiрма "СЕРКО" #20135311
Адреса 43005, Україна, м. Луцьк, вул. Огiєнка, 16, к.9
Діятельність Аудиторськi послуги
Ліцензія
№ 0383
АПУ
з 26.01.2001
Контакти (0332) 232220, (0332) 232220
Примітки -
Публiчне акцiонерне товариство комерцiйний банк "Приватбанк" #14360570
Адреса 01001, Україна, м. Київ, вул. Грушевського, 1д
Діятельність депозитарної дiяльностi депозитарної установи
Ліцензія
№ АЕ №263148
НКЦПФР
з 12.06.2013
Контакти 056-716-33-64, 056-716-10-49
Примітки - Нова лiцензiя
ДУ "Агентство з розвитку iнфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, України, м. Київ, вул. Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Дiяльнiсть з подання звiтностi та/або адмiнiстративних даних до НКЦПФР
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Подання звiтностi до НКЦПФР
ДУ "Агентство з розвитку iнфраструктури фондового ринку України" #21676262
Адреса 03150, України, м. Київ, вул. Антоновича, 51, оф. 1206
Діятельність Дiяльнiсть з подання звiтностi та/або адмiнiстративних даних до НКЦПФ
Ліцензія
№ DR/00002/ARM
НКЦПФР
з 18.02.2019
Контакти (044) 287-56-70, (044) 287-56-73
Примітки Оприлюднення iнформацiї в загальнодоступнiй iнформацiйнiй базi даних Комiсiї.

Власники акцій

Власник Частка
ЧОРНУХА ВІКТОР ГРИГОРОВИЧ 86.80%

Власники великих пакетів акцій

Власник Кількість акцій Частка акцій
ЧОРНУХА ВІКТОР ГРИГОРОВИЧ 141 056 шт 86.80%